Találatok a következő kifejezésre: Már nem szeret a (537 db)

Már nem szeret? A barátom olyan fura mostanában! Olyan mintha már nem is szeretne! Van olyan, h magától meg se csókol, át se ölel! De mikor rákérdezek, h szeret-e akkor azt mondja, h persze!

Vagy már szexelni se akar velem?Eddig két naponta volt köztünk,most szerda óta semmi!Már nem is akarja?

Legjobb válasz: hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F

hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F
Vagy csak egyszerûen már nem a kapcsolat elején vagytok...nem tudom mióta jártok... ez ilyen, a szenvedély elmúlik, de attól az a mély érzés a szerelem megmarad... az meg hogy két nap helyett négy napja nem volt szex, az nem jelent semmit...:)
Igaza van az elõttem szólóknak: beszélgessetek egy nagyot. Velem is megtörtént már ez: a barátom a kapcsolat utolsó hónapjában már nem is foglalkozott velem, meg sem érintett. Aztán egyszer rákérdeztem (de már elõtte is kérdezgettem) hogy egyáltalán akar-e még valamit tõlem, szeret-e? És azt válaszolta hogy NEM. Elég nagy pofára esés volt, pedig csak 4 hónapig jártunk és egy év volt ezen túltenni magam. Remélem csak más baja a szerelmednek, mert ha nem, akkor kemény idõszak következik neked. Szurkolok értetek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!2hónapja vagyunk együtt!beszélgettünk még mindig ugyanúgy szeret, csak kicsit elege lett a féltékenységembõl és emiatt volt velem olyan amiylen!de tisztáztunk minden és most minden tök happy:) !
Hát..., nem akarlak elkeseríteni, de rossz jel, nemtom hány éves vagy, én sok, a pasimmal nagy szerelem, egymásért váltunk el, nagy balhék voltak, nehéz válás, nálam két gyerek, szeretünk volna közöset, két év telt el, most is szeretjük egymást, bár már nem élünk együtt csak fél évig éltünk a féltékenykedések miatt költöztem el, szóval most is azt mondja szeret, én is szeretem, de már nem olyan mint rég, probálkozom helyre hozni, de amikor át sem ölel, szóval tudod, beszélgetünk sokat, nem tudjuk elengedni egymást, szóval szar dolog a bizonytalanság.
hallod még csak 2 hónapja vagytok együtt, és már un? szerinted ebbõl hosszú kapcsolat lesz? mert szerintem nem..

Már "nem szeret" a fiam?

28 hónapos és eddig nagyon anyás volt.

Legjobb válasz: De szeret ! Csak még nem úgy foglalkozik ennek gondolatával, mint mi. Apukával beszélj, hogy beszéljen rólad a kicsinek, és hívjon oda téged is mikor csak lehetõség van rá, és hárman legyetek ha csak néhány percet is. Aztán apuka idõnként kiszalad ezért azért rövid idõkre, majd egyre többre.

De szeret ! Csak még nem úgy foglalkozik ennek gondolatával, mint mi. Apukával beszélj, hogy beszéljen rólad a kicsinek, és hívjon oda téged is mikor csak lehetõség van rá, és hárman legyetek ha csak néhány percet is. Aztán apuka idõnként kiszalad ezért azért rövid idõkre, majd egyre többre.
A kérdező hozzászólása: Még várok váaszokat:KÖSZI
a 05.50-es tényleg nem ír hülyeséget! Bár nekem (még) csak egy gyerekem van, de hasonlót tanácsolnék én is. Biztos, hogy szeret mert olyan nincs, hogy nem szeret, de most megszokta, hogy mindent az apjával csinál és nem veled és érzékeli õ is, hogy ott a kis baba és miatta most nem tudsz vele annyit foglalkozni mint elõtte. Azért arra is figyelj, hogy a nagyobbra is jusson idõ mert féltékenység lehet belõle elõbb-utóbb.
Van egy rossz hírem meg egy jó. A jó az, hogy szeret. Természetesen. A rossz az, hogy okosabb nálad. Úgy manipulál, hogy észre sem veszed. Kitartóan távol tartja magát tõled, hogy közben emészd magad és egyre jobban és jobban teperj a figyelméért és a szeretetéért. Fordítsd vissza a játékát. Neki kelljen küzdenie érted és ne neked érte. Vagy különben õ fog téged nevelni és nem te õt. Nyilván nem értesz ezzel egyet, mert az anyai szíved túl lágy. De azért leírtam a véleményem, hátha mégis megjegyzed és egyszer majd hasznát veszed.
Szerintem adj neki még egy kis idõt. Lehet, hogy kicsit megsértõdött, biztosan elmúlik majd. Bár nekem egy gyermekem van, csak gondolom, hogy ez lehet. biztosan nem könnyû most neked....de hallottam ezt már másnál is.
Olvastam az eddigi válaszokat, érdemes õket kipróbálni, s az utolsó külön figyelmet érdemel.Gondolkodj a kicsi fejével, bizonyára ez nem könnyû, de a cél érdekében megéri.Nálunk, igaz nagyobb gyerekrõl van szó, van egy aranyos módszer.Elmondjuk, mit gondolhat vagy mondana a kicsi, ha erre képes lenne.Kitartást és sok sikert!
Bocs, hogy segíteni nem tudok érdemben, de amit itt az egyik válaszoló írt, azt nagyon NEM ajánlom. Nem hinném, hogy jó ötlet, hogy egy 2 éves gyereknek egy pici tesó jövetelekor még küzdenie kelljen anya figyelméért és szeretetéért. Nem is értem, hogy hogyan jön ide a nevelés mint fogalom, itt a gyerek érzéseirõl van szó. Bántja, hogy osztoznia kell a te figyelmeden valaki mással és ezt próbálja neked "elmondani" ezzel a viselkedéssel. Õ egy 2 éves gyerek, te pedig egy felnõtt vagy és az édesanyja, nem vagytok üzleti partnerek. Egyébként csecsemõkkel foglalkozom és számtalan anyuka panaszkodik ugyanerre, ami nálatok is gond, nemegyszer a vállamon sírdogáltak emiatt és sajnos volt köztük olyan, aki elkezdett a gyerek érzéseivel így taktikázni, sosem lett jó vége. Nekem is van egy 2 évesem és egy 3 hónaposom. Ritkán, de nálunk is elõfordul hasonló helyzet. Ilyenkor jelzem a kisfickónak, hogy észrevettem , megértettem, elmondom a viselkedésemmel és szavakkal is, hogy tudom miért csinálja, hogy mit érez. Próbálok minél többet foglalkozni vele, legozás közben tökéletesen tudok szoptatni vagy könyvbõl mesélni, bevonom mindenbe a babával kapcsolatban, amibe csak lehet és ami érdekli (pl nem érdekli a fürdetés, így azt nem erõltetem, de érdekli a maszatolás, így a popsikrémet mindig õ adja stb). Nagyon ajánlom a figyelmedbe ezt a könyvet, mert teljesen gyakorlati és valós tapasztalatokon alapuló tanácsok, ötletek vannak benne: http://www.libri.hu/konyv/beszelj-ugy-hogy-erdekelje-hallgas.. Ha esetleg tudok segíteni vagy csak beszélgetni akarsz errõl, akkor írj privit ha gondolod.
Kedves utolsó!Nem vitázni, sokkal inkább együtt gondolkodni szeretnék!Van személyes és sok szerzett tapasztalatod.Ez nagyon jó, pláne a kérdezõ szempontjából.Én azt olvasom a soraiból, hogy MOST elutasítja õt a nagyobbik gyerkõc.Lehet, hogy 6 hét múlva együtt kenik a popsikrémet vidáman a kicsi fenekére, de addig sürgõsen lépni szeretne annak ellenére, hogy idõ, idõ, idõ kell a nagynak.Tehát nem örökre venné magára az álarcot, csak annak a pillanatnak az eléréséig, amint a nagy beengedi õt újra.Én úgy látom, szépen építgette a testvérek kapcsolatát, talán ezért is fáj neki nagyon az elutasítás.

