Találatok a következő kifejezésre: Már nem szűz. Ha jön (6 db)

Már nem vagyok szűz. Ha jön egy új pasi mennyi idő múlva feküdhetek le vele hogy ne tartson könnyűvérűnek?

persze azt tudom hogy csak úgy tenném meg ha tényleg szeretem ?t...de mégis mennyi az a bizonyos "id?határ"?

Legjobb válasz: én 2-3 hónapot várnék.

én 2-3 hónapot várnék.
Szia. Szerintem ez sok mindentõl függhet. De én is várnák 2-3 hónapot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat
Szerintem is minimum két hónap...
Szerintem akkor, mikor a kapcsolat megért rá! Mikor annyira összehangba kerültök lelkileg, testileg, hogy már a szeretkezés is jöhet, és beleférhet :) Ezt érezni fogjátok, és szerintem még az elsõ szex után is érdemes betartani a fokozatosságot, miszerint mindent sorjába.. és fokozatosan kerülsz közel az új szerelmedhez.
Ez attól is függ, hogy mennyit találkoztok. Ha már nagyon jól megértitek egymást, tényleg szerelmesek vagytok egymásba, akkor ez megtörténhet hamarabb is. Nálam erre általában 1 hónap elég szokott lenni, legalább is ezt tapasztaltam eddig. De ez mindenkinél más, erre szerintem nincs konkrét szabály.

Szex előtt, mikor már fel vagyok izgulva, valamilyen sperma előtti anyag jön ki a péniszemből. Ettől is eshet teherbe a barátnőm? És ha igen, úgy is, hogy nem szűz?

Legjobb válasz: Igen, már ez is tartalmazhat spermát (egyébként elõváladéknak hívják), így teherbe eshet. Ez független attól, hogy szûz vagy nem, ha már menstruál, azaz van peteérése, akkor teherbe eshet.

Igen, már ez is tartalmazhat spermát (egyébként elõváladéknak hívják), így teherbe eshet. Ez független attól, hogy szûz vagy nem, ha már menstruál, azaz van peteérése, akkor teherbe eshet.
Igen, ez az elõfolyás. És ebben is található elegendõ számû spermium. Attól még hogy szûz, terehbe tud esni, hisz a szûzhártyán vagy egy kis nyílás.
Én úgy gondolom, hogy nem lenne szabad szexuális életet élni ilyen felelõtlenül. Hiszen alapvetõ dolgokkal nem vagytok tisztában, ami olyan egész életetekre kiható problémákat okozhat, amirõl nem is álmodtok! és nem csak a teherbeesésre gondolok!! Elõször is jó lenne, ha ha valaki felvilágosítana, de nem egy sexfilmmel, vagy kérj tanácsot szexológustól, vagy menjen el a barátnõd egy nõgyógyászhoz, aki majd elmagyarázza, hogy milyen fogamzásgátló és betegségmegelõzõ módszerek vannak...stb. De a helyetekben várnék még pár évet, még megértek egy ilyen kapcsolatra!
Esküdjetek meg hogy elmúltatok 17 évesek
Lehet, hogy én vagyok iszonyú régimódi, de én a pasira bíztam magam az elsõ alkalommal.
ne elégitsd ki elötte szájjal. Ha meg csak orális van, szóljon és egyáltalán nem muszáj lenyelni, ki is lehet köpni, ha idegenkedsz töle ne is menjen el a szádba hanem szól elötte.
Szerintem elõször pettingeljetek csak.. Mi is az elsõ elõtt állunk, és rohadtul izgulnék, ha nem ismerném a barátomat ilyen téren.. de már tudom, mi izgatja, hol érzékeny, stb, így sokkal jobb lesz... :) Az, hogy lenyeled-e, csak rajtad múlik.. én lenyelem, van aki nem hajlandó rá.. Mindenki más :D Neked kell érezni.. ha nem találod visszataszítónak, akkor nyugodtan, bajod nem lesz tõle, de ha szerinted nem guszta, akkor ne :)

Miért van az ha masztizok nyálkás vér jön ki? Pedig már nem vagyok szűz.21/L

Legjobb válasz: Ilyennel nagyon ne szórakozz, menj orvoshoz!

Ilyennel nagyon ne szórakozz, menj orvoshoz!
Jegyzet magamnak: Ne egyél semmit, fõlleg ne angol véres staket, miközbe GYIK ezel, vagy takaríthatod a hányásodat.
Nem tudom mért van, de ez nagyon nem normális!!! Menj tényleg dokihoz, ne halogasd!
A kérdező hozzászólása: Most jól megijesztettek:S
A kérdező hozzászólása: De nm mindig.Akkor is baj lehet?
A kérdező hozzászólása: *nem
igen baj lehet. menj el orvoshoz mielõbb!
Felsérted magad belül, vagy akár még ciszta is lehet.
Hát arról h fáj a lánynak amikor beteszi neki.
szag alapján
pl amikor elszakad a szûzhártya, vérzik
A kérdező hozzászólása: Nem minde ezetbe, es ez nem ok arra , hogy valaki nem szuz!
A kérdező hozzászólása: Bocsanat! Elkepeszto miket firkalok:D Nem minden esetben van verzes amikor felszakad a szuzhartya ezt szemelyes tapasztalatbol mondom, es ez nem ok, arra , hogy valaki ne legyen szuz!
Van szád is ami egyszerûbb módszer: "Szûz vagy?"
Hát.igen.a.vérzés.+fájdalom... De.igazából.a.tepasztalat.segít.ebben.:)
nem feltétlenül, mert pl vannak olyan lányok, akiknek elég szûk kezdetben pedig már nem szüzek. pl csak izgulnak..

Mi van akkor ha már 2 hónapja nem jön meg? Már egy éve meg van, és eddig sosem csúszott, terhes sem vagyok, hisz még szűz vagyok!? Segítség!

Legjobb válasz: Sokmindentõl lehet,nekem például késett vagy kimaradt ha nem ettem rendesen,ha sokat idegeskedtem ,de az elején rendszertelen is volt nagyon.Ha szûz vagy nincs mitõl félned,ez nem azt jelenti,hogy bármilyen egészségügyi problémád lenne!

Sokmindentõl lehet, nekem például késett vagy kimaradt ha nem ettem rendesen, ha sokat idegeskedtem , de az elején rendszertelen is volt nagyon.Ha szûz vagy nincs mitõl félned, ez nem azt jelenti, hogy bármilyen egészségügyi problémád lenne!
Hát bármi azért nem, és szerintem ne idegeskedj, semmi bajod sincs!
Ujjazás se volt olyan ujjal amin lehettek kisfickók, igaz? (szüzesség nem zárja ki az ujjazást :P) Ne parázz. ;)
ez elég értelmetlen kérdés ha szüz vagy mit aggódsz? akkor gond nem lehet! tuti h késik...akár fél évet is késhet....ha egy éve megvan akkoris kimaradhat....sokára fog rendesen beálni. amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek júliusban. Tudom, hogy értelmetlen kissé, de bármi lehet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!