Találatok a következő kifejezésre: Már régóta vagyok (276 db)

Szeretnék a bokám felett egy tetoválást. Szerintetek érdemes egy nőnek, ha már régóta vágyik rá elkészítetni? Mennyir fáj? Ki mit tud róla?

Legjobb válasz: Nekem pont a bokám felett van :-) Eléggé fájt, és kicsit rá is paráztam, mert nem tudtam, hogy mégis milyen érzés. De tûrhetõ. Csontnál kicsit jobban fáj. Én is régóta szerettem volna, és most nemrég csináltattam meg. Szerintem csináltasd meg, mert ha már régóta szeretnéd, akkor biztos nem fogod megbánni... nem csak egy hóbort, hogy neked xy motívum kell, megcsináltatod és két hét múlva már nem is tetszik.

Nekem pont a bokám felett van :-) Eléggé fájt, és kicsit rá is paráztam, mert nem tudtam, hogy mégis milyen érzés. De tûrhetõ. Csontnál kicsit jobban fáj. Én is régóta szerettem volna, és most nemrég csináltattam meg. Szerintem csináltasd meg, mert ha már régóta szeretnéd, akkor biztos nem fogod megbánni... nem csak egy hóbort, hogy neked xy motívum kell, megcsináltatod és két hét múlva már nem is tetszik.
Nyugodtan csináltasd meg szerintem. Én 19 (fiú) vagyok mióta eszemet tudom, tudtam hogy lesz tetkóm, meg is csináltattam nem rég. És tudom hogy még lesz egy pár. Ezzel meg, hogy jaj mi lesz 70 évesen, hogy fog kinézni blabla. Szerintem 70 évesen (már ha megérem) akkor ku* vára a legkisebb bajom is nagyobb lesz annál, hogy jaj milyen a tetkóm.
70 évesen már senkinek sem szép a bõre, tök fölösleges ezzel riogatni az embert. Ja és ha meg egy nagy paca lesz a bõrömön akkor is mi van az a "paca" jelenteni fog számomra valamit mert tudom, hogy miért van ott és mi okból csináltattam oda azt a "pacát" és, hogy mit jelképez számomra az a "paca".
jah elég csak azokra az idõsekre nézni akik tintával szurkálták maguknak anno.egyre gázabb lesz a tetoválás.a szép bõr mindennél a legszebb!
Az oké, hogy 25 évesen van egy ízléses tetoválásom. De hogy fog mutatni majd a 75 éves napbarnított lábamon?
a csontos résznél fáj..ha neked ez sokat jelent, akkor érdemes megcsináltatni. az 'öregkorban hogy fog kinézni'-dologról pedig csak annyit, hogy akkor már úgyis megcsúnyulunk, már nem nagyon fogjuk magunkat mutogatni, plusz az unokák majd látni fogják, hogy anno nagymama milyen jófej volt. : D
nincs szebb a gyönyörû bõrû és szép lábnál!nincs is kívánatosabb, ne rondítsd el szerintem.
Oké! Élni, és élni hagyni:)
Akkor Te legyél a biztonságos élet híve. :) Nem hiszem, hogy 70 évesen az lesz a legnagyobb problémám, hogy egy paca van rajtam. Ránézek és tudni fogom, hogy mit jelent nekem, akárhogy is néz akkor már ki. Nem ez számít, nem másoknak akarok megfelelni, hanem MAGAMNAK. És ha nekem ez tetszik, akkor nem fogom emgbánni 70 évesen sem, akárhogy is nézzen addigra ki. (utolsó elõtti voltam)
10:46 Az is szánalmas, ha valaki felületesen olvas, aztán úgy mond véleményt… (Ugyanis senki nem ítélte el a kérdezõt, csak volt aki ódzkodott a tetoválástól.) Egyébként e szerint a gondolatmenet szerint: ugyan minek egészségesen élni, ki tudja mi lesz holnap?! Minek takarékoskodni, majd eltart valaki, ha mégse halok meg idejében! És így tovább… Szerintem meg vannak ronda 70-esek, meg olyanok, akikre jó ránézni, jó velük együtt lenni (mert nem elutasítóak, kirekesztõek, utálkozók, lesajnálók) és ez meg is látszik rajtuk. Mert az életünk, mentalitásunk, másokhoz való viszonyulásunk ránk van (lesz) írva az arcunkra 30 felett. Tehát, ha én az amúgy is ráncos bõrömön majd nem akarok még egy plusz „pacát”, akkor miért is vagyok szánalmas???? Nem inkább az, aki kapásból lesajnál mindenkit, aki más véleményen van?
Mindenképp csináltasd meg! Jaj mi lesz 70 évesen? Szánalmas, amikor valaki erre hivatkozva ítéli el a tetkókat. Egyszer élünk, használjuk ki. Biztos jól fog mutatni, sok sikert!:)
Boka felett szép és izléses, 1 szép nap barnított lábon isteni :P
szerintem manapság nem divat, de ha csináltatsz akkor az legyen egyedi!
A kérdező hozzászólása: Nos, igaz.. Úgy érzem ez kellett.. Köszi.. Keresek egy jó helyet.. Ahol ízlésesen megcsinálják.. Gondolom ez sem lesz könnyû.. De ha lesz, akkor már szép legyen... És tuti, hogy lesz.. Mert több éve akarom.. És kész.. :) Köszi mindenkinek.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. :) Nos, kell még egy kis bátorság, de úgy érzzem, itt az ideje.. Igaz nem vagyok már tini, a magam 25 évével.. De szerintem még nem késtem el.. :)
A kérdező hozzászólása: Nos, pontosan ezért vacilláltam.. Hogy mi lesz 50 év múlva44 De!! Történt, hogy az egyik barátnõm párja motorbalesetben meghalt.. És hát, bennem úgy megváltozott akkor valami, hogy minden amit szeretnék azonnal meg kell tenni, mert lehet holnap már késõ lesz.. Az is lehet, hogy csak 15-16 évem van hátra.. Na, akkor meg még nem lenne csúnya.. :) De szerintem nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit gondol és mi lesz... Tanácsokat meg kell hallgatni, sokszor át kell gondolni, de meg kell tenni, ha úgy döntöttél, mert lehet nem lesz rá idõd..
Én hétfõn tetováltattam a bokámra, egy kínai jelet. S észre sem vettem. Olyan érzés volt mintha epiláltam volna.Persze elõtte én is paráztam, de így utólagosan már csak nevetek. Szóval vágj bele. Az meg hogy mi lesz 50-60 év múlva, ... majd akkor kiderül:)