Már nem szeret a kutyám?

2 hónaposan hoztuk el a menhelyről a kutyánkat. Előszőr nem bírt meglenni nélkülünk mindenhová követett és ha 2 percre is bezártuk vonyított. Nem tudott aludni csak az ölünkben vagy mellettünk az ágyon. Most 3-4 hónapos és szokott is sírni, hogy vegyük fel de hiába vesszük fel 2-3 perc után már mászna is le, pedig nem azért mert hiperaktív mert van olyan, hogy lemegy és alszik de az ölünkben már képtelen :S Mi lehet az oka ?

Legjobb válasz: Ez teljesen természetes, az embergyereknél is így van. Elõször akkor érzi magát biztonságban, ha folyamatosan anyuka seggében van, aztán meg a világra lesz kíváncsi, és türelmetlenül várja, hogy letegyék, és játszhasson, felfedezhesse a világot kedvére. Ennek semmi köze ahhoz, hogy téged mennyire szeret.

Ez teljesen természetes, az embergyereknél is így van. Elõször akkor érzi magát biztonságban, ha folyamatosan anyuka seggében van, aztán meg a világra lesz kíváncsi, és türelmetlenül várja, hogy letegyék, és játszhasson, felfedezhesse a világot kedvére. Ennek semmi köze ahhoz, hogy téged mennyire szeret.
Örülj neki, mostanra érzi magát otthon, biztonságban nálatok. Biztosan szeret, csak kezd önállósodni, a kutyák is különbözõek, van, amelyik bújós, van, amelyik kevésbé, mi, emberek is ilyenek vagyunk. Nekem eddig 3 kutyám volt, mindegyik szerette, ha megdögönyözöm, de csak a mostani az, amelyik kifejezetten azért követ, hogy hozzám bújjon, hozzám érjen, pl. fõzéskor is nekidõl a lábamnak sokszor :D de a kanapén tuti, hogy odabújik, és az ölemben szundít fél órákat vagy többet akár.
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõs a kutyus akirõl beszélsz?
A kérdező hozzászólása: És ez mennyire változik majd, amint idõsebb lesz? Változik egyáltalán?
Hát nem tudom, nálunk mi voltunk azok, akik leszoktattuk õt az ölbe vételrõl, pedig imádjuk. Ha rajta múlna, még most is lazán a nyakunkba ugrana. Berni pásztor.
Szerintem pedig szeret a kutyád, viszont arra figyeljetek, hogy az ember maradjon a domináns.
Kamaszkorban ez változik, véglegesen meg az érettség teljes elérésével áll be. Kamaszkorban pl simán lehet, hogy a környezete sokkal jobban fogja érdekelni, de az is lehet, hogy félénkké válik, és bújik a gazdihoz. Tudom, hogy a sírás az szeretetnek tûnik, de amit valójában szeretnél az, hogy a kutya ne sírjon utánad. Mert ha sír, akkor bizonytalan és nyomorultul érzi magát, bármilyen cuki is.
elsõ vagyok, nekem most 1 éves a kutyám pont. törpeschnaci, szóval kistermetû, így nála nem baj, ha nagyon bújik


Honnan fogom észrevenni, ha már nem szeret a barátnőm?

