Találatok a következő kifejezésre: Már régóta és (376 db)

Van 1 fiú. Aki udvarló nekem már régóta. És már nekem is régóta tetszik. De a barátnőmnek is tetszik az a fiú. És nem szeretnék össze jönni a fiúval a barátnőm miatt. De szeretnék össze jönni vele, mert szeretem. De a barátnőm fontosabb. Mit tegyek?

most akkor a barátnőm érdekeit figyeljem? vagy gondoljak magamra,és jöjjek össze a sráccal?

Legjobb válasz: Ha neki nem tetszik a barátnõd,akkor miért ne jöhetnél vele össze?

Ha neki nem tetszik a barátnõd, akkor miért ne jöhetnél vele össze?
attól függ milyen barátnõ, ha tényleg egy nagyon lávollak öribari akkor beszéljétek meg szerintem. Akkor a barátnõ a fontosabb. Ha meg az a barátnõ amibõl még 5000 másik van, a csávó voks
Fake! Szándékosan megcsavargattad a megfogalmazást hogy összezavard az emberek egy részét.
Ahogy a mondás tartja "Háborúban Szerelemben mindent szabad" Vagyis én ezen az elven vagyok eme téren

20éves vagyok pattanásos voltam de már csak naponta egy két fehér pici pöttyök jönnek ki rajtam lehet az hogy még hormontúltengésem van? Vagy valami más okozza mondjuk van 1 lyukas fogam már régóta és elég gennyes is

Legjobb válasz: Zsíros kaja, fûszeres ételek még 45 után is okozhatnak ilyen "hormontúltengést". Anyám elmúlt 70, neki még most is összejön egy - egy pattanás. A fogadtól nem lehet, viszont hallottam olyant aki belehalt a kezeletlen gennyes fogba...( ez komoly)

Zsíros kaja, fûszeres ételek még 45 után is okozhatnak ilyen "hormontúltengést". Anyám elmúlt 70, neki még most is összejön egy - egy pattanás. A fogadtól nem lehet, viszont hallottam olyant aki belehalt a kezeletlen gennyes fogba...( ez komoly)
Nekem pont most lett egy ismimnek foghúzástól kétoldalú tüdõembóliája és ez tényleg nem vicc!!!

Mit tegyek? Férjnél vagyok már régóta és szeretem a férjem de szerelmes lettem valaki másba de sajnos ő egy családos ember. Kit vállaszak?

Legjobb válasz: Ha olyan egoisták vagytok, nyugodtan csesszétek szét a saját és a másik családját! Aztán pár év múlva szeressetek bele megint másba! Nektek kell döntenetek és a döntésetekért vállalnotok a felelõsséget!

Ha olyan egoisták vagytok, nyugodtan csesszétek szét a saját és a másik családját! Aztán pár év múlva szeressetek bele megint másba! Nektek kell döntenetek és a döntésetekért vállalnotok a felelõsséget!
ezt most úgy mondod mint ha te nem lennél családos ember.. vagy a férj még nem számít annak? válaszd a szerelmet és kívánom, hogy akkor tanuld meg az élet leckéjét amikor már késõ. szió
Nem arra esküdtél, hogy csak a halál választ el titeket? Miért házasodik meg valaki, ha nem képes kitartani a döntése mellett? -.-
érdekes, ha én szeretek valakit én nem tudok másba szerelmes lenni hogyan csináltad te ezt? én arra törekednék a helyedben hogy mikor lépjek le és megtaláljam azt, aki nem családos és abba is beleszeretek a végén kb 10 pasiba leszek szerelmes; minek egynél leragadni?
Dugjál félre! (Ugye ezt a választ vártad?)
nemááá.. ne beszéljétek le róla
Nem hinném, hogy van választási lehetõséged. A "valaki másnak" családja van.
Nagy kérdés, hogy az a csalàdos ember is azt szeretné, amit te?Nem mindegy, hogy szerelmes lettél bele.
Ha ettõl eltekintve a házasságod mûködik, és boldogok vagytok, akkor szerintem ne kockáztass. Nem érdemes. A szerelem az idõ elõrehaladtával elmúlik minden kapcsolatban. Néhány hónap "lángolásért" nem biztos, hogy fel kell adni azt ami hosszútávon mûködik. Persze, ha a jelenlegi férjeddel már romokba a kapcsolatod, akkor éppen miért ne válthatnál. A boldogság jár mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egoista csak szerelmes és tudom hogy Õ is szerelmes bármit megtenne! Nem tudom hogy alakult ki de mindkettõt másért szeretem de igazán a XY-al vagyok boldog.


