Találatok a következő kifejezésre: Már több 6 éve (16 db)

Már lassan 6 éve szedem a Diane35-öt. Most le akarom tenni, mert kisbabát szeretnénk. Kell várni hogy kiürüljön? A többi lent.

Mennyi id?t kell várni? Ha egyb?l elkezdünk próbálkozni,akkor lehet valami baja a babának?

Legjobb válasz: A válasz ugyanaz, mint a tegnapi kérdésre: A legtöbb tabinál nem kell várni, de ennél igen, legalább 3 hónapot.

A válasz ugyanaz, mint a tegnapi kérdésre: A legtöbb tabinál nem kell várni, de ennél igen, legalább 3 hónapot.
oké , lehet hogy a te eseted szerencsés volt. tudod anyósom is örökké azzal példálózik, hogy õ mind három gyerekével végig cigizett a terhesség alatt, mégis egy sem beteg miatta. csak õ a szerencsés fajta. én is több mint 4 évig szedtem, terhesség elõtt egy évvel hagytam abba más okból és a 3. próbálkozós hónapban teherbe estem. de mondd: minek sósavazzak ki edényt, ha egyszerû mosogatóval is lejön a szennyezõdés??? az h te ilyen szerencsésen jöttél ki a szituból annak nagyon kell örülni, de ne bátoríts senkit a szedésére! olvass utána annak, hányan vannak a szerencsétlenül jártak között!!!
igaz nem a válasz a kérdésedre, de felhívnám a figyelmedet, hogy ez a gyógyszer nem fogamzásgátló, hanem egy hormongyógyszer (gondolom pattanásos voltál) fogamzásgátló hatással. és nagyon nem jó, mert csak megvonásos vérzést csinál. sajnos én is ezt szedtem, igaz hál istennek (koppkoppkopp) nem volt baj a fogantatás körül, a harmadik hónapban sikeresen összehoztuk a lurkót. de szerintem majd ha legközelebb szükséged lesz fog.gátlóra, vedd ezt figyelembe. engem is utólag figyelmeztettek és mint mondta a doki, 6 hónapnál tovább nem ajánlatos szedni (én minimum 4 évig szedtem!) még a Tri-regol is hasonló, sokan fog.gátlónak szedik, pedig valójában nem erre találták ki... a Diane-t pl. PCOS nõknek kellene szedniük. szóval gondold meg jól, nem kötekedés, csak én örültem volna ha tudom ezt a 4 év alatt! jah és szerintem várj azért egy-két hónapot! Sok sikert nektek! :)
Ja, és ez egy alacsony hormontartalmú gyógyszer, nem valószínû, hogy bajt okozna.
Hát attól függ, mihez nézzük:DD A 30 évvel ezelõtti tabikhoz képest alacsony a hormontartalma. Ha a legmodernebbekhez nézzük, akkor meg magas. A mai tablettákban 20-30 mikrogramm ösztrogén van, a Dianében 35.
"1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A DIANE 35 DRAZSÉ ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? Hatóanyagainak csekély mennyisége miatt a Diane 35 az alacsony dózisú fogamzásgátló tablettákhoz hasonló készitmény. Tekintve, hogy a csomagban található drazsék hatóanyagai, sõt azok dózisa is azonos, a Diane 35 egyfázisú tabletta." Én egyébként megkérdeztem anno, hogy kell-e szüntet tartani vele, és azt mondták, hogy nem.
Az a baj, hogy ez inkább "hormon gyógyszer" fogamzásgátló hatással is. elég bitangul hat a hormonokra... A legtöbb gyógyszer után nem kell várni, azonnal lehet próbálkozni, de ez sajnos pont nem az a gyógyszer. :(
jah, és itt a " gyógyszer szakemberek számára készült alkalmazási elõirata": "4 Klinikai jellemzõk* 4.1 Terápiás javallatok Nõk androgénfüggõ kórképeinek kezelésére. Ide tartoznak az akne súlyosabb alakjai, amelyeket seborrhoea, gyulladás illetve nodusok kísérnek (acne papulopustulosa, acne nodulocystica) és a tartós orális antibiotikum kezelésre nem reagálnak, valamint az androgen alopecia és a hirsutismus kevésbé súlyos formái. Bár a Diane fogamzásgátló hatással is rendelkezik, fogamzásgátlóként nem adható, csak a fentiekben jelzett androgén-függõ kórképek kezelésére."