Legjobb válasz: Látom,komoly lehet az ügy,ha már aludni sem tudsz miatta...5 órakor aludni kell,nem ide irogatni! :) ( bocs,ez csak zárójeles +jegyzés volt! ) Tehát: szerintem ezek egyértelmû jelek: nem akar veled szexelni,rendszeresen visszautasit,nem akar veled közös programokat, egyre kevésbé ér rá, más pasikkal flörtöl esetleg,nem akar a kedvedben járni,nem csinositja magát már miattad,olyan dolgokat nem tesz+ amiket régebben igen...legalábbis én igy csinálnám ha nem akarnék a pasimtól már semmit...

Látom, komoly lehet az ügy, ha már aludni sem tudsz miatta...5 órakor aludni kell, nem ide irogatni! :) ( bocs, ez csak zárójeles +jegyzés volt! ) Tehát: szerintem ezek egyértelmû jelek: nem akar veled szexelni, rendszeresen visszautasit, nem akar veled közös programokat, egyre kevésbé ér rá, más pasikkal flörtöl esetleg, nem akar a kedvedben járni, nem csinositja magát már miattad, olyan dolgokat nem tesz+ amiket régebben igen...legalábbis én igy csinálnám ha nem akarnék a pasimtól már semmit...
Ha közömbösséget mutat feléd, az majdhogynem biztos jele annak, hogy nem szeret. A felettem válaszolóval is egyetértek, csak összefoglaltam, mert erre a közömbösség jó szó. Ha ilyet érzel, ne halasztgasd a dolgot, kérdezz rá nyíltan! Nincs arra szükség, hogy egy szerelem nélküli kapcsolatban sinylõdjetek. Drukkolok, hogy ne így legyen és remélem csak elõvigyázatosségból tetted fel ezt a kérdést. Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Hááát aztényleg igaz hogy alvás zavarjaim vannak! Köszönöm a választ és várom a többit is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen köszönöm a drukkolást! Jó hallani hogy vannak még normális emberek.
Ha már más pasinak a farkát szopogatja az intõ jel lehet.
A kérdező hozzászólása: Bocsi de normális kérdésre normális válsz akartam, az elõttem lévõnek szólva! Ha neked ez a véleményed akkor ez, de lehetne egy kicsit burkoltabban és nem ilyen paraszt módjára válaszolni!
hát sajnos elõforulhat. én is hasonló cipõben járok. az én bnõm csodálatos, és sajnos a férfitekintetek midnig megtalálják és õ viszonozza. ez a jele, annak, h nem szeret+ h nem akar mostanában semmit sem az ágyban, bármit próbálok. mindig kitalál vmit.....

Már nem szeret a barátnõm? Miért csinálja ezt?

Amikor összejöttünk nagyon sokmindent eltitkolt a magánéletérõl, gyakorlatilag olyanokat, hogy elég rossz körülmények között élnek. Elsõ barátnõm, ezért sajnos túl hevesen csaptam bele a kapcsolatba, és a rossz körülményeket úgy próbáltam kompenzálni, hogy hozzánk költözhetett. Eleinte az édesanyám is kedvesen fogadta, de idõvel nagyon elmérgesedett a helyzet, fõleg mert sokat próbálta bántani én meg a barátnõmet védtem (hiba volt) az anyám helyett.

Legjobb válasz: Az elején egyébként úgy tûnt változik, de mostanában egyre közömbösebb és igénytelen. Sõt, amikor felhozok néhány problémát vitaként, már ütöget is néha, kurv..anyázik. Leelmebetegez, szóval. Marha jó. Most vagy felveszek egy álarcot és kibírom mellette albérlet helyett amíg talpra nem állok. Vagy azonnal elmegyek innen. Jobbnál jobb.

A kérdező hozzászólása: Az elején egyébként úgy tûnt változik, de mostanában egyre közömbösebb és igénytelen. Sõt, amikor felhozok néhány problémát vitaként, már ütöget is néha, kurv..anyázik. Leelmebetegez, szóval. Marha jó. Most vagy felveszek egy álarcot és kibírom mellette albérlet helyett amíg talpra nem állok. Vagy azonnal elmegyek innen. Jobbnál jobb.
A kérdező hozzászólása: Egy hajszál választott el egy jobb élettõl, de mintha belõle hiányozna az az erõ, kitartás, és hidegvér, amivel el lehet érni...
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom, egyszerûen csak gyerekes, én meg nem tudom mit csináljak, mert már kinõttem ebbõl, élni szeretnék.
A kérdező hozzászólása: De a "családom" már nem fog visszafogadni. És sajnos meg is értem õket.
Ha úgy érzed hogy gyerekes hozzád, és visszahúz abban hogy normális életet élj akkor hagyd ott. Tudom, hogy nehéz, én is nagyon nehezen hagytam ott az elsõ barátnõmet(16-tól 20 éves koromig voltunk együtt), de meg kellett lépnem. Próbálj meg bejutni koliba vagy ha van olyan ismerõsöd aki normális és lakótárat keres költözz be hozzá. Majd megismerkedsz valakivel aki tényleg szeretne normálisan élni és vannak ambíciói.
Ez valóban elég szar helyzet :S De én úgy gondolom még ha rossz is, hagyd ott ha nem sikerül észhez téríteni. Úgy tûnik õt nem igazán zavarja ez a helyzet, pedig kaphatna az alkalmon , hogy te segítesz neki, hogy majd egy jobb életkörülmények között élhessen. Még nem nõtt be a feje lágya, még nem látja sajnos a dolgokat, hogy így mi vár rá késõbb. Bár tanulni sose késõ, de felesleges éveket veszteget el, és nagyon megfogja bánni. :/ Te meg nem lehetsz önmagaddal szemben sem önzõ, hogy mindent úgy hagysz ahogy van a lány kedvéért. Tényleg próbálj meg egy koleszt, vagy próbáld magad visszakönyizni szüleidhez, esetleg vegyél ki egy szobát sok helyen keresnek albérlõtársat. Nem tudom merre laksz..
A kérdező hozzászólása: Azt még akkor hozzá tenném, (barátnõ vagyok) hogy újabban elég gyakran várja el a barátom, hogy multifunkcionálisan legyek egyszerre minden barkácsmûvészethez értõ férfi és mellette nõ is. Ja és mostanság elég gyakran viselkedik úgy a barátom, mintha tizenéves kislány lenne, nyavajog, és hasonlók, szerintem ha ezt nem bírom és próbálom az értésére adni, hogy nem igazán olyan a felállás, amilyennek kéne lennie, akkor ne én legyek már a rossz.

