Találatok a következő kifejezésre: Már több 5 hónapja nem (29 db)

Lehetek terhes ha késik a menzeszem de már több mint 5 hónapja nem éltem nemi életet? (nem védekeztünk) Lehet a késésnek más oka is? Ugye nem terhességről van szó?

Legjobb válasz: Lehetsz ha a barátod egy ufó, vagy te vagy Mária reinkarnációja..vagy már 5 hónapos terhes vagy. Hogy lehetsz ilyen buta??? Menj el a dokihoz ha továbbra is késik. okai: stressz, ciszta, felfázás stb.. És tanulj meg egy-két dolgot mielõtt valakivel együtt lennél megint, mert hihetetlen, hogy tudtok szexelni, de nem ismeritek a következményt.. Komolyan tetted fel ezt a kérdést, ha pedig olyan fiatal vagy akkor ne szexelj még jó pár 5 hónapig.

Lehetsz ha a barátod egy ufó, vagy te vagy Mária reinkarnációja..vagy már 5 hónapos terhes vagy. Hogy lehetsz ilyen buta??? Menj el a dokihoz ha továbbra is késik. okai: stressz, ciszta, felfázás stb.. És tanulj meg egy-két dolgot mielõtt valakivel együtt lennél megint, mert hihetetlen, hogy tudtok szexelni, de nem ismeritek a következményt.. Komolyan tetted fel ezt a kérdést, ha pedig olyan fiatal vagy akkor ne szexelj még jó pár 5 hónapig.
Szombat reggel van és kicsit korán, lehet, hogy én vagyok még túl fáradt, de ezt nem értem. Ha öt hónapja nem éltél nemi életet, akkor hogy lehetnél terhes? És ha nem is éltél nemi életet, akkor mi ellen kellene védekezni? Egyébként igen, a késésnek más okai is lehetnek, hormonális ugyanúgy, mint lelki. De nem, nem valószínû, hogy terhességrõl van szó, ha igaz az, hogy nem élsz nemi életet hónapok óta.
szerintem ez csak vicc!ilyen hülye valaki ha 5 honapja nemvolt pasival és még megkérdi terhes e . szerintem ha terhes lennél már látszania kéne nem?
Nem vagy terhes!!!!!! Nagyon jó ez az oldal, olvasgass a sorok közt.Sokat lehet tanulni belõle.:-)
Normális, hogy eleinte erõsödsz jelentõs izomtömeg növekedés nélkül is.
Az nem normális, ha nem veszel észre +10kg-t. Az azért elég nagy terjedelmû izom és zsír szövet.
Persze hogy normális, nyilván fejlõdtek az izmaid, csak a zsírréteg eltakarja.Tömegelj még, azután pedig diéta.Egy idõ után a testzsirszázalék átfordul negatívba, és könnyebben megy majd a zsírégetés.Nagyon nagy látványos eredményt évek munkája hoz csak.Ne a cél lebegjen a szemed elõtt, hanem a mozgás öröme, és elõbb utóbb jön majd eredmény is.Nyilván az ember ezt kevésbé veszi észre magán, mert mindennap belenéz a tükörbe és hozzászokik. Majd az ad igazi lökést amikor régnemlátott emberek fognak medícsérni a kitartásodért ;)
10 kiló nem látszik? Az elég érdekes.
A kérdező hozzászólása: Jo persze látszik rajtam hogy felszedtem +10 kilót de annyira nagy változás nem látok az izmaimon de nagyobb súllyokal tuidok dolgozni pl: eddigm elleztem 40 kilóval most már majdnem 60vannal nyomom vagy eddig bicepszeztem 12 kilóval de most már megy 14 kilóval is

Barátommal már 1, 5 hónapja vagyunk együtt én 20 ő 22 éves! Eddig csak a pettingig jutottunk és olyan mintha nem is akarna mást persze nekem is mindíg jó, de már többre vágyom! Ez lenne az első alkalom mert szűz vagyok. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A barátod egyszerûen fél még. Nem tõled, csak az egész eseménytõl (tudom mit érez, én is ilyen voltam). Biztos tudja h szûz vagy és fél h nem lesz elég jó neked. Kezdeményezz te. Nem lehet baj belõle.

A barátod egyszerûen fél még. Nem tõled, csak az egész eseménytõl (tudom mit érez, én is ilyen voltam). Biztos tudja h szûz vagy és fél h nem lesz elég jó neked. Kezdeményezz te. Nem lehet baj belõle.
Kezdeményezz, beszéld meg vele!
A csajok hajlamosak nagyon nagy ügyet csinálni az elsõbõl, lehet, hogy ettõl parázik. Aztán lehet az is, hogy õ is szûz azért.
Minecraft
hány éves vagy?
Aion, de nézd youtube-on a machinima vagy bármilyen nagy híres gamer csatornát és minden nap vannak jönnek videók új játékok bejelentésérõl, gameplay, sorozatok stb. a Minecraft engem több mint 1 évig kötött le, úgyhogy az tényleg jó :D na meg BF3-ba se 1 hét felhúzni magad 60 szintre :O De ne kockulj be annyira mert az már a tanulásra is rámegy...
Ajánlom a jó öreg CS 1.6- ot :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Minecraft nekem már meg van eredetiben, folyamatosan játszom, csak az kimaradt :D Más ötlet? Jahm, és CS se kell már, az is leköt :)
LoL-t probald ki.(Leage Of Legends):)

Mi történik, ha kihagyok egy gyümölcsnapot? Mennénk haza anyukámékhoz (300km) és biztosan fog készülni. Nem láttam már 1, 5 hónapja és nem akarom megbántani. A többi napot még tudom válogatni, de a gyümölcsnapot nem igazán.

