Találatok a következő kifejezésre: Már nem terhes, vagy (794 db)

Holnapra nem várom. Már csináltam tesztet, 2-tőt is és mind a kettő pozitív. Akkor ez már biztos? Terhes vagyok?

De olyan furcsán fájogat néha a hasam. Bele belevág, aztán meg olyan mintha meg akarna jönni. Mindig rohanok WC-re de semmi. (hál Istennek) Csak az a tesápoló szer? fehér folyásom van. De az elég sok!

Legjobb válasz: Elõsször is gratula a babóhoz! Igen, terhes vagy! Varj még 2 hetet, és irány a dokihoz, õ is megerõsiti majd!Mióta probalkoztatok? Beágyazódáskor éreztél valamit?

Elõsször is gratula a babóhoz! Igen, terhes vagy! Varj még 2 hetet, és irány a dokihoz, õ is megerõsiti majd!Mióta probalkoztatok? Beágyazódáskor éreztél valamit?
Igen. Terhes vagy, de még ez ilyenkor labilis, vagy megmarad, vagy nem, vagy jó helyen van, vagy nem, de felszálltál a vonatra, már csak meg kell érkezned.
A kérdező hozzászólása: A tüneteim? Hát szédülök, igaz nem egyfolytában, de ha rámjön akkor le kell ülnöm, a melleim érzékenyek, különösen a mellbimóm. Meg van olyan testápolószerû fehér folyásom. Na meg persze ezek a görcsök, de nem olyan erõsek mint menzinél. Na meg persze a + tesztek! :) ) Nagyon szorítok neked is és mindenkinek!
Szia! Grautálok a babához! Mi is pont így voltunk, hogy nem figyeltünk már semmit és akkor sikerült, most 8 hetes vagyok. A megjön érzés nekem a nem várt napjától kb. 2 hétig tarott, utána csak szurkálgatott, görcsölgetett naponta többször és csak pár percig. Ez normális, ilyenkor tágul a méh, illetve a szervezet még nem állt rá arra, hogy nem lesz menstruáció. Az a lényeg, h. ne vérezz és ne legyen nagyon erõs a görcs. Ne emelj, pihenj sokat, fõleg az elsõ hetekben, mert ilyenkor tapad meg. Kb. 2 hét múlva mehetsz dokihoz, akkor már a petezsák is szépen fog látszódni és talán már szívhang is lesz, bár nekem 5, 5 hetesen még nem volt, csak most. Fantasztikus érzés!! Boldog babavárást és tényleg vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, és neked is jó egészséget és kitartást kívánok! Remélem minden rendben lesz. Vannak valamilyen tüneteid?
Gratulálok! Képzeld, én is ma reggel teszteltem egy pozitívat!!! Egy hete múlt el a pár napig tartó barnázásom ... de feszül a mellem nagyon és a hasam is szurkál alul ... szóval teszteltem reggel: és nagyon boldog vagyok!!!! A hasszurka azért van, mert tágul a méhed ... ezt hallottam több helyrõl már! Jó egészséget Nektek! Mindenkinek mielöbbi babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Hát a végén már az volt a taktika, hogy nem volt taktika. Már abszolut nem figyeltünk oda, csak csináltuk amikor kedvünk volt! Már ne görcsöltünk rajta és hát ez lett. De az az érdekes hogy a párom már több mint egy hete mondta nekem hogy most biztos terhes vagyok, mert õ érzi! :) )
Köszönöm a biztatás!Örülök, hogy neked is sikerült!Nekem 2 nappal ezelõtt volt rózsaszínes folyásom!Mi már 8 hónapja próbálkozunk sikertelenül!Volt valami taktika nektek?
Gratulálok!Én is vagyok, holnap kellene megjönnie!De én még nem teszteltem!Mik a tüneteid??
3. válaszoló vagyok : nekem egészen a 11. hétig volt mindjárt megjön érzésem... majd elmúlt. ne félj, nem jön meg. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a gyors válszokat!! :) )
A kérdező hozzászólása: Már tegnap is éreztem, meg ma is. A menzis görcsöket csak akkor szoktam érezni ha megjött már. Mindig egy erõs görcs jelezte hogy beindult. De ez most valahogy más.
A kérdező hozzászólása: Jaj annyira jó lenne ha sikerülne már, 5 hónapja próbálkozunk. De mik ezek a fájások a hasamban?
igen, terheas vagy!!!! minden jót, vigyázz magadra, ne eröltesd meg magad, stb.... 2 hét és menj a dokihoz. hamarabb nem érdemes, mert nem lát semmit és csak visszahív. én is 2 hét múlva mentem és akkor voltam 6 hét 5 napos és már szívhang is volt. szép babavárást. egy 4 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm és gratulálok neked is! Boldog babavárást!!