Lehet, hogy már nem szeret a macskám?

Régen folyton nyalogatta a kezem,a hasamra feküdt.. Most 8 hónapos,de már mintha nem szeretne :/ Létezik ilyen? Mivel tudom újra megszerettetni magam vele?

Legjobb válasz: Már kezd önállosodni. ne ijedj meg,minden macska akaratos,és van van amit õk akarnak,ha nem akkor nem fog a te kedvedre tenni.az enyém is ilyen néha utálom is érte,de a macskák már ilyenek.mikor jön adjál neki indig kaját akkor hozzádszokik.tejcsi,vagy maradék,az enyém bármit megesz.simogasd,ha lehet legyetek együtt szobába.én szeretem ha velem van,addig se vagyok egyedül.

Már kezd önállosodni. ne ijedj meg, minden macska akaratos, és van van amit õk akarnak, ha nem akkor nem fog a te kedvedre tenni.az enyém is ilyen néha utálom is érte, de a macskák már ilyenek.mikor jön adjál neki indig kaját akkor hozzádszokik.tejcsi, vagy maradék, az enyém bármit megesz.simogasd, ha lehet legyetek együtt szobába.én szeretem ha velem van, addig se vagyok egyedül.
ivartalanítsd
Lehet, hogy szeretik, de attól még árthat, de ez nem minden cicára igaz. Én is imádom a csokit, mégis hízok tõle. :) De, ha a te cicádnak nincs baja tõle, akkor adj neki nyugodtan.
1.vagyok. Dehát a macskák szeretik a tejet. :)
A legelsõ válaszoló írta, hogy tejet ad neki. Ha az õ mackájának nem ment tõle a hasa, akkor nem gond, de te vigyázz vele, mert a cicák laktózérzékenyek, lehet, hogy a tejtõl megy majd a hasa!
Eaz en vica. Is 8honapos es pont ugyan ez tortent! Mikor idejott olbebujt, nyalogatott! De mostmar nagyon ritkan fekszik az olunkbe!
Elõzõ nagyon aranyos történet. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A mi cicank kb 4 honapos mult, mikor elhoztuk a regi gazdajatol. Voltak fura dolgai, gondolom az elozo gazdaja hatasara. De pl. minket nem zavart volna, ha bejon az agyba, vagy be akarna bujni a takaro ala. Viszont az elso harom honapban annyit tudtunk elerni, hogy az agyunk mellett alszik a parnajan, es neha viszont most mar bemereszkedik reggelente, bebujik kozenk; dorombol... Ill. eddig ketszer szokott ki, aminem nem orulunk, mivel a tarsashazban nem ismerunk joforman senkit, es a kozos zart kertben nem tudni kinek szurna szemet. Elso alkalommal a tujafarol kellett letepnunk szo szerint mert amikor meg lehetett volna, nem jott haza, utana mar nem tudott. Masodik alkalommal viszont mar odajott hivasra a kezemhez, es igyekezett haza. Tiszta cuki volt :) Amugy a mienk kandur. Szerintem ne ess ketsegbe, a macskak eleg szeszelyes allatok, de ha szeretve van, akkor o is szeret. Neha lehetnek rossz napjai, nekunk is vannak :) , ne gondolj rogton a legrosszabbra :)
Lehet megsértõdött rád..
A pokoli macskák c. könyv sokat segít.

Mit csináljak? Már nem szeret a férjem.

12 éve vagyunk együtt,5 éve házasok.Építkezés közepén állunk,van egy 15 hónapos fiunk.A férjem folyton bánt(szóval,nem tettel),most is közölte,hogy ? egy tehénpásztor,én meg a tehén.És már megígértem neki 2x,hogy lefogyok és mégsem.Szerinte 10-20 kg-ot leadni nagyon könny?.De persze ? olyan izmos,mint mikor megismerkedtünk,ugyanolyan jól néz ki.Mondtam,? miért nem ad magára,akkor mondta,hogy tehénpásztornak jó így is.Állandóan azt nézi,mibe köthet bele.Szerinte mennem kellene az építkezésre nekem is pakolni,meg csinálni a dolgokat,de a kicsit nincs kire hagyni.Szerinte csak nevelnem kell a gyereket és rendben tartani a háztartást.Mindent megteszek,hogy ne legyen kosz,retek,de a gyerek mellett nem egyszer?.Meg soha nem is voltam egy rendmániás pedáns lány.Igaz,? ugyanúgy széthagyja a dolgait,mint én,de nekem az a dolgom,hogy utána is összeszedjem.Egyszer?en gyomoridegem van,ha hazajön.Tegnap elmondtam neki,hogy ablakpucolás volt,reakciója:minek.