Oldalfrufrum van már régóta, és azt vettem észre, hogy elkezdett zsírosodni a homlokom, és ezáltal a frufrum is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: a homlokodnak szellõzésre van szüksége. kösd föl , hordj néha hajpántot, és azzal, vagy hajcsatokkal tûrd oldalra a hajadat. amugy meg a Garnier Pure arclemosógélt nagyon ajánlom neked! =)

a homlokodnak szellõzésre van szüksége. kösd föl , hordj néha hajpántot, és azzal, vagy hajcsatokkal tûrd oldalra a hajadat. amugy meg a Garnier Pure arclemosógélt nagyon ajánlom neked! =)

A nagybátyám, nagyon bunkó velem. Már régóta! :/ és sosem értem hogy mi a baja, és 18 éves. Mit tegyek hogy ne legyen bunkó?

Mindig kérdezem t?le hogy elmegyünk-e sétálni, és bunkón vissza mondja, hogy nem haggyál békén!!és utánna megkérdem hogy mi a baja, és azt mondta hogy semmi menjél innen... :/ :/ :/

Legjobb válasz: Hagyd a fenébe az ilyen rokonokat.Ne beszélj vele,de majd ha õ keres akkor te is ugyan úgy küld el. VAGY Kérdezd meg hogy mi a problémája,lehet hogy most csak ideges vagy rossz kedvû.Hátha elmondja neked.

Hagyd a fenébe az ilyen rokonokat.Ne beszélj vele, de majd ha õ keres akkor te is ugyan úgy küld el. VAGY Kérdezd meg hogy mi a problémája, lehet hogy most csak ideges vagy rossz kedvû.Hátha elmondja neked.
Õ most abban a korban van, hogy nem szívesen sétál egy nála fiatalabb csitrivel, vagy fiúval. Fél, hogy megszólják. Törõdj bele.
A kérdező hozzászólása: de az a baj, hogy egy házban lakunk... :/ és már nagyon régóa bunkó
Hát akkor kérdezd meg tõle, muszáj e neki mindig bunkónak lenni.Ilyen nagybácsival nem vesztesz semmit
A kérdező hozzászólása: igaz....

A párom kocsijába találtam egy nöi labellot és mikor rákérdeztem azt mondta hogy a céges irodai szekrénybe volt már régóta és azzal keni a száját, azt találta ott. Ezt elhiggyem vagy kamu?

Legjobb válasz: Miért lenne kamu? A labello nem nemhez kötött, nekem is sok férfi ismerõm használja, akinek szárad a szája. Persze ha mondjuk színezett, akkor lehet, hogy kamu,sõt, de ha csak egy sima egyszerû szájápoló, akkor semmi extra, sokan használnak ilyet.