Mikor látszik már h terhes vagyok? 13hetes múltam és szinte semmit nem látni a pocimon.

Legjobb válasz: Betöltöttem a 20.hetet amikor elõször rákérdeztek félve.21 hetesen már mindenki látta.18 hetesen viszont még a kozmetikusom sem vette észre,pedig fazont is gyantázott,így szabadon volt a hasam.Én is nagyon vártam már,de élveztem ezt is,hogy nem veszik észre,csak mikor elmúltam félidõs.Egy ismerõsömnek viszont 3 hónaposan akkora hasa volt,mint másnak 5-6 hónaposan.Mondjuk neki már a második baba,de õ is vékony alkat.Hamarosan rajatad is látszik majd,addig meg örülj,hogy beleférsz (szinte) minden ruhádba.

Betöltöttem a 20.hetet amikor elõször rákérdeztek félve.21 hetesen már mindenki látta.18 hetesen viszont még a kozmetikusom sem vette észre, pedig fazont is gyantázott, így szabadon volt a hasam.Én is nagyon vártam már, de élveztem ezt is, hogy nem veszik észre, csak mikor elmúltam félidõs.Egy ismerõsömnek viszont 3 hónaposan akkora hasa volt, mint másnak 5-6 hónaposan.Mondjuk neki már a második baba, de õ is vékony alkat.Hamarosan rajatad is látszik majd, addig meg örülj, hogy beleférsz (szinte) minden ruhádba.
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen a választ:) Már nagyon várom, és persze boldog vaok így is:)
Nekem hátin fekve a 17 hét környékén lehetett látni, hogy nem azért nagy a poci, mert magamra kaptam.Állva a 20.hét után.Emlékszem amikor elmentünk barátnõmmel menyasszonyi ruhát keresni a 20. héten, a 25.en volt az esküvõ.5hét alatt akkorát nõtt, hogy ippeg belefértem:)
4 hónapos terhesen még a megszokott farmeromat hordtam :) Ha szélesebb a csípõd, akkor késõbb kezd kifelé terjeszkedni a pocak, ill. függ attól is, hány kiló jön fel.
Én 14 hetesen éreztem, hogy feszül a farmerom, azóta pedig nincs megállás.:) 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom mindenki válaszát:)
19 hetes vagyok, és most kezd el látszani egy hete, eddig kicsit ugy tûnt mintha meghiztam volna, pedig csak 4 kgt szedtem fel, a 12-13 hétben én elégggé fel voltam puffadva. Nyugi nemsokára fog látszani.

Meg csak a második hónapja próbálkozunk es mar is terhes vagyok masodik gyerekemmel. Örülnöm kellene, de valahogy nem megy! Más is érzett mar így?

Férjem sok unszolására beleegyeztem, hogy vallaljunk egy második babát. Kis lányunk 4 éves, es nagyon jó kislány. En nem nagyon akartam másikat, nekem így is teljes volt az életem! Rosszul döntöttem vajon? Jön majd az öröm?

Legjobb válasz: Remélem, idõvel megjön majd a kedved hozzá, ugyanis a magzat mindent érez. S késõbb se lenne jó, ha a gyermek teherként élné meg a létezését. Hogy jól döntöttél-e, majd kiderül.. Mindenesetre nem vmi felelõsségteljes hozzáállás, hogy csak unszolásra adtad be a derekad..