Legjobb válasz: Ha addig még van idõd,akkor tarts víznapot,az elõtte lévõ gyümölcsnap után,és akkor mindjárt fehérje napra esik :) És nem kell magadtól megtagadni a finom húsokat

Ha addig még van idõd, akkor tarts víznapot, az elõtte lévõ gyümölcsnap után, és akkor mindjárt fehérje napra esik :) És nem kell magadtól megtagadni a finom húsokat
A kérdező hozzászólása: 1 gyüminapról lenne szó.Jövõhét pénteken megyünk, vasárnap lenne a gyümi nap.
A kérdező hozzászólása: Víznapra van vmi tippetek , hogy tuti kibirjam????Mert nem hangzik vmi fényesen.Eddig egyikkel sem volt bajom, de ettõl félek.
Elírtam, délután ettem zöldséget rizzsel, este pedig a többit ! Bocsi :D
A kérdező hozzászólása: Lehet az lesz, hogy csak simán kihagyom.A 3. után nem a 4.lesz hanem az elsõ.Majd lesz vhogy.Nem hiszem, hogy annyira nagyon befolyásolná a dolgokat.Vagy mégis? :S

20 éves vagyok mar kB 5 hónapja faj a lábam amióta fociztam, és azóta mindig faj, csak nem latszik semmit kívülről, és mindig amikor sétálok több mint 1 órát kezd fájni. Mi lehet a baja? Milyen gyógyszer kell szednem?

Sokan azt mondtak hogy csak gyulladás lehet mert jonn es megy a fajdalom, és a diclofenacot mondtak....

Legjobb válasz: Ha orvoshoz mennél, kivizsgálná, megmondaná és valahogy kezelné. Itt a távolbalátás nem nagyon mûködik.

Ha orvoshoz mennél, kivizsgálná, megmondaná és valahogy kezelné. Itt a távolbalátás nem nagyon mûködik.
Menj el orvoshoz! Elképzelhetõ, h a csonthártyád is sérült, ami komoly gondokat tud okozni.

A barátnőmmel már több, mint 1, 5 hónapja nem feküdtünk le és mikor csináltuk fájt neki. Ez azért van, mert elszokott tőle? Mi a gond?

Nem tudott eléggé benedvesedni sem...aztán belejöttünk, de valahogy el kezdett neki fájni és abbahagytuk inkább.Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: gyulladás, méhszájseb...ideje orvoshoz menni

