Találatok a következő kifejezésre: Már régóta vagyok a (195 db)

Szeretnék a bokám felett egy tetoválást. Szerintetek érdemes egy nőnek, ha már régóta vágyik rá elkészítetni? Mennyir fáj? Ki mit tud róla?

Legjobb válasz: Nekem pont a bokám felett van :-) Eléggé fájt, és kicsit rá is paráztam, mert nem tudtam, hogy mégis milyen érzés. De tûrhetõ. Csontnál kicsit jobban fáj. Én is régóta szerettem volna, és most nemrég csináltattam meg. Szerintem csináltasd meg, mert ha már régóta szeretnéd, akkor biztos nem fogod megbánni... nem csak egy hóbort, hogy neked xy motívum kell, megcsináltatod és két hét múlva már nem is tetszik.

Nekem pont a bokám felett van :-) Eléggé fájt, és kicsit rá is paráztam, mert nem tudtam, hogy mégis milyen érzés. De tûrhetõ. Csontnál kicsit jobban fáj. Én is régóta szerettem volna, és most nemrég csináltattam meg. Szerintem csináltasd meg, mert ha már régóta szeretnéd, akkor biztos nem fogod megbánni... nem csak egy hóbort, hogy neked xy motívum kell, megcsináltatod és két hét múlva már nem is tetszik.
Nyugodtan csináltasd meg szerintem. Én 19 (fiú) vagyok mióta eszemet tudom, tudtam hogy lesz tetkóm, meg is csináltattam nem rég. És tudom hogy még lesz egy pár. Ezzel meg, hogy jaj mi lesz 70 évesen, hogy fog kinézni blabla. Szerintem 70 évesen (már ha megérem) akkor ku* vára a legkisebb bajom is nagyobb lesz annál, hogy jaj milyen a tetkóm.
70 évesen már senkinek sem szép a bõre, tök fölösleges ezzel riogatni az embert. Ja és ha meg egy nagy paca lesz a bõrömön akkor is mi van az a "paca" jelenteni fog számomra valamit mert tudom, hogy miért van ott és mi okból csináltattam oda azt a "pacát" és, hogy mit jelképez számomra az a "paca".
jah elég csak azokra az idõsekre nézni akik tintával szurkálták maguknak anno.egyre gázabb lesz a tetoválás.a szép bõr mindennél a legszebb!
Az oké, hogy 25 évesen van egy ízléses tetoválásom. De hogy fog mutatni majd a 75 éves napbarnított lábamon?
a csontos résznél fáj..ha neked ez sokat jelent, akkor érdemes megcsináltatni. az 'öregkorban hogy fog kinézni'-dologról pedig csak annyit, hogy akkor már úgyis megcsúnyulunk, már nem nagyon fogjuk magunkat mutogatni, plusz az unokák majd látni fogják, hogy anno nagymama milyen jófej volt. : D
nincs szebb a gyönyörû bõrû és szép lábnál!nincs is kívánatosabb, ne rondítsd el szerintem.
Oké! Élni, és élni hagyni:)
Akkor Te legyél a biztonságos élet híve. :) Nem hiszem, hogy 70 évesen az lesz a legnagyobb problémám, hogy egy paca van rajtam. Ránézek és tudni fogom, hogy mit jelent nekem, akárhogy is néz akkor már ki. Nem ez számít, nem másoknak akarok megfelelni, hanem MAGAMNAK. És ha nekem ez tetszik, akkor nem fogom emgbánni 70 évesen sem, akárhogy is nézzen addigra ki. (utolsó elõtti voltam)
10:46 Az is szánalmas, ha valaki felületesen olvas, aztán úgy mond véleményt… (Ugyanis senki nem ítélte el a kérdezõt, csak volt aki ódzkodott a tetoválástól.) Egyébként e szerint a gondolatmenet szerint: ugyan minek egészségesen élni, ki tudja mi lesz holnap?! Minek takarékoskodni, majd eltart valaki, ha mégse halok meg idejében! És így tovább… Szerintem meg vannak ronda 70-esek, meg olyanok, akikre jó ránézni, jó velük együtt lenni (mert nem elutasítóak, kirekesztõek, utálkozók, lesajnálók) és ez meg is látszik rajtuk. Mert az életünk, mentalitásunk, másokhoz való viszonyulásunk ránk van (lesz) írva az arcunkra 30 felett. Tehát, ha én az amúgy is ráncos bõrömön majd nem akarok még egy plusz „pacát”, akkor miért is vagyok szánalmas???? Nem inkább az, aki kapásból lesajnál mindenkit, aki más véleményen van?
Mindenképp csináltasd meg! Jaj mi lesz 70 évesen? Szánalmas, amikor valaki erre hivatkozva ítéli el a tetkókat. Egyszer élünk, használjuk ki. Biztos jól fog mutatni, sok sikert!:)
Boka felett szép és izléses, 1 szép nap barnított lábon isteni :P
szerintem manapság nem divat, de ha csináltatsz akkor az legyen egyedi!
A kérdező hozzászólása: Nos, igaz.. Úgy érzem ez kellett.. Köszi.. Keresek egy jó helyet.. Ahol ízlésesen megcsinálják.. Gondolom ez sem lesz könnyû.. De ha lesz, akkor már szép legyen... És tuti, hogy lesz.. Mert több éve akarom.. És kész.. :) Köszi mindenkinek.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. :) Nos, kell még egy kis bátorság, de úgy érzzem, itt az ideje.. Igaz nem vagyok már tini, a magam 25 évével.. De szerintem még nem késtem el.. :)
A kérdező hozzászólása: Nos, pontosan ezért vacilláltam.. Hogy mi lesz 50 év múlva44 De!! Történt, hogy az egyik barátnõm párja motorbalesetben meghalt.. És hát, bennem úgy megváltozott akkor valami, hogy minden amit szeretnék azonnal meg kell tenni, mert lehet holnap már késõ lesz.. Az is lehet, hogy csak 15-16 évem van hátra.. Na, akkor meg még nem lenne csúnya.. :) De szerintem nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit gondol és mi lesz... Tanácsokat meg kell hallgatni, sokszor át kell gondolni, de meg kell tenni, ha úgy döntöttél, mert lehet nem lesz rá idõd..
Én hétfõn tetováltattam a bokámra, egy kínai jelet. S észre sem vettem. Olyan érzés volt mintha epiláltam volna.Persze elõtte én is paráztam, de így utólagosan már csak nevetek. Szóval vágj bele. Az meg hogy mi lesz 50-60 év múlva, ... majd akkor kiderül:)

