Találatok a következő kifejezésre: Már több a (3062 db)

Szeptemberben mullotam 14, és még nem jött meg. Mostanában már több a fehérfolyásom, lehet annak a jele is, hogy már uton van?

Legjobb válasz: Ne mondjátok már állandóan, hogy a menzesz mennyire szörnyû. Azért lesz az, mert így állnak hozzá az emberek. Most komolyan úgy akarják felvilágosítani a diákokat, hogy "örülj, hogy nincs, mert szar"? Inkább nem úgy kellene, hogy fogadd el, ez egy szép dolog, annak a jele, hogy egészséges vagy, jól mûködsz, lehet majd kisbabád? Komolyan kimutatták, hogy azoknak a nõknek sokkal több gondjuk van a menzeszükkel, akiket úgy neveltek, hogy ez egy rossz dolog. Szóval kérdezõ: Lehet annak a jele, igen. Tart magadnál mindig betétet, nehogy meglepi érjen:) Menzesz elõtt lehetnek majd görcseid is (nagyon jellegzetes fájdalom az alhasadban, meg fogod ismerni:D), de nem törvényszerû. És a menzesz egyáltalán nem egy katasztrófa, hidd el:)

Ne mondjátok már állandóan, hogy a menzesz mennyire szörnyû. Azért lesz az, mert így állnak hozzá az emberek. Most komolyan úgy akarják felvilágosítani a diákokat, hogy "örülj, hogy nincs, mert szar"? Inkább nem úgy kellene, hogy fogadd el, ez egy szép dolog, annak a jele, hogy egészséges vagy, jól mûködsz, lehet majd kisbabád? Komolyan kimutatták, hogy azoknak a nõknek sokkal több gondjuk van a menzeszükkel, akiket úgy neveltek, hogy ez egy rossz dolog. Szóval kérdezõ: Lehet annak a jele, igen. Tart magadnál mindig betétet, nehogy meglepi érjen:) Menzesz elõtt lehetnek majd görcseid is (nagyon jellegzetes fájdalom az alhasadban, meg fogod ismerni:D), de nem törvényszerû. És a menzesz egyáltalán nem egy katasztrófa, hidd el:)
Igen, lehet az a jele. Nekem nyáron jött meg, és elõtte egy-két héttel, ilyen kis átlátszó gübicsek jöttek ki, és nagyon erõs volt a folyás. De ez mind egyénfüggõ. Figyeld csak tovább a jeleket, de elárulom: örülj, hogy még nem menstruálsz, nagyon rossz :S
Ha 16 éves korodig nem jön meg a menstruációd, akkor kell orvoshoz menni. Addig ne aggódj.
igen fontos, h legyen nálad mostmár mindig betét!mert pl. nekem nem volt annyira nagy elõjele...persze utólag eszembe jutott h fájt a hátam kicsit, meg az alhasam, de akkor nem is gondoltam, h ez a mensesnek köszönhetõ...
Legjobb barátnõmnek 15, 5 évesen jött meg, ma boldog kétgyermekes anyuka, szóval ne aggódj. És igen, a fehérfolyás mindenképp jó jól! :)
*jó jel :)
Azt mondják (+ha jól emlékszem...) ha elkezd nõni a hónaljszõr, utána hamarosan fog megjönni. A hormonok beindulnak.

1 éves staffor kutyám orra kis korában foltos rózsaszín volt, de ma már 1 éves és még mindig olyan, már több a fekete rész de még mindig nem teljesen, vajon később teljesen fekete lesz vagy ez hiba?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy teljesen be fog feketedni. Az én malamutomnak is rózsaszín volt kölyökként az orra, 14évig élt, és az orra közepe végig rózsaszín maradt. Azt mondták pigment hiány. Nem tudom a staffordál mennyire számít hibának, de fájdalmat, betegséget nem okoz neki.

