Találatok a következő kifejezésre: Már nem szűz. Ha (253 db)

Egy lány csak akkor lesz már nem szűz, ha ő is elmegy nem csak a barátja?

köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: egy lány akkor enm szûz ha egy pénisz behatolt a vaginájába,mindegy hány milimétert,hány éves vagy?

egy lány akkor enm szûz ha egy pénisz behatolt a vaginájába, mindegy hány milimétert, hány éves vagy?
tudhatnád, a szüzesség elvesztéséhez egyszerre 3 fiu kell...
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
Mindenki tudja, hogy a szüzességet csak anállal lehet elveszteni, miközben egy mozgó vonaton éneklitek Zámbó Jimmy slágereit.
Nem. Ha a fickó pénisze a hüvelyébe hatol, akkor már nem szûz. Mellékes, hogy volt-e orgazmusa, vagy sem.
...és legalább 3 alkalommal!
-.-' nem! egy lány akkor lesz nem szûz miután elõször szexelt akár elment akár nem! remélem azért védekeztetek!!
Ha megdugtak nem vagy szûz!!!
nem. elõtte seggbe is kell különben nem ér semmit. 15 vagy már?
Igen!

Szűz Mária miért "Szűz", ha már nem is szűz?

Na jó, ezt értelmesen megfogalmaztam. :)

Legjobb válasz: Ha jól tudom,(nem vagyok vallásos) akkor Mária tényleg szûz volt,és álmában jelent meg Gabriel angyal,és "úgy" lett terhes.Magyarán nem volt rendes szexuális aktus.