38 hetes terhes vagyok és már régota fájdogál a szeméremajkam ahogy nyomja a baba, de ma vettem észre h a jobb szeméremajkam nagyon be van belülröl dagadva és kemény. Járt igy vki mi lehet ez? Viszér?

Legjobb válasz: Igen, ez valószínûleg genitális visszér. Az a jobbik eset, amikor a szeméremajkadon van, nekem közvetlenül a hüvelyem bejáratánál jött ki néhány héttel ezelõtt. Állítólag durvulhat a helyzet, még nagyobbra nõhet és fájhat, szerencsére én ilyet nem vettem észre, nem túl nagy, csak érzem, hogy valami szokatlan dolog van ott. Ha jól tudom, akkor a szeméremajkakon lévõ nem zárja ki azt, hogy szülhetsz hüvelyi úton. Nekem, mivel a hüvelyemnél van azt mondta a szülésznõ, hogy figyelni kell, mert ha szülésig nagyra nõne, esetleg begyulladna, akkor nem szülhetnék normál úton, csak császárral, ugyanis félõ, hogy szülésnél a nyomás hatására szétdurranna, vagy pedig akadályozná a gátmetszést (már ha szükség lenne rá, mert én védelemmel szeretnék szülni). Gondolom te már jársz nst-re, ha ott vagy, akkor kérdezz rá a dokinál, vagy a szülésznõnél, hogy mit kell tenned vele. Én külön nem kaptam rá semmit, csak annyit mondtak, hogy minél ne álljak sokat, pihenjek, és a meleg fürdõket felejtsem el.

