Találatok a következő kifejezésre: Már nem szeret a barátom (94 db)

Már nem szeret? A barátom olyan fura mostanában! Olyan mintha már nem is szeretne! Van olyan, h magától meg se csókol, át se ölel! De mikor rákérdezek, h szeret-e akkor azt mondja, h persze!

Vagy már szexelni se akar velem?Eddig két naponta volt köztünk,most szerda óta semmi!Már nem is akarja?

Legjobb válasz: hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F

hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F
Vagy csak egyszerûen már nem a kapcsolat elején vagytok...nem tudom mióta jártok... ez ilyen, a szenvedély elmúlik, de attól az a mély érzés a szerelem megmarad... az meg hogy két nap helyett négy napja nem volt szex, az nem jelent semmit...:)
Igaza van az elõttem szólóknak: beszélgessetek egy nagyot. Velem is megtörtént már ez: a barátom a kapcsolat utolsó hónapjában már nem is foglalkozott velem, meg sem érintett. Aztán egyszer rákérdeztem (de már elõtte is kérdezgettem) hogy egyáltalán akar-e még valamit tõlem, szeret-e? És azt válaszolta hogy NEM. Elég nagy pofára esés volt, pedig csak 4 hónapig jártunk és egy év volt ezen túltenni magam. Remélem csak más baja a szerelmednek, mert ha nem, akkor kemény idõszak következik neked. Szurkolok értetek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!2hónapja vagyunk együtt!beszélgettünk még mindig ugyanúgy szeret, csak kicsit elege lett a féltékenységembõl és emiatt volt velem olyan amiylen!de tisztáztunk minden és most minden tök happy:) !
Hát..., nem akarlak elkeseríteni, de rossz jel, nemtom hány éves vagy, én sok, a pasimmal nagy szerelem, egymásért váltunk el, nagy balhék voltak, nehéz válás, nálam két gyerek, szeretünk volna közöset, két év telt el, most is szeretjük egymást, bár már nem élünk együtt csak fél évig éltünk a féltékenykedések miatt költöztem el, szóval most is azt mondja szeret, én is szeretem, de már nem olyan mint rég, probálkozom helyre hozni, de amikor át sem ölel, szóval tudod, beszélgetünk sokat, nem tudjuk elengedni egymást, szóval szar dolog a bizonytalanság.
hallod még csak 2 hónapja vagytok együtt, és már un? szerinted ebbõl hosszú kapcsolat lesz? mert szerintem nem..

Már nem szeret a barátnõm? Miért csinálja ezt?

Amikor összejöttünk nagyon sokmindent eltitkolt a magánéletérõl, gyakorlatilag olyanokat, hogy elég rossz körülmények között élnek. Elsõ barátnõm, ezért sajnos túl hevesen csaptam bele a kapcsolatba, és a rossz körülményeket úgy próbáltam kompenzálni, hogy hozzánk költözhetett. Eleinte az édesanyám is kedvesen fogadta, de idõvel nagyon elmérgesedett a helyzet, fõleg mert sokat próbálta bántani én meg a barátnõmet védtem (hiba volt) az anyám helyett.

Legjobb válasz: Az elején egyébként úgy tûnt változik, de mostanában egyre közömbösebb és igénytelen. Sõt, amikor felhozok néhány problémát vitaként, már ütöget is néha, kurv..anyázik. Leelmebetegez, szóval. Marha jó. Most vagy felveszek egy álarcot és kibírom mellette albérlet helyett amíg talpra nem állok. Vagy azonnal elmegyek innen. Jobbnál jobb.

