Találatok a következő kifejezésre: Már több 6 (74 db)

6 hónapos baba, hogy reagált a hozzátáplálásra? Megette? Milyen arcocskát vágott? Mikor evett már többet, mennyi idő után?

Most kezdtük barackkal a hozzátáplálást kb.4 pici kanállal evett reggel és déli szopi után, fogta a kezemben a kanalat átvette és csodálkozva kóstolgatta.

Legjobb válasz: kisfiam 6 hónapos, amit adok, mindent megeszik(eddig:)) tápszeres, így már tízórai, ebéd, uzsonna gyümölcs, zöldség, fõzelék. alma, körte, barack, krumpli, cékla, patiszon, cukkini, sütõtök. egyszer adtam olyat, hogy kicsit sok lett bele a cékla, na az nem annyira izlett, ráncolta a homlokát, húzta össze a szemeit, összerázkódott:) én almával kezdtem, elõször pár kanál lé, aztán pár kanál pép, aztán egyre több pép, és kevesebb tápszer, kb 5. napra már csak a gyümölcs. új íznél egy nap a kostolás, allergiateszt:), másnap már teljes adagot eszik. meglátja a kanalat, már tátja a száját, írtó édes

kisfiam 6 hónapos, amit adok, mindent megeszik(eddig:) ) tápszeres, így már tízórai, ebéd, uzsonna gyümölcs, zöldség, fõzelék. alma, körte, barack, krumpli, cékla, patiszon, cukkini, sütõtök. egyszer adtam olyat, hogy kicsit sok lett bele a cékla, na az nem annyira izlett, ráncolta a homlokát, húzta össze a szemeit, összerázkódott:) én almával kezdtem, elõször pár kanál lé, aztán pár kanál pép, aztán egyre több pép, és kevesebb tápszer, kb 5. napra már csak a gyümölcs. új íznél egy nap a kostolás, allergiateszt:) , másnap már teljes adagot eszik. meglátja a kanalat, már tátja a száját, írtó édes
A kérdező hozzászólása: Mi még csak most kezdtük, de olyan mintha õ ezt mókának venné. :) Remélem majd belejön, egyenlõre több megy mellé mint a pocakba.
elõzõ vagyok: biztos belejön, ha úgy érzi, hogy itt az ideje. nálunk is az elején sokat visszanyomott a nyelvével, de már egyre ügyesebb, illetve én is kitapasztalom, hogyan fogjam, hogyan tartsam a kanalat, ilyenek. most éppen a csapkodós, teli szájjal dumálós korszakában van, illetve a kezével is mindig összekeveri a szájában a falatot:)

Bárányhimlőre cink-oxidos rázókeveréket egy nap hányszor kell kenni? 3 éves a kisfiam tegnap jött ki rajta (6 pötty) ma már több van rajta, ma vettük az oldatot. Mikor tetőzik?

A húga 13 hónapos. Mennyi az esélye hogy elkapja és mikor jön el? rajta akkor? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Nem túl jó a rázókeverék,gyerekorvosok szerint elfertõzõdés forrása lehet,ma már nem ajánlják.De ha az orvosotok ezt írta fel,akkor rá hallgass és ne rám.Nekünk mentholos hintõport írtak ,azt naponta többször is lehet használni,amikor a viszketés kínozza + Fenistil cseppek. Nekem a kicsin pár nap múlva jött ki a bátyja után,de sajnos többszöröse lett a hólyagok száma,6 hónapos volt akkor.