Igen, ez valószínûleg genitális visszér. Az a jobbik eset, amikor a szeméremajkadon van, nekem közvetlenül a hüvelyem bejáratánál jött ki néhány héttel ezelõtt. Állítólag durvulhat a helyzet, még nagyobbra nõhet és fájhat, szerencsére én ilyet nem vettem észre, nem túl nagy, csak érzem, hogy valami szokatlan dolog van ott. Ha jól tudom, akkor a szeméremajkakon lévõ nem zárja ki azt, hogy szülhetsz hüvelyi úton. Nekem, mivel a hüvelyemnél van azt mondta a szülésznõ, hogy figyelni kell, mert ha szülésig nagyra nõne, esetleg begyulladna, akkor nem szülhetnék normál úton, csak császárral, ugyanis félõ, hogy szülésnél a nyomás hatására szétdurranna, vagy pedig akadályozná a gátmetszést (már ha szükség lenne rá, mert én védelemmel szeretnék szülni). Gondolom te már jársz nst-re, ha ott vagy, akkor kérdezz rá a dokinál, vagy a szülésznõnél, hogy mit kell tenned vele. Én külön nem kaptam rá semmit, csak annyit mondtak, hogy minél ne álljak sokat, pihenjek, és a meleg fürdõket felejtsem el.
Nekem is visszerem volt a szeméremajkamon, de simán szültem, igaz nem volt nagy és szülés után rögtön megszûnt.

Már régóta vágyom rá, hogy két férfi dogjon meg egyszerre, hogyan űzzem el a gondolatot?

Mióta masztizok, mindig ilyen történetekre, videókra csinálom, de szerintem ez nem egészséges!

Legjobb válasz: De, egészséges. Csak idõ kérdése, hogy kiéld ezt.

De, egészséges. Csak idõ kérdése, hogy kiéld ezt.
ne ûzd el a gondolatot!keress hozzá partnert és éld meg a vágyaid!
Dugasd meg magad, aztán már nem lesz annyira izgató.
"két férfi dogjon" Most akkor hármat akarsz, vagy a kettõbõl egyik a kutya?
Segítünk ;)
Puding próbája az evés. Mindaddig vágyni fogsz rá amíg ki nem próbálod. Aztán lehet utána soha többet mert annyira nem fog bejönni. 24F
Ha nincs barátod akkor kipróbálod és kész.
A kérdező hozzászólása: Legszánalmasabb humor, amikor valaki egy elgépelésbõl próbál viccet csinálni. De akiknek csak erre futja...
vibrátor?! megteszi aaaz, ha nincs pasi:d ééés....dogjon? xd áthívom hozzád, a kutyámat;D van 2 is :D hidd el, jól el lesztek ;DD:$$
En is szakadok :D
"két férfi dogjon" Most akkor hármat akarsz, vagy a kettõbõl egyik a kutya? SZAKADOK XDDD
Elõször veszítsd el a szüzességed. Akkor elmúlhat.
elektrosokk-terápia
Miért ne lenne egészséges?Sok pasi titkos álma hogy több nõvel szexeljen egyszerre.Menj el valami szvinger klubba.Lányoknak általában ingyenes szokott lenni ott biztos találnál megfelelõ partnereket

Mit csináljak? Már régóta tetszik a fiú de csak barátok vagyunk pedig én többe akarok mit csináljak?

Szisztok!!

Legjobb válasz: Az gondolom fel se merül benned, h megmondd neki h tetszik...