A kérdező hozzászólása: Az elején egyébként úgy tûnt változik, de mostanában egyre közömbösebb és igénytelen. Sõt, amikor felhozok néhány problémát vitaként, már ütöget is néha, kurv..anyázik. Leelmebetegez, szóval. Marha jó. Most vagy felveszek egy álarcot és kibírom mellette albérlet helyett amíg talpra nem állok. Vagy azonnal elmegyek innen. Jobbnál jobb.
A kérdező hozzászólása: Egy hajszál választott el egy jobb élettõl, de mintha belõle hiányozna az az erõ, kitartás, és hidegvér, amivel el lehet érni...
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom, egyszerûen csak gyerekes, én meg nem tudom mit csináljak, mert már kinõttem ebbõl, élni szeretnék.
A kérdező hozzászólása: De a "családom" már nem fog visszafogadni. És sajnos meg is értem õket.
Ha úgy érzed hogy gyerekes hozzád, és visszahúz abban hogy normális életet élj akkor hagyd ott. Tudom, hogy nehéz, én is nagyon nehezen hagytam ott az elsõ barátnõmet(16-tól 20 éves koromig voltunk együtt), de meg kellett lépnem. Próbálj meg bejutni koliba vagy ha van olyan ismerõsöd aki normális és lakótárat keres költözz be hozzá. Majd megismerkedsz valakivel aki tényleg szeretne normálisan élni és vannak ambíciói.
Ez valóban elég szar helyzet :S De én úgy gondolom még ha rossz is, hagyd ott ha nem sikerül észhez téríteni. Úgy tûnik õt nem igazán zavarja ez a helyzet, pedig kaphatna az alkalmon , hogy te segítesz neki, hogy majd egy jobb életkörülmények között élhessen. Még nem nõtt be a feje lágya, még nem látja sajnos a dolgokat, hogy így mi vár rá késõbb. Bár tanulni sose késõ, de felesleges éveket veszteget el, és nagyon megfogja bánni. :/ Te meg nem lehetsz önmagaddal szemben sem önzõ, hogy mindent úgy hagysz ahogy van a lány kedvéért. Tényleg próbálj meg egy koleszt, vagy próbáld magad visszakönyizni szüleidhez, esetleg vegyél ki egy szobát sok helyen keresnek albérlõtársat. Nem tudom merre laksz..
A kérdező hozzászólása: Azt még akkor hozzá tenném, (barátnõ vagyok) hogy újabban elég gyakran várja el a barátom, hogy multifunkcionálisan legyek egyszerre minden barkácsmûvészethez értõ férfi és mellette nõ is. Ja és mostanság elég gyakran viselkedik úgy a barátom, mintha tizenéves kislány lenne, nyavajog, és hasonlók, szerintem ha ezt nem bírom és próbálom az értésére adni, hogy nem igazán olyan a felállás, amilyennek kéne lennie, akkor ne én legyek már a rossz.

Milyen jelekből lehet észrevenni, ha már nem szeret a barátod? 19L

Felmerült bennem a kérdés, mert mostanában furcsán beszél velem, mondd egy két csúnya szót (pl.hülye, köcsög) ha szakítással fenyeget?zöm, nem esik annyira kétségbe.. azért látom h rossz lenne neki, de inkább haragszik ezért, meg megsért?dik, minthogy most ott mondja h jaj ne szakítsunk, szeretlek bla-bla.. meg az esetek többségében inkább én vagyok a kezdeményez?. csókolózni sem szeret már annyirai, inkább szájrapuszi.. mi van? megunt?:S szexre eddig is nehéz volt rávenni.. és még mindig.. más csaj meg nincs a dologban, ez tuti!

Legjobb válasz: valoszinuleg ellaposodott a kapcsolat es mar nem vonzodik annyira hozzad. jelek: nem hallgat vegig, kevesebb fizikai kontaktus (oleles, csok, simogatas csak ugy, szex), nem figyel rad, inkabb a hvereivel log, nem szol ha megy valahova, nem vagy ritkan hiv magahoz.

