Találatok a következő kifejezésre: Már sokszor de (319 db)

A barátnõmnek betettem már sokszor de mindig csak félig, vagy félig se mert nem volt gumi. és soha nem mentem el, még benne. Ha beljebb mennék akkor elélveznék?

ha beljebb mennék mennyi lenne az esély arra, hogy elélvezek?

Legjobb válasz: figyu ha csak 1centire tolod be a pélót vagy tövig, ugyan annyi az esély

figyu ha csak 1centire tolod be a pélót vagy tövig, ugyan annyi az esély
Most miért nem használsz gumit, addig variálod még összejön egy gyerek, vagy menjetek el nõgyógyászhoz azt a barátnõd irasson fel fogamzásgátlót, valahogy a többi ember igy oldja meg, amit leirtál az nagyon veszélyes játék és még norm.együttlétetek sincs.
de ha tövig betolod bennragadhat, aztán összeragadva kell menni a klinikára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!
Miért, kitõl félsz, ki szólna meg érte? emlékezz Jézus, hogy viszonyult a szombat kérdéséhez.Õ valóban az atyával volt, és tudta, hogy ebben a kérdésben kinek a véleménye számít.
Attól függ, hogy kikapcsolódás-e Számodra. Ha munkának érzed, számítod, akkor munka. Ha a hétköznapi életbõl kicsit kiemel, lazítasz agyilag, akkor nem munka. Egy szellemi munkát végzõ ember pl. nyugodtan nyírhat füvet vasárnap, ha az kikapcsolja; ill. egy fizikai munkás olvashat szabadidejében olyasmit, amivel más munka szintjén foglalkozik, hisz õt kikapcsolja...
Akkor várjatok egy ideig még. Amúgy mi a baj vele, konkrétan?
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Tehát akkor ha nem járna egyetemre össze tudnátok költözni? Neked lenne rá pénzed? Ebben az esetben keresnék egy kiadó szobát és oda felmehet természetesen a barátod is. Ha ez nem járható út akkor pedig kénytelen vagy eltûrni "anyóst", mást nem tudsz tenni. Engem a barátom anyukája egy ideig nagyon nem kedvelt de már jóban lettünk, úgyhogy szerintem a te barátod anyukája sem reménytelen:)
Talán tegyetek még egy próbát a nagyinál. Ha van valami "férfimunka" (kilazult szekrényajtó stb) akkor hívd át, hogy segítsen. A nagyidnak meg mond el õszintén, hogy mi a helyzet, sírd ki neki magad.
A kérdező hozzászólása: nagymamám 73 éves és nem enged be férfit a házba..amit megértek, neki kényelmetlen lenne. úgy érzem alaposan lerombolta a kapcsolatunkat a sok markodás emiatt, ez már nem az ami volt. szakítanunk kéne?nem mûködik se így se úgy.
Sajnos akkor marad az, hogy nálatok randiztok.
A kérdező hozzászólása: ebben egyetértek. de nem lehet utcán élni egy kapcsolatot. egyébként meg elviseltem 2 évig de mostanság nem bírom és nem hiszem, hogy semmiért nem szólhatnék amikor megaláz...a párom próbál megvédni de leszólja az anyja és nem érdekli senki véleménye
Mert miért? Magánszféra meg ilyenek? Meg nem mint a 15 évesek? Ha valakit utálsz, akkor nem mégy oda, ahol van. Ha mindenféle indokokkal mégis odamégy, akkor meg lenyeled a békát.
A kérdező hozzászólása: hónapokig nem is mentem.azonban, csak felnõttek vagyunk félig-meddig és kell a magánszféra...mindenféle szempontból. nehogymár úgy kelljen randizgatnunk 2 év után mintha 15 évesek lennénk.
A kérdező hozzászólása: hogy szerelmes a fiába és én ezt elrontom. holott sokáig õt (az anyját) támogattam és kedves voltam sokszor lemondtam egy-egy esti programról hogy õk lehessenek együtt kicsit családosan...mondtam hogy nem akarom elvenni a fiát nem is tudom de szerintem nem hiszi el...és általam meglátta a fia, hogy mégsem annyira tökéltes mint ahogy azt hiszi és elõadja. én átlátok rajta és ez nem tetszik neki gondolom
Ne menj oda. Minek? Máshol is lehet találkozni.
Amíg nem tudtok elköltözni sajnos tûrnöd kell, ha a fiúval maradsz akkor is tûrnöd kell. Konkrétan mi a baja veled?
A kérdező hozzászólása: minden. utálatos és szerelmes a fiába, eközben pedig rettenetesen buta és gonosz midnenkivel. kibírhatatlan...de én meg nem akarok így élni. nem hiszem, hogy ez egészséges, hogy utáljuk egymást
Hogy vagytok, kérdezõ, alakult valami?
De édes! Szép gyermekkor...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... ;)
Hát igen... szép gyerekkor, ami kimaradt az életembõl, sajnos.
Hát mondjuk kérd meg hogy legyen a barátnõd?! Vagy kérdezd meg, hogy most jártok vagy mivan.. de am lehet hogy õ már rég abban a tudatban van hogy együtt vagytok:D