Remélem, idõvel megjön majd a kedved hozzá, ugyanis a magzat mindent érez. S késõbb se lenne jó, ha a gyermek teherként élné meg a létezését. Hogy jól döntöttél-e, majd kiderül.. Mindenesetre nem vmi felelõsségteljes hozzáállás, hogy csak unszolásra adtad be a derekad..
Szia! Szerintem nagyon nem jó, hogy csak a férjed miatt mentél bele.Nekem van egy 2 éves fiam, nos nem terveztük, bár a terhesség alatt nagyon vártam 3-4 hónapos koráig nagyon depressziós voltam, annyira hogy kívántam bár ne estem volna teherbe, sok idõ volt összeszednem magam.Párom mostanában mondja Õ nem bánna ha összejönne 2. de mondtam nekem több idõ kell még 3-4 év, és el is fogadta. A gyerekvállalás közös döntés, és rég rossz ha nem akarod igazán, de mégis belemész.
Hát nem tudom, te nem vágysz babára. Mi több mint 2 évig vártunk, remélem a következõ hamarabb összejön. Ezt a férjeddel kellett volna megbeszélnetek. Azért van még rá pár hónapod, hogy megbarátkozz a gondolattal.
Az a baj, hogy te nem akarod ezt a gyereket. Reméljük majd késõbb megszereted. Nem kellett volna belemenned, ha neked ez nem jó, mert az a szerencsétlen élete végéig érezni fogja, hogy felesleges.
Ebbe nem szabadott volna belemenned. De reméljük tényleg megszereted, hiszen a gyerekek olyan kis tündérek meg ártatlanok, nem tehetnek semmirõl. Nagyon szívesen lennék a helyedbe! 24/N
molli--> harry potter: molly weasley csak azt ne :D
Molli. :)
Léna nagyon szép. És a Nóra is. A Norina nekem már nem annyira tetszik.
Léna Nóra?
Norina, Molli nem tetszik, nálam a Léna a nyerõ
Jakab Léna Nóra , szerintem így lenne a legszebb:)
Szerintem ezek közül a Léna név a legszebb. Pontosabban amúgy is nagyon szép név, én is szívesen adnám a kislányomnak. Én a Molli nevet nem választanám, mert szintén halacskára asszociálok és mások is lesznek majd ezzel még így. A Norina nem tetszik, vagyis inkább közömbös, de én nem választanám.
Szerintem a Norina név az nagyon szép!Ha lesz még egy lányom, valószínû én is ezt adnám... :)
Norina vagy Léna.Nálunk mind a kettõ rajta volt a listán, Norinát a párom kihuzta, maradt a Léna.Nekem nagyon tetszik mind a kettõ, én a Lénát választanám, de ha a helyedben lenék szerintem Norina lenne az anyukád miatt.
Majd áruld el légyszi, hogy döntöttetek! Minden jót! Egy Léna anyukája
Lénára szavazok, Mollinak hívják ismerõsünk kutyáját, tehát én ezt azért sem adnám.Norina nem tetszik.
Léna.Jujj!Ez nagyon tetszik:)
A Léna nevet adnám, nagyon tetszik nekem is!
Szintén Lénára szavazok! :) )))))
Nekem a Norina a legszebb, a Léna nem tetszik, a Molli meg, hát ne haragudj de a hal jut róla eszembe.
Én a Norinát választanám elsõként.Utána a Lénát, mert egyszerû és szép.
Nekem a Léna tetszik :)
Molli
A kérdező hozzászólása: elmondom a véleményem:) :anyukám, aki mielött megtudtam hogy terhes vagyok halt meg, Nóra volt, a Norina pedig erre hasonlít nagyon azért szeretném, meg persze nagyon tetszik.Molli:még régen egy amerikai filmbe tetszett meg ez a mév, és akkor mondtam hogy a lányom ez lesz.Léna:egyszerûen nagyon szép és kész:) ja és Jakab a vezetéknév.
Inkább a Léna a vezetéknév végett :)
Léna.
Nekem meg a Norina tetszik elsõként utána Léna és aztán Molli. De igazából sztem mások véleménye nem sokat fog segíteni, mert ahány ember annyi vélemény. Ezt Nektek kell eldönteni! :) Remélem sikerül azt választani amelyiket késõbb sem fogtok "megkérdõjelezni".
Norina.a 3 közül ez a legszebb és sztem ez passzol a legjobban a vezetéknévhez.
nekem a norina tetszik(bocs, nincs nagy n betûm:S) De a Léna is gyönyörû. esetleg mindekettõ? norina Léna?
Norina Molli. Én ezt adnám a helyedben. ^^ :) A Léna bennem negatív érzelmeket kelt, pedig nincs vele negatív élményem.
A vezetéknévhez szerintem is a Norina illik legjobban.
Léna
A kérdező hozzászólása: Léna lesz az elsõ név, és a második vagy Nóra vagy Norina:)

Most leszek szombaton 11 hetes terhes. Van- valaki igy mind én? Már nem fájnak, vagy is nem annyira érzékenyek a melleim, mind a terhesség elején, és nincs se hasszúrka, se fájdalom semmi. Jó igy? Vagy szúrkálást kellene érzenem?