Nem túl jó a rázókeverék, gyerekorvosok szerint elfertõzõdés forrása lehet, ma már nem ajánlják.De ha az orvosotok ezt írta fel, akkor rá hallgass és ne rám.Nekünk mentholos hintõport írtak , azt naponta többször is lehet használni, amikor a viszketés kínozza + Fenistil cseppek. Nekem a kicsin pár nap múlva jött ki a bátyja után, de sajnos többszöröse lett a hólyagok száma, 6 hónapos volt akkor.
a tetõzést nem tudom . a kislányomon juni elsején vettük észre akkor volt 2 pöttye. másnap 75 harmadnap 134 . kétszer kenjük naponta és utánna hintõpor.
Szia! Nálunk a fiamon kb 40-50 pötty volt, a kicsin másfél hét után jelent meg az elsõ. A kicsin rengeteg volt. a hasán hátán ép terület nm volt. Szörnyen nézett ki. Én Poxclin habbal kentem mindkettõt, a nagyfiamon semmi sem látszódik, szépen eltûnt az összes, a kicsinek van még pár sebhelye, de már szépen halványodik. Kb egy hónapja voltak bárányhimlõsek.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Mennyi ideog jottek az uj pottyok es meddig volt fertozo vagyis mikor szaradtak le? Lazasak voltak a kicsik? A fiamon ma sok lett de gondolom jon meg. Ma lett este lazas eloszor. Ti a tesot engedtetek jatszani vele?
A kérdező hozzászólása: Kedves masodik! Akkor ti egy nappal elorreb jartok mint mi.:) Hogy van a kicsid? Laza van?
köszi ! ma is 134 .petty. voltunk dokinál aki nem jav. a rázókeveréket. a gyerkõc jólvan és játszik az öccsével . Õ még nem kapta el. Jobbulást a Te kicsidnek is!
A kérdező hozzászólása: Az en kisfiamnak tobb pottye lett ma. Viszket neki. Ird majd meg ha elkapna a tesoja.
A kérdező hozzászólása: Szia Masodik! Hogy van a kislanyod? Es az ocsi? Kisfiam egyik szemzugaban volt egy himlo es penteken begyulladt neki a szeme. Most kenocsot kapott ra szombaton es piros neki meg mindig. A kezen meg a talpan vannak meg holyagok. Ez nekunk a 9. nap. A tobbi potty varras sotet mar de meg nem akar leesni. Nalatok mi a helyzet? A kislanyom jol van meg nem kapta el.
A kérdező hozzászólása: 17. napon ma kijottek a pottyok a kisteson. Utolso holyag a 13. napon tunt el vagyis hegesedett be a nagyon.

A barátnőm most 17. én lesz a születésnapja már több mint 6 hónapja járunk és arra gondoltam hogy csinálok neki egy képet photoshoppal. Lányok nektek ez hogy tetszene?

amin rajta lesz h boldog Születésnapot Kicsikém! és ez alatt lesz kép két oldalán kicsit megdöntve befelé két vers amit én írtam neki 81et már látott de egy-et most írtam nem rég és direkt nem is mutatom meg neki addig ) és ez alatt két kép rulunk és ezt egy szép keretbe tenném. na lányok nektek hogy tetszene? persze sztem tetszene neki csak azért kérdezem mert tudja rólem h elég jól tudok a photoshoppal képeket csinálni és hogy nem akarom hogy azt érreze hogy csak gyorsan össze [email protected] vmi persze igényesen szeretném megcsinálni

Legjobb válasz: Szerintem nagyon ötletes, én örülnék egy ilyen ajándéknak, szobám éke lenne. :D 6 hónap után már sztem nem lehet annyira tabu egy összebújós-andalgós este mellé ;-) ezzel sok lányt le lehetne venni a lábáról ;-)

Szerintem nagyon ötletes, én örülnék egy ilyen ajándéknak, szobám éke lenne. :D 6 hónap után már sztem nem lehet annyira tabu egy összebújós-andalgós este mellé ;-) ezzel sok lányt le lehetne venni a lábáról ;-)
Hát azért a versbõl gondolni fogja, hogy nem csak "ö[email protected]":D Igen, szerintem jó ötlet, én is csináltam már hasonlót a barátomnak:D én is saját verset raktam rá:) Neki nagyon tetszett:) 18/L
szerintem szép ajándék, biztos tetszene neki! :)
Ez oké, szép minden, szerintem bárki örülne neki, de ugye ki fogod nyomtatni/nyomtattatni?
A kérdező hozzászólása: írtam h majd keretbe rakom szóval majd elviszem egy potoshoz és ott szép tökéletes minõségbe megcsináltatom
szerintem odáig lesz érte. ha én is kapnék egy ilyen a brátomtól, nagyon boldog lennék :)
nekem nagyon tetszene :D

Mit tegyek ha a barátom szeretkezés közben kb 6-7 perc után már el is megy? ! és ez így megy már több, mint féléve.