látjátok, ennek ellenére moira mégis a betegtájékoztatónak hisz... sajnálom, remélem nem a saját rossz tapasztalatodon jön meg az eszed...
nekem is ezt mondták... én is csak 4 év múlva döbbentem le...
Pedig nekem azt mondták amikor szedtem, hogy alacsony hormontartalmú :( Doki mondta.
Ha abbahagyod és rögtön nekiálltok a próbálkozásnak, attól semmi baja nem lesz a babának. Lehet nem fog azonnal összejönni, mert elég sokáig szedted. Elvileg akár azonnal teherbe eshetsz, de ne ijedj meg ha ez nem jön össze, elvileg 3-6 hónap, ami elfogadható, tehát annyi idõ is lehet mire teljesen kiürül a szervezetedbõl. 1 év után pedig már ajánlott felkeresni egy dokit.
5 évig szedtem a Diane35-öt.Mikor abbahagytam, következõ hónapban már terhes lettem. 5 éves, egészséges a kisfiam.
nekem a szõröm sem nõtt tõle, aminek akkor nagyon nagyon örültem, viszont most így visszagondolva egyáltalán nem normális! és én is hirtelen meghíztam az abbahagyás után...:S 65-rõl 85-re...:(
tegnap is volt egy ilyen kérdés nem vagyunk egyformák de én csak rosszat tudok mondani a Diane35-rõl. Amíg szedtem nagyon jó volt mert gyönyörû volt az arcbõröm sehol egy pattanás vagy folt. de amikor abbahagytam több hónapon keresztül nem volt peteérésem, híztam 10kgt és iszonyat lett a bõröm, hatalmas hormonadag van benne. egy évbe telt mire a doki rendbe hozott és lett peteérésem és még egy évbe mire a bõröm visszaállt és lefogytam. amint lefogytam teherbe estem, két évünkbe telt, rég be kellett volna tiltani ezt a gyógyszert!
A gyógyszer abbahagyásától kezdõdõen teherbe lehet esni, nem ad tovább védelmet. (Ezért javasolják azt is, ha kihagysz egy szemet, védekezz másként is.) Általában három hónapot szoktak javasolni várakozásra, hogy a vér lecserélõdjön, de szerintem sem lesz baja a babának, ha nem akartok várni. Maga a leírás egy hónapot ajánl, de csak azért, hogy tudd az utolsó rendes menstruációd kezdõ idõpontját, mivel ez fontos dátum a terhesség korának meghatározásában.
Azt mondják, hogy addig úgysem tudsz teherbe esni amíg a gyógyszer hatása él. Persze volt már rá ellenpélda... Én is ezt szedtem, majd áttértem egy ugyanilyen hatóanyagúra, csak olcsóbbra. Ezt tettem le amikor terveztük a babát. Mi 2 hónapot vártunk a kiürülésre, aztán próbálkoztunk. De nem is jött össze rögtön. 4 hónapot vártunk rá.
Én a gyógyszert már jó ideje nem szedem. Mint leírtam nem is estem teherbe azonnal. Lányomnak semmi baja. A betegtájékoztató meg azért van, hogy tájékoztasson minket. Valótlant nem állíthatnak, hiszen ezt szigorúan ellenõrzik. Ja és azért vannak magasabb hormontartalmú fogamzásgátlók is. Régen is voltak terhes nõk, akik esetleg magasabb hormontartalmú gyógyszer szedésekor estek teherbe. Ja és azért vegyük figyelembe, hogy az elsõ pár hét alatt "elkövetett" dolgok vagy egyáltalán nem hatnak a babára, vagy annyira súlyosan hatnak, hogy meg sem marad! Mindenki ezt hangoztatja! Természetesen én sem ajánlom a kérdezõnek, hogy ne tartson kiürülési szünetet, a szavaimat ne forgassátok ki. Csak és kizárólag a saját tapasztalataimat írtam le, mert én is ezt szedtem sok száz nõtársammal együtt.