Eleinte hányigerem volt minden nap,most már pár napja csak akkor van ha nem eszek reggel.

Legjobb válasz: Semmi gond,ne izgulj,nekem is elmúlt idõvel a mell feszülés és a szúrkálás. Boldog babavárást! 36 hetes kismama

Semmi gond, ne izgulj, nekem is elmúlt idõvel a mell feszülés és a szúrkálás. Boldog babavárást! 36 hetes kismama
Ne aggódj, akkor lenne baj, ha véreznél vagy görcsölnél. Az csak jó, ha minél elõbb túlvagy a hányingeres szakaszon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon aranyosak vagytok!Gratulálok pocak lakóhoz, és könnyû szülést kivánok nektek.
Ugyan ezt a kerdest feltettem anno En is, mert olvastam itt, ha a tunetek megszunnek akkor vmi baj is lehet.DE NEM, nekem is elmult minden ami addig volt ugy kb 10 hetesen /iszonyu mellfajas, a mindjart megjon erzes/ es semmi baj sincsen azota sem. Kerdeztem az orvost, h nem baj e, es O mondta, h csak oruljek neki, h az addig kellemetlen tunetek elmultak, es hidd el, lesz amikor megint fogod erezni, jh feazul a melled, vagy fajdogal a pocakod kicsit. Hidd el minden rendben van, es nem torvenyszeru, h a 9 honap alatt vegig szenvedjunk. Nagyon boldog babavarast kivanok neked. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a nyugtató szavakat!Én is itt olvastam, hogy ha meg szünek a tüntek akkor baj van:(De hát akkor még sem:) Holnap délután megyek orvoshoz ultrahang stb.Akkor már többet tudok.Amúgy is nagyon jól viselem, hogy meg babásodtam, mindenki mondta nagyon szerencsés vagyok, hogy nem hányok stb.Köszönöm még egyszer, és kivánom neked, és pócaklakó babádnak a legjobbakat!!!!
Szia! Nekem nem volt tünetem semmi, csak mellfeszülés (kicsit), és ugye a terebélyesedés. Viszon most kezd szurkálni a hasam, és fájni a csípõm. pedig 16 hetes vagyok. Nyugodj meg semmi baj, ahogy a többiek irták, akkor lenne baj, ha erõsen görcsölnél, és véreznél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, boldog pócaklakó várást!Nagyon sokat segitetettek!
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem élvezett el bennem csak kicsit betette, viszont annyi rosszat hallani hogy elõváladéktól is lehet stb.
A kérdező hozzászólása: mensi után párnappal nem tudom pontosan 1-5 nappal
lehet még a teszt sem mutatná ki, várj még.
ismerõs most babát vár.....elõváladéktól....hányingert szerintem is csak bebeszéled, tesztelni mensi elõtt 1-2 nappal már lehet (de mikor nem jön meg akkor a biztosabb).....érezni érezhetsz dolgokat, de inkább szerintem para van rajtad.....inkább fogamzásgátlót szedjél, ha még nem aktuális a baba
"annyi rosszat hallani hogy elõváladéktól is lehet stb." ez nem legenda hanem így van......
Annyira minimális az esély, hogy terhes legyél.. szerintem kizárt hogy az vagy! Próbálj holnap tesztelni, hogy megnyugodhass!
A terhesség lehet teljesen tünetmentes, és lehetnek tünetek, amit bármi más is okoshatja. Tényleg semmibõl nem fogsz rájönni, csak a tesztbõl.
hányinger sokmindentõl lehet. mensid hogy áll? ciklusod mely idõszakában történt a dolog?
Nem valószínû hogy terhes vagy, bár az ördög nem alszik. Jó lenne egy teszt.
a hányinger bebeszéled magadnak, vagy nem a terhességtöl van.
Ki van zárva, hogy terhes vagy! Elõváladéktól a ciklus elején elég valószínûtlen.. Az orvosok is azt mondják, hogy ha valóban csak elõváladék került a közelbe, az édes kevés ahhoz, hogy teherbe ess. Aki így lesz terhes, nem megfelelõen használta a módszert. Ezt olvasd el mindenképp, egy orvos véleménye: http://www.vital.hu/themesinter/doktor/v2889
Utána én sem véreztem 2 napig és 2nap utàn elkezdetem vérezni egy hétig
Szia!Nagyon sajnálom!:( A mûtét során nagyon kipucolnak de még számíthatsz vérzésre.
Szia, Sajnálom, a vérzés max 2hétig normális, az, hogy most nem már nem vérzel, egy picit jó hír. Gyorsabban gyógyulsz, lehet (ha holnapra mégis jelentkezne csak vér! akkor ne ijedj meg, de ha darabosan jönne vissza menj be az ügyeletre. A lelkire nem tudok tanácsot adni, hogyan lehetne kiheverni, sajna erre sincs egyen recept, nekem a tombolás és az önpusztítás segített. Kitartást, visszakapjuk amit elveszítünk:)
Normalis, en sem vereztem csak egy picit es majd 1 honap mulva megjott rendesen, nyugi minden oke!
Nalam is nagyon hamar elmult a verzes es a mehem is gyorsan visszafejlodott, a lelki reszre nincs gyogyir, csak az ido-ahogy mondjak de tenyleg igy van, sokat sirtam, majd par het utan elojott az oszton hogy gyereket akarok, de azert kivartam par honapot(tavaly februarban tortent), kozbe jott a nyar, elmentunk Gorogorszagba es probaltam nem gorcsolni a dolgon, elvegeztettem par vizsgalatot, hatha kiderul valami problema ami miatt tortent a baj(nem volt semmi).Novemberben mar nem jott meg, most vagyok 32 hetes, ugyhogy ne szomorkodj mert neked is sikerulni fog!!!!!