Nem biztos, hogy teljesen be fog feketedni. Az én malamutomnak is rózsaszín volt kölyökként az orra, 14évig élt, és az orra közepe végig rózsaszín maradt. Azt mondták pigment hiány. Nem tudom a staffordál mennyire számít hibának, de fájdalmat, betegséget nem okoz neki.
Genetikai hiba, de ha nem szándékozod tenyészteni akkor ez nem gond.
Rosszul pigmentált, sajnos nemcsak esztétikai hiba, sok esetben más "gyengeségekkel" is együtt jár. :(
Hiba. Ha egy évesen még nem teljesen fekete, akkor nem is biztos, hogy az lesz. De nem tudsz ellene tenni semmit, az én kutyámé is olyan még, bár õ még csak 10 hónapos.
Szia! Még van esély rá, hogy tiszta fekete legyen. Az én boxeremnek volt ilyen az orra. Még 15 hónaposan sem volt még teljesen fekete. Majd utána késõbb tûntek el a foltok.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, persze attól ugyan úgy szeretjük, és nekünk így is szép..

Ez már több a soknál?

szóval én meg a párom swingereztünk egy közös barátunkkal és az ő aktuális csajával de ennek már vagy fél éve.a közös barátunk már szakított azzal a csajjal, ővele viszont most is gyakran összejárunk. zavar viszont az hogy óvatlan pillanatban a párom fel-fel hozza a dolgot. "ó hát biztos azért örülsz annyira hogy közösen megyünk vele iszogatni mert annó jó volt vele a sex és hátha újra lesz ez meg az" meg amikor szóbakerül hogy pl van e unokatesója vagy sem akkor előjön azzal hogy "hát kettönk közül te ismered jobban hiszen te még sexeltél is vele" szerintem nem korrekt elvégre a swinger során ő meg a közös barátunk akkori csajával dugott de én nem hozom fel(nem is tudnám mikor hisz annyira kikerült a képből-azóta se láttuk-hogy ő nem kerül szóba soha hogy visszavágjak a piszkálódásban.)

Legjobb válasz: #1 Igyál forró teát mézzel, és vacsorázz 2 doboz Strepsilst.

#1 Igyál forró teát mézzel, és vacsorázz 2 doboz Strepsilst.
khmhkhmkhidiótákkmhkhmhk
A swinger vége általában a szakítás. Elõbb, vagy utóbb. Az európai ember általában monogám a kapcsolatában.
S.S.: ma nagyon formában vagy :D

Feltelepítettem VDownloader programot (már többet) A program indításakor mindig HIBÁT jelez Mitt tegyek?

Már minde segédletet telepitettem de az eredmény semmi

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem kompatibilis az általad használt operációs rendszerrel.

Lehet, hogy nem kompatibilis az általad használt operációs rendszerrel.
A kérdező hozzászólása: WindowsXP pro a redszer erre már feltelepitettem csak ujra telepitettem a rendszert és azöta nem müködik

Kérem hogy ha van valaki világositson fel, hogy rehabilitációs ügyben hová lehet fordulni? Mert már 1, 5-éve nem jutok hozzá a pénzemhez ez már több a soknál!

Legjobb válasz: Kicsit konkrétabban, ha lehet. Ebbõl nem derül ki, hogy mi a problémád, és az elõzményei sem...

Kicsit konkrétabban, ha lehet. Ebbõl nem derül ki, hogy mi a problémád, és az elõzményei sem...

Létezik, hogy tegnap bevettem 2x5 Urtica Urens 5-öt és ma már több a tejem? Kell még tovább szednem? Ha igen, meddig?

Legjobb válasz: A homeopátiás gyógyszerek hatása 24 óra elteltével már érezhetõ. Az én homeós dokim 10-14 napra írja fel a bogyókat, közben napról napra fokozatosan csökkentve az adagot.

A homeopátiás gyógyszerek hatása 24 óra elteltével már érezhetõ. Az én homeós dokim 10-14 napra írja fel a bogyókat, közben napról napra fokozatosan csökkentve az adagot.
én sajnos ennyire gyorsan nem éreztem a hatását. De sztem szedd 10 napig. Elméletileg a homeopátiánál mire "rendesen" hat, kb 3-4 nap. Nekem a sörrel volt így amúgy, ha este megittam fél liternyit, reggelre feszült a cicim. De minden este ittam, biztos, ami biztos :)
Ez a homeopátia az évszázad átverése!

Erről mi a véleményetek? Szerintem ez azért már több a soknál.

Király Tamást is egy dakota ölte meg...

Legjobb válasz: Egy mocskos undoritó cigány ölte meg és nem egy dakota harcos,akkor is ha kitörli igy van.Hülye cenzurázgatón geczik.

