Találatok a következő kifejezésre: Már nem terhes, vagy most mi (25 db)

Már nem vagyok terhes, vagy most mi van?

A héten kedden tudtam meg,hogy 5 hetes terhes vagyok és az orvos azt mondta hogy még annyira az elején vagyok hogy akár

Legjobb válasz: Azt hogy holnap reggel menj el egy nõgyógyászhoz!(Nem érdekes,hogy mikorra hívott vissza,max megnyugtat,hogy minden rendben van.)Barnás és rózsaszínes folyással amint lehet dokihoz kell menni!De a tünetek elmaradása nem azt jelenti,hogy nincs ott a baba,csak a szervezeted hamarabb alkalmazkodik az új hormonális rendhez.

Azt hogy holnap reggel menj el egy nõgyógyászhoz!(Nem érdekes, hogy mikorra hívott vissza, max megnyugtat, hogy minden rendben van.)Barnás és rózsaszínes folyással amint lehet dokihoz kell menni!De a tünetek elmaradása nem azt jelenti, hogy nincs ott a baba, csak a szervezeted hamarabb alkalmazkodik az új hormonális rendhez.
Szia! A tünetek változhatnak, vannak idõszakok, amikor érzed, van olyan, hogy nem! DE a barnás folyás nem játék, lehet, hogy nem gond, azért mindenképpen fel kellene keresned a dokit minél hamarabb! Inkább feleslegesen, mint késõn! Minden jót! 34 hetes kismama
Menj dokihoz!!!Nekem is volt barnás folyásom, gyogyszert is kaptam rá.Egyik nap nekem is elmultak a tüneteim 8hetes voltam.Sajnos elhalt a magzat.Tehát irány a doki, szoritok.
Maga a barnás folyás nem feltétlen jelent bajt, lehet "mensisidõben" vagy. De jobb megmutatni a dokinak, nézzen meg, mert lehet a vetélés jele is sajna. A tünetek nekem is egyik napról a másikra maradtak el, de nem lett semmi baj. Ez jön-megy, ettõl még nem kell megilyedni. Nehéz az elsõ 16 hét ebbõl a szempontból, de utána már jobb lesz, ha mozog a baba. Nyugi, és menj dokihoz, ne izgulj, nem lesz baj. Drukkolunk
Szia nekem volt már vetélésem sajnos a barnás fojással kezdödött , De ha elmész orvoshoz ir fel neked tabletát a nevére már nem emlékszem és szigoru pihenés.Ha be tartod amit mond akkor nem lesz semmi gond.

15 hetes terhes vagyok. Már 3-szor találtak fehérjét a vizeletemben, de se az orvos se a vedőnő nem mondta, hogy most mit csináljak, csak azt, hogy diétázzak! A vérnyomásom is magas. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem is találtak de azt mondták valószínû, hogy a folyásból került a vizeletbe, ami ugye elkerülhetetlen, s nekem van elég jól, de a védõnõ mondta hogy egy hüvelyi vizsgálatot azért kérjek a dokitól.13 és fél hetes vagyok

Nekem is találtak de azt mondták valószínû, hogy a folyásból került a vizeletbe, ami ugye elkerülhetetlen, s nekem van elég jól, de a védõnõ mondta hogy egy hüvelyi vizsgálatot azért kérjek a dokitól.13 és fél hetes vagyok
Szia. Vérnyomás csökkentõt nem szedsz? Azért van fehérje a vizeletedben mert magas a vérnyomásod. Étkezz fûszer és sószegényen. Ezt nevezik egyébként prae eclampsianak. Nekem ez volt, én dopegytet szedtem, de az nem volt elég, és még hozzá kaptam a cordaflexet.
ha nem voltál senkivel, akkor mért lennél terhes?-.-"
Ha 2 hónapja nem szeretkeztél, akkor nem lehetsz terhes! DE: lehet, hogy valami stresszhatáson mentél keresztül, ami befolyásolhatja a ciklusod, de más egészségügyi okai is lehetnek, akár valamilyen fertõzés vagy más betegség is sajnos! :S Ezért javaslom, hogy látogass el egy nõgyógyászhoz!
ha két hónapja nem voltál senkivel, és múlt hónapban megvolt a vérzésed, kakor miért aggódsz, hogy terhes vagy? Ha kételyeid vannak, akkor csinálj tesztet, lehet venni 600 forintért a drogériamarketekben, meg a gyógyszertárakban is. Ha meg menstruációs gondjaid vannak, akkor keress fel egy nõgyógyászt vagy kórhzban nõgyógyászati részlegen, vagy nõvédelmi ambulancián. Nekem gyakran van, hogy három hónapig semmi nem jön meg, pedig 23 éves vagyok, és voltak párszor terhességi tüneteim, pedig nem voltam terhes.
Barátnõm egyszer azon akadt ki, hogy neki mindig délelõtt jött meg, és már délután 2 volt... aztán meg az volt a probléma, hogy én nem vagyok ideges. :P Természetesen nem volt terhes. És a legvégén azon húzta föl a legjobban magát, hogy megint nekem lett igazam. :)
Téllllleg.
Igen, az vagy. Menj orvoshoz, majd megerõsítik.
Kedves Antal Gabriella! Ha pozitív a teszted, TÉNYLEG terhes vagy. Tudod, ezért hívják terhességi tesztnek! Nem is értem minek akarsz még tesztet csinálni...
Gratulálok!

