Találatok a következő kifejezésre: Már pé óta (13 db)

Ovu teszt és hőmérőzés szerint 6. -án volt pé-m. Férjemmel 3-án, 5-én, 6-án voltunk együtt. A pé óta csak a 2. napon vagyok, de ma wc-zés közben enyhén rózsaszínes, világosbarnás nyákom volt, már 2 napja száraz vagyok. Ez mit jelenthet?

Úgy gondolom beágyazódásnak még korai lenne. Mellette enyhe mensi szer? tompa fájdogálás is jelentkezik néha.Esélyes,h összejött a bébi?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/120908/g_rb_m_www.kepfeltoltes.h..

De pont ez a vérezgetés utal a sárgatest elégtelenségre. Nem kellene menzesz elõtt több napig pecsételni.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120908/g_rb_m_www.kepfeltoltes.h..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120908/1198620808g_rb_m_www.kepfeltol.. Itt egy másik oldalon vezetett ugyanehhez a ciklushoz tartozó görbém.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem jól írtam. A vérzésem nem húzódik el ennyire, általában 5-6 napig tart.A ciklusom viszont 32 nap fölött van mindig.Ennek a menszesznek a 11 napjából kb az utolsó 5-6 volt, amikor igazán megvolt, az elsõ 7 szinte csak pecsételés és gyenge volt.
A kérdező hozzászólása: Ez a 3. próbálkozós hónap. De az is lehet, hogy nem 10 napos volt az utolsó luteális fázisom, mert nem 12-én hanem 16-án jött meg igazán. Hát nem tudom...majd kiderül, aztán lehet elmegyek dokihoz. Köszönöm a segítséged!
Rövid a luteális fázisod. Meg kellene nézetned a progeszteron szintedet. Mióta próbálkoztok a babával?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszaidat! Mi a véleményed az elõzõ görbémrõl?
Azért megnézhetek egy régebbi görbét?:)
Összejöhet. Viszont ez a hosszú menzesz nem annyira tetszik nekem. Megmutatnál egy régebbi görbét?
A kérdező hozzászólása: Igazából mindig ilyen hosszú, de ovu tesztet még most csináltam elõször.Nagyon fájt az egész hasam alja 5-én meg 6-án is.Ezért is gondoltam, h akkor volt. De ilyen körülmények között mit gondoltok van még esély a babára?Összejöhet az eddigi együttlétekbõl vagy még ma is próbálkozzunk mindenképp?
Vagyis 26. ciklusnapon volt ovu. Egyébként mindig ilyen elhúzódó a vérzésed?
Szerintem egy nappal késõbb volt az ovud, mint ahogy behúzta, és ovulációs vérzésed volt.
Ha ott nincs olyan link, amit be tudsz másolni, akkor: 1. Megnyitod a görbéd úgy, hogy rendesen látszódjon minden. 2. Nyomsz egy printscreen-t (gomb a billentyûzeten a jobb felsõ részen) 3. Megnyitod a paint-et 4. Megnyomod az ctrl+v betûkombinációt (ekkor paintben meg kell jelennie a "lefényképezett" képnek) 5. Lemented. 6. Megnyitod a kepfeltoltes.hu oldalt és feltöltöd a képet.
A kérdező hozzászólása: Szívesen megmutatnám, de nem tudom, hogyan töltsem fel. :/ (fertilityfriend-es)
Megmutatod a görbéd? Szerintem lehet ovulációs vérzés.
Biztos akkor volt pé-d? Van görbéd? Beágyazódás szinte kizárt!

A hétvégére nem várom (vasárnap-hétfő). A pé óta szurkált a hasam és most már feszít és megjön érzés félét érzek. A cicijeim egy picit mintha nagyobbak lennének, és néha fájnak a bimbóim. Folyásom nincs sok, de fehéres. Lehet hogy terhes vagyok?

Szeretnénk babát de kb 1 hónapja teljesen elegem lett a kudarcokból és ledobtam a láncot. Így talán nagy meglepetésünkre lehet hogy mégis sikerült a mostani hónapban? Egyik pillanatban ideges vagyok a másikban meg körbeölelném a világot. 2 napja éjszaka is fel kell kelnem pisilni, és óránként is többször járok... Szerintetek?