Legjobb válasz: ez annyira megszokott kérdés ellehet húzni ezt az egészet több petting vagy amikor érzi hogy jön a téma akkor abbahagyja és kicsit pár másodperc alatt lecsillapszik akkor megint jöhet a menet:D

hát az átlag egy megfelelõen hozzszú elõjáték után amúgy is 5-10 perc, a 15már szerencse, szal sztem vegyél vmi kelléket magadnak ha nem elég
Utolsóval értek egyet, a férfiaknak tényleg ennyi idõ kell... 15-20 perc egy átlagos szex ideje, ha az elõjátékot nem vesszük figyelembe... Szerintem a barátod túlságosan görcsöl, megfelelési komplexusa van, ami okozhatja ezt... Am tanulmány...200 férfit teszteltek...100 elégedett volt az idejével, 100 nem...Az eredmény...Aki elégedett volt: 7 perc, aki nem, az 6 és fél...Ennyit errõl 23/F
ez annyira megszokott kérdés ellehet húzni ezt az egészet több petting vagy amikor érzi hogy jön a téma akkor abbahagyja és kicsit pár másodperc alatt lecsillapszik akkor megint jöhet a menet:D
ma 21:29 Nos akinek nem megy mert béna, az ne erõltesse. Amúgy el lehet nyújtani a dolgot, nézz utána a korai magömlésnek, neten sok info van róla. Ennyi idõ alatt is el tudnál élvezni :) !
Megfelelõ hosszúságú elõjátékkal bõven jónak kéne lenni az idõnek. Azért, mert neked nincs orgazmusod, még nem rövid, ne ebben mérd. Inkább a technikára gyúrjatok rá, mint az idõre.
ma 21:24 A barátnöm nem igényli a hosszu szexet , csak berakom kiveszem ö ettöl már elmegy és van orgazmusa is !!
én többb mint egy éve kb: 1-2 perc alatt elmegyek !!! további kérdés ??
ma 21:24 Akkarok változtatni , akkor szoktam mondani hogy aludjunk !!
A kérdező hozzászólása: 21:24 re hát én ennél azért többre vágyom.nem mindig csak 6-7peres együttlevésre.
A kérdező hozzászólása: és gondolom neked se jó ez így, nem akarsz, akartok rajta változtatni??
15 perc?? Ez most komoly? Hüledezve olvasom...nem felvágásból mondom, tényleg nem, de szerintem akkor jó, ha órákig is eltart...én nem is akarnék negyedóra alatt elmenni...milyen lenne már? Úristen, komolyan le vagyok döbbenve...
A kérdező hozzászólása: én is levagyok döbbenve.. ne mondjátok már, h normális is jó és fogadjam el, h 6 perc a max!!?
hát olvass utána az átlag idõnek szexszakértõ, én is bírom sokszor tovább meg félórákig de nem lehet elvárni senkitõl...az átlag igen is az a 10 estleg 15...te meg tanulj meg az alatt az óra elõjáték alatt elmenni, erre még nem gondoltál? mert úgy lenne a normális
22:46-os hozzászóló... Tudod, a túl hosszú szex már fárasztó, és unalmas... Az egy igen elnagyolt sztereotípia, hogy egy nõnek a minél hoszabb annál jobb dolog érvényesül... Kb annyi az igazságtartalma, minthogy a sör sörhasat növeszt...Ez is csak egy kitaláció, itt van rá a bizonyítékom: http://fittseg.hu/index.php?page=hirek&id=15570 És itt a bizonyíték, hogy az aktus idõtartama ennyi: http://www.vitalpower.hu/index2.php?option=com_content&do_pd.. 3-13 perc, ennyi!!! Elõjáték, etc, amivel lehet hosszabítani, használd ki! Ha nem elég, akkor meg vegyél segédeszközt, ennyi!
Most itt mondjátok neki hogy vegyen segédeszközt meg több elõjátékot, de ha a helyében lennétek és ti se mennétek el 6-7 perc alatt azért kicsit másképp gondolnátok.Egy csajnak több idõ kell általában még ha van elõjáték akkor is.Nem azt mondom hogy órákig tartson, de egy fél óra+elõjáték mindenkinek jólesik és szerintem ez lenne a természetes, hogy mind a két fél élvezze.
És hogy a kérdésedre is feleljek. Minden pózban ugyanolyan hamar elmegy a barátod?lehet hogy ez a probléma Ha túl stresszes az is lehet egy ok.

