Találatok a következő kifejezésre: Már régóta fogamzásgátlót, (6 db)

Már régóta szedek fogamzásgátlót (lassan 1 éve). Csúztattam a gyógyszert, és a 3. ik héten az utolsó 3 tabinál barnás folyásom lett. Normális?

Most pont ugy jött ki a nyaralás,hogy egész végig meglesz, igy nem hagytam 7 napos szünetet és az utolsó 3 tablettánál barnás kevés folyás szerüségem lett. Normális hogy szünet elött pár nappal elkezd ilyen folyásom lenni? már két napja van.

Legjobb válasz: Nõvérem pont így járt ahogy te. Most mentek el nyaralni és nem hagyott 7 nap szünetet, tovább szedte. De te szerencsésebb vagy, mert õ egész hónapban barnázott miatta. :S Nyugi, ez elõfordul. A következõ levélnél már nem lesz ilyen, kell 1 kis idõ amíg helyreáll a ciklus.

Nõvérem pont így járt ahogy te. Most mentek el nyaralni és nem hagyott 7 nap szünetet, tovább szedte. De te szerencsésebb vagy, mert õ egész hónapban barnázott miatta. :S Nyugi, ez elõfordul. A következõ levélnél már nem lesz ilyen, kell 1 kis idõ amíg helyreáll a ciklus.

Fiúk! Ha összejöttök a lánnyal és ő fogamzásgátlót szed már régóta örültök neki, hogy gumi nélkül csinálhatjátok és kihasználjátok, hogy belé élvezhettek vagy inkább húztok gumit, mert biztos ami biztos?

Legjobb válasz: tabletta mellett mi a fészkesfenéért kell a gumi???:D amig szedtem azt a sz.rt, nem hasznaltunk gumit..... es nem lettem terhes se:DDDDDD

tabletta mellett mi a fészkesfenéért kell a gumi???:D amig szedtem azt a sz.rt, nem hasznaltunk gumit..... es nem lettem terhes se:DDDDDD
Arra sem árt ám figyelni, h vannak olyan korosztályok amikor sok nõ fel akarja csináltatni magát, aztán a gyerekkel próbál pasit fogni... Na meg ott vannak a betegségek is. Én lány vagyok, most éppen nem szedek gyógyszert, de ha szednék és lenne új pasim, akkor sem kezdeném azzal h mehet gumi nélkül elsõre, legalább tudjam, hogy nincs semmi baja... 21L
mivel az a kérdés összejöttök? tehát még nem igen ismerik egymást, ki tudja ki mennyire õszinte hány egyénnel dugott az utóbbi idõben, itt persze a bizalom is kell amúgy elején lehet, de nyilván egy idõ után nem N
Örülnék neki persze. Mivel odafigyelek kivel fekszem le ezért nem lenne gond a többi dologgal
ha nem szed gyógyszert se kell gumi :) anélkül az igazi de válaszolva a kérdésre, nagyon nagy + a fogamzásgátló meg minden velejárója!
ha jól ismerem akkor igen :D bizalom kérdése a dolog.
Ááá az ördög sosem alszik! Ha elõször fekszek le vele akkor tuti elsõre gumit húzok. Annyira nem bízok meg senkiben ilyen hamar.
A kérdező hozzászólása: nem csak a terhesség miatt használnak gumit te észlény
elõbbi természetesen
Én tegnap tetette, be a fog.gátlo implantátumot, férjem van, így nem használunk gumit:) )

Mitől alakulhat ki hormonzavar, ha egy nő nem szed már nagyon régóta fogamzásgátlót?

És mik a tünetei?

