Találatok a következő kifejezésre: Már több 5 hónapja nem jött (4 db)

Már több mint 5 hónapja nem jött meg a második mensim. Ez baj?

Egy kicsit parázok miatta,hogy nem jött meg.12 éves vagyok.

Legjobb válasz: A masodik? Nyugi nincs gaz. :) Lehet, h majd csak 1 ev mulva jon meg. Vagy hamarosan, ne izgulj, telljesen normalis, meg. :)

A masodik? Nyugi nincs gaz. :) Lehet, h majd csak 1 ev mulva jon meg. Vagy hamarosan, ne izgulj, telljesen normalis, meg. :)
Idõ kell, mire beáll, ne izgul. De ha megnyugtat, keress fel egy nõgyógyászt.-)
Ne izgulj, nem baj! Majd egy idõ után beáll, ha pedig nem, akkor meg el kell menni dokihoz, aki ír fel gyógyszert! Én ugyanígy voltam kb. 13 évesen, csak nekem úgy volt, hogy össze-vissza jött meg és sokáig tartott, elmentünk anyukámmal a nõdokihoz és írt fel gyógyszert, amit 1 hónapig kellett szednem. Aztán beállt rendesen.
Még fiatal vagy és ez addig nem probléma, majd ha már sok idõ elteltével nem áll be rendesen akkor van baj, pl 18 évesen. Nekem az elsõ után 2 hónapra jött a második aztán meg kéthetente egy ideid és utánna többé-kevésbé pontosan beállt a ciklusom, ennyi idõs voltam min te most.

Már 1-hónapja abba hagytam a fogamzásgátlót és már 5-napja nem jött meg a menszeszem miért? Befolyásolja a gyogyszer abba hagyása a menszesz idejét? Kevesebb, több keveswebb napig tart?

Legjobb válasz: Igen, befolyásolja. Idõ kell a szervezetednek, hogy visszaálljon. Elõfordulhat, hogy rendszertelen lesz a ciklusod és erõsebb a mensid, de persze ez nem törvényszerû.

Igen, befolyásolja. Idõ kell a szervezetednek, hogy visszaálljon. Elõfordulhat, hogy rendszertelen lesz a ciklusod és erõsebb a mensid, de persze ez nem törvényszerû.
Szia!Nekem 3 hónapig tartott mire beállt a ciklusom...Rossz volt, de most óramû pontossággal jön meg.
persze!Sajnos én 1 éve nem szedem és most se jó...minden féle vizsgálatokon voltam....majd beáll...ha nem akkor segítenek!

Fölhívjam a nőgyógyászom hogy még nem jött meg vagy várjak még? 5 hónapos lesz a fiam és már több mint 1 hónapja nem szoptatok.

Terhes tuti nem vagyok mert védekeztünk,de ennek ellenére még tesztet is csináltam ami egyértelm? negatív. Csak azért kérdezem mert engem már valamilyen szinten idegesít hogy mensi még sehol.Tudom addig örüljek még nincs ilyenre is "gond",de ez normális egyáltalán hogy ennyi id? után sem jön meg?

Legjobb válasz: Nekem 1 hónappal a szoptatás abbahagyása után mondta a dokim, hogy kb. 2 hét múlva már érdemes csinálni egy tesztet. Aztán csináltam, negatív lett. Rá 1,5 hétre jött meg. Szóval majdnem 2 hónappal a szoptatás abbahagyása után.

Nekem 1 hónappal a szoptatás abbahagyása után mondta a dokim, hogy kb. 2 hét múlva már érdemes csinálni egy tesztet. Aztán csináltam, negatív lett. Rá 1, 5 hétre jött meg. Szóval majdnem 2 hónappal a szoptatás abbahagyása után.
1 hónap még nem gáz. Sógornõmnek szoptatás abbahagyása után 3 hónappal jött meg. Nekem viszonylag hamar (6 hét után), de nem volt rendszeres még pár hónapig, és eltérõ hosszúságú és mennyiségû is volt a vérzés. Úgyhogy idõ kell míg odabent helyreállnak a dolgok. Szerintem még ne aggódj!

Kisfiam 9hónapos lesz 5 hónapos koráig szoptattam közbe cerazetet szedtem. Már több mint 3 hónapja nem szedem de még nem jött meg. Mikorra várható?

Legjobb válasz: Szeirntem menj eldokihoz... Énabbahygtam a cerazettet (demég szoptattam 2 évigutána) és1 hétre rámegjött! Márnem is szoptatsz??? Nemlehethogy babátvársz?

Szeirntem menj eldokihoz... Énabbahygtam a cerazettet (demég szoptattam 2 évigutána) és1 hétre rámegjött! Márnem is szoptatsz??? Nemlehethogy babátvársz?
A kérdező hozzászólása: Nem már nem szoptatok néha van megjön érzésem de senmi. Multhónapba csináltam tesztet - lett. Szerintem felhívom az orvosomat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!