20/F milf-ek szeretném kiprobálni már régota vágyom rá! Hol találok? Vagy itt is van? Már nagyon kivok éhezve

Legjobb válasz: mi van ha neki nem kellenek a vele egy korú csajok...? amúgy megértem, inkább a milfekre bukjon mint a 14 éves tinisunákra

mi van ha neki nem kellenek a vele egy korú csajok...? amúgy megértem, inkább a milfekre bukjon mint a 14 éves tinisunákra
Szolnok, rock parking
ha egy veled egykorú csajnak nem kellesz, majd pont egy milfnek fogsz
Elsõnek: tudod mennyi ilyen kiéhezett "milf" rohangál az utcákon? El se hinnéd... Amúgy azt tanácsolom hétvégén mozdulj ki olyan szórakozóhelyre ahol ezek járkálnak. Nálam is szinte minden második hétvégén bepróbálkozik egy, csak lerázom mert van barátnõm. 21F
A kérdező hozzászólása: és hol van aza szórakozo klub? igen tudom csak vhogy belém nem botlanak :/
A kérdező hozzászólása: békésmegyében esetleg vhol??
Olyan helyeket keress ahol retro zenéket nyomnak. Ilyen helyekre szívesebben járnak az idõsebbek. Ott aztán lehet vadászni rájuk rendesen. Meg sima diszkóban is megfordul néhány jó bõr milf. Mert hát aki fiatalabb pasit keres kifejezetten, hol keres? hát ahol a legtöbb van egy helyen.

Szeretnék megtanulni görkorizni (a egysorosra gondolok, roller blade az angol neve). Szóval hogyan kéne nekikezdenem? Milyen cuccokat ajánlotok és újonnan vagy használtan (nincs sok pénz, de már régóta vágyom rá).

Amúgy jártam erre-arra és értelmes görkorit nem láttam sehol. A legtöbb teherbírása 60 kilogramm, én meg 67 kg vagyok és 45-46-os a lábam. Tök kezdő vagyok, ennek tudatában ajánljatok bármit is! Köszi! U.i: görkorioktatás nincs a környéken (vidéki srác vagyok, 24 éves).

Legjobb válasz: Szerintem elsõnek elég egy használt is,én is 3hete vettem egy használtat,azon ha majd jobban megtanulok mindent,akkor majd jöhet egy normális(drágább).Az,hogy 60kg a max terhelhetõség,az szerintem a gyerekméretekbe van írva,énis 70kg vagyok,meg 80-90kg-osak is koriznak ugyanúgy.Szerintem elõször nézegess vaterán.

Szerintem elsõnek elég egy használt is, én is 3hete vettem egy használtat, azon ha majd jobban megtanulok mindent, akkor majd jöhet egy normális(drágább).Az, hogy 60kg a max terhelhetõség, az szerintem a gyerekméretekbe van írva, énis 70kg vagyok, meg 80-90kg-osak is koriznak ugyanúgy.Szerintem elõször nézegess vaterán.