Miért lenne kamu? A labello nem nemhez kötött, nekem is sok férfi ismerõm használja, akinek szárad a szája. Persze ha mondjuk színezett, akkor lehet, hogy kamu, sõt, de ha csak egy sima egyszerû szájápoló, akkor semmi extra, sokan használnak ilyet.
Teljesen természetesen mesélte el vagy zavart volt? Csak azért kérdezem, mert nekem is epres labellom van és Férfi vagyok:D
Kamu. De azért te csak hidd el.
A kérdező hozzászólása: nem az a baj h használja csak egybö larra gondoltam h azé a csajé akire féltékeny vagyok a munkahelyén
Ez a féltékenység szerintem sokkal inkább a te problémád, nem az övé.
Nem tudom milyen hülye nõ hagyná egy kocsibana labelloját... Ha ott is használná visszatenné a táskájába szerintem... Nem tudom an-e okod bizalmatlankodni, ha nincs akkor hagyd a fenébe... Ez még nem indok. Ha bugyi lenne megérteném
Attól függ milyen, én is ismertem olyan pasast, aki az anyjától elcsórta a meggyes labellóját:D De ha mondjuk olyan Pearl and Shine vagy hasonló rúzs szerû darabot találtál nem hiszem, hogy magára kenné bármelyik férfi is...
Nehogy elhidd! Soha egy szavát sem! Igy szép a szerelem.
Mert az sokkal valószínûbb, hogy valaki a bugyiját hagyja el... :D Azt még értem, hogy egy ajakápolót... kicsúszik a zsebébõl, kiesik véletlen a táskából.. De azért a bugyiját többé kevésbbé nem hagyja csak úgy ott az ember bárhol. :D
Én is használok néha labellot:D Sweet Melone, nem tudom hogy ez nõinek számít e, külön én nem mentem el venni itthon meg ezt adták amikor kértem valamit erre a célra:D
Én is használok szõlõrúzst, pedig fiú vagyok. Télen muszáj.
Szia! Egyik ismerõsöm télen az orrát kente labellóval. ( A sok orrfújás miatt. Akkor én is kinevettem õt. ) Szóval ha vannak furcsa dolgai, akkor szerintem ne húzd fel magad. De az nem lehet h direkt rakta oda? Fõleg, hogy tudja, h féltékeny vagy?
Látod, hogy az egyik pasasnak epres van :D:D
Kamu. Ha azzal kenné a száját akkor férfi (kék) labello-val kenné.
ne foglalkozz ezzel.akkor kezdj el aggódi ha majd egy nõi bugyit találsz a kocsijában
Persze, hogy tudta, mivel azt is tudja, hogy féltékeny vagy a munkatársára. Aki nem hülye, az azonnal erre következtet.
másik oldalról, hogy az egy elképzelhetetlen lenne, hogy valami nõ ismerõsét fuvarozta és az hagyta ott? vagy ez már bûn?
A kérdező hozzászólása: féltékeny vagyok 1 ik munkatársára és mikor megkérdeztem h kié a labello egyböl ezt mondta h tudja h azt hiszem h azé a csajé, de ezt mondta h a cégben az asztalában volt már régóta a szekrénybe mert elötte kb 3 nappal kért vmit tölem amivel tudná kenni a száját, csak ez a kocsiba volt a lábtörlö részen anyósülésen és persze h egyböl másra gondoltam, de nem tünt zavartnak mikor megkérdeztem, csak egyböl tudta h mit fogok mondani hogy szetm kié lehet
Epres labello férfinek? :DD Nekem is volt ilyenem, de annak volt egy kis színe :D Azért elég furcsán nézhetsz ki, ha ezt magadra kened, én hülyére röhögném magam a feleséged helyében :DDDDD
Férfiak is kenhetik az ajkukat ajakápolóval, pláne ilyenkor télen, mikor könnyebben kiszárad. Mondjuk ha meggypiros színû, akkor kicsit gyanúsabb a dolog.
ne kutakodj más kocsijában!

Ha egy nagymama gyesen van, de amúgy nem fizet TB-t magára már régóta, és a gyes alatt orvoshoz megy, akkor az ingyen van, vagy sem?

Legjobb válasz: Nyugdíjat nem kap? Mert ha nyugdíjas, jogosult alanyi jogon ingyenes orvosi ellátásra. Amúgy gyes alatt is alanyi jogon jár a TB ellátás, tehát igen, ingyen ellátják!