Az gondolom fel se merül benned, h megmondd neki h tetszik...
Ha egy fiú sokat van veled az azért van szerintem mert te is tetszel neki. És ha nem nyitsz felé valamilyen módon akkor azt fogja érezni hogy "barátnõként" kezeled. Ez elég szar érzés, tapasztalatból tudom, ne légy elutasító, add neki a jeleket, flörtölj vele, bújj hozzá közelebb néha. Ha veszi a lapot és viszonozza akkor már is sinen vagytok. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: De hogy nyissak felé ?? Mit kéne tennem?
Bújj hozzá, mikor kettesben vagytok nézz mélyen a szemébe...ha meg annyira hülye, hogy ezt sem fogja fel csak kérdezd meg tõle, hogy "dugunk?"

Milyen festekkel érhetem el ezt a szőke hajszint? Már régota vagyom iylenre? 21L

ocsi,h ide irom,de gondoltam,it több valaszt kapok:)

Legjobb válasz: Menj fodrászhoz...

Menj fodrászhoz...
A kérdező hozzászólása: köszi, de most nincs nagyon pénzem arra, hogy fodraszhoz menjek :/
16%os hidrogénperoxidot kéne venned... azt ha jól emlékszem csak vízzel kell keverni, rá a hajra és kész. osztálytársam haját feketérõl majdnem olyan szõkére szívta mint a képen amit mutattál (2 zacskó, egymás után felkenve) DE!!! rá 1 héttel kb, a fele letört... szóval óvatosan... amúgy szerintem az jó megoldás ha veszel olyan festéket amiben van szõkítõ, és rákened. de 2 hét alatt csak egy festéket, különben kikészül a hajad....
A kérdező hozzászólása: szoval fel haja odalett?:( szegény.. én is ettõl félek, vagy attol, hogy az egesz leég... és még az a gond, hogy nekem jövö het keddre kellene már az a hajszin .. akkor mi legyen?:) amugy köszi a valaszt
pl. ezzel megpróbálhatnád http://www.palette.hu/termekeink/intensive-color-creme/inten.. ott van a színeredmény is, ez barnából is elég jót csinál. (persze ez változhat, de nem lesz sokkal másabb) de ha nem találsz ilyet, akkor nézz bármilyen szõke festéket, csak az a fontos a színeredményes részt nézd meg, ami barnából is szõkét csinál az tuti jó lesz :) hajrá sok sikert :)
Hát én barna eredeti hajszínrõl kezdtem .. Leszivattam sajnos egyszer. Muszáj volt. Aztán Palette XXL ilyen baromi világos szõkére :D Platina.. Hát elõször én is ilyen csibesárga lettem meg vöröses de aztán 2 után jó lett...Most ilyen a hajam, de megbántam.. Pedig sokat költök rá... Balzsam pakolásook..stb

Milyen festekkel érhetem el ezt a szőke hajszint? Már régota vagyom iylenre? 21l

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://users1.ml.mindenki..

Legjobb válasz: egy jó tanács: fodrász

egy jó tanács: fodrász
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem telik rá nagyon mostanában :/
Szia én Sz.tem csak fel akarja hívni a figyelmet h foglalkozz vele;)
kérdezd meg tõle. vagy te is nyulkálj. aztán kiderül:) egyébként zavar hogy nyulkál?
Két dolgot tudnék a kérdésre mondani: 1: Miért nem beszélsz vele és kérdezed meg tõle? 2: Miért nem tanulsz meg normálisan írni?
Remélem, azért nyúlkál, hogy levágja a farkad, és elvérezz, és eggyel kevesebb idióta maradjon a világon.
Emberek, nem értem, mindenkinek az a legfontosabb dolga, hogy valaki, hogy ír helyesen, ír ékezeteket, stb. Lehet, hogy nem szép ha valaki így ír, de hát, attól még, hogy nem tud írni, simán lehet egy intelligens, bár tudom ebbõl jön le az a bizonyos elsõ benyomás.. Én csak annyit tanácsolnék, hogy próbálj nyúlkálni te is, és ha engedi akkor majd fokozatosan lehet magasabb szintre lépni, ha meg nem engedi, akkor meg várj vele, vagy beszéld meg vele!
az mit jelent h "nyukal"?:DD
A kérdező hozzászólása: Nem zavar hogy nyukal...

