Találatok a következő kifejezésre: Már sokszor de néha (16 db)

Most akkor néha, vagy sokszor?
Feküdj le a mûfaterral! Ennél jobbat nem tehetsz!
Beszélj velük, mondd el hogy ez neked fáj. Hátha sikerül elérned, hogy a vitás kérdéseiket ne elõtted oldják meg. Nyugi a sok veszekedés nem minden esetben vezet váláshoz.
A kérdező hozzászólása: a 3. válasz a legjobb a másik 2 kapja be -.- xD köszönöm az utolsónak de valamelyik este már annyira veszekedtek hogy anyum elakart menni :( de am nem akarna válni anya mondta de néha már nagyon szar .. :(( de köszönöm az utolsó választ ! :)

Mi számít kacsalságnak? Az 1 évesem szemei normálisan vannak, együtt mozognak, de néha az egyik szeme, mintha beljebb nézne. Ez pillanatra történik és nem sokszor, de annyira sokszor, hogy már zavarjon.

Egyébként vastag az orrcsontja, kicsit olyan, mint a bokszolóknak. Védőnő szerint ezért olyan, szerinte még várjak a szemészettel. De szerintem nem fogok. Esetleg ha pesten tud vki jót?

Legjobb válasz: Kicsit off leszek. Kisfiamnál is volt hasonló kb egy-másfél éves koráig, de leginkább estefelé jött ki vagy amikor fáradt volt. Orvos nekünk is az elején pedzegette hogy meg kell nézetni, aztán egyszer apa is eljött velünk a vizsgálatra, hát mondanom se kell a doki egybõl rájött, honnan örökölte a kisfiúnk, mert a férjem is ilyen, látszik a szemein ha fáradt. Szóval remélem "csak" ennyi van nálatok is"!

Kicsit off leszek. Kisfiamnál is volt hasonló kb egy-másfél éves koráig, de leginkább estefelé jött ki vagy amikor fáradt volt. Orvos nekünk is az elején pedzegette hogy meg kell nézetni, aztán egyszer apa is eljött velünk a vizsgálatra, hát mondanom se kell a doki egybõl rájött, honnan örökölte a kisfiúnk, mert a férjem is ilyen, látszik a szemein ha fáradt. Szóval remélem "csak" ennyi van nálatok is"!
Nézesd meg, ha az téged megnyugtat. Pesten ugyan nem ismerek, de itt 3000 Ft-ért megnézték, nekem megért a nyugalmam annyit. Az én fiam nagyon durván bandzsának látszott. De nem az, csak azt mondta a doki, hogy nekik még nincs az orrcsontjuk rendesen kifejlõdve, ezért tûnik úgy.
Szia. Lányom most lesz 1 éves, és pont az van vele mint a Te babáddal. Nagyon ritkán egy pillanatra egyik szeme befele húz. Dokim mondta, hogy várjuk meg a 1, 5 éves kort, mert szerinte "kinövi". Azért majd az 1 éves státuszvizsgálaton rákérdezek. Bocsi ha nem tudtam érdemleges választ adni, ha zavar ez az "állapot" akkor vidd el a babádat szemészetre.:)
A kérdező hozzászólása: Azért kezdett el zavarni, mert itt olvastam, hogy kancsalság esetén már 1 éves kor alatt vitték dokihoz, hogy korán elkapják úgymond a problémát. Olvastam, hogy van akinek mûteni kellett. S ezért kérdeztem, hogy kezdõdik a kancsalság de szerintem utánajárok mostmár lehet csak ideviszem el az sztk-ba, de most így influenzaszezonba nem akartam odamenni
Hát miért ne? ha van hozzá tehetséged akk kezdd, de nem erõltesd, mert az gáz


Már sokszor találkoztunk de néha huzamosabb ideig csönd van! Miről beszéljünk?

Nem vagyunk még együtt a sráccal de nem tudok mien témát feldobni!Beszélgetünk meg minden,egy ideig(félóra megállás nélkül)de utána van amikor csend van és egyikünk se tud mit mondani!és ez után jön a mondj vmit szöveg!mir?l lehet beszélgetni vagy mit lehet még kérdezni a mindennap kielemzése után?

Legjobb válasz: Akkor ne csak beszélgetni vidd. Menjetek moziba, kirándulni vagy enni valahová.