5-6 hetes babának éjszaka ugyanúgy 3-4 óránként kell szopnia, mint nappal? Vagy már többet kellene aludnia egyhuzamban?

Olvastam több helyen ,hogy ilyenkor már hosszabban alszanak éjszaka!Az én kislányom viszont ugyanúgy 3,max.4 óránként kéri!Els? baba és elég tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Szia!Semmi baj nincs a babáddal,ha kéri adj neki:-)Nekem a kislányom kb 7-8 hetes koráig kelt fel éjszaka enni,azóta nagyjából (van mikor nem sikerül)végig alszik kb reggel 4-5-6 óráig,úgy hogy este 19 körül kap enni.Most 12 hetes. Kialakul majd a Te babádnál is:-))

Szia!Semmi baj nincs a babáddal, ha kéri adj neki:-)Nekem a kislányom kb 7-8 hetes koráig kelt fel éjszaka enni, azóta nagyjából (van mikor nem sikerül)végig alszik kb reggel 4-5-6 óráig, úgy hogy este 19 körül kap enni.Most 12 hetes. Kialakul majd a Te babádnál is:-))
Ez csak újabban divat. Az esti és a reggeli szopás között kell egy kicsit széthúzni az idõt, ha nem akarod még egyévesen is éjjel többször szoptatni. Az õ pocijának is kell a pihenés. Most még OK. a 4 óra hossza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!És várom még a többit is:) ))!Most éjszaka pl.kelt fél 12-kor, fél 3-kor, fél 6 kor!Egy kicsit már fáradt vagyok:) ))!Vasárnap volt 5 hetes és a kezdetektõl is megy!Bírom még, csak nem tudtam, hogy más babája is így van ezzel???!!!Mondta a védõnõ, hogy próbáljam meg kitolni az étkezést, de hogyan????
Nálunk hál isten nagyon ügyin gyorsan ment!Vagy 4 hetes koráig kelt 3 óránként, majd utána már csak kétszer és 8 hetes korától már csak 4-5 között és 12 hetes korában mikor egyedül aludt a szobában (mert mi betegek voltunk)Akkor aludta át elõször az éjjelt!Majd 3 napra rá átköltöztettük a szobájába, és csak akkor kel éjjel ha növekedésugrás miatt éhes, vagy ha jön a foga! De barátnõmé is 8 hós és az õ babaája még mindig legalább 2* kel éjjel szopizni!Az én lányom is csak anyatejes volt és mégis leszokott az éjszakai szopiról!Szóval szerintem adj neki amikor csak kér!Ne húzd ha felkel fõleg éjjel!Mert ha rögtön megszopiztatod, gondolom hamar vissza is alszik!Te is gyorsabban alhatsz!Amint elég neki úgyis tovább fog aludni!De ez mind babafüggõ mint minden! Gratulálok!Jó babaázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Nálunk elsõ perctõl kezdve külön szobában alszik a kislányom!Így mikor szól , Én azonnal megyek és adok neki!Igen , valóban hamar visszaalszik, ha sikerül neki azonnal büfizni, mert ha a büfi bent ragad, akkor nem tud visszaaludni:(((
Csak anyatejes a kislányod? Amúgy teljesen normális, ne légy tanácstalan:) Az én babám tejes+tápszeres, ennyi idõsen már végigaludta az éjszakát, a barátnõm ugyanannyi idõs fia is tejes+tápszeres, õ most, 4 hónaposan hagyta el az éjszakai evést. Szóval ne aggódj, ez totál babafüggõ. Az a vicces pillanat, amikor a gyerek nem kel fel enni, te meg ott tipródsz az ágyánál, hogy "úristen, nem ébredt fel a baba, most mi van???"
A kérdező hozzászólása: :) ))Igaz!!!Biztos, hogy ha nem ébredne, akkor meg az lenne a bajom!Igen, csak anyatejes!