valoszinuleg ellaposodott a kapcsolat es mar nem vonzodik annyira hozzad. jelek: nem hallgat vegig, kevesebb fizikai kontaktus (oleles, csok, simogatas csak ugy, szex), nem figyel rad, inkabb a hvereivel log, nem szol ha megy valahova, nem vagy ritkan hiv magahoz.
A kérdező hozzászólása: de akk miért tudja a szemembe mondani annyiszor, h szeret???? nem hazudós.. ennyire mégsem lehez azxD
Mint ahogy a 12:44-es srác is említette a saját példáját, lehet, hogy a barátodban még nem tudatosult a dolog, csak érzi. Sh.
A kérdező hozzászólása: :(
Igen-igen, én is Szerelmemnek hívtam de így idõ után mikor tudatosult rájöttem, hogy már hónapok óta nem vagyok szerelme.. De nyugi, még nincs veszve semmi ha szeret helyre lehet hozni de csak óvatosan és ne fojtsd meg, szórakozzatok együtt, ne görcsöljetek.
Hát hamár nem bókol annyit meg nem mondja, hogy szeret téged! Meg ha teljesen máshogy bánik veled, elhidegûlt stb. 17/F
Igaz én lány vagyok, de falnak mennék tõle, ha folyamatosan azt kérdezné tõlem a párom, hogy "szereeeeetsz? és ha igen mennyireee?" Ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor ezt ne. És még egy apróság, szerintem nem kell folyamatosan együtt lenni, kinyírhat egy kapcsolatot. Legyél önálló, legyen meg a külön kis életed. És a lényeg: Ne fenyegesd hogy lelépsz. Mert ez elõbb-utóbb unalmas lesz. Nem fog komolyan venni. Úgy lesz vele, hogy eddig le léptél le, akkor ezután sem fogsz. Viszont ha egy férfi így beszél a barátnõjével az nekem kb. annyit jelent hogy nem tiszteli. Egy nõ nagyon sokat tud változtatni egy kapcsolaton, ha akar és nem merül el az önsajnálatban. Ha pedig tényleg az érdekel, hogy szeret-e még, akkor tessék vele leülni, és megbeszélni ezeket a dolgokat. Te ezt érzed, mibõl érzed, õ mit gondol, miért gondolja, van-e még értelme blablabla... Sokat lendít a dolgokon a kétoldali kommunikáció:) Sok sikert
Tartsatok szünetet egy két hétre ment a haverjaiddal bulizni vásárolgatni aztán majd csak kiderül hogy tudjátok-e folytatni vagy sem
A kérdező hozzászólása: dehogy tartok szünetet, minek?? sztem annak semmi értelme. vagy megy, vagy nem megy a dolog.
A kérdező hozzászólása: f*sza..
Kevesebbet együtt de ha együtt vagytok az tartalmas legyen. Jó eséllyel az lesz*
Szerintem ez búza, Komolyan. Egy normális férfi nem ilyen. Vagy egyszerûen nem szeret csak úgy van veled, hogy van"barátnõje" kifelé így mutatja. Együtt laktok?
A kérdező hozzászólása: nem, de szint emindennap együtt vagyunk.
A kérdező hozzászólása: inkább nálunk vagyunk mindig, mint náluk.. nemnagyon hívogat le magához.
A kérdező hozzászólása: mindig kérdezgetem, h szeret-e még, és ha igen akk hogy? erre mondja h szerelemmel. elmondja csomószor, de nem érzem.. :S
A kérdező hozzászólása: húha..micsoda idevágó link:D azért köszi, majd ha lesz idõm, végignézegetem a képeket;)
Sztem nem szeret, csak azért van veled, hogy mégis ne legyen egyedül.
18 éves vagyok, fiú több mint két éve vagyok együtt a barátnõmmel, kb rám is rám illik amit elmondtál, beletelt egy kis idõbe mire felfogtam és be is vallottam magamnak, hogy már nem szeretem a barátnõmet szerelemmel, sokat vitáztunk de nagyon jól megvoltunk, viszont ellaposodott a kapcsolatunk és soha sem történt semmi így a legapróbb dolog is hatalmasnak tûnt (akár jó akár rossz és bizony ilyenkor már nem figyel annyira az ember a másikra míg a nõ szokásához híven képes megsértõdni a legapróbb dolgokon is, hiszen érezte, hogy engem nem érdekel és valamit ki szeretett volna váltani de ha hisztizett arra hamar ráuntam, fogtam magam és haza jöttem.). Nem rendítene meg ha szakítanánk, de így hogy együtt vagyunk sincs semmi különös, még szeretem de már nem szerelemmel, "túl jól" ismerjük egymást, nincs közös téma, idén érettségi, mindenki tanul és semmi kimozdulás, szerintem ha tehetitek járjatok el sokfelé csináljatok sok mindent, mozi vagy egy esti séta is jobb mint a semmi. Újítsátok meg a kapcsolatot, legyetek kevesebbet együtt, szórakozzatok akár együtt akár külön, legalább lesz közös téma.
A kérdező hozzászólása: azért annyira nem hidegült el tõlem. csak furcsa egy hónapja kb..másképp viselkedik.. és nemtom mé...


Sztem már nem szeret a barátom! Ti mit gondoltok?

Pár hónapja elment másik suliba és akkor úgy még az elején nem vol annyira rossz, de mostanába felse hív és azt mondja hogy az az oka hogy túl sok lesz a számlája meg a bátyja is küld valami sms-s nem tom már mire.:S meg a foci edzés meg a meccs fontosabb neki mint én pedig azon a héten kb. egyszer találkoztunk.Meg úgy érzem, hogy hanyagol.Meg elég sok csajjal beszél mostanába és nagyon féltékeny vagyok :S:S De ? azt mondja szeret meg hogy nem csalt meg de én már nem tudok neki hinni!!