A terhesség minden esteben mellfájdalommal jár, illetve e tünet nélkül szinte kizárt hogy valaki terhes? Már 8. napja nem jött meg, most már kezdek "aggódni" hogy mi van ha esetleg terhes vagyok?

sosem szokott sokat késni, mindig 28 +/- egy-két napra jön meg. már folyamatosan egy hete megjön érzésem van,néha benyilall és biztos vagyok benne hogy na most megjött de semmi. viszont a mellem nem érzékeny (eddig minden mensi el?tt majd leszakadt)talán egy picit bizsereg.semmi más tünetem nincs.

Legjobb válasz: Én szombaton és most hétfõn teszteltem pozitívat, és én is ezt a néha "nyilalást" érzem. Csinálj egy tesztet! :) Drukkolok!

Én szombaton és most hétfõn teszteltem pozitívat, és én is ezt a néha "nyilalást" érzem. Csinálj egy tesztet! :) Drukkolok!
Nekem csak a 6. héttõl lettek tünteteim, akkor viszont volt minden a 14. hétig nagyon intenzíven. Mellfájdalom, hányinger, hányás, aluszékonyság, ingerlékenység stb. Elég kibírhatatlan volt, de mostanra hál ' Istennek enyhült.
Nem, egyáltalán nem kizárt a tünetmentes terhesség. Nekem 4 terhességem kezdõdött szinte teljesen tünetmentesen, csak a nagyobb lányommal volt enyhe émelygés és a fokhagyma szagát nem bírtam. a másik 3 babával sokáig nem is gondoltam terhességre... se mellfájdalom, se hányinger, semmi... Ja! A melleim kicsit eresebbek lettek, mint elõtte, de ez sem volt feltûnõ. Szurkolok, hogy szurkolok!!!!
Na, ezt értelmesen írtam :S Szóval, szurkolok, hogy baba legyen a dologban :)
Elsõ vagyok! Lefelejtettem, hogy pont azt olvasom itt a hozzászólásokban ... Akinek menses alatt nem fájtak nem voltak érzékenyek a mellei, azok a terhesség jeleként érezték, és fordítva. Ez is jó jel! :) Mikor tesztelsz??????
hát, ha már 8 napja késik, akkor simán csinálhatsz egy tesztet..már kimutatja..nekem nagyon babagyanús a dolog.. jobb lesz, ha megtudod mi a helyzet, mint ez a bizonytalanság! majd írd+ nekünk!! drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. nem terveztünk babát mostanában (persze nagyon örülnénk ha esetleg lesz) ezért nem is vagyok jártas ebben a témában. :) én azért még várok pár napot a teszttel, hátha megjön. ja ami még fura volt kicsit hogy mensi elõtti napon szokott lenni ilyen ragacsos váladék egy napig(kis mennyiség). 1 hete ilyenem is volt, biztos is voltam hogy másnap megjön azóta semmi váladék.
lehet terhesség:) Sok sikert!:)
Ismét én! Nem törvényszerû a mell érzékenysége! Nyugi! Van Aki meg sem érzi!
A kérdező hozzászólása: na ma teszteltem mégis hogy tudjam mi a helyzet. clearblue-t vettem és nem vagyok terhes. Most már csak az aggaszt hogy akkor miért késik :S mert még ma sem jött meg.

Lehet hogy terhes vagyok, és az apjával most már nem vagyok együtt. Mit csináljak? Kb 2 hetes lehetek. Elvetetni nem akarom mert nem lenne szívem hozzá. Akivel most együtt vagyok lehet megértené ezt, de nem tudom. Mit csináljak?