Mar regota probalkozunk a babaval es az egyik ismerosom mondta hogy szedjek fogamzas gatlot. Tobb esetett hallot mar errol hogy utana konnyebb teherbe esni. Igaz ez? Es ha egy honapig szedem az eleg vagy egy honapig nem erdemes?

Meg soha nem szedtem fogamzasgatlot! A valaszokat koszonom

Legjobb válasz: Ha nem szedtél, hát ne is szedjél.Ha babát szeretnél, akkor próbálkozz hátha minden hókusz-pokusz nélkûl is sikerûl-ez lenne a természetes nem?

Ha nem szedtél, hát ne is szedjél.Ha babát szeretnél, akkor próbálkozz hátha minden hókusz-pokusz nélkûl is sikerûl-ez lenne a természetes nem?
Én is hallottam ilyenrõl sõt néha nõdokik javasolják. De ha már régóta próbálkoztok akkor mindenképpen érdemes lenne egy nõgyógyászt felkeresned és kideríteni hogy mi a gond, ha van vmi gond. Van egyáltalán peteérésed? Rendszeresek a ciklusaid? Szerintem egy dokival elõrébb lennél!!
Bocsi a válaszodról lemaradtam de egyetértek az elõttem szólóval. Ha eddig nem szedtél ne szedjél!
A kérdező hozzászólása: talan igazad van de az orvosok mindent rendben talaltak de tobb mint ket ev sikertelen probalkozas utan csak sok
szia teljesen eggyüttérzek mert mi is lassan 2 éve küzdünk. nálam is mindent rendben talált kivéve mikor hormonvizsgálatra küldött. azt tudnod kell hogy atol még hogy megnézett nemtudja megallapitani hogy van e peteérés hacsak nem a 13 nap körül voltál. milyen vizsgálatod volt pontosan?
Én sem próbálkoznék ilyennel a helyedben. Viszont nem nõgyógyászt keresnék fel, hanem egy meddõségi központot. Persze csak ha nem akarsz még éveket várni. Én ugyan ebben a cipõben jártam. Csak mentek az évek, szedtem a gyógyszereket, hüvelyi uh-ra jártam állandóan. Gyakorlatilag ennyi. Gondold meg!
Az a fogamzásgátló nem akármilyen fogamzásgátló. Ezt kimondottan arra írja fel a nõgyógyászod. Errõl inkább vele konzultálj. 21 hetes kismama
Szia! Én is azt mondom, hogy NE kezd el fogamzásgátlót szedni, nem szabad. A legbiztosabb az, hogy ha elmész egy vérvételre, ahol megnézik a hormonszintedet. Nekem is így derült ki, hogy nincs is peteérésem. Kaptam rá gyógyszert, ami teljesen rendbe hozott és meg is fogant a babánk:-) Nõgyógyászhoz mentem el elõször és Õ utalt be endokrinológiára ahol ez a gond kiderült és ott kezeltek/kezelnek, sikeresen:-)

Szeretnék megtanulni görkorizni (a egysorosra gondolok, roller blade az angol neve). Szóval hogyan kéne nekikezdenem? Milyen cuccokat ajánlotok és újonnan vagy használtan (nincs sok pénz, de már régóta vágyom rá).

Amúgy jártam erre-arra és értelmes görkorit nem láttam sehol. A legtöbb teherbírása 60 kilogramm, én meg 67 kg vagyok és 45-46-os a lábam. Tök kezdő vagyok, ennek tudatában ajánljatok bármit is! Köszi! U.i: görkorioktatás nincs a környéken (vidéki srác vagyok, 24 éves).