Legjobb válasz: ha megcsalna, akkor azt azzal leplezné hogy nem hanyagol... most még csak új neki a környezet, és egy uj társaságban nem kezdheted azzal hogy bocsi én most megyek haza és felhívom a csajom... ne aggódj, és ne menj ezzel az agyára, inkább csak kedveskedj neki....

ha megcsalna, akkor azt azzal leplezné hogy nem hanyagol... most még csak új neki a környezet, és egy uj társaságban nem kezdheted azzal hogy bocsi én most megyek haza és felhívom a csajom... ne aggódj, és ne menj ezzel az agyára, inkább csak kedveskedj neki....
Én nem értek egyet az elõttem szólóval! Nem akarlak elkeseríteni de ha kevesebb idõtök jut egymásra akkor igenis szerintem fontos, hogy valamilyen módon azért ápoljátok a ka csolatotokat. Nem kell 0-24 óráig a telefonon lógni hiszen akkor valóban nagy lesz a telefonszámlája ami nem egy túlzottan kellemes dolog, de én mindig aszerint gondolkodom, hogy ha valaki megakar tenni valami arra módot keres, amit pedig nem arra kifogást. Ha nem is hív fel, legalább egy sms-t küldhetne, hogy tudassa Veled, hogy gondol Rád! Mondjuk elég kevés részletet árultál el ... Jó lenne tudni, hogy mióta vagytok együtt vagy, hogy hogyan viselkedik egyébként Veled? De én azt mondom, hogy akinek az edzés és a foci minden esetben fontosabb mint a barátnõje, ott már valami nem jól mûködik. Lehet fontos és ha sportol, akkor természetesen arra is idõt kell áldoznia de én úgy vélem nem szabad, hogy fontosabb legyen! Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 1 éve vagyunk együtt.Én 15 õ pedig 18 éves. És amikor együtt vagyunk akkor törõdni szokott velem úgy értem átölel is meg minden. De amikor nem vagyunk együtt akkor általába csak veszekszünk.és megértem hogy fontos neki a foci de akkor is, és hetente egyszer hív max. de én már azt nem birom elviselni hogy ha beszél egy csajjal nagyon féltékeny vagyok:S:S
A féltékenység a legnagyobb hiba, mert ez azt jelenti, hogy nem bízol a párodban így viszont akk nincs értelme a kapcsolatotoknak. Elõbb-vagy utóbb ezzel õrületbe lehet kergetni a fiúkat, ezt hidd el. Nekem egy több mint 2 éves kapcsolatom van és nagyon sokszor ment rá majdnem az én féltékenységemre az egész és rájöttem, hogy ebbõl muszáj visszavennem mert elfogom veszíteni a páromat a másik pedig, hogy teljesen alaptalan volt. Hidd el, ha valaki megakarja csalni a párját arra úgyis talál módot, ha pedig nem akkor nem fogja megcsalni! Ha igazán szereted és úgy véled, hogy van értelme még több energiát és idõt belefektetni ebbe a kapcsolatba akk meg kell tanulnod bízni benne mert így nem lesz mûködõképes! Ha legközelebb találkoztok, mondd el Neki szépen a problémáidat és ezért a féltékenység dologért kérj tõle elnézést amiatt, hogy bizalmatlan voltál vele szemben. Hidd el, ha tényleg alaptalan a féltékenységed ez egy jó pont lesz Nála. Ha mégis azt látod, hogy nem változik semmi és, hogy nem érdemes energiát belefektetni, akkor viszont tovább kell lépned! Bár ez a Te döntésed! Sok sikert a továbbiakban! :)
ne féltékenykedj...:Sén midig azt csináltam:Suristen...1 évig veszekedtem vele ...mert féltéeny voltam ha csak egy csajjal beszélgetett:Sköszönni nem köszönhetett nekik mert 3 napig hozzá se szoltam:S már beteges volt amit csináltam...és mi lett a vége??megunta..és lefeküdt egy lánnyal 2xer..sirva jött át hogy szeret engem és nem akarta és h megbánta...ez volt 2 évesen....különvoltunk 2 hónapig..de mikor én megmondtam neki hogy nem lesz köztünk soha semmi lefeküdt még 2 lánnyal..h elfeljtsen..de nemtudott és megkeresett..1be tudok segiteni a féltékenységet próbáld hanyagolni..mert látod énis mit kaptam:S:S:S:S:(:(:(
A kérdező hozzászólása: Úúú..:S Sajnálom :( Én nem szeretném, hogy ez legyen azt nem bírnám elviselni.:S:S De amikor megharagszom rá, mert azt gondolom, hogy már nem szeret akkor elkezdek sírni.. és ha már nem nyugszom meg a sírástól akkor vágdosom magam:S:S és ezzel eléggé kiakasztom! :( :S:S
Ezt a vagdosás dolgot NAGYON GYORSAN FEJEZD BE! Csoda, hogy még egyáltalán melletted van...Én ilyeneket 12-13 évesen csináltam mert azt gondoltam ez egy jó "feszültséglevezetõ" megoldás de amikor észrevettem, hogy ezzel mennyi fájdalmat okozok a körülöttem levõ embereknek és, hogy ezáltal mennyit aggódnak értem akkor beláttam, hogy ez a világ legönzõbb és legostobább dolga, hogy valaki így próbálja meg felhívni magára a figyelmet! Ez egy fiú számára rendkívül illúzióromboló és elrettentõ is egyben, hogy egy olyan lánnyal jár aki folyton bebeszéli magának h a barátja nem szereti õt, aztán sír, aztán pedig vagdossa magát. Nagyon jó úton haladsz affelé, hogy a barátod otthagyjon, ha pedig nem ezt szeretnéd akkor próbálj meg kicsit érettebben viselkedni. Bár 15 évesen még inkább a lányka kategóriába tartozol és ezzel a viselkedéssel pedig bátran állíthatom, hogy Neked még nem való komoly kapcsolat mert fogalmad sincsen a mély érzelmekrõl és arról sem, hogy hogyan kell fenntartani egy komoly kapcsolatot. Ha esetleg úgy érzed, hogy ez nem igaz akk viselkedj ehhez méltóan! Én szimpla jószándékból fogalmaztam ilyen erõsen, mert lehet, hogy ez most számodra sértõ de hidd el van benne igazság, fõleg abban, hogyha továbbra is ezt fogod csinálni a barátod nagyon rövid idõn belül másik lányt fog keresni magának és nem azért, hogy megcsaljon hanem, hogy legyen egy normális kapcsolata. Te úgy véled, hogy egy 18 éves fiúnak egy ilyen lányra van szüksége? Szerintem Te is tudod h nem. Nagyon gyorsan kezdj el gyökeresen megváltozni mert így nem is csoda, hogy azt érzed h már nem szeret! Ha szereted Õt, ne kínozd Õt ilyenekkel h vagdosod magad és folyton sírsz! Ez nagyon nagy ostobaság! Az együtt töltött idõt inkább fordítsd arra, hogy minél kedvesebb és szeretetreméltóbb légy vele szemben és akkor talán telefonon is többet fog hívni! Sok sikert a továbbiakban! Kívánom, hogy legyen erõd változtatni és, hogy megtaláld a boldogságot! Ha nem is azonnal, de idõvel megfogod! (Ha változtatsz!!)
A kérdező hozzászólása: Hát már szakított velem szóval ennyi!! :'( Sajnos!! :'(