Ha már régóta vagyok Tmobile ügyfél új telefon vásárlásánál nem kapok valamilyen kedvezményt?

Az anyukám és apukám már több mint 10 éve Tmobilos. Domino kártyásak,de azt nem tudom pontosan,hogy milyenek. (Ha lefogy a pénz a telefonjukról,akkor feltöltik) Most szeretnék venni egy sony xperia SP-t. mivel 16 éves vagyok anya nevére vennénk. nem kapunk valami kedvezményt?

Legjobb válasz: Max olyan kedvezményt, amely elõfizetéssel és/vagy hûségnyilatkozattal párosul. Egyébként kedvezményes elnézõ mosoly jár a feltöltõkártyás elõfizetéshez.

Max olyan kedvezményt, amely elõfizetéssel és/vagy hûségnyilatkozattal párosul. Egyébként kedvezményes elnézõ mosoly jár a feltöltõkártyás elõfizetéshez.
Lépj be a t-mobile oldalán a telefonszámoddal, utána pedig jobb felül a piros gomb alatt hûségpontjaim. Ha már arany vagy platinakártyás vagy, akkor kaphatsz kedvezményt készülékváltásra, de talán egyébként is! Nézz utána. Bármelyik telefonnal beléphetsz, regisztrálhatsz, csak küldenek a számra visszaigazoló kódot.

Már régóta vágyom rá, hogy két férfi dogjon meg egyszerre, hogyan űzzem el a gondolatot?

Mióta masztizok, mindig ilyen történetekre, videókra csinálom, de szerintem ez nem egészséges!

Legjobb válasz: De, egészséges. Csak idõ kérdése, hogy kiéld ezt.

De, egészséges. Csak idõ kérdése, hogy kiéld ezt.
ne ûzd el a gondolatot!keress hozzá partnert és éld meg a vágyaid!
Dugasd meg magad, aztán már nem lesz annyira izgató.
"két férfi dogjon" Most akkor hármat akarsz, vagy a kettõbõl egyik a kutya?
Segítünk ;)
Puding próbája az evés. Mindaddig vágyni fogsz rá amíg ki nem próbálod. Aztán lehet utána soha többet mert annyira nem fog bejönni. 24F
Ha nincs barátod akkor kipróbálod és kész.
A kérdező hozzászólása: Legszánalmasabb humor, amikor valaki egy elgépelésbõl próbál viccet csinálni. De akiknek csak erre futja...
vibrátor?! megteszi aaaz, ha nincs pasi:d ééés....dogjon? xd áthívom hozzád, a kutyámat;D van 2 is :D hidd el, jól el lesztek ;DD:$$
En is szakadok :D
"két férfi dogjon" Most akkor hármat akarsz, vagy a kettõbõl egyik a kutya? SZAKADOK XDDD
Elõször veszítsd el a szüzességed. Akkor elmúlhat.
elektrosokk-terápia
Miért ne lenne egészséges?Sok pasi titkos álma hogy több nõvel szexeljen egyszerre.Menj el valami szvinger klubba.Lányoknak általában ingyenes szokott lenni ott biztos találnál megfelelõ partnereket

Hol lehet beszerezni? Nagyon kellene, már régóta vágyok ilyenre, de nem tudom, h hol lehet ilyet kapni (? )

http://e.fashiocdn.com/images/entities/0/7/Y/6/W/0.365x365.jpg

Legjobb válasz: Ilyen különbözõ alkalmakkor rendezett vásárokba esélyes. Nekem volt egy ilyenem annyi különbséggel hogy a sárga rész szürke volt.

Ilyen különbözõ alkalmakkor rendezett vásárokba esélyes. Nekem volt egy ilyenem annyi különbséggel hogy a sárga rész szürke volt.

Milyen festekkel érhetem el ezt a szőke hajszint? Már régota vagyom iylenre? 21L

ocsi,h ide irom,de gondoltam,it több valaszt kapok:)

Legjobb válasz: Menj fodrászhoz...