Ha jól tudom, (nem vagyok vallásos) akkor Mária tényleg szûz volt, és álmában jelent meg Gabriel angyal, és "úgy" lett terhes.Magyarán nem volt rendes szexuális aktus.
Õt csak a halála után avatták szûzé
Kedves vivinia! A halála után szentté avatták, nem szûzzé. Egyébként úgy hallani legtöbbet, hogy a szent lélektõl fogantatott, magyarul leszállt a szent lélek és hopp! terhes lett. Nem szexelt senkivel.
van ennél nagyobb hülyeség is, de amikor ezeket kitalálta a vatikán, akkor vagy elhitte az átlagember, vagy az inkvizíció áldozata lett, az is nagy hülyeség hogy jézus a vizen járt, vizet borrá alakította, stb.
Köszönöm 6. látom vannak még normális emberek, akik tudnak gondolkodni
A kérdező hozzászólása: Hát... mindenek ellenére eléggé fura. Nem tudom ki találhatott ki ilyen hülyeséget, mert az biztos, hogy nem igaz (bicsi a vallásosoknak)
A kérdező hozzászólása: Jah, akkor értem. Valahogy nem volt értelme és kíváncsi lettem :)
Én is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Én ezekben a dolgokban egyáltalán nem hiszek. Jó, lehet hogy létezett meg keresztre feszítették és meghalt.de már azt kétlem, hogy föltámadt. NINCS ÉRTELME! Ja, meg igen az, hogy a vizet borrá változtatja. Ennél nagyobb hülyeséget. Meg meg az nagyon vicces, hogy vallásos ismerõseim imádkoznak, hogy valaki meggyógyuljon, erre semmi változás. Kész vicc. Ha meg elkezd gyógyulni, akkor meg mondják, hogy Isten segít! Nagy f*szt. Csak a szervezete kezdi feldolgozni!
a vallásos emberek minden pozitív dolgot arra fognak hogy isten segített, de a negatív dolgokra mindig az a válasz hogy isten útjai kifürkészhetetlenek, része a nagy tervnek.
Jól van ! Én úgy tudtam ! Hát én se vagyok valásos !
egyes vallások úgy tartják, hogy szûz, mások pedig úgy, hogy a gyerek után vesztette el szüzességét(az eredettörténet ugyanaz a gábriel arkangyalos cuccos)
Az isten verje már , meg ezt a sok idióta kérdést. Ötvenezerszer megkérdezték már, de még mindig marha nagy baromságokat írkálnak az emberek. Az eszem megáll. Nem akkor veszíti el vki a szüzességét, ha átszakad a szûzhártyája. Egyrészt átszakadhat sportolástól is, másrészt van olyan, akinek annyira rugalmas, hogy csak szülésnél szakad át. Az, hogy vérzik-e vagy sem, teljesen, totálisan, ku*ára mindegy. Van aki vérzik, van aki nem. Szted ha vki az elsõ aktus közben sem, meg az utána lévõ akárhányszáz aktus közben sem vérzik, akkor örökre szûz marad? Gondolkodjatok már. Akkor veszíti el egy lány a szüzességét, ha egy PÉNISZ behatol a hüvelyébe. Felfogtad? Ergo: Az elsõ lány NEM szûz. Akkor sem lenne az, ha nem vérzett volna! A második lány pedig szûz, mivel NEM JÁRT BENNE PÉNISZ. Az meg, hogy ki ment el, meg ki nem, szintén nem számít semmit. Amúgy sem kellene ezt az egész szarságot így túlmisztifikálni.
Mivan ?:DD Ha megujjazol valakit attólmég szüzmarad. Ha behatóltál akkor mindegy h vérzik-e vagy sem mert nemmindenki vérzik, de nemszüz. Hányévesvagy?
van orvosi értelemben szûz és szexuális értelemben...
15 évesen fûvel-fával b.szik, ez is inkább a munkatáborban szorgoskodna.
az idézet arról szól, hogy orvos meg tudja mondani, hogy átszakadt-e a hártya... az mellékes, hogy mitõl. nem kell mindenkit leordítani és lehülyézni. és ha valaki gondolkodik, az rájön, hogy ahogy a szex is nehezen definiálható (van akinek pl. az orális szex nem tartozik bele, másnak igen), úgy sokan a szüzességen sem ugyanazt értik. Azért sporttól elveszteni ritka...
"Orvos tudja megmondani, hogy ujjazástól vagy behatolástól átszakadt e a hártya." Azán szerinted honnan a jóistenbõl mondaná már meg? Gondolkodjál már mielõtt írsz. Szted bele van gravírozva a puncijába, hogy "csak megujjaztak" vagy "járt már bennem pénisz"???.
így van-Átszakad a szûzhártya kedves!
na jom, akkor vegyük át. Akkor szûz egy lány, ha ép a szûzhártyája (ha nem szakadt át). Mindegy, hogy ezt ujjazással vagy a pénisz behatolásával érik el. Mindkét esetben átszakadhat és akkor már nem szûz. De nem mindig szakad át elsõre a szûzhártya sem ujjazásnál, sem behatolásnál. És van akinek az átszakadás nagyon vérzik és van akinek nem. És van akinek fáj és van akinek nem. Orvos tudja megmondani, hogy ujjazástól vagy behatolástól átszakadt e a hártya.
Ha csak ujjazás van, akkor még szûz, függetlenül mindentõl. Ha pedig behatolás van, akkor semmi esetre sem szûz már!Tökmind1, hogy vérzik-e, az meg pláne mindegy, hogy elélveznek-e közben. Ha ennyire buták vagyok még, akkor nem kéne a szexszel foglalkoznotok, semmilyen formában!
A kérdező hozzászólása: szóval, ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam... mindkét kérdésnek az a lényege, hogy mindkét esetben szûz-e még a lány vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Ez nem velem történt meg mert fiú vagyok... am a "bnõim" 15 évesek.
ha valakit csak megujjaznak és átszakad a szûzhártyája, az ORVOSI értelemben már NEM szûz; SZEXUÁLIS értelemben pedig még mindig SZÛZ!!! a másik lány MINDKÉT értelemben már NEM szûz!!!