Legjobb válasz: Szerintem rosszul választottál, de persze így utólag már könnyû levonni a konzekvenciát. Eddig én is rosszul választottam, a kevésbé helyes, tehát NEM izmos, kövér(kés), szerényebb kinézetû pasikat nem vettem észre. Most van egy kövér, sokszor szakállas (szakállasságot ápolatlanságnak tartom, ez sem tetszik) pasinak nagyon tetszem, meg is csókolt. Kb. egy évig nem foglalkoztam vele, de elgondolkodtam a korábbi megaláztatásaimon, amelyeket az izmos, helyes, "menõ" pasiktól kaptam. Most már kezd szimpatikussá válni ez a kövér, de kedves Mackó, és már többször borotválkozik is, célzottan mondtam neki, hogy a szakáll nem szép. Tehát szerintem ha a férjeddel nem jutsz jobb helyzetbe, vedd észre az ilyen NEM izmos, kevésbé sármos pasit, hiszen õk sokkal kedvesebbek és megbecsülik a nõket, mint a sármosabbak.

Szerintem rosszul választottál, de persze így utólag már könnyû levonni a konzekvenciát. Eddig én is rosszul választottam, a kevésbé helyes, tehát NEM izmos, kövér(kés), szerényebb kinézetû pasikat nem vettem észre. Most van egy kövér, sokszor szakállas (szakállasságot ápolatlanságnak tartom, ez sem tetszik) pasinak nagyon tetszem, meg is csókolt. Kb. egy évig nem foglalkoztam vele, de elgondolkodtam a korábbi megaláztatásaimon, amelyeket az izmos, helyes, "menõ" pasiktól kaptam. Most már kezd szimpatikussá válni ez a kövér, de kedves Mackó, és már többször borotválkozik is, célzottan mondtam neki, hogy a szakáll nem szép. Tehát szerintem ha a férjeddel nem jutsz jobb helyzetbe, vedd észre az ilyen NEM izmos, kevésbé sármos pasit, hiszen õk sokkal kedvesebbek és megbecsülik a nõket, mint a sármosabbak.
"...pítkezés közepén állunk, van egy 15 hónapos fiunk...." Nagyjából a legkeményebb idõszak egy családnál. Ez próbára tesz minden kapcsolatot, de kis odafigyeléssel menthetõ, de persze megfelelõ hozzáállás kell.
Szia! Elõször is! A házasságok kétharmada válással végzõdik. Legfõbb okok: összeköltözés, gyerek születése, építkezés. Nálatok ebbõk kettõ is fennáll egyszerre. Tudom, mirõl beszélsz, ugyan ebben vagyok, csak már szerencsére a vége felé és a lányom is már lassan 3 éves. A férjed szerintem nagyon csúnyán viselkedik, még akkor is, ha nagy rajta a nyomás. Nálunk is votlak holtpontok és lehet, hogy még lesznek is, de a legfontosabb szerintem a problémák megbeszélése. Néha le kell ülni este egy pohár borral és tv meg minden nélkül csak beszélgetni. Mondd el neki, hogy pl. nem érdekel senki példája, Te ilyen meg olyan életet szeretnmél élni, ahol nõ is lehetsz, meg anya is meg feleség is... ha megérti, nyert ügyed van. Ha nem, akkor addig kell próbálkozni, amíg szerinted még bírod. Meg kell hallgatni, hogy õ mit akar és ha valami baja van, akkor megpróbálni segíteni. Lefogyni? Akinek már sikerült, azt mondja, nem olyan nehéz. Próbáld meg, hátha van elég akaraterõd, de ha mégsem sikerül, ez nem lehet oka egy ilyen régi kapcsolat végének...
Kedves Kérdezõ! Van ilyenkor egy jó módszer, ha nem tudsz dönteni. Ülj le egy csöndes, nyugodt helyre, hunyd le a szemed, és képzeld magad a jövõbe. Képzeld el, mi lesz mondjuk 10 év múlva. Hol élsz, mit csinálsz, kik vannak körülötted? És hogyan érzed magad ebben a jövõben? Esetleg hogyan érzi magát a férjed, az akkor már iskolás fiad, hogy telnek a mindennapjaitok? Aztán gondold el, hogy akarod-e ezt a jövõt, vagy sem. Ha akarod, nincs mirõl tovább beszélni. Ha nem, akkor most tegyél ellene, és ne éld végig, ne vesztegetsd el a valóságban is azt az idõt. Akárhogy is döntesz, sok kitartást a továbbiakhoz! N32
Ezzel az "asszonysorsos" dumával én nem értek egyet. Minden nõ megérdemelné, hogy normális házasságban éljen. Szerintem a kapcsolatotok még menthetõ, de mindkettõtöknek tenni kell érte és akarni kell! Nem okoskodás, de tényleg csak úgy szabad babát vállalni, ha a férfi is NAGYON akarja... Az meg, hogy nem készít reggelit vagy nem segít a háztartásban, nem baj feltétlenül. Az én férjem sem házias, nem is szeretném, irritál, ha rajtam kívül más tevékenykedik a konyhában. Itt inkább a szándék a fontos, hogy lásd rajta, ha kellene, megtenné.
Ha valakit szeretünk azt ötven kilósan is és száz kilósan is szeretjük. Ez csak egy kamu ...valami más van a dologban. Mostanában ilyen vagy már régebben?
"A gyerek körül sem segít, mert õt én akartam nagyon, akkor viseljem mosolyogva" Itt néhány dologban te is hibás vagy, de ez a mondat, amennyiben az õ szájából tényleg elhangzott, számomra a szakítást, válást jelentené. A gyermekáldás a házasság legfontosabb gyümölcse, és ha õ erre nyûgként tekint, akkor az egész házasság kuka. Innentõl szólnak közbe az anyagiak is, hiszen építkeztek, talán hitel is van, ott a gyerek, állásod ezek szerint nincs, vagy GYE(D)S-en vagy. Nem is ragozom tovább.