Anyukák 6 hónapos babám már lassan 2 hete nem issza meg a tápot sír tőle más fajtát is kipróbáltunk már, azt se szereti, és már több ezer forintot kidobáltunk ti mit tennétek? Házi tehéntejet forralva, hígitva esetleg?

Legjobb válasz: Én anno ugyan így jártam a lányommal.Mi adtunk neki tejet. Fokozatosan bevezettük a doki felügyelete mellett. Igaz ma már 15 éves a lány ,de semmi baja nem volt tõle. Mai napig a kedvence a tej. Napi 1-2 liter lecsusszan.

Én anno ugyan így jártam a lányommal.Mi adtunk neki tejet. Fokozatosan bevezettük a doki felügyelete mellett. Igaz ma már 15 éves a lány , de semmi baja nem volt tõle. Mai napig a kedvence a tej. Napi 1-2 liter lecsusszan.
Szia. Én is azt tanácsolnám, hogy beszéld meg a gyerekorvossal, a hígitási arányt, mert a gyerekek nagyon makacsak.Ha nem akarja inni, nem is fogja./ hónapos kortól, már ehet mást is, ha szerencséd van jó étkû gyermek így nem lesz semmi gond.:)
Nálunk ugyan az ami az elsõnél. Mostmàr 16 éves a lányom és makk egészséges. Imádja a tejet. Pont valamelyik nap olvastam, hogy a WHO még is azon vacilál, hogy egy éves kor elött kellene bevezetni a tejet. Állítólag nõtt az allergiások száma. Ugyan az mint a glutén. Mostmár azt is 4-7 hónapos kor között kell bevezetni, mert rájöttek, hogy minnèl késöbb vezetik be annál nagyobb az allerg. való hajlam. Amúgy 9 hónapos a fiam, most hagyta abba a szopit és Õ is csak a tejet fogadja el az anyatej után.
elsõ vagyok. 3 gyermekem van. Az elsõ mint írtam kapta a tejet. A második 2000-ben született. Akkor tájt már ment az allergia õrület. 6 hónap anyatej utána tápszer. Tehéntej másfél évesen lett bevezetve. Tejallergiás lett. 6 éves korára nõtte ki. Hogy véletlen volt-e nem tudom. Most 2 hónapos a pici.Most még csak szopizik. Én is olvastam, hogy ajánlják a glutén mellett a korábbi tej bevezetését is. A glutént én a nagyoknál anno 4 és 6 hónaposan adtam. Nincs is semmi probléma. Szerintem a kicsinek is adni fogom mind a kekszet mind a tejet fokozatosan 6 hónap körül, ha az anyatejjel ki tudjuk húzni addig. Gyerekorvossal beszéltem, nem látja akadályát még így sem , hogy volt tejallergiás a családban. Valamire viszont vigyázni kell: a fokozatosság mértékére.
Szia! Az én lányom is ilyen volt. Tápszer és cumisüveg hegyek, mire kitaláltuk mia a baja. A megoldás 2 kiskanál Nesquik kakaó volt a tejbe és simán megitta. 13 hósan kapott elõszõr rendes tejet.
Bocs -tettünk a tejbe-

6, 5 hónapos fiamnak keverhetek kakaót a tápszerébe? Már több fajtát kiprobáltunk és már egyiket sem akaja megenni este az ízesítettet sem!