gyulladás, méhszájseb...ideje orvoshoz menni
Hülye vagy!!
A kérdező hozzászólása: óvatos vagyok, vigyázok...nem vagyok segg és nincs akkora nagy kardom, de ne az én "kardomról" beszéljünk már :)
Nagy szerszámmal is lehet gyengédnek lenni! Ne nyomd markolatig a kardod ember!!!
:) ) ;)
A kérdező hozzászólása: :) most elpirultam
Lassan kiderül, hogy a kérdezõnek nagy a szerszáma:)
A kérdező hozzászólása: gumival csináljuk..Durex Elit-ot használunk...nekem az a legkényelmesebb, õ meg azt mondta, h neki mindegy milyet használunk...engem a gumi eléggé szorít...mármint elszorítja a farkam és nem megy bele annyi vér, nem tudom annyira élvezni..az Elit meg elég jó és VISZONYLAG kényelmes.
elsõ vagyok, menjen el a barátnõd nõgyógyászhoz még esetleg a fogamzásgátlótól is lehet, ha szed, ha nem , akkor gyulladás/méhszájseb.. mikor volt utoljára nõgyógyásznál a csaj?
Mivel védekeztek? Ha gumival akkor lehet, h az a ludas.
Ha biztosak vagytok abban, hogy nincs semmilyen elváltozás nála, esetleg keressetek olyan pozitúrát, amelyben õ is kényelmesen érzi magát!
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk, és lehet, h nagy vagyok neki, bár nincsenek óriási méreteim...de az elején is ez volt...aztán gyakran csináltuk, mert volt rá alkalmunk és akk nem volt semmi gond
Mennyi idõs a barátnõd? Lehet, te vagy neki túl nagy! De igaz lehet amit az elsõ írt, gyulladás vagy méhszájseb. Sajnos ezek igen gyakori problémák!
A kérdező hozzászólása: aztán benedvesedett sikeresen és élvezte is...csak hamar kifáradt ott és aztán már kellemetlen volt...szokott ilyen lenni...az elején 10-15-20 perc után kifáradt és kellett pár perc pihenõ...mikor meg már belejöttünk, akk ilyen nem volt, csak mikor elment, akkor érezte, h bizsereg neki...de nem úgy, h húúúdefáj... de lehet, h voltak pszichés gondok...mert azelõtt megnéztünk egy filmet, ami eléggé felkavarta..de lehet, h más.
Orvos látta már a barátnõd? Mert ha be is nedvesedett rendesen és mégsem élvezte, akkor valami nem oké. Esetleg pszichés eredetû gondjai nincsenek?
A kérdező hozzászólása: A lényeg, h sok kihagyás után együtt voltunk...nehezen kezdtük, de aztán jó lett és belejött, benedvesedett, élvezte...aztán elkezdett egy kicsit fájni neki és abbahagyta.Az elején is így volt.
A kérdező hozzászólása: MI? gyulladás? neeeem...volt már olyan, h nem sikerült benedvesednie eléggé és akk nem is csináltuk csak a kezemmel kényeztettem.Olyan érzése volt, mint az elsõ együttléteknél...volt már ilyen, h kihagytunk sokat, aztán újra belejöttünk...általában szex után 10-15ig fáj neki egy kicsit...nem csináljuk húúúúdesokat, és nem is olyan gyakran...a lányoknak ehhez hozzá kell szokni, ha jól tudom....én meg óvatos vagyok, azt akarom, h jó legyen neki...nem önzõsködök
Mindenképpen javaslom, hogy nyugodtan forduljon egy nõgyógyászhoz a panaszaival. Ártani nem árt egy kivizsgálás. Fél órát szánhat magára, ha megnyugtatja, kísérd el. Ha nem találnak semmit, akkor lelki probléma. Vagy.. Sikosító.

Már több mint 5 hónapja nem jött meg a második mensim. Ez baj?

Egy kicsit parázok miatta,hogy nem jött meg.12 éves vagyok.

Legjobb válasz: A masodik? Nyugi nincs gaz. :) Lehet, h majd csak 1 ev mulva jon meg. Vagy hamarosan, ne izgulj, telljesen normalis, meg. :)

A masodik? Nyugi nincs gaz. :) Lehet, h majd csak 1 ev mulva jon meg. Vagy hamarosan, ne izgulj, telljesen normalis, meg. :)
Idõ kell, mire beáll, ne izgul. De ha megnyugtat, keress fel egy nõgyógyászt.-)
Ne izgulj, nem baj! Majd egy idõ után beáll, ha pedig nem, akkor meg el kell menni dokihoz, aki ír fel gyógyszert! Én ugyanígy voltam kb. 13 évesen, csak nekem úgy volt, hogy össze-vissza jött meg és sokáig tartott, elmentünk anyukámmal a nõdokihoz és írt fel gyógyszert, amit 1 hónapig kellett szednem. Aztán beállt rendesen.
Még fiatal vagy és ez addig nem probléma, majd ha már sok idõ elteltével nem áll be rendesen akkor van baj, pl 18 évesen. Nekem az elsõ után 2 hónapra jött a második aztán meg kéthetente egy ideid és utánna többé-kevésbé pontosan beállt a ciklusom, ennyi idõs voltam min te most.

Fölhívjam a nőgyógyászom hogy még nem jött meg vagy várjak még? 5 hónapos lesz a fiam és már több mint 1 hónapja nem szoptatok.

Terhes tuti nem vagyok mert védekeztünk,de ennek ellenére még tesztet is csináltam ami egyértelm? negatív. Csak azért kérdezem mert engem már valamilyen szinten idegesít hogy mensi még sehol.Tudom addig örüljek még nincs ilyenre is "gond",de ez normális egyáltalán hogy ennyi id? után sem jön meg?

Legjobb válasz: Nekem 1 hónappal a szoptatás abbahagyása után mondta a dokim, hogy kb. 2 hét múlva már érdemes csinálni egy tesztet. Aztán csináltam, negatív lett. Rá 1,5 hétre jött meg. Szóval majdnem 2 hónappal a szoptatás abbahagyása után.

Nekem 1 hónappal a szoptatás abbahagyása után mondta a dokim, hogy kb. 2 hét múlva már érdemes csinálni egy tesztet. Aztán csináltam, negatív lett. Rá 1, 5 hétre jött meg. Szóval majdnem 2 hónappal a szoptatás abbahagyása után.
1 hónap még nem gáz. Sógornõmnek szoptatás abbahagyása után 3 hónappal jött meg. Nekem viszonylag hamar (6 hét után), de nem volt rendszeres még pár hónapig, és eltérõ hosszúságú és mennyiségû is volt a vérzés. Úgyhogy idõ kell míg odabent helyreállnak a dolgok. Szerintem még ne aggódj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!