Legjobb válasz: Szerintem elsõnek elég egy használt is,én is 3hete vettem egy használtat,azon ha majd jobban megtanulok mindent,akkor majd jöhet egy normális(drágább).Az,hogy 60kg a max terhelhetõség,az szerintem a gyerekméretekbe van írva,énis 70kg vagyok,meg 80-90kg-osak is koriznak ugyanúgy.Szerintem elõször nézegess vaterán.

Szerintem elsõnek elég egy használt is, én is 3hete vettem egy használtat, azon ha majd jobban megtanulok mindent, akkor majd jöhet egy normális(drágább).Az, hogy 60kg a max terhelhetõség, az szerintem a gyerekméretekbe van írva, énis 70kg vagyok, meg 80-90kg-osak is koriznak ugyanúgy.Szerintem elõször nézegess vaterán.

Ha egy nagymama gyesen van, de amúgy nem fizet TB-t magára már régóta, és a gyes alatt orvoshoz megy, akkor az ingyen van, vagy sem?

Legjobb válasz: Nyugdíjat nem kap? Mert ha nyugdíjas, jogosult alanyi jogon ingyenes orvosi ellátásra. Amúgy gyes alatt is alanyi jogon jár a TB ellátás, tehát igen, ingyen ellátják!

Nyugdíjat nem kap? Mert ha nyugdíjas, jogosult alanyi jogon ingyenes orvosi ellátásra. Amúgy gyes alatt is alanyi jogon jár a TB ellátás, tehát igen, ingyen ellátják!
A kérdező hozzászólása: Pont azért szeretné a gyest, mert nincs pénze! És nem, nem volt 6ezer forintja, nyilván neki is érdeke, hogy ellássák a kórházban, de így el sem mer menni a problémáival orvoshoz, mert akkor megint csak fizetni kell. És igen, igényelte, hogy a kormány fizesse, fizette is, egy évig, de többet nem fizettek! Munkát persze nem adnak, mert alig lát, de lerokkantosítani sem akarják. Ördögi kör! :(
Ha annyira nincs jovedelme, az onkormanyzatnal lehet igenyelni, hogy fizessek. Nem gondoljatok egy kicsit visszas helyzetnek, hogy havi 6et nem fizet ki, mert nincs ra penze, ellenben a gyest azt szeretne???
A kérdező hozzászólása: Hát elég nagy vicc, hogy az fizessen, akinek nincs munkája, ergo pénze sincs. Mindig a szegényekkel csesznek ki.
Bocsi az off-ért, de az a 6e ft igenis nagyon tud fájni... Anyukám még nem jogosult nyugdìjra(már ha kapni fog valaha :( ), apukám 90e ft-os nugdijából élnek ketten. Nincs jövedelme de abból fizessen be 6e ft-ot, kicsit vicces... Szült 5 gyereket, mindnyájan bejelentett munkával rendelkezünk és ennyi járulék beszedése után nem jár neki ingyenes ellátás... Úgyhogy ezt szerintem ne firtassuk hogy a nagymama miért nem tudja befizetni. ( Anyukámék kinyögik, sajnos nem túl jó az egészségi állapota)
A kérdező hozzászólása: Nincs a nevén semmi. Fizette volna, ha lett volna rá pénze, de nem volt sajnos, ebbe ne menjünk bele!
Majd ra terhelik az ingatlanara.... Havi 6e nem lehetetlen összeg, ki kellene fizetni.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, de hát úgy sem tudja kifizetni! :(
Gyes alatt alanyi jogon jár neki az ingyenes ellátás. Viszont ha a Nav valami miatt felfigyel rá, akkor az elmaradt járulékot (amit nem fizetett ki maga után a gyes elõtt), azt bizony kiszámlázhatja egyösszegben.
Igényelne kellett volna a foglalkoztatast helyettesítõ támogatást, amellett fizetik a tbt is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!