Szüleimnek sem tudom hogy mondjam meg. Szeretném ha megmaradna de lehet ha így lenne akkor egyedül kéne felnevelnem azt meg nem szeretném mert nem olyan a hátterem hogy ez menne. Mit tegyek? Nagyon jó lenne ha tudnátok tanácsokat adni. /18/

Legjobb válasz: tehát 2-3 hete felcsináltak, szakítottatok, majd összejöttél valakivel. szerintem az új pasid nem fog lelkesedni az ötletért

tehát 2-3 hete felcsináltak, szakítottatok, majd összejöttél valakivel. szerintem az új pasid nem fog lelkesedni az ötletért
Mindenképpen meg kell beszélned a szüleiddel és a jelenlegi pároddal is! Egy idõ után úgyis kiderül nem gondolod? Am 2 hét? rem a mostani pasid elõtt történt:S
Én biztos nem mennék bele.... Nem azért mert nem az én gyerekem, hanem mert 2 hete lennék veled + nem kéne gyerek. 23f
18 vagy. lehet, hogy el kellene vetetni, de szerintem inkább add örökbe. akkor nem ölöd meg, és olaszokhoz kerül, akik mindent tudnak neki biztosítani :/
A kérdező hozzászólása: És azt is ki lehet matekolni hogy nehogy azt higyék hogy mástol van, szoval értitek hogy azt higgyék hogy a mostani páromtol van? vagy ezt nem lehet már eltitkolni?
A kérdező hozzászólása: És az gond hogy szedtem közbe fogamzásgátlót?
"Lehet hogy terhes vagyok" Nem kéne elõbb elslattyognod egy boltba, venned egy tesztet, s megbizonyosodnod a dologról, mielõtt még nagyon belemerülnél a tervezgetésbe? Ajánlom!
te hülye vagy? ember kapj már az agyadhoz, ilyen a mesébe sincs. remélem nem vagy terhes. amúgy az a minimum hogy csinálj már egy nyamvadt tesztet!
egyébként a két hetes terhesség meg azt jelenti, hogy épp most fogan meg a gyerek. amikor a menses elmaradásáról beszélünk, az egy négy hetes terhesség már. amit nem értek a sztoriban: te 18 vagy, gondolom a pasid sem sokkal több nálad. 2 hete sem vagytok együtt, hacsak nem aznap jöttél vele össze, mikor lefeküdtél az exeddel is. egy húsz éves gyerek 10 nap együtt járás után miért vállalná más gyerekét? sztem hanyatt-homlok menekülni fog, ha van esze
Volt itt a Gyk-en(is) olyan eset , hogy bánta a lány , hogy fiatalon abortált. És meddõ lett. Mivel szeretnéd a babát, rendszeres kontrollra is járnod kell! Igy nem titkolhatod a terhességet. Az idelyét meg ki leiet matekolni. A barátodnak meg komkrétan tudni kell: -terhes vagy, -megtartod, -és lesz tõled saját gyermeke.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy segítettél :)
A kérdező hozzászólása: Szedek fogamzásgátlót, és így jött.
végülis te ismered a szüleidet..ebben tanácsot adni nem tudok...de próbáld valahogy egy kis aláfestéssel elõadni: Anyu te mikor szeretnél unokát? Mit szólsz ha azt mondom nagymama lettél??? de azért akkor nem lennék ott az biztos:D
hát legközelebb okosabb leszel, és használod azt az óvszernek nevezett dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeret engem, és szerintem is megértené, nagyon fájna ha elveszteném a páromat is és a babát is. Ugy lesz felnevelve hogy õ az apja és õt kell szeretnie. Szüleimnek hogyan mondjam el ezt az egészet?
már hallottam ilyenrõl és a srác annyira szerette h elfogadta h lesz egy baba akit neki kell majd felnevelnie csak annyit kért cserébe h szeretne majd egy sajátot is:D tehát lehet h neked is sikerül és mivel csak 2 hétrõl van szó talán a szüleid nem is sejtenék h mi történt valójában:D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a pasim elõtt történt. És elfogadná szerintetek? Mert ha igen akkor, senkinek nem kéne tudni hogy ki az apja. Csak õ és én tudnánk. Szerintetek így jó lenne?
Add be az új pasidnak, hogy tõle vagy terhes!

8hetes terhes vagyok és most voltam ultrahangon és ezeket az adatokat olvastam :Gs 42mm crl 13mm fhr 150 min Ezek az adatok jónak számítanak-e a rövidítések után már utána néztem tudom mit jelent csak azt nem hogy 8hetesen jók-e ezek az értékek?