Akkor ne csak beszélgetni vidd. Menjetek moziba, kirándulni vagy enni valahová.
Ilyen velem is sokszor volt régebben!! Nekem az vált be hogy nyögj be bármit pl milyen szép madár vagy mittom én bármit és akk tuti hogy mond rá vmit abból jól ellehet poénkodni ! tényleg amit éppen meglátsz azt hozd szóba bármi is legyen az hidd el poénkodás lesz a vége nekem ez bevált és azóta bármirõl beszélünk!!! ÉSS A LÉNYEG HOGY NE GÖRCSÖLJ HOGY NINCS TÉMA - TÉNYLEG CSAK LAZÁN HOZZ SZÓBA BÁRMIT AMIT ÉPPEN MEGLÁTSZ ÉS VICCELÉS LESZ A VÉGE és onnan gördül a beszélgetés
Kérdezz valamit, de olyat, amire nem csak igen-nem választ lehet adni! És a válaszát próbáld továbbfûzni!
Szia 18 éves srác vagyok és állandóan annyit beszélek hogy elképesztõ:D:D nah iylenkor tudok neki örülni mert mikor randzizom nincs 1 perc csönd sem:D:D am még online is szokták mondani hogy sokat beszélek:D:D Jah meg ne beszéljetek annyit pl msn en , igy több lesz a beszélni való amikor tali jön . am a 2 normális vélemény sem rosz elõttem:P bevállt anno:D:D
kérdezd meg: na, mosmá dugunk végre?
A kérdező hozzászólása: köcike mindenkinek!!
miért nem csinálsz tesztet?
A kérdező hozzászólása: holnap csinálok
igen lehet.
Na, most hogy töröltettük a másik kérdésed, remélem nem teszed fel többször. Benne van a szabályzatban, hogy ne kérdezd meg ugyanazt 2-szer, hanem használd a kiemelés funkciót. 1 órás különbséggel meg pláne sok értelme van. És ne te legyél felháborodva. Tök igénytelenül tetted fel a kérdést, se pont, se vesszõ, komolyan, a 8 éves gyerekek szebben tudnak fogalmazni. És akkor még hülyeség is...mi vagyunk mi, médiumok? Szomorú, hogy magadtól nem jutottál el odáig, hogy csinálj egy tesztet. És miután itt már megírták, azért nem baj, te megkérdezed megint, hátha belefutsz egy röntgenlátásúba?
A kérdező hozzászólása: jo oké de ne haragudj, én szerintem normálisan kérdeztem, valamit s véletlenül kétszer.Szerettem volna valamit megkérdezni, amire kiváncsi vagyok.

Összevesztem a legjobb barátnőmmel, teljesen tönkrement a barátságunk. Néha beszélünk, de már nem olyan, mint régen. A barátaim előtt úgy teszek, mintha minden rendben lenne, de ez nem igaz! Annyira fáj! Sokszor gondolok arra, mi lenne ha feladnám?

Legjobb válasz: én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. beszélünk, de már semmi sem olyan mint régen. kicsit depressziós is lettem emiatt. amirõl természetesen senki nem tudott... remélem te nem erre a sorsra jutsz. egy kort írnál azért? kíváncsi vagyok.

én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. beszélünk, de már semmi sem olyan mint régen. kicsit depressziós is lettem emiatt. amirõl természetesen senki nem tudott... remélem te nem erre a sorsra jutsz. egy kort írnál azért? kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már elég közel állok a depresszióhoz!! Csak az a baj, hogy egyre több és több a problémám. Már nagyon nehéz! Amúgy 18 éves vagyok.
szerintem ha igazi barátok vagytok akkor mindent meglehet oldani : ) Próbáljatok több közös programot csinálni stb. 21/L
Min vesztetek össze?
Békítõ szex?
Hát, én is átéltem hasonlót... Mi jól átbeszéltük a dolgokat, megbeszéltük, min hogyan kellene változtatnunk, az helyre rázta a barátságunkat, de még mindig nem olyan, mint volt mittomén 3 éve. Remélem, h idõvel újra elmélyülhet a barátságunk, fõleg, ha többször tudunk találkozni... Teljesen megértelek. Sztem próbálj meg vele beszélni, meg találkozzatok gyakrabban. Ki fogtok békülni.:) Csak nem értem, miért ebbe a kategóriába írtad a kérdésed... 24/L