Egy mocskos undoritó cigány ölte meg és nem egy dakota harcos, akkor is ha kitörli igy van.Hülye cenzurázgatón geczik.
Azzal a társadalommal van a baj , amiben folyamatosan egy bizonyos kisebbség követ el jellemzõen tipikus büntényeket, és nem talál, vagy nem akar megoldást.Horthy alatt volt cigánykérdés? Kádár alatt? Akkor mirõl beszél a sok nagyokos.Addig terjed az értelmi képességük hogy semmit nem érõ projektekbe és segélyekbe ölik a normálisan dolgozó állampolgárok pénzét, az aljanép pedig gyilkol, lopja a kábelt, jószágot, fát veteményt stb és szarik a magyarok fejére.
Királyról megvan a magam negatív véleménye, de ettõl függetlenül elítélem a gyilkosságot. És igen, valóban cigány a gyilkos. De nem, ez még mindig kevés, hogy Orbánék beismerjék valami baj van ezzel a kisebbséggel. Mert hát emberi jogok, meg miegymás.... Azért amikor majd szavazni kell, akkor jussanak eszünkbe ezek az esetek, és az is, hogy melyik párt hajlandó kimondani: igenis van cigánybûnözés!
A tettes kap majd egy ejnye-bejnyét aztán vagy kap 1 év letöltendõt vagy majd országos valóságshow-t csinálnak belõle mint abból a Bándy Katás ügybõl. (Isten nyugasztalja.)
A magyarországi gyilkosságok 90 százalékát CIGÁNYOK követik el, mégse meri Orbán megmondani, hogy problémák vannak ezzel a kisebbséggel. Én napi szinten találkozok velük, meg sem lep, hogy hetente hajtanak végre különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságokat ezek a férgek. Magyarországon nem rasszizmus van, hanem cigánybûnözés.

Melyik banknál marad több a pénzemből a minenféle költség levonás után, ha 13. 000ft-ot utalnak nekem havonta?

Jövőre ösztöndijjas szakmára fogok járni, ahová csináltatnom kell mindenképp egy bankszámlát magamnak. Volt egyszer már kártyám, volt rajta 2000 ft, aztán pár hónap mulva még lebvelet is küldtek, hogy tartozok a banknak... Úgyhogy ezt elkerülve, milyen jó bankot tudtok ajánlani, ahol nem magasak a számlavezetési-, az utalási-, és a kézpénzfelvételi költségek?

Legjobb válasz: https://www.otpbank.hu/fiatalok/JuniorSzamla/14-24

Ez nem felháborító? Már több a soknál!

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=636142&refere.. Szánalmas az egész bagázs. Meg kellene vonni az összes ilyen szervezet anyagi támogatását. Nem is értem honnan szalasztották az ilyen Jeney Orsolya , meg az ehhez hasonló tökfejeket ,akiknek semmi realitásuk nincs.

Legjobb válasz: Azért miért nem háborodik fel, h a magyarokat mennyi rasszista támadás éri a cigányság részérõl? Ráadásul õk se házat, se ingyen internetet nem kapnak.