Legjobb válasz: sok mindentõl kialakulhat,és nagyon sok tünete lehet.

sok mindentõl kialakulhat, és nagyon sok tünete lehet.
Gratula az elsõ válaszolónak! Biztos elért vele valamit a kérdezõ! Hormonzavar lehet hirtelen súlycsökkenés vagy súlygyarapodástól is, esetleg lelki trauma is kihozhatja. Tünetei: vérképben a pajzsmirigy alul vagy felülmûködése, túlzott izzadás, idegesség, menstruációs zavarok esetleg közti vérzés!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Köszönöm a gratulációt :) teljesen felesleges ez a kérdés, be kell írni a googleba, de ha valaki hormonzavarra gyanakszik, akkor nõgyógyász, teljes vérkép.Most te leírtad, amit írtál, ettõl kérdezõ beparázik, okokat keres, és mint tudjuk, aki keres az talál, ahelyett hogy holnap elmenne egy dokihoz, és megtudná...

Már régóta szedek fogamzásgátlót, kb 1, 5 éve, viszont most középidőben elfelejtettem 1 szemet bevenni, és voltunk együtt a párommal. Mekkora az esélye, hogy teherbe eshettem?

A mensesemet 3-ára várom.

Legjobb válasz: Ha csak egyet hagytál ki, nem vszínû, hogy terhes leszel. Legközelebb pótold a bevételét (pl ha este szoktad bevenni, vedd be reggel, és este a következõt nyugodtan)!

Ha csak egyet hagytál ki, nem vszínû, hogy terhes leszel. Legközelebb pótold a bevételét (pl ha este szoktad bevenni, vedd be reggel, és este a következõt nyugodtan)!
A kérdező hozzászólása: Elõfordult már többször is, hogy elfelejtettem este, de reggel mindig eszembe jutott, de most csak másnap este, mikor vettem be a következõt, akkor vettem észre, hogy elmaradt és már eltelt a 24 óra! Köszönöm a választ!
1 tabletta elfelejtésébõl nem lehet probléma.Én is sokszor elfelejtettem, nem maradtam terhes.
Ha a két tabi között több, mint 36 óra eltelik, akkor elvileg nem hatásos a gyógyszer, de azért 1 nap alatt nem lesz peteérésed, ahhoz több idõ kell! Szerintem védekezzeteek ebben a hónapban másképp is, mondjuk gumival. Amikor én elfelejtettem bevenni a gyógyszert, akkor nekem általában 2-3 nap múlva mindig megjött! Nyugi! Bizti nem vagy terhes!

Már elég régóta szedem a fogamzásgátlót, hogy tudjam, napra, sőt napszakra pontosan jön meg minden hónapban. Ennek ma lett volna itt az ideje, de semmi! Akkor most mi a teendő?

Legjobb válasz: Egyelõre semmi. Várd ki a 7 napot, ha nem jön meg, akkor teszt és az eredménytõl függetlenül orvos!

Egyelõre semmi. Várd ki a 7 napot, ha nem jön meg, akkor teszt és az eredménytõl függetlenül orvos!
az a teendõ h leállsz ennek a szedésével, mert úgy baromság az egész ahogy van... és majd csodálkozol ha nem lesz gyereked sose, mert ez a drága fogamzásgátló tönkretette a hormonrendszered...
Kedves második válaszoló, már kaphatók nagyon alacsony hormontartalmú készítmények. Ha a nõ nem érez mellékhatásokat, veszélytelenül szedheti pár évig. Kérdezõnek meg hét napot várj ki., aztán teszt. DE elõfordulhat hogy kimarad vérzés még fogamzásgátló rendszeres szedése mellett is.
Utolsó: Bár tényleg kicsit erõs volt az egyik hozzászóló írása, de azért az hülyeség, hogy ha nincs mellékhatás, akkor következmény nélkül szedheti vki. Elõfordul, hogy az abbahagyás után nem áll vissza a peteérés.
Barátom azért nem engedi, hogy fogamzásgátlót szedjek, mert nem szeretné, ha tönkretenném a szervezetem. És egyetértek vele. Óvszert meg õ nem szeret használni, így kockáztatunk. Legfeljebb összejön a baba, amit mindketten szeretnénk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!