Kedves Doktor Úr! Több mint 6 éve szedek Pausogest tablettát a változókori tünetekre. Fél éve minden másnap szedek egyet. Szeretném már elhagyni, de amikor abbahagyom, újra jelentkeznek a tünetek. Szeretném kérni a tanácsát, hogy mit javasol helyette. Ren

Kedves Doktor Úr! Több mint 6 éve szedek Pausogest tablettát a változókori tünetekre. Fél éve minden másnap szedek egyet. Szeretném már elhagyni, de amikor abbahagyom, újra jelentkeznek a tünetek. Szeretném kérni a tanácsát, hogy mit javasol helyette. Rendszeresen járok nőgyógyászati szűrésre. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett gyógyszer valóban nem javasolt 5 év elteltével, a kockázatok miatt. Enyhe és közepesen erős hőhullámok esetében a Remifemin plus tabletta jelenthet megoldást, először ennek szedését javaslom, mivel nagyon jó tapasztalataink vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett gyógyszer valóban nem javasolt 5 év elteltével, a kockázatok miatt. Enyhe és közepesen erős hőhullámok esetében a Remifemin plus tabletta jelenthet megoldást, először ennek szedését javaslom, mivel nagyon jó tapasztalataink vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Több mint 6 éve szedek Pausogest tablettát a változókori tünetekre. Fél éve minden másnap szedek egyet. Szeretném már elhagyni, de amikor abbahagyom, újra jelentkeznek a tünetek. Szeretném kérni a tanácsát, hogy mit javasol helyette. Ren

Kedves Doktor Úr! Több mint 6 éve szedek Pausogest tablettát a változókori tünetekre. Fél éve minden másnap szedek egyet. Szeretném már elhagyni, de amikor abbahagyom, újra jelentkeznek a tünetek. Szeretném kérni a tanácsát, hogy mit javasol helyette. Rendszeresen járok nőgyógyászati szűrésre. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett gyógyszer valóban nem javasolt 5 év elteltével, a kockázatok miatt. Enyhe és közepesen erős hőhullámok esetében a Remifemin plus tabletta jelenthet megoldást, először ennek szedését javaslom, mivel nagyon jó tapasztalataink vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett gyógyszer valóban nem javasolt 5 év elteltével, a kockázatok miatt. Enyhe és közepesen erős hőhullámok esetében a Remifemin plus tabletta jelenthet megoldást, először ennek szedését javaslom, mivel nagyon jó tapasztalataink vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Minecraft
hány éves vagy?
Aion, de nézd youtube-on a machinima vagy bármilyen nagy híres gamer csatornát és minden nap vannak jönnek videók új játékok bejelentésérõl, gameplay, sorozatok stb. a Minecraft engem több mint 1 évig kötött le, úgyhogy az tényleg jó :D na meg BF3-ba se 1 hét felhúzni magad 60 szintre :O De ne kockulj be annyira mert az már a tanulásra is rámegy...
Ajánlom a jó öreg CS 1.6- ot :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Minecraft nekem már meg van eredetiben, folyamatosan játszom, csak az kimaradt :D Más ötlet? Jahm, és CS se kell már, az is leköt :)
LoL-t probald ki.(Leage Of Legends):)
Azt nem tudom mi baj lehet de minden esetre vedd ki a piercinget fertõtlenítsd le, és kend be a köldököd is fertõtlenítõvel.
Nem lehet, hogy pont az a baj, hogy 1 éve benne van, és lekopott a bevonata, és fémallergiás vagy? Csak egy tipp, nekem nincs piercingem, nem tudom, van-e olyan, mint a fülbevalóknál, hogy csak nikkelmentes bevonata van.
Lehet gomba is, ha rendesen viszket.
A kérdező hozzászólása: Nem kopott le a bevonata. És aranyozott. Nem is piros a hasam meg semmi.Csak viszket és néha gennyes. :( Sajnálom, mert olyan szép ékszer. De megpróbálom a fertõtlenítõs tippet. Köszi. :)

