Találatok a következő kifejezésre: Már régóta vagyok a barátnőmmel, (2 db)

Már régóta együtt vagyok a barátnőmmel, jó vele minden, de mindig eljátszadozok a gondolattal hogy mással is jó lenne szeretkezni. És úgy érzem ha valakivel odáig jutna a dolog akkor meg is tenném, bár nem biztos. Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Csak fantáziálgatsz, ez teljesen normális.:) És nem biztos, hogy te azt megtennéd, élesben mindig másként érez az ember, mint álmodozáskor.

Csak fantáziálgatsz, ez teljesen normális.:) És nem biztos, hogy te azt megtennéd, élesben mindig másként érez az ember, mint álmodozáskor.
A kérdező hozzászólása: A nevekkel nem vagyok bajban! Csak a gondolataim kalandoznak el másfele!
Húú ez nagyon gáz!Szerintem nem is szereted igazán!Csak nehogy rossz nevet mondj szex közben!
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom miért van ez! Igen, szeretem a barátnõmet nagyon! De valahogy sex közben mindig másra gondolok! Igy volt ez már az elõzõ barátnõimnél is! Mindig másra gondoltam sex közben, pedig élveztem velük!
hu az már sztem rossz:((, bizti szereted a barátnõdet õszintén?m.az oké h.fantáziálgatsz, de az sztem már nem olyan jó h.közben is másra gondolsz.neked hogy esne ha a barátnõd másra gondolna közben?
A kérdező hozzászólása: És ha sex közben is néha gondolok másra?
Szerintem nincs olyan ember, aki ne kalandozna gondolatban.Én is szoktam.(lány vagyok)De megfutamodnék, ha sor kerülne rá.Szerintem te sem tennéd meg.Amíg szex közben nem másra gondolsz, csak a barátnõdre, addig nincs gond!
A fantáziálással nincs baj. Lassan másfél éve vagyok a barátommal, néha én is elgondolkozok, hogy milyen lenne mással, de tudom, hogy nem tenném meg.
akkor valószínûleg nem volt életed nagy szerelme.
én ezért rugtam fel életem elsõ nagy szerelmét és a kapcsolatot vele, mert nem bírtam hogy mással nem lehetek.
Helyes :) Szerintem meg sem érdemli a barátnõd :) 17:12
A kérdező hozzászólása: Szerintem nekem is megmarad ez csak gondolati síkon! Azért én sem vagyok olyan bátor hogy megtegyem! :)
Csak a gondolatban kalandozok :) Van egy pár olyan pasi a barátomon kívül akivel kipróbálnám, de ha oda kerülne a sor biztos megfutamodnék hiszen van barátom :) ) 17:12
a válasz egyszerû férfi vagy:D és ez ellen semmit nem lehet tenni=)
A kérdező hozzászólása: Csak gondolatban kalandozol, vagy a valóságban is? :)
Én is néha elszoktam kalandozni szexualitás terén mindenfele, pedig már 8 hónapja boldog vagyok a barátommal :) Ezek mind csak álmodozások. Nem hiszem, h élõben megtennéd :)
Ne legyél hangember. Majd akkor írjál, ha már összejött valami. Addig csak álmodik a nyomor!
Szemét alak vagy. Akkor hagyd ott szegény csajt, és azt baszogasd, akire gondolsz, és igazán vágysz. Ez egyikõtöknek sem jó.
Semmit.
Mindketten lányok vagytok? Igazából semmit, sok fiatal él lakótárssal, amúgy meg tök jó buli az ilyen :D
A kérdező hozzászólása: igen mind a ketten lányok vagyunk .
jó ötlet.
Hány évesek vagytok?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!