Menj fodrászhoz...
A kérdező hozzászólása: köszi, de most nincs nagyon pénzem arra, hogy fodraszhoz menjek :/
16%os hidrogénperoxidot kéne venned... azt ha jól emlékszem csak vízzel kell keverni, rá a hajra és kész. osztálytársam haját feketérõl majdnem olyan szõkére szívta mint a képen amit mutattál (2 zacskó, egymás után felkenve) DE!!! rá 1 héttel kb, a fele letört... szóval óvatosan... amúgy szerintem az jó megoldás ha veszel olyan festéket amiben van szõkítõ, és rákened. de 2 hét alatt csak egy festéket, különben kikészül a hajad....
A kérdező hozzászólása: szoval fel haja odalett?:( szegény.. én is ettõl félek, vagy attol, hogy az egesz leég... és még az a gond, hogy nekem jövö het keddre kellene már az a hajszin .. akkor mi legyen?:) amugy köszi a valaszt
pl. ezzel megpróbálhatnád http://www.palette.hu/termekeink/intensive-color-creme/inten.. ott van a színeredmény is, ez barnából is elég jót csinál. (persze ez változhat, de nem lesz sokkal másabb) de ha nem találsz ilyet, akkor nézz bármilyen szõke festéket, csak az a fontos a színeredményes részt nézd meg, ami barnából is szõkét csinál az tuti jó lesz :) hajrá sok sikert :)
Hát én barna eredeti hajszínrõl kezdtem .. Leszivattam sajnos egyszer. Muszáj volt. Aztán Palette XXL ilyen baromi világos szõkére :D Platina.. Hát elõször én is ilyen csibesárga lettem meg vöröses de aztán 2 után jó lett...Most ilyen a hajam, de megbántam.. Pedig sokat költök rá... Balzsam pakolásook..stb

Milyen festekkel érhetem el ezt a szőke hajszint? Már régota vagyom iylenre? 21l

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://users1.ml.mindenki..

Legjobb válasz: egy jó tanács: fodrász

egy jó tanács: fodrász
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem telik rá nagyon mostanában :/

Holnap megakarom lepni a barátomat és már régóta vágyik rá arra hogy egészen bekapjam neki, hogy csináljam hogy sikerüljön?

asszem mélytorkosnak hivják, h csináljam h jó legyen neki és ne is fulladjak meg?:D

Legjobb válasz: Hát szerintem ezt gyakorolni kell nem biztos hogy egybõl jó lesz. Igyál elötte folyadékot hogy nedves legyen a szád. És vegyél az orrodon levegõt.:)

Hát szerintem ezt gyakorolni kell nem biztos hogy egybõl jó lesz. Igyál elötte folyadékot hogy nedves legyen a szád. És vegyél az orrodon levegõt.:)
ááá errõl ezer leírás van neten, gyorsan megtalálod a technika leírását egy biztos, hiába próbálod már elsõ menetre, ez még nem fog menni, ez hosszú gyakorlással vihetõ végbe szóval olyan nem nagyon lesz h megakarod lepni a pasit és hirtelen bekapod a lompit :( pedig biztos neki is tetszene de ha jófej, végig segít a próbálkozásban, mert ez õérte van
szia!Leírom, hogy csináld, múltkor olvastam a neten...szóval..nagyra kinyitod a szád és úgy csinálsz, mint amikor a doktor néni mondja hogy:nyisd ki a szád, és mondd azt hogy :áááááá :D(amikor megnézi a torkodat)de közbe ne adj ki hangot:D gyakorold hang nélkül, aztán vedd a barátod péniszét a szádba és közben mondd azt hogy áááááá...teljesen lazulj el aztán kapd be egyre mélyebben és folyamatosan mondd hogy áá(hang nélkül)nyelveddel ne csinálj semmit...csak simán kapd be ameddig bírod...gyakorold 1 párszor és menni fog :)

Az a helyzet hogy van egy csaj akivel már régóta baráti kapcsolatba vagyok. De nem ré megtetszet nekem. Érdemes elmondani neki hogy tetszik nekem vagy a barátság érdekébe nem?

Legjobb válasz: Milyen régóta ismeritek egymást?Ha régebb óta akkor szép finoman rávezethetnéd vagy adhatsz neki jeleket utalásokat...ja látom régóta,hát akkor finoman vezesd rá a dologra de ne támadd le,nehogy elriaszd magadtól,amúgy ha bejössz neki mint pasi akkor elõbb vagy utóbb õ fog kezdeményezni...

Milyen régóta ismeritek egymást?Ha régebb óta akkor szép finoman rávezethetnéd vagy adhatsz neki jeleket utalásokat...ja látom régóta, hát akkor finoman vezesd rá a dologra de ne támadd le, nehogy elriaszd magadtól, amúgy ha bejössz neki mint pasi akkor elõbb vagy utóbb õ fog kezdeményezni...
hát ahogy érzed, szerintem próbáld valahogy a tudtára adni hogy tetszik neked mert lehet h viszonozni fogja :D
nekem most ment rá egy barátságom erre, de nektek akár jól is elsülhet. csak akkor hívd el, ha komolyan gondolnád vele. semmi értelme szétcseszni egy barátságot 1-2 alkalomért. L/20
Mi lett végül?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!