Kedvesem! Légy erõs! A legtöbb férj ilyen. Mogorvák, utálatosak, önzõek, hálátlanok, kötekedõk, .. stb. Nagy néha van egy-egy kedvesebb pillanatuk. Ez az asszonysors. Persze vannak kivételek, de a nagyja már csak ilyen.
Ennyit számít az anyagi helyzet a kapcsolatban. Hiába vagytok egy pár, maximálisan ki vagy szolgáltatva neki, tõle függsz. Azt csinál, amit akar, akár szeretõt is tarthatna melletted. Nem költöznél el, mert nincs hova, nincs mibõl. Az ösztön benned van, hogy a gyereked a legjobbat kapja anyagilag, márpedig ezt jelenleg az apja tudja biztosítani. Eléggé kilátástalan a dolog.
Nem is vagy tehén, szégyellje magát az az undormány akit te férjnek nevezel!Én bármi áron is de elhagynám!
Az egészséged miatt szerintem megpróbálhatnál lefogyni. Tudom, nem könnyû, de soványabban, izmosan, lehet, a férjed is máshogyan fog hozzád állni. Meg neked is növekedni fog az önbizalmad, ha az utcán a férfiak utánad néznek. Az elhagyást gondold át jól. Bár lehet, jót tenne a férjednek, ha pár hétre otthagynád. Rájönne, hogy az étel nem magától készül el, a ruhák pedig nem lesznek maguktól tiszták. A házimunkát pedig már az elején be kellett volna, hogy osszátok. A mai világban, ahol a nõk ugyanannyit dolgoznak, mint a férfiak, nem csak a nõ dolga a háztartás. A férjemmel mi felesben csináljuk. A gyereknevelésbõl is kiveszi a részét. És szerintem ez a normális hozzáállás.
A kérdező hozzászólása: igen, elkapattam az elején. elhatároztam, csakazértis megmutatom, hogy le tudok fogyni.és remélem, megeszi a penész akkor.
én nem tûrném ezt a férjemnek... nálam az, hogy már nem szeret, abszolút válóok lenne... házépítés, gyerek ide vagy oda.
Hát én nem értem általában a nõket. Ti komolyan gondoljátok hogy ha lead 10 kilót az bármin is fog változtatni? A hozzáállása ugyanolyan lesz a feleségéhez mint addig. Ne vicceljetek már! Aki ilyeneket megenged magának mint ez a férfi, az nem változik meg attól hogy a felesége lefogy. Eddig is lábtörlõnek nézte, ezután is annak fogja. Azért jó lenne ha errõl egy pasi is írna.
Azzal biztos nem oldódik meg a gond, hogy lefogysz... Õszintén sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Vagy vársz pár évet, hogy kiderüljön ki tudtok e mászni ebbõl a gödörbõl, vagy elhagyod most azonnal. Ha vele maradsz, akkor mindenképp állj a sarkadra, és ne hagyd hogy kutyaként bánjon veled. Ebbe tönkre fogsz menni, nem lehet így élni. Tudom, hogy a gyerek érdeke most számodra a legfontosabb, de abba sem árt belegondolni, hogy a gyerek érdekét szolgálja e az, hogy 5-10 év múlva egy idegbeteg anyja és egy nem törõdõ apja lesz. Vagy ez helyett lesz egy csonka családja szeretõ anyával. Te érzed hogy mit tudsz elviselni és mire vagy képes. Én nem tudnék egy ilyen emberrel élni.
A kérdező hozzászólása: 165 cm vagyok és 78 kg. nem kérdeztem, mert nem válaszol.persze, hogy mondtam neki, hogy segítsen, de az a válasz, hogy nem segít, mert akkor nagyon hozzászoknék.pedig csak annyi segítség is jól jönne, hogy megfürdeti a kicsit.múltkor erre kértem meg, mert a konyhát kellett volna rendbe tennem, erre közölte, majd ha elalszik a kicsi, akkor megcsinálhatom a konyhát.mindezt a tv elõtt fekve.
Szerintem pedig ez abszolut nem vegleges allapot es nem arrol van szo, hogy nem szeret, hanem arrol, hogy nagyon nehez atmeneti allapot van nalatok. Ami azt illeti, hogy otthon volt es nem segitett... lehet, hogy megszokta a regi rutint. Te szoltal neki? Mert ezt nem irtad. Nem akarlak kiabranditani, de szerintem tulidealizalod a hazassagot. 12 eve vagytok egyutt. Az hosszu ido...nem lehet minden ugy, mint az elejen es sok ferfi van, aki kisbabaval nem tud mit kezdeni. 11 evig ugy elt veled, hogy nem volt gyerek, nagy valtozas ez neki es ugy tunik, hogy meg ehhez a feladathoz nem nott fel elegge. Szoktal vele beszelni errol? Megkerdezted tole mostanaban, hogy boldog-e es mi tenne boldogga?
addig ugy rugdos ahogy akar....15.15 újra, ezt nem hiszem el hogy nem birom leírni!!!! Mondd;megkérezhetem hány kilo vagy? èn is nem sokkal szülés után vok, 76 kilo jó ok, és 160 cm, de nem tehenez le az ember, söt szereti a husit. Te mennyi vagy?