Volt párommal, néha még lefekszünk. Probléma:sok nővel volt már dolga, és nem teljesít már úgy mint rég. Nem szereti igazán ha orálisan akarják felizgatni, és sokszor, nekiállunk a dolognak, de neki nemnagyon áll fel. Aztán meg mégis. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A volt párod kicsit átbillent. Ha tényleg sok nõvel volt már dolga akkor megszokta, hogy állandóan hozza a formáját és egy idõ után már nem a partner a lényeg hanem az, hogy teljesítsen. Magyarul: begörcsölt. Másképp hogy lenne az lehetséges, hogy nem szereti ha orálisan izgatják, legfõképp pasiként? Egy stabil és megértõ társ mellett azonnal elmúlna ez neki. Feltéve ha nem ötven körül van, mert akkor kicsit más a helyzet...

A volt párod kicsit átbillent. Ha tényleg sok nõvel volt már dolga akkor megszokta, hogy állandóan hozza a formáját és egy idõ után már nem a partner a lényeg hanem az, hogy teljesítsen. Magyarul: begörcsölt. Másképp hogy lenne az lehetséges, hogy nem szereti ha orálisan izgatják, legfõképp pasiként? Egy stabil és megértõ társ mellett azonnal elmúlna ez neki. Feltéve ha nem ötven körül van, mert akkor kicsit más a helyzet...
Szerintem leírtad.
az hogy sok nõvel volt dolga, hogy jön ide???? Az én férjemnek sztem több nõvel volt dolga, mint amennyi kilincset fogott de mégis 4év után is elég csak megcsókolnom, hogy felálljon neki. Vagy ha ül és letérdelek elé (nem azér, h orálisan kielégítsem, hanem csak úgy) már akkor is mondja, hogy inkább álljak fel, mert kinövi a gatyáját. Úgyhogy nem hiszem, hogy a sok nõnek ehhez köze van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!
Beszéltél már vele õszintén ezekrõl a dolgokról?
Hmmm... Lehet hogy eljött az idõ váltani. Semmi sem tart örökké. Kicsi a valószínûsége, hogy egy "megbeszélés" segít bármin is.
Ha nyolc évig mûködött valami, akkor miért ne mûködhetne tovább. A hetedik évet mondják problémásnak, pedig valójában a nyolcadik a nehéz (tudnék mesélni én is, hidd el). Itt az a kérdés, hogy hajlandóak vagytok e MINDKETTEN tenni a kapcsolatért, vagy sem. Ha nem, akkor valóban tovább kell állni, ha igen, akkor hajrá! Igenis meg kell ezt beszélni, fel kell frissíteni, váltani kell. A magam részérõl is nagyon sok mindent fel kellett ismernem, hogy bár nyolc évig mûködött így, ezután nem fog. Észre kell venni ezeket a dolgokat (benned is bõven van probléma, ez egész biztos!). El kell járni újra randizni, kipróbálni együtt olyan dolgokat, amik eddig kimaradtak. Az emberek (fõleg a nõk) többnyire úgy gondolják, hogy ha a párod neked való, akkor megy minden magától, és ha nem jó valami, akkor váltani kell. Ez nem igaz! A jó kapcsolat folyamatos munka, és ha nem mûködik (de úgy érzed, megéri), akkor meg kell javítani, de ezért SOKAT kell tenni, és ez mindkettõtökre igaz. A legnagyobb hiba, amit szinte minden nõ (a párom is) elkövet, hogy némán agyalsz, közben hagyod, hogy odáig jussanak a dolgok, ahol már nem lehet helyrehozni. Ha úgy érzed, vele akarsz lenni, akkor MOST kell mindent megtenni, nyíltan, mélyen és higgadtan megbeszélni a dolgokat, elmondani, mi bánt. Ha a párod partner, akkor igenis helyre lehet hozni, ha nem, akkor legalább biztosan tudni fogod, hogy ennek vége, és nyugodtan, tiszta szívvel állhatsz tovább. Ha érdekelnek tapasztalatok, nyugodtan írj privátban.
Az elõzõnek igaza van, minden meg kell próbálni, fõleg valaki olyanért, akivel ilyen sokáig mûködött. Beszélj vele õszintén, ha tehetitek utazzatok el, vagy egy kis romantikával (vacsi, masszázs, gyertyák) dobjátok fel a hétköznapokat, esetleg eljegyzés, ... Szerintem ha minden kötél szakad, még akkor is érdemes egy párterápiával megpróbálkozni, nehogy késõbb megbánd, hogy elhamarkodott döntést hoztál. A nemi életes részt kiemelten beszéld meg vele, a hosszú kapcsolatokban az emberek hajlamosak elkényelmesedni, kicsit fel kell rázni:)
Ha valaki rendszeresen megbántja a másikat, akkor már nem szereti! Ha keveset, vagy nem szenvedélyesen szexel vele, akkor nem kívánja. Lehet hogy ezen ügyeit - ki tudja? - pl. máshol intézi... Meg lehet beszélni a dolgokat, de az csak rövid távon változtat bármin is (ha egyáltalán változat), és soha nem lesz olyan mint régen. Tudod, a leves sem olyan jó már felmelegítve... Szerintem addig kell lépni, amíg még nem túl késõ, amíg még nem szaladtak el túlságosan az évek. Az életet élni kell, szóval jöhet a következõ!
Nem, ebben nem feltétlenül van igazad. Egy hosszú párkapcsolatban a romantika kihûl majd visszatér, de ezért dolgozni kell. Nekem a kilenc év alatt volt olyan, hogy nem kívántam a páromat, vagy úgy éreztem, jobb lenne nélküle. Aztán késõbb meg úgy belezúgtam, mint egy tini. Neki nyolc év alatt egyszer inogtak meg az érzelmei, majdnem tönkre is mentünk, mert úgy gondolkodott, ahogy te.