Van egy fiú, akivel már sokszor randiztunk. Sajnos legtöbbször én beszéltem, nem sok közös témánk volt. Mindenki szerint az a jó ha hallgat, de nekem nem. Nagyon beszédes vagyok, szeretem ha válaszolnak is. Többi lent?

(kérd?jelet azért írtam,mert muszáj) Megszeretném oldani. Úgy érzem, hogy rossz lépés volt elmondani a dolgot. Lehet hogy megoldódott volna. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Egy nagy dumás lány, és egy csendes fiú. Hûha, érdekes páros! :) Szerintem beszélgessetek olyan dolgokról,amikrõl tudod,hogy érdekli! Kérdezd meg a barátait,ismerõseit, mit szeret. De ha már sokszor randiztatok, csak tudod .. :) Adj neki egy kis idõt,hogy feloldódjon õ is! Mi a barátommal mindketten nagyon beszédes,viccelõdõs emberek vagyunk,viszont mikor együtt vagyunk, valahogy visszahúzódóbb vagyok. Megesik .. :)

Egy nagy dumás lány, és egy csendes fiú. Hûha, érdekes páros! :) Szerintem beszélgessetek olyan dolgokról, amikrõl tudod, hogy érdekli! Kérdezd meg a barátait, ismerõseit, mit szeret. De ha már sokszor randiztatok, csak tudod .. :) Adj neki egy kis idõt, hogy feloldódjon õ is! Mi a barátommal mindketten nagyon beszédes, viccelõdõs emberek vagyunk, viszont mikor együtt vagyunk, valahogy visszahúzódóbb vagyok. Megesik .. :)
Tehát ha jól értem, ezt a problémát elõtte is felvetetted, igaz? Szerintem mindig jobb megbeszélni az ilyen dolgokat, mint csak némán rágódni rajtuk. Lehet nem egymásnak vagytok kitalálva, megesik az ilyen. :) 20/L
A kérdező hozzászólása: igen.elég dumás vagyok:D írtam a kérdést és már a 800adik karakternél jártam.:$ barátai mind mondták nekem, hogy beszédes, és akkor csak velem ilyen. hátha feloldódik...ugye?:$ :o
Elsõ vagyok, felfog, nyugi! :) Idõ kell, nekem is az kellett :)

Mi számít kacsalságnak? Az 1 évesem szemei normálisan vannak, együtt mozognak, de néha az egyik szeme, mintha beljebb nézne. Ez pillanatra történik és nem sokszor, de annyira sokszor, hogy már zavarjon.

Egyébként vastag az orrcsontja, kicsit olyan, mint a bokszolóknak. Védőnő szerint ezért olyan, szerinte még várjak a szemészettel. De szerintem nem fogok. Esetleg ha pesten tud vki jót?

