Találatok a következő kifejezésre: Már pár görcsöl (20 db)

Jelenthet közelgő szülést? Ma reggel mikor felkeltem görcsölt a derekam. De már pár napja fájdogál is.

34 hetes vagyok igaz,j?vöhónap 22-re vagyok ki írva.

Legjobb válasz: Én is fájtam már hat hónap után, és minden nap szülni akartam. De nem jött össze. Kibírta a kiskoma.

Én is fájtam már hat hónap után, és minden nap szülni akartam. De nem jött össze. Kibírta a kiskoma.
Nekem már 2 hete görcsölget néha a derekam, nem csak fáj, és még egyben vagyunk. 39 hetes kismami
Ez semmit nem jelent, nálam is volt ilyen. Ne "várd" ilyen hamar a szülést, mert koraszülött még, nem lehet tudni mi fejlõdött ki nála és mi nem (az uh-on mindig azt mondják minden ok), bírd ki a 37. hetet, akkor már nem tekintendõ koraszülöttnek, és nem kell bent tartani titeket, vagy a picit még napokig, vagy hetekig. 38+3 hetes km

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja kezdődött nálam, azóta orvostól orvoshoz járok. Először felfáztam, alhasi görcseim voltak és hüvelyfolyás, felírtak mindenféle gyógyszert 3-10 napos, most már nem görcsölök, viszont folyás az nem múlt el! Egy patikában dolg

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja kezdődött nálam, azóta orvostól orvoshoz járok. Először felfáztam, alhasi görcseim voltak és hüvelyfolyás, felírtak mindenféle gyógyszert 3-10 napos, most már nem görcsölök, viszont folyás az nem múlt el! Egy patikában dolgozó hölgy ajánlotta a tejsav vissza állításához a vagilact kúpot. Még nem ért véget a kezelés remélem elmúlnak a panaszok!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett készítmény alkalmas lehet a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett készítmény alkalmas lehet a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja kezdődött nálam, azóta orvostól orvoshoz járok. Először felfáztam, alhasi görcseim voltak és hüvelyfolyás, felírtak mindenféle gyógyszert 3-10 napos, most már nem görcsölök, viszont folyás az nem múlt el! Egy patikában dolg

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja kezdődött nálam, azóta orvostól orvoshoz járok. Először felfáztam, alhasi görcseim voltak és hüvelyfolyás, felírtak mindenféle gyógyszert 3-10 napos, most már nem görcsölök, viszont folyás az nem múlt el! Egy patikában dolgozó hölgy ajánlotta a tejsav vissza állításához a vagilact kúpot. Még nem ért véget a kezelés remélem elmúlnak a panaszok!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett készítmény alkalmas lehet a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett készítmény alkalmas lehet a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mandulagyulladásra penicillint szedek már pár napja, de épp most jött meg, és görcsöl a hasam. Bevehetek egy apranaxot?

Az apranax betegtájékoztatója azt mondja, hogy bizonyos antiboitikumok megváltoztathatják a hatását, de ett?l nem lettem okosabb... Vasárnap van, úgyhogy orvost meg se tudok kérdezni.

Legjobb válasz: Nincs otthon ibuprofen v paracetamol? Azzal meg probalkozhatsz. Azokat antibiotikum mellett lehet hasznalni. Ha nem vagy biztos a sajat gyogyszeredben, akkor inkabb ne vedd be. Nem ismerem az apranaxot.

Nincs otthon ibuprofen v paracetamol? Azzal meg probalkozhatsz. Azokat antibiotikum mellett lehet hasznalni. Ha nem vagy biztos a sajat gyogyszeredben, akkor inkabb ne vedd be. Nem ismerem az apranaxot.
A kérdező hozzászólása: Ezek a -profenek nekem nem hatnak sose, de akkor lehet megpróbálom a paracetamolt. Amúgy a penicillin tájékoztatója csak az ösztrogénes foggátlógat, guar-gumit és vmi probenecidet emel ki problémásként, de persze az oda van biggyesztve, hogy bármilyen gyógyszernél tájékoztassa az orvosát... Átnézem a paracetamolom tájékoztatóját is akkor.
felhívod az ügyeletes patikát és a gyógyszerész meg fogja mondani ;)
En szedtem penicillin mellett paracetamolt, mivel nekem lazam is volt. Szoval tuti, h nem uti. Egyebkent en is ilyen hasznalati utasitas moly vagyok es mar 10000-szer hittem azt, h most meghalok a mellekhatasoktol, de mindig eletben maradtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor szerintem lesz ebbõl egy paracetamol, mert az úgyis megmaradt múltkorról, aztán meglátom mennyire hatásos a görcsökre.
A kérdező hozzászólása: Paracetamol semmit sem ért az égvilágon. Beveszem az apranaxot, hogy tudjak egyáltalán aludni.
Lehet, hogy hamarosan találkozol a bébiddel...:-))
Úgy gondolom, hamarosan szülni fogsz! :-)) Minden jót neked, könnyû szülést és boldog babázást!:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszotokat:) !Este ota szinte folyamatosan érzek összehuzodásokat de viszont még nem ereszkedett le a hasam és a nyákdugó se ment még el!Ezért nem tudom mi lehet ez!?
Figyu, szerintem a nyákdugóra meg a hasleereszkedésre ne nagyon várj, nálam sem következett be egyik sem, aztán egyszer csak már futni kellett :) Inkább a fájások erõsségét és gyakoriságát figyeld, vagy jegyezd is le!
ha rendszeresen szedted a bogyót akkor elvileg nincs
Nekem van egy ismerõsöm aki 2szer lett terhes a bogyó mellett. De ez elég ritka. Ha még nem akarsz babát akkor szorítok. Az hogy sokat eszel lehet a menszi miatt is mert ilyenkor gyüjt a szervezet elég energiát a vérképzéshez. A fáradtság lehet ettõl a hülye változékony idõtõl is. Nyugodj meg, ha rendszeresen szeded a tabit nem valószínû hogy terhes lennél! :)
Nem fáztál fel?