Legjobb válasz: Köszönöm! Nem is figyeltem a testemet de erre a pár dologra felfigyeltem. Pont most nem számítottunk rá hogy talán összejönne mert már feladtuk... igen megterhelõ volt számomra hajnalban kikecmeregni a wc-re pedig általában jól szoktam aludni, fõleg hogy pár napja fél óránként megyek ki napközben. Ezekre lettem figyelmes és a folyásomra, mert ilyenkor már szokott lenni rendesen.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem is figyeltem a testemet de erre a pár dologra felfigyeltem. Pont most nem számítottunk rá hogy talán összejönne mert már feladtuk... igen megterhelõ volt számomra hajnalban kikecmeregni a wc-re pedig általában jól szoktam aludni, fõleg hogy pár napja fél óránként megyek ki napközben. Ezekre lettem figyelmes és a folyásomra, mert ilyenkor már szokott lenni rendesen.
ismerõs tünetek!A hozzám jövõ terhes nõktõl szoktam hallani.....VAGY azoktól akik nagyon szeretnének babát és már a megszállotjai!Várj.....és úgy a 6.hét tájékán csinálj egy tesztet!Sok sikert!
Szia! Én pont így vagyok, hogy vasárnap/hétfõn nem kellene megjönni. Peteérés óta majdnem napi rendszerességgel vannak alhasi fájdalmaim és én is többször megyek pisilni. Viszont a mellemnél nem érzek/látok semmi változást. Több helyen olvasgattam, kérdeztem ezzel kapcsolatban. És igen lehetséges, hogy kismamák vagyunk, de tudom nem könnyû (én is ezzel küzdök), hogy nem szabad magunkat beleélni, mert nagyobbat fogunk csalódni, ha még is mestruálunk. De nagyon bizakodó vagyok. Meg szerintem azt figyeld meg, hogy ezek az "elõ jelzések" mennyiben térnek el azoktól, amiket eddig szoktál tapasztalni menstruáció elõtt. Persze tudom sok mindentõl lehet más (megfázás, felfázás, hangulat stb), de én abban bízom, hogy ha mások a jelek most, mint eddig akkor nagy boldogság ér minket jövõhét elején. Szorítok nagyon:-) Írjál majd a fejleményekrõl!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp írok! Vannak más dolgok mint a megszokott: a folyás, a cicim, a pisi... Szorítok Neked is és írj Te is mindenképp!!!
ha pozitiv akkor már szerintem biszti terhes vagy, gratulálok
GRATULÁLOK A BAÁHOZ A HÕDDEL MEG NE FOGLAKOZZ
Szerintem nemsokára 1-2nap és megbetegszel, vagy babát szeretnél?
szerinted miért szedi a clostyt, ha nem akarna babát?!
Miért lenne beteg a Kérdezõ?? Ebben a hónapban nekem többször is jelentkezett iylen, igaz én sajnos még nem tudnék egy babának felhõtlenül örülni...Closty nem tudom okoz-e ilyet...drukkolok hogy neked ne jöjjön, amit én várok... :P Jóeggészséget!
A kérdező hozzászólása: Jaj lányok aranyosak vagytok, köszönöm:)
Szia, nekem akkor volt ilyen, amikor teherbeestem. :) Szurkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam, holnap fogok. Köszi a választ!
Ne hagyd még abba, csak ha doki mondja! Tesztet csináltál? egy kis vérzés lehet akkor is, ha pocakos vagy.

Mi történik? Három napja késik és a hőm 37.3 már napok óta (elötte pé után 36.7-36.8 volt), viszont a teszt tegnap reggel negatív lett (2 féle is). Ez baby vagy valami gond lehet?

Legjobb válasz: csinálj késõbb tesztet, de lehet megjön van akinek aznap esik le a hõ mikor megjön...de kívánom h baba legyen.

csinálj késõbb tesztet, de lehet megjön van akinek aznap esik le a hõ mikor megjön...de kívánom h baba legyen.
Csinálj még egy tesztet utána várd ki hogy mi lesz.

Pé után vagyok és feszül a hasam alja (petefészkeim, méh) már napok óta. Lehet baba van a dologban? Jövőhétre nem várom.

Legjobb válasz: Lehet baba, de ilyenkor még minden tünet megítélése két esélyes.

Lehet baba, de ilyenkor még minden tünet megítélése két esélyes.
Nálam ugyan ez a helyzet... :-) Feszül a hasam, ma van peteérésem. De az elõttem szólónak igaza van, ez még kétesélyes. Szurkolok... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Van 1-2 tünetem, (erõs szagokat nem bírom pl: hagyma gyakori pisilés) de nem élem bele magam, mert még bármi lehet.

Már pé előtt óta mindig páfrányos a mikroszkóp. Van valami remény?

http://ciklus.hu/images/diagramok/5f293aeca20145b9405ce55385..

Legjobb válasz: szia! én írtam alattad! nekem is lassan 2 hete páfrányos! van,hogy nem,de általában igen!remélem baba van mindkettõnknél!ha nem baba,akkor én ki is dobom,mert akkor nem lehet neki hinni! ha a hónap 30 napjából 28-at páfrányos,akkor mikor van peteérés? nem?

szia! én írtam alattad! nekem is lassan 2 hete páfrányos! van, hogy nem, de általában igen!remélem baba van mindkettõnknél!ha nem baba, akkor én ki is dobom, mert akkor nem lehet neki hinni! ha a hónap 30 napjából 28-at páfrányos, akkor mikor van peteérés? nem?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én pedig az elsõ válaszolód vok!!
Szia! Megnéztem a görbéd, elvileg az idõzítés tökéletes volt, úgyhogy akár sikerülhetett is. A páfrányokról meg annyit, hogy nekem is pé után is még mutatta a páfrányokat, igaz buborékokkal vegyesen, és most vagyok 12 hetes terhes :) Szóval van remény! Pár nap múlva tesztelhetsz valami érzékeny teszttel. Sok sikert!
Csak peteérés, és terhesség alatt páfrányos a mikroszkóp.Mivel nem hinném, hogy 2 hétig egyfolytában peteérésed van, valószínû, hogy baba van a dologban!Gratula!

PG53-mal nézem a pé-t, napok óta páfrányos, 4 napja késik, ma rózsaszínes pecsét volt pisinél, lehetek terhes? Van hányingerem és szurkál a hasam! Voltam már terhes kb ilyen érzés, csak most ez a pecsét megijeszt!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:)Szorítok, hogy minden rendben legyen!!

Lehetsz terhes, de a pecsételés miatt gyorsan menj dokihoz, vagy ügyeletre, de minimum hívd fel a dokidat...már ha van!!!!Magne B6-ot szedjél!!!A PG nekem is páfrányos maradt amikor baba volt!:) Szorítok, hogy minden rendben legyen!!
A kérdező hozzászólása: De nem lehet hogy most ágyazódik be, mert arra szokták mondani a pecsételõt? Amég vér nincs addig nincs gáz , nem ?
Nagy valószínûséggel igen, de az életben csak a halál biztos.
Igy van:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!