Legjobb válasz: Kicsit off leszek. Kisfiamnál is volt hasonló kb egy-másfél éves koráig, de leginkább estefelé jött ki vagy amikor fáradt volt. Orvos nekünk is az elején pedzegette hogy meg kell nézetni, aztán egyszer apa is eljött velünk a vizsgálatra, hát mondanom se kell a doki egybõl rájött, honnan örökölte a kisfiúnk, mert a férjem is ilyen, látszik a szemein ha fáradt. Szóval remélem "csak" ennyi van nálatok is"!

Kicsit off leszek. Kisfiamnál is volt hasonló kb egy-másfél éves koráig, de leginkább estefelé jött ki vagy amikor fáradt volt. Orvos nekünk is az elején pedzegette hogy meg kell nézetni, aztán egyszer apa is eljött velünk a vizsgálatra, hát mondanom se kell a doki egybõl rájött, honnan örökölte a kisfiúnk, mert a férjem is ilyen, látszik a szemein ha fáradt. Szóval remélem "csak" ennyi van nálatok is"!
Nézesd meg, ha az téged megnyugtat. Pesten ugyan nem ismerek, de itt 3000 Ft-ért megnézték, nekem megért a nyugalmam annyit. Az én fiam nagyon durván bandzsának látszott. De nem az, csak azt mondta a doki, hogy nekik még nincs az orrcsontjuk rendesen kifejlõdve, ezért tûnik úgy.
Szia. Lányom most lesz 1 éves, és pont az van vele mint a Te babáddal. Nagyon ritkán egy pillanatra egyik szeme befele húz. Dokim mondta, hogy várjuk meg a 1, 5 éves kort, mert szerinte "kinövi". Azért majd az 1 éves státuszvizsgálaton rákérdezek. Bocsi ha nem tudtam érdemleges választ adni, ha zavar ez az "állapot" akkor vidd el a babádat szemészetre.:)
A kérdező hozzászólása: Azért kezdett el zavarni, mert itt olvastam, hogy kancsalság esetén már 1 éves kor alatt vitték dokihoz, hogy korán elkapják úgymond a problémát. Olvastam, hogy van akinek mûteni kellett. S ezért kérdeztem, hogy kezdõdik a kancsalság de szerintem utánajárok mostmár lehet csak ideviszem el az sztk-ba, de most így influenzaszezonba nem akartam odamenni
Nem biztos, de lehet gombás fertõzés is , minél elõbb menj el dokihoz!
Gomba, giliszta. S esetleg kezdõdõ aranyér. mindet kezelni kell.
Én bélféregre gyanakodnék(tapasztalatból). A vérzést pedig az állandó vakarásnak nyilvánítanám. Mindenképpen el kell menned dokihoz, elég a háziorvoshoz is. Ír fel féreghajtó tablettát, már ha tényleg az a bajod. Viszont elõtte figyeld a székletedet, mert ha abban felfedezed a kis fehér cérnaférgeket, akkor talán nem kell székletmintát vinned, mert tudod állítani, hogy de igenis ott vannak(sajnos). Megelõzésképpen javasolnám a fokhagyma evését, nagyjából minden másnap. Kitûnõ féreg és baktériumölõ hatása van, elég egy gerezd egy alkalommal apróra vágva. Összegezve: Menj el orvoshoz, mert a cérnagilisztás diagnózis így látatlanba csak egy tipp!
A kérdező hozzászólása: Gilisztás voltam kiskoromba az nemilyen volt..:S
Méresd meg a vércukor szintedet is, a cukorbetegség tünete lehet a végbél viszketése is.
Most akkor néha, vagy sokszor?
Feküdj le a mûfaterral! Ennél jobbat nem tehetsz!
Beszélj velük, mondd el hogy ez neked fáj. Hátha sikerül elérned, hogy a vitás kérdéseiket ne elõtted oldják meg. Nyugi a sok veszekedés nem minden esetben vezet váláshoz.
A kérdező hozzászólása: a 3. válasz a legjobb a másik 2 kapja be -.- xD köszönöm az utolsónak de valamelyik este már annyira veszekedtek hogy anyum elakart menni :( de am nem akarna válni anya mondta de néha már nagyon szar .. :(( de köszönöm az utolsó választ ! :)