Mi lehet a baj? Jobb oldalon felül fáj a jobb mellem egy pontban. Nem mindig csak időnként. Sokszor, ha fekszem, akkor is érzem. Néha már a hátamba sugároz. Nem erős fájdalom, de idegesít. Szerintetek ez mi lehet?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet,de ilyen nekem is szokott lenni,ált. ha megvan. De ha neked nem csak akkor fáj,akkor talán egy orvosi vizsgálatra lenne szükséged!

Nem tudom mi lehet, de ilyen nekem is szokott lenni, ált. ha megvan. De ha neked nem csak akkor fáj, akkor talán egy orvosi vizsgálatra lenne szükséged!

Elég rég tetoválok, de vettem de miért van az hogy nem marad benne a tinta csak néha? Sokszor átkell menni rajta

18-ért vettem szettet, egy drágább komolyabb gépnél nem jelent gondot? vagy a nem jól csinálom? tintát szalonból vettem t?ket is onnan, de nem akar benne maradni néhol a b?rbe.

Legjobb válasz: Ha 18-ért vettél egy szettet, akkor gond lehet a géppel és a trafóval is, hiszen ennyiért csak silány kínai vackot árulnak. A festéket és a tûket is inkább vedd megbízható kereskedõtõl (radical shop, Sebitattoosupplies, Kisfõnök) és legyenek azok is minõségiek. Szarból nem lehet várat építeni.

Ha 18-ért vettél egy szettet, akkor gond lehet a géppel és a trafóval is, hiszen ennyiért csak silány kínai vackot árulnak. A festéket és a tûket is inkább vedd megbízható kereskedõtõl (radical shop, Sebitattoosupplies, Kisfõnök) és legyenek azok is minõségiek. Szarból nem lehet várat építeni.
Ja, és az sem árt, ha megkérsz egy komoly tapasztalt tetoválót, hogy mutassa meg a helyes géptartást, satöbbit, mert a technikáddal is lehet gond, ha nem megy be rendesen a festék a bõrbe. Ha túl sokszor húzod át, kínzod a kuncsaft bõrét és még szépen ki is dudorodhat az eredmény.
Nekem is kínai gépem van, de nekem benne maradnak. Ne félj belenyomni a kliens bõrébe a tût még ha fáj is neki. A tetkókészítés fáj vagy kellemetlen, ezzel jár sajnos. Lehet hogy csak a bõr felszínéig ereszted bele hogy ne okozz neki fájdalmat. A tinta is sokat számít persze. Én a koji-point.hu -rol rendelem a cuccokat hozzá. Olcsó és elõreutalás után 2-3 nap mulva megjön a csomag. Szóval az a lényeg hogy a kontúrnál szép lassan húzd a vonalakat és egyenlõ mélységben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!