Találatok a következő kifejezésre: Már régóta vagyok a barátnőmmel, jó (1 db)

Már régóta együtt vagyok a barátnőmmel, jó vele minden, de mindig eljátszadozok a gondolattal hogy mással is jó lenne szeretkezni. És úgy érzem ha valakivel odáig jutna a dolog akkor meg is tenném, bár nem biztos. Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Csak fantáziálgatsz, ez teljesen normális.:) És nem biztos, hogy te azt megtennéd, élesben mindig másként érez az ember, mint álmodozáskor.

Csak fantáziálgatsz, ez teljesen normális.:) És nem biztos, hogy te azt megtennéd, élesben mindig másként érez az ember, mint álmodozáskor.
A kérdező hozzászólása: A nevekkel nem vagyok bajban! Csak a gondolataim kalandoznak el másfele!
Húú ez nagyon gáz!Szerintem nem is szereted igazán!Csak nehogy rossz nevet mondj szex közben!
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom miért van ez! Igen, szeretem a barátnõmet nagyon! De valahogy sex közben mindig másra gondolok! Igy volt ez már az elõzõ barátnõimnél is! Mindig másra gondoltam sex közben, pedig élveztem velük!
hu az már sztem rossz:((, bizti szereted a barátnõdet õszintén?m.az oké h.fantáziálgatsz, de az sztem már nem olyan jó h.közben is másra gondolsz.neked hogy esne ha a barátnõd másra gondolna közben?
A kérdező hozzászólása: És ha sex közben is néha gondolok másra?
Szerintem nincs olyan ember, aki ne kalandozna gondolatban.Én is szoktam.(lány vagyok)De megfutamodnék, ha sor kerülne rá.Szerintem te sem tennéd meg.Amíg szex közben nem másra gondolsz, csak a barátnõdre, addig nincs gond!
A fantáziálással nincs baj. Lassan másfél éve vagyok a barátommal, néha én is elgondolkozok, hogy milyen lenne mással, de tudom, hogy nem tenném meg.
akkor valószínûleg nem volt életed nagy szerelme.
én ezért rugtam fel életem elsõ nagy szerelmét és a kapcsolatot vele, mert nem bírtam hogy mással nem lehetek.
Helyes :) Szerintem meg sem érdemli a barátnõd :) 17:12
A kérdező hozzászólása: Szerintem nekem is megmarad ez csak gondolati síkon! Azért én sem vagyok olyan bátor hogy megtegyem! :)
Csak a gondolatban kalandozok :) Van egy pár olyan pasi a barátomon kívül akivel kipróbálnám, de ha oda kerülne a sor biztos megfutamodnék hiszen van barátom :) ) 17:12
a válasz egyszerû férfi vagy:D és ez ellen semmit nem lehet tenni=)
A kérdező hozzászólása: Csak gondolatban kalandozol, vagy a valóságban is? :)
Én is néha elszoktam kalandozni szexualitás terén mindenfele, pedig már 8 hónapja boldog vagyok a barátommal :) Ezek mind csak álmodozások. Nem hiszem, h élõben megtennéd :)
Ne legyél hangember. Majd akkor írjál, ha már összejött valami. Addig csak álmodik a nyomor!
Szemét alak vagy. Akkor hagyd ott szegény csajt, és azt baszogasd, akire gondolsz, és igazán vágysz. Ez egyikõtöknek sem jó.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Férfiak, mindig kívánjátok a szexet? 20/l

Azért kérdezem mert a párom már 2x is vissza utasított és nem értem a dolgot arra fogja h fáradt stresszes de ez nem kifogás mert együtt élünk és tom h nem így van, tegnap este is próbáltam elcsabitani csokolgatni mentem lejebb erre megszólal h hagyjam mert nézi a tvt :-( elegem van :-(

16

Dugni akarok. Mit tegyek?

8

Hanyadik legfontosabb dolog számodra a szex?

én nekem az 1.

14

5 napja egyfojtábán elováladékos a bugyim ez miért lehet?

1 hete szexeltunk; és azóta termelek annyi elováladékot mint az osszes dugásom alatt.

6

Elegem van, szerelmem nem kíván?

Elegem van, folyton probálkozom pl tegnap este ki sminkeltem magam, megcsinaltam a hajam, be mentem a szobába el kezdtem csokolgatni... Mentem volna lejebb erre megszólal h nézi a tvt erre én zokogva ki mentem a szobából észre se vette h sírok 6 éve leszünk együtt, megcsalni tuti nem csal meg.. csak fáj, nem értem miért nem kíván... Ha meg ván sex mindig én kezdem, férfit szeretnék magam mellé... 20l

13

A párom egy transzfesztitával e-mail-ezik. Nem tudom mire vélni a helyzetet?

Lassan két éve együtt vagyunk,együtt is élünk és közös jövőt tervezünk.A szex tökéletesen működik közöttünk,nyitottak vagyunk és odaadóak a másik iránt.De a párom egy transzival vált különös e-maileket száxuális témában hogy ők milyen jól ellennének.Neki is leírja,hogy sosem volt még férfival.Én pedig tanácstalan vagyok.Mire kéne gondolnom?

6

Mit tegyek? (Maszturbálás+Szédülés)

Férfi vagyok és 18 éves. Tegnap előtt 4-5 maszturbálásom volt pornóra egész nap.(Nem egyfolytában hanem volt szünet közöttük) Általában amikor kiverem csak szédülni szoktam. Majdnem mindig. De ma 1 órája amikor maszturbáltam akkor azt hittem egy pillanatra, hogy elfogok ájulni. Mitől van ez? Mi ez? Könyörgök, hogy senki se viccelődjön és írjon hülyeséget válasznak,most tényleg komoly válaszokat várok csak.

7

Mit érezhet egy olyan pornó "agent" aki már kb 200-300 gyönyörű fiatal nőt dugott meg, azaz "casting"-olt?

8

Miért mondják az álszent emberek, hogy az alacsony pasik kisebbségi komplexusosak?

Nem gondoljátok, hogy ez nem komplexus, hanem teljesen reális, valós világlátás ami az élettapasztalatból ered?

Ha valakit folyamatosan megtapos az élet, akkor igyekszik egyre óvatosabb lenni.

23

Mitől rossz egy pasi az ágyban?

igen, nem értek a dolgokhoz. Elvileg csak ki be ki be, lehetőleg minél hosszabban... hogyan lehet ezt jól vagy nemjól csinálni?

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!