Az nagyon jó, hogy van már két gyermeked! Õk sokat segíthetnek lelkileg. Talán annyi vígasztalhat, hogy valószínûleg beteg lett volna. Nekem elsõ baba lett volna (terveztük, 6 éve vagyunk együtt) és "sajnos" nem vetéltem el, hanem súlyos betegen megszületett. Két hetet élt intenzívosztályon. Mûtötték is. Szóval lehet, hogy jobb így, hogy elment hamar és nem kellett látnod a szenvedését. Hidd el, azt a pár napot nem kívánom senkinek! Plusz még a temetés... Iszonyú volt... Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá többször is és még most is szoktam sírni miatta, pedig ez januárban történt, de muszáj valahogy túlélni és a jövõre koncentrálni. Év végére talán újra terhes leszek és minden rendben lesz... A férfi után meg nem szabad sírni. Nem érdemli meg, hogy szeresd, ha képes volt elhagyni amikor terhes lettél. Na jó, ez csak az én véleményem, remélem nem sértettelek meg! Sok erõt és kitartást kívánok! Minden jót, jó egészséget! Üdv.
Szia! Sajnálom!Nekem is 9 hetesen volt missed ab.-om.Nekem az uh után 5 nappal volt a mûtét, de én már vártam, hogy túl legyek rajta.Sokkal jobb, hogy így történt, mint késõbb.És ezt el kell hitetni magaddal, hogy a sors, és a természet akarta így.Én csináltam egy 4 napos tisztító kúrát utána, és a 2hét lejárta után elkezdtem sportolni.Nagyon jót tett velem.Te is próbáld meg!Én 1 napig véreztem, utána csak 5 nap pici barnázás.több mint 3 hete volt már, 1 hete volt peteérésem, remélem, meg is fog jönni hamarosan.Augusztustól újra belevághatunk. Ne bánkódj, lépj tovább.Az emlékeidet(teszt, uh kép)tedd el emlékbe, de ne nézegesd többet.Ja, és én elmentem bulizni egyszer, és kicsit több koktélt ittam, és jól is esett, mert egy kicsit kiengedtem a gõzt, és tudtam utána emberek közé menni.Addíg bújkáltam. Kitartás, idõ, fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom a babádat, azt hiszem abba én is belehaltam volna ha betegen született volna. Próbálok erõt venni magamon, csak sajnos egyedül nagyon nehéz. Fõleg, hogy kollégák vagyunk, és sokszor kell majd látnom. Már majdnem három éve tartott az úgymond "titkos viszonyunk", mert sajnos ez az volt, sosem vállalt fel. Voltak mellettem barátnõi, de mindig visszatért hozzám. Olyan se veled se nélküled kapcsolatban voltunk, hisz sokszor szakítottunk. Mikor belépett valaki az életébe én próbáltam kiszállni, de sajnos nem mindig ment. Hát ez van, ilyen az élet, ezt hozta a sors. Örülök, hogy megoszthattam ezt másokkal. Remélem egyszer kiheverem, és lesz még valaki akit így tudok szeretni. Bár most nem vágyom senki másra csak õrá, de talán már hiába.
A kérdező hozzászólása: Ma én is egész nap csak sírtam. Véletlen sikerült ez a baba, attól a pasitól fogant akit nagyon szeretek, de a baba hírére inkább elhagyott. Már csak abban reménykedtem, ha meglesz akkor talán visszakapom õt is. Ennek már sajnos esélye sincsen. Tudom nem kellene utána sírnom, de nagyon nehéz. Bár tegnap egész nap velem volt, ami nagyon jólesett, hogy mikor kinyitottam a szemem az altatás után rögtön õt láttam. Már van amúgy két gyermekem, így már csak velük vigasztalódhatom.
Szia!Nekem 5 hete volt missedem.Már másnap semmi tisztulás nem volt.(1csepp sem).4 nap múlva visszamentem a dokihoz mert aggódtam.Azt mondta örüljek neki, hogy nincs.Persze csinált 1 uh-t, és mindent rendben talált.Szóval azért még pár nap múlva is beindulhat, az sem baj!Kivéve, ha darabos! A lelki része a legrosszabb, de hidd el az idõ tud csak segíteni.Nekem már könnyebb így 5 hét távlatából, habár naponta többször is eszembe jut, csak már nem bõgöm el magam.Elõre nézek és készülök a következõ babára! Kitartást neked és jobbulást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves válaszokat mindenkinek.
Nagyon sok kitartást kívánok neked, hogy ki tudj szállni ebbõl a kapcsolatból. Õ nem érdemel meg téged! Légy egy kicsit büszkébb és ne hagyd magad kihasználni! Próbálj másik férfit találni, aki viszont szeret majd téged és örülne egy közös kisbabának is! Tudom nem könnyû a mai világban normális férfit találni, de hidd el, sikerülni fog, ha végre kivered a fejedbõl ezt a ...-ot. Szóval minden jót, jó egészséget, kitartást és nagyon sok erõt kívánok! Tudod, ami nem öl meg, az megerõsít! Üdv.