Már nem is szeret a barátom?

egy ideje eggyütt vagyunk.Nagyon szeretlejük egymást. vagyis én biztos hogy nagyon szeretem.Az a helyzet hogy én sz?z vagyok ? nem.Még a kapcsolatunk elején mondta hogy várni fog rám meg hogy nem kényszerít.Minden rendben volt.Aztán jöttek a viták meg a többi.Mostanában nemnagyon vitatkoztunk.És most ? azt akarta hogy feküdjünk le csak hát én nem voltam felkészülve rá meg minden.Mondtam neki hogy haggyon nekem még egy kicsi id?t.Erre ? megsért?dött meg olyanokat mondott hogyha nem lesz akkor átmegy a szomszéd k.rvához éjszaka.De tudom hogy nem is tette meg csak direkt mondta hogy engem idegeljen.De mondtam neki hogy így csak nehezebb lesz.Aztán megsért?dött,nem ír semmit,nem hív fel már egy hete.Én felívtam hétvégén dehát most nem tudom mi van.Én nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni de nem érzem hogy ? szeretne.Most akkor mit akar?Mit csináljak vele?Csak azt ne mondjátok hogy üljünk le és beszéljük meg mert én hiába beszélek semmi.

Legjobb válasz: Én is szüz vagyok, barátom meg nem! Az elején megbeszéltük, hogy várni fog rám, most meg 4 honapja vagyunk együtt és még mindig vár rám, egy percig sem fennyegetözött, hogy akkor elmegy máshoz! Elég fura ahogy a barátod viselkedik, szerintem picit ijessz rá, hogy elhagyod, állj ki döntésed mellett, tudasd vele, hogy még nem állsz készen, ha elfogadja szeret, ha nem akkor hagyd a francba, nem érdemel meg téged!

