Találatok a következő kifejezésre: Már régóta és jön is (4 db)

Már régóta maszturbálok és jön is a sperma rendszeresen. De még nem volt magömlésem, vagy lehet hogy volt csak nem olyan látványos, ez nagy gond?

Legjobb válasz: "jön is a sperma rendszeresen" = "magömlésem" Amennyiben éjszakai magömlésre gondolsz (spontán manõver), akkor az nem probléma, ha "elmaradt", illetve arra is van esély, hogy nem vetted észre.

"jön is a sperma rendszeresen" = "magömlésem" Amennyiben éjszakai magömlésre gondolsz (spontán manõver), akkor az nem probléma, ha "elmaradt", illetve arra is van esély, hogy nem vetted észre.
vagy este épp akkor mentél ki pisilni és ezért nem vetted észre.ez komoly. lehet épp akkor lett volna magömlésed mikor pisilned kelett és épp a wc-n történt meg amit fél álomban nem igazán veszel észre. nekem apám azt mesélte mikor magyarázta nekem a dolgokat hogy neki ugy volt de nem biztos hogy nekem is ilyen szrencsém lesz. :D nem is volt. h meg már van spermád akkor nemértem mért aggodsz.
Faszverés helyett inkább a biológiakönyvet lapozgasd.
Utolsó válasz nagyon igaz:D

20éves vagyok pattanásos voltam de már csak naponta egy két fehér pici pöttyök jönnek ki rajtam lehet az hogy még hormontúltengésem van? Vagy valami más okozza mondjuk van 1 lyukas fogam már régóta és elég gennyes is

Legjobb válasz: Zsíros kaja, fûszeres ételek még 45 után is okozhatnak ilyen "hormontúltengést". Anyám elmúlt 70, neki még most is összejön egy - egy pattanás. A fogadtól nem lehet, viszont hallottam olyant aki belehalt a kezeletlen gennyes fogba...( ez komoly)

Zsíros kaja, fûszeres ételek még 45 után is okozhatnak ilyen "hormontúltengést". Anyám elmúlt 70, neki még most is összejön egy - egy pattanás. A fogadtól nem lehet, viszont hallottam olyant aki belehalt a kezeletlen gennyes fogba...( ez komoly)
Nekem pont most lett egy ismimnek foghúzástól kétoldalú tüdõembóliája és ez tényleg nem vicc!!!
egyáltalán milyen tabletrõl beszélünk? hálózati vagy usb a töltõ? mi történt a töltés elõtt vele? mióta töltöd?
A kérdező hozzászólása: Hálózati töltõs, myaudio, szervízbõl jött ki...semmi baja nem volt elõtte :D
vidd vissza a szervizbe és ne piszkáld!
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, h munkaeszköz, és már 1 hónapig bennt volt a szervízbe..most már szükségem lenne rá...megint egy hónap :c
akkor vegyél másikat, mert ha most megpiszkálod a szerviz nem fogja a felelõsséget vállalni...amúgy sem értem, nem nézted meg, hogy be lehet-e kapcsolni, amikor átvetted?
A kérdező hozzászólása: akkor még jó volt... reggelre romlott el ....bocsmáá h élek' :D
Törvény szerint, ha meghaladja a szervizelési idõ az egy hónapot, akkor visszakérheted a termék árát vagy kérhetsz egy újat. Ezt használd ki.

Pénisz felsõ részén egy-két helyen piros, mintha ki lenne száradva, de már régóta tart, és nem csak szex után hanem bármilyen erõsebb súrlódás után is elõjön, pl. kézzel. Meló miatt nincs idõm bõrgyógyászhoz menni. Neogranormon elsõ körben?

Kentem canestennel, voltam urológusnál, nem gombás fertõzés, csak óvszerben csináljuk, a páromnak sincs semmilyen fertõzése. Zavaró, mert egy idõ után fáj.

Legjobb válasz: A kérdezett kenõcs jó rá .

A kérdezett kenõcs jó rá .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!