Sok, fehér, bűzös folyás már több mint 6 éve, ha felnyúlok magamnak 3-4 centis pukli, mi lehet ez?

már nem vagyok sz?z és 4. óta menstruálok..2.ban kezd?dtek a folyások. anyukámmal nem olyan a családi viszonyunk hogy elmondjam neki, de már kezdek aggódni..

Legjobb válasz: Elég nagy vagy már, hogy nõgyógyászhoz menj. Ez komoly probléma.

Elég nagy vagy már, hogy nõgyógyászhoz menj. Ez komoly probléma.
El kell menned orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: rendben. de ez mi lehet?
Valószínûleg a méhszájadat érzed. Ez a ciklus folyamán a hüvelyben különbözõ magasságban érezhetõ. A folyás miatt menj el nõgyógyászhoz, az soha nem jó ha szaga van a folyásnak, fertõzést jelent.
Ha zöldes, sárgás és büdi a váladék, csíp, viszket vagy ég, akkor feltehetõleg fertõzésed van

Már több mint 6 éve nem voltam nőgyogyásznál mennyi az esélye hogy méhnyakrákom van? Naggyon megalázó volt az orvos!

Legjobb válasz: Akkor mindenképp másik dokihoz menj! Ne kockáztass, és évente menj szûrésre. Az esély nincs összefüggésben azzal, hogy mikor voltál utoljára, reméljük nincs gond, de most már szerintem irány a doki! :)

Akkor mindenképp másik dokihoz menj! Ne kockáztass, és évente menj szûrésre. Az esély nincs összefüggésben azzal, hogy mikor voltál utoljára, reméljük nincs gond, de most már szerintem irány a doki! :)
ha megaläzo volt az orvos, és ha felnött ö vagy szerintem tök normälis dolog ogy ujat keresel, és nem pedig 6 évet vàrsz..sztem.de mostmär keress tényleg egyet.én tjudok egy jot pesten.Ujvàri Elemér.keress rä.ennél kedvesebb és alaposabb orvost nem nagyon lättäl méG.hajrà.:)
Tényleg keress másikat! Szerintem fontos, hogy normális legyen a dokid. Amúgy is, meg fõleg ha ilyen intim dolgokról van szó. Én kb. a 7. nõgyógyászt fogyasztom. (de még keresek) :D
Tisztelt Hölgyem! Egy részletes meddőségi kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Egy részletes meddőségi kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Milyen levezető kurát ajánltok Sustanon 250 után? Hogy maradjon meg valami izom ami feljött abbol aajánlottak hcgt. és még valami jo volna-e? Már több mint 6 éve kondizok. és nem tudok fejlödni edzes rendben kaja rendben ezért akarok Koxhoz nyulni.

Legjobb válasz: én susta 250 ajánlok nem kell mellé semmi por fehérje meg vitaminok.5 adag bõven elég 1. után 14 nap elteltével a 2. utána 22 nap majd 27 nap végül 30 nap elteltével adod be.nekem bevált nem volt mellékhatás semmi nem kellet levezetésnek semmi szar és csak 2 kg estem vissza.10,5 kg szedtem fel,persze kõkemény edzésekkel heti 4 x.próbáld ki,nekem bejött.

én susta 250 ajánlok nem kell mellé semmi por fehérje meg vitaminok.5 adag bõven elég 1. után 14 nap elteltével a 2. utána 22 nap majd 27 nap végül 30 nap elteltével adod be.nekem bevált nem volt mellékhatás semmi nem kellet levezetésnek semmi szar és csak 2 kg estem vissza.10, 5 kg szedtem fel, persze kõkemény edzésekkel heti 4 x.próbáld ki, nekem bejött.