Azért miért nem háborodik fel, h a magyarokat mennyi rasszista támadás éri a cigányság részérõl? Ráadásul õk se házat, se ingyen internetet nem kapnak.
Ezért fogok *szavazni a.... (kimaradt)
Esküszöm bajom nem lenne már a cigányokkal, ha nem örökké azt hallanám, hogy jaj szegény cigányság, meg rasszizmus, nincs cigány bûnözés, 12 szamurájkardos romát vert meg egy bõrfejû stb stb. Azt mondom, hogy a Jobbik sem tud csodát csinálni, rosszabb nem lehet, mint az eddigiek viszont legalább nem nyalná ki a cigányság *****-t. Engem az ilyen dolgok nagyon felháborítanak, fõleg mikor nap mint nap ér roma atrocitás a semmiért. Ezért fogok a Jobbikra ha tetszik ha nem. Lehet lepontozni!
Hogy bízzunk meg a 10 százalékukba , ha a 90 százalékuk bûnözõ? Pont ez a rasszizmus.Ha nem egyénként ítélsz meg embereket hanem csoportként kezeled õket származásuk, bõrszínük alapján.
Ne aggódj ezt a szervezetet nem támogatják. Itthon semmilyen szervezetet nem támogatnak ami az emberek jogaiért áll ki.
Nem felháborító! Miért lenne az? A kisebbségek jogaiért valakinek ki kell állni, mert a magyarok nagy része bizony velejéig rasszista, ugyanis nem csak a bûnözõket szidja, hanem kizárólag bõrszín alapján ítéli meg a másikat.
Nem kell ide Hitler, csak egy olyan vezetõ, aki tényleg megvédi az ország érdekeit, és ott harcol, ahol harcolni kell ezért. Jó adottságú területen élünk, mégis egyre rosszabb a helyzet...ezen kéne változtatni, és ennyi, ehhez nem kell Hitler, csupán egy olyan vezetõ, aki a sarkára áll!
Ezért kell szavazni a szélsõjobboldalra. lehet, hogy kemények, de inkább élek egy szélsõjobboldali diktatúrában, inkább éljenzem Hitlert, mint, hogy nap mint nap a cigányok terrorjában éljek, vagy a gyerekeimnek se tudjak már mit enni, mert a pénz a segélyre, meg a korrupt politikusoknak kell. Sõt egy szélsõjobboldali diktatúrában, nem kéne naponta nézni a hazudozó bajnait, Mesterházyt stb.
Tudod, vannak olyan emberek, akik a saját országuk iránt érzett gyûlöletüket úgy vezetik le, hogy külföldön lejáratják az országot, elmondják fasisztának...stb. A cigánykérdés egy jó eszköz erre nekik csupán, valójában nem olyan nagy cigányvédõk, mint azt mutatják! Az ilyenek, ha nem szeretik az országot, akkor miért nem mennek el külföldre? Ugyanis azzal, hogy lejáratják az országot, nagy kárt is okoznak tulajdonképpen annak az országnak, ahol élnek. Utána meg ha ezért le hazaárulózzák õket, akkor viszont jönnek az "én is magyar vagyok" dumával. Ez mekkora ellentmondás!
A 10-90 tényleg sok, ha statisztikákat nézünk. Viszont aki sok-sok cigányt ismer, városban is, falun is, az összességében 90% fölöttinek tapasztalja azok arányát, akik felnéznek a börtönviselt rokonaikra és szívesen ölnének, rabolnának, ha mernének vagy ha nem marad más, vagy szívesen ölnek és rabolnak, semmi de semmi bûntudat egyik esetben sem. A városiak közt is sok a gátlástalan szociopata suhanc, messze nem olyan kicsi az arányuk, mint a magyar fiatalok közt, és ez világos (kéne legyen), hogy neveltetésprobléma. Otthon beszélik le arról, hogy iskolába járjon, otthon kapja egész gyerekkora alatt, hogy minek dógozzá, odamész oszt elveszed ami a tied, fijaaam. Megölöm az összes g.cis gádzsót. De mostan takaroggyá innet me feeruglak. Neveltetés.
Ez a cikk is csak wc papírnak jó.
Ez a cikk egy undorító, szemét hazugság. Az írója szerintem még életében nem mozdult ki a villájából és egy rózsaszín álomvilágban él. Jaj szegény cigányok, mi micsoda szemétládák vagyunk, hogy elnyomjuk õket, mi, a gonosz, rasszista magyarok. Biztos mi törünk be hozzájuk, mi verjük meg õket ok nélkül hajnalban és sorolhatnám.
A kérdező hozzászólása: Pont a fordítottja történik amit ír ez a cikk. Kíváncsi vagyok rá , hogyha ebbõl a bagázsból tenne egy sétát valaki Pécsen és megerõszakolják , megverik , akkor , hogy állna a dologhoz.....
A kérdező hozzászólása: 7. Ítélem én már meg egyenként , jól rá is fáztam vele.Azóta másként kezelem.
Én elhatárolódok az EB-tõl, mert ellenünk van.
A kérdező hozzászólása: 4. Elolvastad a cikket? Semmi realitás nincs benne , messze van a valóságtól. Magyarországon a bûnözõk jelentõs többsége "olyan". Hogy bízzunk meg a 10 százalékukba , ha a 90 százalékuk bûnözõ? Ez nem rasszizmus , hanem tapasztalat.
Az a baj, hogy nincs egy normális alternatíva, holott mindjárt megint választás lesz...ez a probléma mindíg Magyarországon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!