8 nap múlva jönne meg a mensesem, de lefeküdtem a barátommal, és nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha már megjött, akkor biztos nem vagyok terhes? Ha nem jön meg, pontosan mennyit várjak? Mikor érdemes a tesztet megcsináltatni?

Legjobb válasz: szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

szia! ha terhes vagy, akkor is megjöhet csak nem úgy mint máskor. ha csak cseppek, foltok jelentkeznek, valószínûleg terhes vagy. ha nem jön meg 8 nap mulva, várjál még 4-5 napot, ha akkor sem, csinálj tesztet. akármi is az eredménye csinálj rá 5 napra megint egyet, az már majdnem biztos. gondolom fiatalkorú vagy, szólj egy felnõttnek, ha terhes vagy. hamarabb is gondolkozhattál volna, a felelõtlenség nem gyerekjáték!

Teszteltem és elöször ott volt egy halvány csík aztán eltünt de napközben csináltam, már biztos hogy nem vagyok terhes, vagy csináljak reggel is egyet?

Legjobb válasz: Szerintem inkabb vagy terhes, mint nem terhes. A halvany csik is csik es valoszinuleg azert halvany, mert nem reggel teszteltel, illetve meg keves a hcg-d. Hanyadik napon vagy? Nem vart mensi elott, vagy mar kesik? Mennyi ido utan tunt el a masodik csik es mit ir a hasznalati utmutato, meddig szabad leolvasni az eredmenyt? Mindig rairjak, hogy hany percen belul ad realis eredmenyt, mert kesobb eltunhet, miutan kiszarad a teszt. Mar van egy babam, en a mensi elmaradasanak napjan teszteltem delutan, nekem is nagyon halvany volt a vonal, masnapra tunt el. Masnap reggel ismet teszteltem elso vizeletbol es az mar eros volt. A hcg ket naponta duplazodik ugy emlekszem, szoval ne keseredj el, csinalj meg egy tesztet holnap reggel, vagy holnap utan reggel. Sok sikert!