Legjobb válasz: Teljesen jok A crl az ulomagassag, 13 mm egy 7. het vegi, 8 het koruli terhessegnel szokott ennyi lenni, az fhr az a fetal heart rate, azaz a szivveres, ha jol remlik ez 140-160 kozott normalis percenkent, a gs pedig a petezsak merete, nah, mondjuk errol nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi szokott lenni ilyenkor, nekem azt csak 6 hetesen mertek, utana mar nem. Sok boldogsagot!

Teljesen jok A crl az ulomagassag, 13 mm egy 7. het vegi, 8 het koruli terhessegnel szokott ennyi lenni, az fhr az a fetal heart rate, azaz a szivveres, ha jol remlik ez 140-160 kozott normalis percenkent, a gs pedig a petezsak merete, nah, mondjuk errol nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi szokott lenni ilyenkor, nekem azt csak 6 hetesen mertek, utana mar nem. Sok boldogsagot!

7 hetes terhes vagyok. Nem tudom mire vagyok allergiás, de már jóideje előjön ilyenkor május-júniusban. De most valahogy nagyon nem jó. Mit tehetnék allergia ellen?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg pollenallergia, ilyenkor leginkább nyárfa pollenje irritáló. Érdemes lenne egy allergiatesztet elvégezni, háziorvos tud segíteni, bár nem tudom, terhesség alatt csinálnak-e... :S Jó lenne tudni, pontosan mire vagy allergiás, mert akkor homeopátiás gyógyszerekkel nagyon jó eredményeket lehet elérni- nekem bevált, pedig szörnyû az allergiám. Gyógyszertárban bõvebb felvilágosítást kaphatsz, vagy akár itt is: http://www.natursziget.com/page.php?show/homeopathia/view/ar.. Ja és ezek tuti nem ártanak a picinek, sõt még szoptatás alatt is szedheted majd. Remélem segítettem! Jobbulást :)

Szia! Valószínûleg pollenallergia, ilyenkor leginkább nyárfa pollenje irritáló. Érdemes lenne egy allergiatesztet elvégezni, háziorvos tud segíteni, bár nem tudom, terhesség alatt csinálnak-e... :S Jó lenne tudni, pontosan mire vagy allergiás, mert akkor homeopátiás gyógyszerekkel nagyon jó eredményeket lehet elérni- nekem bevált, pedig szörnyû az allergiám. Gyógyszertárban bõvebb felvilágosítást kaphatsz, vagy akár itt is: http://www.natursziget.com/page.php?show/homeopathia/view/ar.. Ja és ezek tuti nem ártanak a picinek, sõt még szoptatás alatt is szedheted majd. Remélem segítettem! Jobbulást :)

Mit jelent az ha megindul egykis rozsazines vérzés? Ez rosz jel? Már 2 hete késik, és teszt is halvány pozitivat mutatott, akkor most nem is vagyok terhes? Irjatok mert nagyon ki vagyok .

Legjobb válasz: Nálam ez vetélés volt... Én is itt írogattam és görcsöltem,az helyett,h orvoshoz mentem volna. Szerintem te ne ess ebbe a hibába és keresd fel az orvosodat! Ezt úgy is õ fogja tudni megmondani neked biztosan,nem pedig mi! Drukkolok,h ne legyen baj!!!!