Legjobb válasz: Szerintem se rakj bele neki még kakaót. Hanem tedd el a tápszert 2 hétre a szekrény mélyére (hogy Téged ne idegesítsen:D), és adj neki vacsira tejpépet, utána meg kapjon vizet inni. Sztrájkol... 2 hét után vedd elõ a tápszert, és nagy eséllyel úgy fogja inni, mint a huzat:) Mi is jártunk már így, akkor 7 hónapos volt a fiam. Védõnõ ajánlotta ezt a módszert, teljesen bevált.

Szerintem se rakj bele neki még kakaót. Hanem tedd el a tápszert 2 hétre a szekrény mélyére (hogy Téged ne idegesítsen:D), és adj neki vacsira tejpépet, utána meg kapjon vizet inni. Sztrájkol... 2 hét után vedd elõ a tápszert, és nagy eséllyel úgy fogja inni, mint a huzat:) Mi is jártunk már így, akkor 7 hónapos volt a fiam. Védõnõ ajánlotta ezt a módszert, teljesen bevált.
Én biztos nem raknék bele, esetleg karobport, de lehet, azt se. Estére meg pláne nem raknék, csak felpörgetné.
Én sem az elsõ válaszoló okai miatt fõként. Plusz még olyan pici, semmi szüksége a kakaóra, inkább ártana az egészségének, mint használna, független attól, hogy ízlik -e neki vagy sem.
Szia! Igen, én tennék. Felpörgetné? A kakaó? AMikor az pont hogy laktatja mivel kalóriadús, de mindegy. Ha úgy megeszi tegyél bele, nem egybõl fekete színûre kell csinálni ahogy azt itt gondolják.
Inkább tegyél bele neki nádcukrot. A kakaó majd egy éven felül mehet neki.
Ismerös a helyzet :-) Èn u.ilyen okbòl vezettem be nàla a vacsit, mert ha fejre àlltam sem itta meg a tàpszert. Igy vacsi - tejpèp, kb 7 hòs koràtòl. Hozzàtàplàlt 4, 5 hòs koràtòl. Kitartàst neked! ;-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én sem ugy gondoltam hogy feketére csinálom neki hanem csak egy kicsit raknék bele hogy ize legyen.De látom nagyon megoszlanak a vélemények, ugyhogy lehet megkérdezem a védõnõt! :)

Előfordulhat, hogy 6 hetesen 19 mm a babám, vagy tévednek és már több hetes vagyok?

Nekem nagyon soknak t?nik ez a 19mm 6hetesen...

Legjobb válasz: Szia!Én 7 hetesen voltam, és akkor 10 mm volt.Hát elvileg egyformán kell számolják, az utolsó mensi elsõ napjától.Vagy ha nem volt egyértelmû a vérzésed, lehet már elõbb teherbe estél,az utolsó mensidnél is minden olyan lefolyású volt?Lehet már akkor terhes voltál-a doki nem mondott semmit?Tudod ez is olyan hogy nem minden baba egyformán növöget.

Szia!Én 7 hetesen voltam, és akkor 10 mm volt.Hát elvileg egyformán kell számolják, az utolsó mensi elsõ napjától.Vagy ha nem volt egyértelmû a vérzésed, lehet már elõbb teherbe estél, az utolsó mensidnél is minden olyan lefolyású volt?Lehet már akkor terhes voltál-a doki nem mondott semmit?Tudod ez is olyan hogy nem minden baba egyformán növöget.
Nekem hét hetesen 8 volt.Aztán kiderült, h van egy hét csúszásunk, amit a 16 hétre be is hozott a pici. Nem csak neked tûnik soknak:) Tényleg lehet, h korábban estél teherbe...Vagy nagyon korán volt múlt honapban peteérésed, és így összeszedett némi elõnyt.Majd a 12.heti UHnál derül ki, h konkrétan hány hetes is a kicsi, addig csak saccolnak.
Nekem 7 hetesen 9mm volt...
Szerintem is több hetes lehetsz.Az enyém 7 hetesen 14 mm volt. A mamanetet megnézheted.