Szerintem inkabb vagy terhes, mint nem terhes. A halvany csik is csik es valoszinuleg azert halvany, mert nem reggel teszteltel, illetve meg keves a hcg-d. Hanyadik napon vagy? Nem vart mensi elott, vagy mar kesik? Mennyi ido utan tunt el a masodik csik es mit ir a hasznalati utmutato, meddig szabad leolvasni az eredmenyt? Mindig rairjak, hogy hany percen belul ad realis eredmenyt, mert kesobb eltunhet, miutan kiszarad a teszt. Mar van egy babam, en a mensi elmaradasanak napjan teszteltem delutan, nekem is nagyon halvany volt a vonal, masnapra tunt el. Masnap reggel ismet teszteltem elso vizeletbol es az mar eros volt. A hcg ket naponta duplazodik ugy emlekszem, szoval ne keseredj el, csinalj meg egy tesztet holnap reggel, vagy holnap utan reggel. Sok sikert!
Szia! Szerintem mindenképp csinálj holnap reggel is egy tesztet! És ha jól tudom, akkor bizonyos teszteknél 10 perc után már nem leolvasható az eredmény. Nézd meg a tájékoztatót, hátha csak nálad is ez van.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Úgy van hogy megcsináltam a tesztet és a kontroll csík is jó halvány lett, de azért jól látható, aztán kb.1-2perc múlva megjelent egy vízszintes halvány lila csík a tesztablakban...ugráltam hogy hurrá terhes vagyok...aztán pár perc múlva eltünt, és most már csak a kontroll csík van ott meg a tök fehér teszt ablak..a gond hogy a használati útmutató szerint mind a két csíknak függölegesnek kéne lenni, és a csík ami eltünt vízszintes volt, a kontroll csík függöleges:(((már 6napja meg kellett volna hogy jöjjön...

17éves vagyok. A barátommal lefeküdtünk. Tudjuk hogy ez nagyon nagy felelősség volt. Nem hiszem hogy terhes vagyok. Az anyukám nem segíthet mert már nincs. Az apukám külföldön van. Egyedül vagyok. Mit tehetnék az ellen hogy ne legyek terhes?

Legjobb válasz: "Az ellen"? Most már vagy terhes vagy, vagy nem. Épp az imént volt itt egy ilyen kérdés. A válasz ugyanaz. Ha még nem telt el 72 óra, akkor sürgõsségi ambulancián kérhetsz esemény utáni tablettát (bár lehet, hogy a szüleid engedélye kell hozzá, nem tudom), ha meg már eltelt annál több idõ, akkor az aktustól számított két hát múlva tesztelhetsz, ha addig meg nem jön...