Nálam ez vetélés volt... Én is itt írogattam és görcsöltem, az helyett, h orvoshoz mentem volna. Szerintem te ne ess ebbe a hibába és keresd fel az orvosodat! Ezt úgy is õ fogja tudni megmondani neked biztosan, nem pedig mi! Drukkolok, h ne legyen baj!!!!
Azért még ne add fel. Én biztos tesztelnék még egyet pár nap múlva. Az elsõ terhességemnél az 5. héttõl a 11. hétig véreztem egyfolytában! Volt amikor már az orvosok is azt nézték, hogy mikor vihetnek kaparásra. De élt a kisfiam! Ezzel nem akarok hiú reményeket táplálni benned, csak szeretném, hogy tudd ilyen is létezik!!!
Az elsõ vagyok. Õszintén sajnálom. Nem is próbálok nagy szavakat írni, ilyen helyzetben mit sem ér. Tudom, én 2x már átéltem. Legyél erõs...és ne add fel soha...
A kérdező hozzászólása: Nem zárta ki , be is irta az orvosi papirra hogy a teszt pozitiv lett, azt monda ha meg áll a vérzésem , teszteljek még eggyet .De vérzek rendesen , ugyhogy nincs mit tovább tesztelni, tul korai terhesség lehett, és nem ányazodott be hanem távozott vérzéssel , azt mondta az orvos. Meg annyit moindott h picit az egyik petefészkem nagyobb.
Sajnálom, hogy nem látott babát. És teljesen ki is zárta a terhességet? Mindenképpen írj, ha voltál a kontrollon.
A kérdező hozzászólása: A doki , nagyon rendes volt és , kedves , mondta minden nap , délelöttonként a korházban is dolgozik , ha valami gond van , vagy nem áll el a vérzésem nyugodan menjek el .Sajnos nem tudott , segiteni elvetéltem. Teljesen õssze vagyok törve , tegnap az idegtöl maganál sem voltam , folyton csak potyognak a könnyeim , és nem tudom visszafojtani . Egy év probálkozás után , már egy picit kezdtem örülni , nekem még soha nem késett ennyit, ott volt a halvány pozitiv csikocska.
A kérdező hozzászólása: Szia Kedveds válaszolo , tegnap elmentem a dokihoz, magánrendelöbementem mert a az államiban nem válalt volna azonnal senki , arra utalva hogy tul korai terhesség. Sajnos , vérzek , de rendesen, nincs babo . Pár nap mulva vissza kell mennen ellenörzésre.
Mi van veled?
Hívd fel a dokit azonnal! Ha most nem tud fogadni, akkor irány a kórház!
A kérdező hozzászólása: fogok köszi
A kérdező hozzászólása: most rögön kellene indulnom vagy km mikor nem tudom hogy mikor fogadna az orvos
Nincs mit. Irány az orvos. Attól nem fogsz többet megtudni, h mi itt megírjuk neked a véleményünket! Ha baj van, akkor meg pláne nem tudunk segíteni! Remélem minden rendben lesz! Majd jelentkezz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod , jo lenne , megkérem a párom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tanácsokat és biztatást, nagyon sokat segitett hogy ezt a napot átéljem, igyekszem összeszedni magam , hiszen , az élet megy tovább. A párom se engedi hogy elhagyjam magam. Kedves utolso válaszolo , erre nem is gondoltam , de a nögyogyász is ezt mondta ha megáll a vérzésem teszteljek mégegyszer, nem értettem miért, koszi hogy leirtad ezt , nem tudam hogy ilyen létezik . Ma vérezgettem , de nem olyan nagyon , meg egy kicsit görcsölgetek . Délután mikor elmentem vécére valami átetszö nyálkaszerü nyulo folyt ki belöllem . Nem tudom mi lehett , ilyen még nem volt.

Már 3 tesztet csináltam és mind a 3 negatív lett. Tegnap elmentem a dokihoz, de kitapogatta, hogy nem vagyok terhes. Aztán az uh-on talált valami pöttyöt és a nyálkahártya vastagsága 12mm. Ez már megkérdőjelezte a dolgot. Most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Nekem kb a 6ik teszt lett pozitív, mert a ciklus legvégén estem teherbe és csak az elmaradt után 2 héttel mutatták ki :) Forró fürdõt pedig NE vegyél!!! Ezt nem is értem...

Nekem kb a 6ik teszt lett pozitív, mert a ciklus legvégén estem teherbe és csak az elmaradt után 2 héttel mutatták ki :) Forró fürdõt pedig NE vegyél!!! Ezt nem is értem...
Amikor ilyen pici nem tudja kitapogatni szerintem. Az uh-n látszik, ha látszik. Bár ha a tesztek is negatívak lehet, mégsem vagy terhes. Türelem, majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Dec.9-én kellett volna megjönnie.A méhben látta a pöttyöt, azt mondta 2 hét múlva menjek vissza, hogyha nem jön meg.Más utasítást nem kaptam.
A méhben látta a pöttyöt? És milyen utasítást adott a doki?
Mióta késik a menstruációd? Négy negatív teszt mellett tuti, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Meglett a 4-ik negatív teszt is.Már iszom a rozmaringteát, minden este forró fürdõt veszek, de semmi:((
De bizony hogy ki lehet "tapogatni" egy terhes méhet!!!
Várj és csinálj 2-3naponta egy tesztet, ha 2hét késés után is nega és a doki nem lát semmit, akkor nincs baba...
Megértelek, de muszáj lesz várnod. Ezt nem lehet siettetni. Nekem december 7-én kellett volna megjönnie, nem jött, múlt héten voltam elõször orvosnál, nem látott semmit. Tegnap tudta megmondani biztosra.
A kérdező hozzászólása: Hány napot várjak??????Már megõrülõk!!!!
Ket eshetoseg. 1:terhes voltal de felszivodott a magzat. 2:tul koran mentel dokihoz. varj par napot es tesztelj ujra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!De ma reggel végre megjött!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!