A kérdező hozzászólása: igen, át kellene aludni, de nem teszi.mindent kipróbáltam, semmi nem hatott nála.legtöbbször csak szomjas vagy cumi kell neki. igen, én is hibás vagyok, de elég volt, hogy mindenen csak én változtassak, õ meg semmit meg sem próbál tenni.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, rosszul látod.ha én 12 év alatt megtanultam és megfigyeltem, hogy õ mit szeret, akkor õ is megtehette volna ugyanezt.tudja, hogy számomra a jeles napok fontosak, ennek ellenére szerinte az olyan nap, mint a többi.pl most még annyit sem mondott, hogy boldog nõnapot.de ugyanez van a házassági évfordulóval, megismerkedési évfordulóval, ...én minden évben készültem, vacsora, csini ruha, jó bor.õ hazaállított 8-9 felé, mikor minden tönkrement, én egyedül megvacsoráztam, mert már ájultam el az éhségtõl, õ meg nem értette, mire a nagy felhajtás. talán tényleg rossz embert fogtam ki. de szerinted milyen minden este úgy várni haza, hogy gyomoridegem van attól, hogy megint mit nem csináltam jól, mibe köt megint bele.
15.15 vok, , , , addig ugy rugo ahogy akar....é bocs a sok hibáért a billentyüm fos....:-(
A férjed egy bunkó! Te ember vagy nem cseléd! Én is férjnél vagyok és van egy 18 hós fiúnk is. Nálunk nem kérdés a házimunka felosztása, vagy a szabad nap. Mindenkinek szüksége van 5 perc szünetre. A szüleid normálisan élnek, igenis egy férfi is vegye ki a részét a családi életbõl. Szerintem beszélj vele, hogy szeretnél szabad idõt, és lehetne közös program is, hátha újra megszeretitek egymást. Ha viszont nem hallgat meg és úgy érzed nincs esély a kapcsolatjavítására, akkor hagyd ott párnapra hátha észreveszi, hogy a házimunka nem is olyan könnyû. Ha ez se megy hagyd el, inkább nõjön fel a fiad apa nélkül, sem hogy egy ilyen apa példa legyen elõtte.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, hogy nem kiabáltatok le.én tennék a kapcsolatért, volt, hogy télen menni akartunk Ausztriába.nagy nehezen rávettem magam, hogy otthon hagyjam a fiamat.erre közölte, hogy kettesben nem akar jönni, csak társasággal.most kiröhögött, mikor mondtam, hogy beszélgetni szeretnék, ossza meg az építkezés dolgait velem is.õ utál beszélgetni, a gyerek ne sírjon, kiabáljon, csak akkor kell, mikor jókedvû.elvállalni nem vállalja el a gyereket, oldjam meg a tornázást, menjek futni este, mikor már alszik a gyerek. egyébként anyukám is azt mondja:egy asszony szoknyája sokmindent elfed.
Ragadjunk ki egy példát! "Mondta a lekváros kenyeret, amit nem szeretek.De hogy egy omlettet vagy melegszendvicset csináljon, amit szeretek, ez nem jön le." - Honnan jöjjön le? Az égbõl? Párod gondolatolvasó? Ha nem, akkor annyit kell neki mondani: "Köszönöm, lekváros kenyeret most nem kérek, készíts nekem inkább melegszendvicset, azt szeretnék." - Egyszerû? Igen, az. - Ugyanilyen egyszerû az is, hogy aki rosszat keres a másik emberben, rosszat talál, aki jót keres az jót talál. Ez azért van így, mert senki sem teljesen jó vagy rossz, mindenkiben van ez is, meg az is. Ha tehát ragaszkodsz hozzá, hogy rossznak akarod látni a párod, akkor rossznak fogod látni és kész. Összegezve: ez itt most nem volt egyéb, mint értelmetlen nyávogás. Miközben pocsékul kommunikálsz és nem teszel semmit, amitõl jobb lehetne. Jól foglaltam össze, kihagytam valami fontosat, vagy teljesen rosszul látom? ;)
Itt zerintem nem az a kérdés hogy mit szeretnél, mert egyértelmü hogy szeretnél neki jol beolvasni, szeretnéd elhagyni, megcalni megalázni ahogy ö teszi veled! Csakhogy nem teheted mert rá vagy szorulva, NEM TUDSZ LÉPNI! Na én akkor most azt javaolnám, hogy vedd elö a legbüszkébb, legnagyképübb oldaladat, és kezdj el szépen önálló életet élni. Gyermek megy oviba, anya megy dolgozni, apát kakáld le érzelmileg vagyihogy csak viselkedj vele ugy ahogy te veled, ne ALÁZKODJ meg többet! Csináld a dolgod, probalj meg önálló életet élni, mert amig 100%-ig töle függsz, addig ajno ugy rugo ahogy akar, nem tudsz mit tenni!
15.22vok. Ilyenek a faszik.Tojnak arra h a nõnek mi a jó.Még mi odafigyelünk rájuk addig õk nem elég hogy nem értékelik, de még viszonyozni sem tudják.Nagyon figyelmetlen a legtöbb és tényleg több év együttélés után sem képesek venni arra a fáradtságot hogy megfigyeljék az ember mit szeret.Képesek hazaállitani avval a virággal vagy csokival(ha egyáltalán vesznek)amit pont utál az ember.Sajnos ezért is csalódik bennük az ember mert a kapcsolat elején mutatják a jó oldalukat utána meg éles ellentét mutatkozik az évek során.Az szép és jó h nem akarod h apa nélkül nöjjön fel, de az sem jo ha rossz családban nõl fel a gyerek, Ülj le vele és beszéld meg, ha kell szólj rá erélyesebben.Amíg nem csapsz az asztalra nem fog komolyan venni.