"Az ellen"? Most már vagy terhes vagy, vagy nem. Épp az imént volt itt egy ilyen kérdés. A válasz ugyanaz. Ha még nem telt el 72 óra, akkor sürgõsségi ambulancián kérhetsz esemény utáni tablettát (bár lehet, hogy a szüleid engedélye kell hozzá, nem tudom), ha meg már eltelt annál több idõ, akkor az aktustól számított két hát múlva tesztelhetsz, ha addig meg nem jön...
Apró fogalomzavar, ez nem "felelõsség" volt, hanem felelõtlenség!!!! A megoldás most: a 72 órás, legközelebb pedig a védekezés valamelyik megbízható formája!
De tényleg nem jobb lenne úgy szexelni, (ha már szexelsz)hogy ne kellemetlen érzések kísérjék, rettegés a következõ menstruációig, stb.Elméletileg a szerelmeskedés, örömforrás, pozitív dolognak kellene lenni(utána is!)Ezt sosem értem meg.....Ha ezt megúszod, menj el nõgyógyászhoz, írass fogamzásgátlót, és majd érzed a különbséget, +nem kell abortuszon átesned!!!A barátod sem okosabb, ne engedj neki(amíg a védekezést nem oldod meg), mert a terhet TE cipeled utána!!!
Ami segít elvetélni, abba jó eséllyel te is belehalsz, vagy maradandó károkat okozol vele magadnak. Koffein és vetélés, hát ha nem vetélsz is el, lesz egy beteg babád, az se sokkal jobb, bár akkor a magzat egészségére tekintettel ingyenes az ab, de erre ne várj. Anno 16voltam, kiszakadt a gumi, elbattyogtam a nõgyógyászatra, elmondtam, hogy kiszakadt a gumi, a doki adta a receptet, lesétáltam a gyogyótárba kiváltottam, slussz. Nem kérdezte senki de senki, hogy a drágajóédesanyja... Tajkártya és te kellesz hozzá, még megvizsgálni se fog, ha ennél több panaszod sincs http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23 parancsolj, a lakóhelyedhez legközelebbit keresd ki, telefonálj, és GONDOLKODJ, ha már dugni tudsz.
...úristen, de ostoba vagy 17 éves korod ellenére, már ne is haragudj. Fogod a telefont, és ahogy az elõttem szóló írta felhívod a sürgõsségi ambulanciát vagy ami még jobb a tinédzser ambulanciát és megkérdezed, hogy mi a teendõ ahhoz hogy egyszeri fogamzásgátló gyógyszert v. ahhoz receptet kapj! Egyébként tudtommal sem kell hozzá semmi, csak bemenni az ügyeletre, elmondani az utolsó mensid idõpontját, plussz TAJ - kártya. Ha csak receptet kapsz, akkor még egész sok pénz is, mert nem olcsó kiváltani...
semmit, hívj fel egy sürgõsségi ambulanciát és kérdezd meg hogy mi kell a 72 órás tabletta kiváltásához.
A kérdező hozzászólása: ez az egész még csak tegnap történt.. de tablettát nem tudok bevenni. Természetesen mit tudnék tenni?
egy vetélést sem biztos hogy megúszol kórház nélkül.... barátnõm elvetélt és utána kórházba kellett mennie mert utána még megkaparták nehogy "valami benn maradjon" mert az rád nézve komoly fenyegetés lenne!Én így tudom..
A kérdező hozzászólása: Akkor mit tehetnék a gyógyszereken kívül?
NEM
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. Olvastam hogy a koffein fogyasztása és a cigizés segíthet hogyha terhes vagyok az elvetélésben. A cigizés nem tenne jót .. a koffeint választottam. Szerintetek beválhat?
Nem tudom nekem is kellett még anno és én sem voltam akkor még 18 mégis kiadták és fel is írták...és nem a nõgyógyász írja fel(gyõrben legalábbis)
Sajnos semmit...vagy terhes vagy, vagy nem, késõ bánat ha igen. Drukkolok, hogy ne legyél. (egyébként mensi után 1 nappal kicsi a valószínûsége h teherbe estél, de sajnos bármi lehet)
A kérdező hozzászólása: A gyámom a 80 éves nagymamám. aki szinte járni sem bír.
A kérdező hozzászólása: Most volt meg.. utána egy nappal történt. A 72 órás gyógyszert szülõvel és vénnyel adják ki. Egyébként is amit vénnyel kell kivenni azt 18éven alul nem adják ki.:( természetesen mit tudnék ellene tenni?
Védekeztetek?ha nem akkor 72 órán belül kell bemenni a kórházba és kérni a tablettát! Amúgy meg menj el nõgyógyászhoz és kérd meg hogy adjon neked fogamzásgátló tablettát, hogy elkerüld a nem kívánt terhességet a jövõben!
Elõször is ki a gyámod ki vigyázz rád? Mivel kiskorú vagy nem élhetsz egyedül. Másodszor a nõgyogyászaton irnak ki esemény utánit. De az sem olcso. Beszélj egy felnõttel valaki csak van aki segíthet.
Nem védekeztetek?? Azt írod, hogy szerinted nem vagy terhes, de akkor miért kérdezed, hogy mit tehetnél ellene? Nem egészen értelek...
Valahogy vedd elõ a 80 éves nagymamádat és oldjátok meg a dolgot ÕSZINTESÉGGEL. Ha nem akarsz nagyobb bajba kerülni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!