Nyugdíjat nem kap? Mert ha nyugdíjas, jogosult alanyi jogon ingyenes orvosi ellátásra. Amúgy gyes alatt is alanyi jogon jár a TB ellátás, tehát igen, ingyen ellátják!
A kérdező hozzászólása: Pont azért szeretné a gyest, mert nincs pénze! És nem, nem volt 6ezer forintja, nyilván neki is érdeke, hogy ellássák a kórházban, de így el sem mer menni a problémáival orvoshoz, mert akkor megint csak fizetni kell. És igen, igényelte, hogy a kormány fizesse, fizette is, egy évig, de többet nem fizettek! Munkát persze nem adnak, mert alig lát, de lerokkantosítani sem akarják. Ördögi kör! :(
Ha annyira nincs jovedelme, az onkormanyzatnal lehet igenyelni, hogy fizessek. Nem gondoljatok egy kicsit visszas helyzetnek, hogy havi 6et nem fizet ki, mert nincs ra penze, ellenben a gyest azt szeretne???
A kérdező hozzászólása: Hát elég nagy vicc, hogy az fizessen, akinek nincs munkája, ergo pénze sincs. Mindig a szegényekkel csesznek ki.
Bocsi az off-ért, de az a 6e ft igenis nagyon tud fájni... Anyukám még nem jogosult nyugdìjra(már ha kapni fog valaha :( ), apukám 90e ft-os nugdijából élnek ketten. Nincs jövedelme de abból fizessen be 6e ft-ot, kicsit vicces... Szült 5 gyereket, mindnyájan bejelentett munkával rendelkezünk és ennyi járulék beszedése után nem jár neki ingyenes ellátás... Úgyhogy ezt szerintem ne firtassuk hogy a nagymama miért nem tudja befizetni. ( Anyukámék kinyögik, sajnos nem túl jó az egészségi állapota)
A kérdező hozzászólása: Nincs a nevén semmi. Fizette volna, ha lett volna rá pénze, de nem volt sajnos, ebbe ne menjünk bele!
Majd ra terhelik az ingatlanara.... Havi 6e nem lehetetlen összeg, ki kellene fizetni.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, de hát úgy sem tudja kifizetni! :(
Gyes alatt alanyi jogon jár neki az ingyenes ellátás. Viszont ha a Nav valami miatt felfigyel rá, akkor az elmaradt járulékot (amit nem fizetett ki maga után a gyes elõtt), azt bizony kiszámlázhatja egyösszegben.
Igényelne kellett volna a foglalkoztatast helyettesítõ támogatást, amellett fizetik a tbt is.

Nagyon erős szerelmi álomvilágban élek már régóta, és úgy érzem, ez egyre erősödik. Milyen következményei lehetnek?

Egy lány iránt érzett szerelem...amib?l sosem lehet igaz, viszonzott szerelem. Érzem, hogy távolodok a valóságtól. 22/f

Legjobb válasz: Kegyetlen nagy pofára esés. Leginkább.

Kegyetlen nagy pofára esés. Leginkább.
Én olyan fél évig voltam így. Aztán sok szenvedés után sikerült elfelejtenem. Térj vissza a valóságba!!!
A kérdező hozzászólása: De úgy érzem félnék, nem érezném jól magam a valóságban. Ez a megkreált álomvilág pedig afféle biztonságérzetet ad, hát kicsit furcsa, igen...próbálok azért összhangba lenni a külvilággal is. : )
Következménye --> elfogy az LSD - m.
Csak azért, mert ha túl sokáig vagy az álomvilágban, akkor szép lassan leépülsz emberileg. Akkor meg már késõ. Ez olyan, mint a drog. Inkább vedd be a piros pirulát, és köszönt a valóság, ami lehet, hogy elõször nem olyan szép és jó, de így van esély, hogy elfelejted, és találsz mást, aki a jöõbeli álomvilágodban már ott lesz veled személyesen. XD
miért nem lehet sose viszonzott szerelem? barátom is ígyvolt míg kinem derült hogy igenis viszonzom....pedig sose gondolta volna..és jovege lett...:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!