Lehet ez jele annak, hogy már nem szeret a barátnőm?

Egyre gyakrabban veszünk össze apróságokon. Egyre többet védi magát ha hülyeségből piszkálom, csiklandozom például. Ha reggel kelteni próbálom szinte megüt. De amúgy azt mondja szeret meg minden, de érzem, hogy valami nincs rendjén. Lehet, hogy tényleg szeret, de mintha nem nézne már eléggé férfinek. Vagy szeret, de úgy mint egy családtagját. Szóval nem is az van, hogy nem szeret, hanem az, hogy nem úgy mint egy "pasit". Létezik ilyen, vagy beparázom? Tehát érzem a szeretetet, de azt az alfahímes elfogadást ami az elején ment már nem.

Legjobb válasz: Ülj le és beszélj vele talán még idõben vagy.

Ülj le és beszélj vele talán még idõben vagy.
A kérdező hozzászólása: Mégis mit beszéljek vele errõl? Szerintem itt max tettekkel lehet változtatni.
Azt kérdezd meg, hogy szeret-e még! Boldog-e ebben a kapcsolatban!
3 Nem fog egyenes választ kapni egy ilyen stádiumban lévõ másik embertõl.
2 Mindenrõl. Csak annyit kérdezz meg a lánytól: Érdemesnek tartja-e ezt a kapcsolatot a fentmaradásra?vagy egyáltalán a folytatásra? Csak ennyit kérdezz meg. A reakcióból és ha a szemébe nézel közbe-minden le fog jönni neked.Hogy érdemes-e egyáltalán folytatni stb. Többet nem is kell kérdezned, és ennek megfelelõen kell cselekednek.Az õ reakciójának megfelelõen. Igy a büszkeséged nem fog csorbulni, és azpnnal tudod hányadán állsz vele.
5 Ha félrekapja a fejét-akkor buktája van.Akkor alapból hazudik neked és az már kuka kategória(függetlenül az felé szóló érzéseidtõl)

Úgy érzem már nem szeret a barátnőm, és nem tudom, hogy mit tehetnék?

3 éve együtt vagyunk de fél évvel ezelőtt viszont teljen megunt kidobott és összejött egy másik fiúval akit egy buliból felvitt éjszaka.Bár elvileg az nem történt meg de utána egy héttel otthagyta és bocsánatot kért,éreztem is,hogy mennyire megbánta.Most viszont ismét úgy érzem,hogy megint elmúlt nála minden.Mikor elment egy hétre egy kicsit sem hiányoztam neki inkább még tovább akart maradni.Tegnap este viszont eljött és itt aludt nálam de már nem akar lefeküdni és semmit csak alszunk,másnap viszont délben hazament mert egyedül akar lenni.Még mindig azt mondja,hogy szeret és többé nem tenne olyat de én nem vagyok boldog így és ezt ő is tudja.

Legjobb válasz: Semmit, mégis mit tehetnél? Egyáltalán hogy tudtad anno visszafogadni, ezt se értem.

Semmit, mégis mit tehetnél? Egyáltalán hogy tudtad anno visszafogadni, ezt se értem.
A kérdező hozzászólása: És még annyit, hogy mikor odavolt egy hétre igazából telefonon beszélni se volt kedve.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs.igazából túlságosan szerettem és megbíztam benne.
Akkor miért vagy még vele? Azt se tudja mit akar....max annyit hogy nem akar egyedül lenni...szerintem nincs értelme annak hogy együtt maradtok de boldogtalan vagy
Ilyes helyzeten én is keresztül mentem. Szereted a lányt, mindent meg akarsz tenni a kapcsolatért. A kérdés az, hogy ezek után valóban megéri neked? Három év sok idõ de szerintem ha a barátnõd nem tudja mit akar akkor nem alapozhatsz rá. Véleményem az, hogy te mindent megtettél, többet is mint érdemes lett volna. Nem müködik az ilyen kapcsolat, szenvedsz értelmetlenül. Lépj tovább és keress egy másik barátnõt magadnak. Késõbb rá fogsz jönni, hogy helyesen döntöttél amikor kiléptél ebbõl a lehetetlen helyzetbõl.

Miből lehet rájönni ha már nem szeret a lány?

Mik a jelek amikből tuti kiderül?

Legjobb válasz: nem akar szexelni veled; kamuzik

nem akar szexelni veled; kamuzik
nem kíván, mikor veled van: nem boldog, máshol járnak a gondolatai mikor veled van... De ez egy összetett dolog. Ha pl. nem kíván gyakran, attól még szerethet.
Viselkedésébõl, máshogy néz, beszél, tettei nem ugyanazok, mint amit mond!pl: azt mondja szeret, de még sem érezteti veled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!