Én is szüz vagyok, barátom meg nem! Az elején megbeszéltük, hogy várni fog rám, most meg 4 honapja vagyunk együtt és még mindig vár rám, egy percig sem fennyegetözött, hogy akkor elmegy máshoz! Elég fura ahogy a barátod viselkedik, szerintem picit ijessz rá, hogy elhagyod, állj ki döntésed mellett, tudasd vele, hogy még nem állsz készen, ha elfogadja szeret, ha nem akkor hagyd a francba, nem érdemel meg téged!
Nézd, ha õ ilyet volt képes csinálni, akkor világos, hogy nem szeret téged, sõt talán nem is képes szeretni. A szeretet lemondással jár, és képes egy nõ kicsit is tisztelni, akkor ilyen helyzetben nem sürgeti. Ha szeret, akkor megvár. Ebben az esetben Te két dolgot tehetsz. Hívogatod, loholsz utána, és a végén az õ kedvéért lefekszel vele, majd úgy néz ki, hogy minden rendben, aztán pár hónap múlva elõáll azzal, hogy õ gumi nélkül szeretnél, te meg állj át a tablettára, és akkor ugyanazt eljátszátok, mint a szüzesség elvesztésénél. És így szépen lassan kialakul egy aszimmetrikus kapcsolat. A másik lehetõség, hogy felismered a helyzete, hogy ez egy görény, ha ilyenre képes, és Te nem fogsz egy ilyen után loholni. Kihúzod magad, és kicsit leporolod a méltóságod. Mert te egy nõ vagy és ilyet veled nem lehet megtenni. Ja és ezt a tanácsot egy fiú adta...
Szerintem szeret, de ha már egy jóideje együtt vagytok, akkor megértem, hogy hiányzik neki a szex. Biztos rosszul esett neki, hogy visszautasítottad, amikor õ le akart veled feküdni. Mindenképpen meg kell beszélnetek legalább azt, hogy most szakítani akar-e veled, vagy járni még. Azt viszont ne csináld, hogy lefekszel azért vele, hogy ne veszítsd el. Ha azt mondja, hogy járni akar veled továbbra is, akkor várj még egy két hetet, hogy újra kicsit jobb legyen a viszonyotok, aztán ha felkészültél, akkor lefeküdhetsz vele.
Hát nem tudom, nálunk sok idõ volt mire megadtam magam, de hogy van nálatok? Nálunk szép finoman mindig közeledett a párom, s mindig egyre-egyre tovább jutottunk, míg egyszer csak megtörtént az is. NEm szoktatok úgy játszadozni vagy egyenlõre csak kézzel, csájjal? S szerintem ebben Te is benne lennél, s sráccal ezt kéne megbeszélni, hogy szépen fokozatosan, szerintem hipsz-hopsz nem lehet elsõre, kivéve ha nem hülye részegek vagytok, de akkor nem is fogtok emlékezni erre a szép elsõre, ami amúgy nagyon összekötne utánna benneteket. Talán erre próbáld meggyözni, kiegyezni, s egyszer csak célba érnétek. S így mind kettõtöknek is jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Õt az sem érdekelné ha szakítok vele akkor sértõdötten bezárkózik a lakásba és semmit nem csinál. Én azért legalább felhívom de õ még annyit se tesz.
A kérdező hozzászólása: Meg nem is érzem hogy szeret engem. Azért nem is szeretnék még vele lefeküdni mert olyan érzésem van hogy utána elhagy "Állítólag" hûséges de én nem is nagyon tudok bízni benne.Meg legutóbb el is vesztette a bizalmamat mert nemolyanrég tudtam meg hogy februárban másik lánynak írogatta hogy "Nagyon szeretlek édesem cuki csini vagy" meg ilyenek és azt mondta hogy az már régen volt meghogy õ akkor is engem szeret pedig akkor mi már eggyütt voltunk.
Ha nem érzed késznek magad rá, ne tedd meg.Ha õ meg szeretne várna rád, és nem mondana olyat, hogy máshoz megy.Írod, hogy õ nem hív nem ír, nem értem, te miért hívod õt...Ne loholj ilyen pasi után, nem érdemli meg.Gondolkozzon el...van min neki...
Irigylem a barátodat hogy ilyen barátnõje van:)
a sertodottseg tobbeknel sokaig tart, hagyj meg idot s ha tenyleg szeret rajon mekkora hulye volt s keresni fog, azert csengess ra neha csakhogy emlekeztesd. az meghogy goreny szerintem eros. ennyibol nem lehet tudni. (a fokozatossagos valaszolonak uzenem, hogy nagyon vagyany otlet az ove:D ha ujrakezdhetnem, biztosan ugy csinalnam:)

Ugy erzem a baratom mar nem szeret, mit tegyek?

kerdezzek ra...?az olyan ciki lenne...

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle nyugodtan! Baj nem lehet belõle. /Én is így voltam vele (több,mint 2 éves kapcsolat) és megkérdeztem.Nem hittem a válaszába....sokat szakítottunk az elmúlt idõkben...az utolsó szakításnál észhez tért és rájöttem,h szeret....de a szakításoknál se engedet el,mert kereset mindig!/ Esetleg mond azt neki,h te úgy érzed,h már nem szeret téged és ezért te elakarod engedni! Ha szeret akkor úgyse fogja hagyni azt,h elveszítsen! Ráfog arra döbbeni,h fontos vagy a számára! De hidd el,h nem ciki ha megkérdezed!