6 hét után pár napig még görcsölt a hasam, de elmúlt, már csak közbe este érzem. Lehet valami baj?

Legjobb válasz: 6 hetes terhes voltam szombaton. Elõtte is görcsölgetett a hasam, meg még utána is 2-3 napig. Fõleg éjjel szokott jobban görcsölni, de 1 napja már nem görcsölök annyira, viszont émejgek, hányingerem van.... nem lehetett valami baj a görcsök miatt?

A kérdező hozzászólása: 6 hetes terhes voltam szombaton. Elõtte is görcsölgetett a hasam, meg még utána is 2-3 napig. Fõleg éjjel szokott jobban görcsölni, de 1 napja már nem görcsölök annyira, viszont émejgek, hányingerem van.... nem lehetett valami baj a görcsök miatt?
kifejtenéd bõvebben?:) Vagy csak én nem értem mire célzol?:)
Értem most már.:) Nincs semmi baj, elsõ hetekben teljesen normális a görcsölgetés. Pihenj sokat és nyugodtan szedheted a magnéziumot is. A hányinger és émelygés is normális, és lassan elkezdõdik a hányásos idõszak, már ha te egyáltalán hányós leszel.:)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem valami érthetõen tettem fel a kérdést elõször. Bocsánat. :) Most is görcsölgetek még, de nem annyira. Majd 3 hét mólva kell orvoshoz visszamennem. Hányni még nem hánytam, de ez az émejgés sem valami jó...

Babót szeretnénk! Múlthéten pénteken hagytam abba a gyógyszert és vasárnap együttvoltunk a párommal, már elmúlt a mensesem, de most nagyon görcsöl a hasam! Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia!Mi nem vártunk 3 hónapot,rögtön belevágtunk,de sajna ez már több mint egy éve volt és azóta sincs még BABA:( Az elsõ pár hónapban rendes ciklusaim voltak,de utána felborult minden,most kb.3-4 hónapja állt vissza minden és most már peteérésem is van és az endometrium is elég vastag a Baba megmaradásához.Kívánom,hogy te nagyobb szerencsével járj!

Szia!Mi nem vártunk 3 hónapot, rögtön belevágtunk, de sajna ez már több mint egy éve volt és azóta sincs még BABA:( Az elsõ pár hónapban rendes ciklusaim voltak, de utána felborult minden, most kb.3-4 hónapja állt vissza minden és most már peteérésem is van és az endometrium is elég vastag a Baba megmaradásához.Kívánom, hogy te nagyobb szerencsével járj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! És sok szerencsét, mielõbbi babázást kívánok!
A görcs mitöl lehet nem tudom.De tudomásom szerint gyógyszer után várni kell valamennyi idõt hogy ki ürüljön a szervezetböl.
Igen, 3 hónapot kell várni, addig nem is kellene a babával próbálkozni, nehogy rossz hatással legyen rá a gyógyszer!
Én is így voltam, miután abbahagytam a tabit, nekem a pét jelzi.

Már kb. a 4. napja érzem, hogy görcsöl a hasam. Egy nap 4-5 alkalommal előjön és nem tart tovább pár percnél. Nem korai ez még?

29hetes és 4napos vagyok! Másnak volt ilyen?

Legjobb válasz: Magnézium port írass fel a dokiddal! Nem szabad h ilyen korán görcsölj! Magnéziumhiány. Nekem a 38. hétig szednem kellett mert folyamatosan görcsöltem. 30 hetesen egyedül költözködtem!! Azt hittem megindula aszülés a dobozok emelgetése közben, ilyenkor többet ittam belõle. Kérd a dokidtól! A 38. hét után már nem kell szednem mert akkor már gátolja a tágulást!

Magnézium port írass fel a dokiddal! Nem szabad h ilyen korán görcsölj! Magnéziumhiány. Nekem a 38. hétig szednem kellett mert folyamatosan görcsöltem. 30 hetesen egyedül költözködtem!! Azt hittem megindula aszülés a dobozok emelgetése közben, ilyenkor többet ittam belõle. Kérd a dokidtól! A 38. hét után már nem kell szednem mert akkor már gátolja a tágulást!
Bocsi : nem KELLETT szednem.. múltidõben :) mert hogy már 8 hónapos a kislányom :) )))

Menses után pár nappal szeretkeztem a kedvesemmel és azóta 2-3 napja, alhasi fájdalmaim vannak. Nem görcsölök, de olyan, mint mikor megjönne. Babát szeretnénk most már 1, 5 éve, de nem sikerül valamiért. Tehát nem tudom mi ez? Márti

Legjobb válasz: Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.

Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.
tényleg el kéne menned nõgyógyászhoz. én ismerek olyan párt, akik próbálkoztak, de iszonyú sokat. többször sikerült is nekik, csak aztán sajnálatos módon elment a babájuk:( és még ezek után sem adták fel.a végén lett belõle egy nagyon édes kisfiú :D külsö beavatkozás nélkül persze. nektek sok sikert. a fájdalom nem tudom mitõl lehet, talán a nõgyógyász:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!