Sok, fehér, bűzös folyás már több mint 6 éve, ha felnyúlok magamnak 3-4 centis pukli, mi lehet ez?

már nem vagyok sz?z és 4. óta menstruálok..2.ban kezd?dtek a folyások. anyukámmal nem olyan a családi viszonyunk hogy elmondjam neki, de már kezdek aggódni..

Legjobb válasz: Elég nagy vagy már, hogy nõgyógyászhoz menj. Ez komoly probléma.

Elég nagy vagy már, hogy nõgyógyászhoz menj. Ez komoly probléma.
El kell menned orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: rendben. de ez mi lehet?
Valószínûleg a méhszájadat érzed. Ez a ciklus folyamán a hüvelyben különbözõ magasságban érezhetõ. A folyás miatt menj el nõgyógyászhoz, az soha nem jó ha szaga van a folyásnak, fertõzést jelent.
Ha zöldes, sárgás és büdi a váladék, csíp, viszket vagy ég, akkor feltehetõleg fertõzésed van

Mit tegyek már? 6 hónapos manókám már több, mint 2 hete nagyon csúnyán köhög.

Már többször levittem az orvoshoz,meghalgatta,de mindig elküldött,hogy itt vannak valós betegek is,nem csak aggódósok.Azt mondja tiszta a tüdeje,meg,hogy egy kis köhögés belefér és az akár 4-5 hétig is eltarthat.És persze finoman azt is közölte,hogy ? még nem hallotta köhögni...basszus azt hiszi unatkozom azért járok a nyakára!?Tényleg csúnyán köhög,olyan szakadozottan,de mégis fullasztóan...nem tudom jobban leírni.Szerintetek?Vigyem másik orvoshoz?Félek nehogy baja legyen.Amúgy 2. gyerek,nem vagyok túl parás,de ez azért tényleg aggaszt.Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: hagymatea, stodal, csodákra képes!

hagymatea, stodal, csodákra képes!
Vidd másik orvoshoz. Olyanhoz aki komolyan vesz.
Rinatiol szirup, vagy fluimucil. Ezeket lehet kapni babáknak is recept nélkül! Taknyos is? Szárazon vagy hurutosan köhög?
Vidd el másik orvoshoz is. Adtál neki vmit a köhögésre? Az én kisebbem is 2 hétig rondán hurutosan köhögött, meg folyt az orra, de aztán szépen elmúlt. Sinupret cseppet adagoltam neki. Ha még nem tetted meg, ezt is érdemes kipróbálni. Homeos készítmény, tehát ártani nem fogsz vele biztosan, de minket már sokszor átsegített a bajon. A leírtak alapján ez a gyerekorvos egy idióta, keresnék másikat... Egyszer jártam úgy én is az akkor 2 hós kicsimmel, hogy kezdet köhögni, náthásodni, de épp helyettesítették a mi dokinéninket. Közölte az a barom, hogy semmi baja a babának. Ez volt délután. Annyira nem volt semmi baja, hogy másnap már enni sem tudott, de legalább már volt a mi dokink, aki azonnal antibiot adott neki, pedig nem az a fajta, aki minden vacakra begyógyszerezi a kicsiket. Csak azért írtam le, hogy gondold át az orvos váltást. Jobbulást a babának!
Babyluff mellkasra , hátára(balzsam)
És ha van hangrögzítõ a telefonodon, akkor vedd fel! És akkor majd az a paraszt nem néz idiótának!
Bocsánat, babyluuf a neve

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!