Kérdezd meg tõle nyugodtan! Baj nem lehet belõle. /Én is így voltam vele (több, mint 2 éves kapcsolat) és megkérdeztem.Nem hittem a válaszába....sokat szakítottunk az elmúlt idõkben...az utolsó szakításnál észhez tért és rájöttem, h szeret....de a szakításoknál se engedet el, mert kereset mindig!/ Esetleg mond azt neki, h te úgy érzed, h már nem szeret téged és ezért te elakarod engedni! Ha szeret akkor úgyse fogja hagyni azt, h elveszítsen! Ráfog arra döbbeni, h fontos vagy a számára! De hidd el, h nem ciki ha megkérdezed!
bizonyos kor alatt annak tûnhet pedig a kapcsolat a szeretetre épül, természetes hogy tudni szeretnéd mit érez ne félj ettõl, nyugodtan kérdezd meg aztán a válasz lehet h hárítás, de ha elõveszed a nõiességedet megérzed igazat mond-e, láss belé a fiúk átlátszóak vagy beton mindig a középutat keresd :D
A kérdező hozzászólása: szerelemre ertettem...hogy mar nem szerelmes belem
A kérdező hozzászólása: es mi van akkor , ha azt mondja , hogy szeret s kozbe megse...
Akkor meg egy szemét k***ög aki mások érzéseivel szórakozik! Meg se érdemel téged, ha így lenne!De sztem látod rajta, h mikor mond igazat és mikor nem! Meg h mennyi idõt tölt veled...mennyire figyel rád.....h beszél veled! Külben mióta vagytok együtt? Hány évesek vtok?
Mond meg neki, hogy mi bánt téged, hogy azt ézed rajta, hogy már nem szeret, jo lenne ha elmondana az igazat akar mi is legyen. legyen veled oszinte. Mert ha már nem akar veled lenni akkor mondja meg, ez igy nem fer veled szembe. Ha azt mondja, hogy szeret akkor mond meg neki, hogy éreztesse is mert te teljesen ugy érzed, hogy már nem. HA az mondja, hogy nem szeret, koszond meg neki hogy oszinte volt veled és nem áltatott tovább és nehez de enged el :-( de remélem még szeret és meg tudod vele beszélni!
A kérdező hozzászólása: 8 honapja vagyunk egyutt , en 20 o 23
Én saját magamtól tapasztaltam azokat amiket írtam. Lehet, h nem az a baja, h már nem szeret, hanem az, h egy kicsit "sok" neki ez. Mivel még fiatalok vagytok és valahol élni akar, így egy kicsit máshogy áll hozzád. Nekem nagyon sok idõmbe telt mire éreztettem barátommal azt, h nekem mennyire szarul esik az, h nem érzem, h szeret! Ugye senki nem tudja azt, h nektek mien kapcsitok van és h viselkedtek egymással szemben! Én meglátásom szerint szerethet téged....csak azért már régóta együtt vagytok és biztos pontnak tekint téged! Lehet, h nagyon mutattad neki azt, h szereted és kicsit meglepõdött ilyen téren 1 picikét! Próbáld meg megbeszélni ezt vele. Mond el neki, h te szereted meg fontos számodra és h szeretnéd, h õszinte legyen veled! Mivel már régóta együtt vagytok biztos, h nem fogja átvágni a fejedet! Lehet még egy picikét kiakarja élvezni az életét. És fontos v neki te is és a szabadság is! De egyet jegyezz meg h 1 fiú se ér annyit, h megalázkodj elötte! És ne hagyd, h hülyét csináljon belõled!
Attól, hogy úgy érzed, az még nem jelenti azt, hogy nem szeret. Nem minden fiú egyformán mutatja ki az érzelmeit. Légy olyan, amilyet Õ szeretne és akkor bizonyára szeretni fog! Nem kell azt kérdezni, ha mondod Neki, hogy szereted, akkor lehet magától fogja mondani, vagy még jobb ha megpuszil. Egyébként az se ciki, ha megkérdezed tõle.

Egy szakítás után, újra összejöttem a barátnõmmel, 2 hónapja vagyunk együtt minden jó meg tök boldogak vagyunk . Csak azt mondta hogy már nem szeret úgy? Mivel tudnék bizonyítani vagy bármi ism. BÁRMI. nagyon szeretem és kb belehalnék ha elveszíteném

Legjobb válasz: Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?

Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?
Ezért nem jó egy kihûlt kapcsolatot felmelegíteni, hiszen úgy csak a töltött káposzta jó.Ha már egyszer valami elromlott, utána nem lesz ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: 3-hónapot voltunk külön, de mind a ketten szenvedtünk mint a barom. de tényleg nagyon. és azt mondta lehet úgy mint régen csak idõ kell neki. csak azért mégis csak félek, ezért szeretnék a kedvében járni .
van rá példa hogy jó lehet újrakezdeni...csak ezzel hogy nem olyan mint volt (gondolom rosszabb) nem sok esélyed van...de azért csak hajrá!!!csak ne éld bele nagyon magad /szerintem/

Szeretném visszaszerezni a volt barátomat, mert nagyon szeretem. Elhagyott mert már nem szeret, ezt mondta. Azt tervezem, hogy vissza fogom csabitani, jó otlet, bovebben lent?

Esetleg egyik este áthivom, és megprobalok ra hatni a n?i bajaimmal... nem tudom hogy ennek mennyi értelme lenne, van vkinek ezzel tapasztalata?

Legjobb válasz: ha azért hagyott el mert "már nem szeret" ettõl nem fog jobban/megint szeretni! mivel kb semmit nem nem írtál a kapcsolatotokról nem is lehet nagy okosságokat mondani, de szerintem semmiképp!

ha azért hagyott el mert "már nem szeret" ettõl nem fog jobban/megint szeretni! mivel kb semmit nem nem írtál a kapcsolatotokról nem is lehet nagy okosságokat mondani, de szerintem semmiképp!
megprobalok ra hatni a nõi bajaimmal---azzal talán annyit érsz el, hogy szeretkezni fogtok, utána jól összezavarodsz..... Ha nem szeret, lépj tovább, és ha esetleg rájön idöközben, hogy még érez vlmit, akkor ugyis jelezni fog.
ennek az lesz az eredmény hogy kihasznál és utána ugyan úgy dobni fog! ha nem szeret, akkor egy kis szexel nem tudod megszerettetni magad.

Azt igy a barátom már nem szeret. Mit tegyek? (lent)

Családom miatt tartunk szünetet, de tart 2napja. Ma hívtqm, qzt mondta, mindjárt visszahí. Ehhez képest ma én hívtam ?t 7órával kés?bb. Õ a barátaival van, mikor én nem lehetek. Mit tegyem? Ja több mint 1éve vagyunk együtt.

Legjobb válasz: kisebbségi többség? elõször is: ha már a mi adónkból élsz legalább tanuld meg a nyelvünket. másodszor: ez hol jelenti azt h nem "szeret"?[ne veled 20 purgyét csinálni]

kisebbségi többség? elõször is: ha már a mi adónkból élsz legalább tanuld meg a nyelvünket. másodszor: ez hol jelenti azt h nem "szeret"?[ne veled 20 purgyét csinálni]
a lopott telón írj smst a szöveg: - a rák egye meg a gyomrodateeeeee valszeg õ azt fogja erre reagálni h: - te b*zikúrva [igen 1be és úval és paradoxonnal]
Szerintem is egy roma gollam az illetõ
Hihetetlen milyen primitív vagy!
pfff fogadjunk 14 éves vagy...ilyen marhaságokon agyalsz
két nap hosszú idõ...
Nem megmondtam, hogy ha még egy hozzád hasonlót meglátok, küldöm a gázkamrába?! Most menj innen, mielõtt a méhedet is kivágom, te csizmaa..XD
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok roma csak telóról írtam. Vicc: rokker vagyok és utálom a cigányokat!
rokker? Bocsi az nem tudom, hogy mi.. Maximum rocker van, de te nyílván nem lehetsz az, hiszen leírni sem tudod.(:

Lehetºeges, hogy a barátom akkor is azt mondja:szeret, ha már nem szeret?

Mostanában már nem smárolunk annyit, meg ilyenek, és felvet?dött bennem a gondolat. Meg is kérdeztem t?le, de azt mondta, nem igaz, még mindig szeret, csak elege van a sok veszekedésb?l (oké, mostanában tényleg voltak összet?zések). Szóval szerintetek? A szex az még oké, meg lényegében beszélgetünk is még, csak mindig azt látom, pl. Utcán, hogy mások hogy szeretgetik folyamatban a n?jüket, ? meg engem kevesebbet, mint rég (vagy csak ráparáztam)? Mondtam neki, szakítson/szakítsunk, ha már nem szeret, de akkor meg kiakadt, hogy mért akarok szakítani.

Legjobb válasz: Igen, és hidd el ehhez nagyon értenek!

Igen, és hidd el ehhez nagyon értenek!
A kérdező hozzászólása: Szuper :/ :(
igen, de fél attól hogy elveszít, mert kötõdik hozzád.
Igen. Ez válhat reflex szerû válasszá is.... Sajnos...
Igen ez hosszu idõ után tényleg lehet egy reflex és már észre sem veszi hogy nem mutatja ugy ki ugy gondolja szeret mert már csak megszokásból is
igen megcsalt szivás keress mást babám


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!