Próbáljam meg érte, még ha nem is akarom? A barátommal már féléve együtt vagyunk, már sokszor lefeküdtünk de mindig úgy hogy ő volt felül vagy fürdés közben esetleg állva de még nem volt olyan hogy én legyek felül.

igazából nem is szeretnék.úgy érzem elszúrnám.? viszont nagyon szeretné úgy is...

Legjobb válasz: fogadjunk nem volt még igazi orgazmusod. na ha felül leszel és úgy gyakorolsz nagy seélyed van hogy akár az elsö alkalommal lesz már. lovagló helyzetben a nö sokkal jobban tudja irányítani a testét és élvezni a sexet. ne féj töle mert sokkal nagyobb örömöd lesz benne. amúgy az persze munka, mert ugye könnyen elfekszik a nö pláne ha nem is akarja a sexet és úgy csinál mintha jó lenne, de a lovagló pózban neked kell leginkább mozognod. ha nem csak reszeést akarsz hanem igazi sexet akkor pattanj rá a hapidra.

fogadjunk nem volt még igazi orgazmusod. na ha felül leszel és úgy gyakorolsz nagy seélyed van hogy akár az elsö alkalommal lesz már. lovagló helyzetben a nö sokkal jobban tudja irányítani a testét és élvezni a sexet. ne féj töle mert sokkal nagyobb örömöd lesz benne. amúgy az persze munka, mert ugye könnyen elfekszik a nö pláne ha nem is akarja a sexet és úgy csinál mintha jó lenne, de a lovagló pózban neked kell leginkább mozognod. ha nem csak reszeést akarsz hanem igazi sexet akkor pattanj rá a hapidra.
Hogyan kell mozogni? Attól függ, mit akarsz. A pasinak nagyjából az a jó, ha fel le mozogsz, mintha õ dugna téged kb, magadnak meg tapasztald ki :) De ha jól csináljátok, simán oda tudod dörgölni a csiklód, és az ugye jó lehet :)
Tulajdonképpen mi zavar benne, hogy eddig nem tetted meg?Mozogni egyértelmûen fel-le, vagy ahogy jól esik.Pl a párom kimondottan szereti, ha kicsi köröt írok le a csípõmmel.Ha az zavar, hogy lát közben, fordíts neki hátat.Úgy azt sem látja, ha kielégíted magad, viszont érezni fogja, és tuti jó lesz neki.
Szia! Teljesen átérzem a problémád, mi 4 éve vagyunk együtt, de most is nagyon ritkán csináljuk lovagló pózban, mert nekem nem jó érzés. Nem azért, mert nekem kell mozogni. Hanem nekem úgy fájdalmas és semmi jót nem érzek közben. Meg kezdetben alig akar úgy bemenni... De persze a párom kedvéért én is megteszem, hogy iylen pózban csináljuk, de látja rajtam, hogy így nem jó, így inkább váltunk. Nem mindenkinek jó minden póz. Szóval ne görcsölj ezen, mondd el a párodnak... biztosan megérti, hogy félsz. De próbáljátok ki, lehet kellemes meglepetés ér :)
Nálunk például a párom és én is úgy szeretem, ha lovaglás közben nem le-fel, hanem elõre-hátra mozgok. Ezt a mozgást különbõzõ tempóban csinálom, néha körzök a csípõmmel, a behatolás szögét is változtatom, néha elõre dölök, aztán meg egészen hátra. Addig-addig "ügyeskedek", míg orgazmusom nem lesz, aztán kipróbálunk egy másik pózt. Petranova
Hogy kell mozogni... föl le a farkán, hogy máshogy... az összes többi csak vizuálisan néz ki jól, semmit sem lehet belõle érezni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) most bátrabb lettem:) majd alakul valahogy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!