Mit tehetnék? Szóval az a helyzet, hogy barátnőm annyira felizgat h néha már alig tudom vissza tartani h ne "menjek" el.! Tiszta ciki lenne ha bekövetkezne.! Valami megoldás? 17/f. Szűz. L/ már nem szűz!

Legjobb válasz: Hát ha hosszabb távra tervezek akkor 2x kiverem elõtte egy nap és akkor hosszabb ideig bírni fogod ... de ez csak egy tipp viszont nem lesz tõle olyan nagy orgazmusod a végén D

Hát ha hosszabb távra tervezek akkor 2x kiverem elõtte egy nap és akkor hosszabb ideig bírni fogod ... de ez csak egy tipp viszont nem lesz tõle olyan nagy orgazmusod a végén D
1. válaszóló vagyok. Faroktornázz vagy próbáld kontrollálni szóval egyre hosszabb ciklusokat bírni esetleg mérd stopperrel :D
A kérdező hozzászólása: Probálom mindig tovább birni.. De vmi jobb megoldást kell keresnem :)
Kegelezz.Erositsd a pc-izmod.Pisilest feluton megallitva erezned kell, na az az izom lesz.Sokat feszitsd/ernyeszd.Naponta legalabb 2-300 gyakorlat es idovel egyre jobb lesz.Evek soran megkoszonik majd a partnereid, kivaloan szabalyozhatod majd az orgazmust.

Fiúk, mit vârtok el egy szűz lánytòl első szexnél ha a fiú már nem szűz?

Legjobb válasz: Hadd vezesselek, és "hadd tegyem a dolgom". Kövi alkalmakkor, már te is több dolgot fogsz csnálin, miután megtapasztaltad, hogy mi a helyzet és mi hogyan mûködik:P

Hadd vezesselek, és "hadd tegyem a dolgom". Kövi alkalmakkor, már te is több dolgot fogsz csnálin, miután megtapasztaltad, hogy mi a helyzet és mi hogyan mûködik:P
Ilyenkor nincs nagy elvárás, esetleg annyi, hogy ne legyen ideges. A fiú dolga, hogy minél kellemesebben boldoggá tegye a lányt, hisz a lánynak ez az elsõ alkalom. :D Ha van elvárás, az, hogy a lány mondja, mi a jó neki. :) És jelezzen, ha valami nem tetszik. Nyugodtan legyen aktív, élje ki a vágyait, ha élvezi karmoljon, ne szégyenlõsködjön! Ne megfelelni akarjon, mert az olyan mesterkélt, hanem legyen spontán, mégse fogja vissza magát, engem bnõm szétkarmolt-harapott annyira élvezte, és kiabált, hogy még-még!!! Elsõ alkalomkor, én pedig nagyon figyeltem rá. Elõtte sokat kényeztettem, utána kezdtünk neki. Egy szóval: TERMÉSZETESSÉG!!! :D:P
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszokat! De mi van akkor ha a pasi is szûz
Akkor nem lesz valószínûleg nagy élmény, de jó esetben már tudni fogja hogy hova tegye be, de esélyes hogy neked fájni fog a dolog. Egy nem szûz pasival nem fájna, mert õ már tapasztalt annyira hogy ne csak saját magára figyeljen közben.
Nagy élmény tud lenni két szûznek is. :) Felfedezitek egymás testét, kényeztetitek egymást. :D Szintén a spontaneitás a lényeg. Ha nem megy azonnal, akkor nevettek egyet, aranyosnak látjátok a másikat, ezek a kis próbálkozások jó hozzáállással kellemes élményt tudnak nyújtani. :)
"Akkor nem lesz valószínûleg nagy élmény, de jó esetben már tudni fogja hogy hova tegye be, de esélyes hogy neked fájni fog a dolog. Egy nem szûz pasival nem fájna, mert õ már tapasztalt annyira hogy ne csak saját magára figyeljen közben." Ez nem igaz, ne ijedj meg. :) A fiú hozzáállása a lényeg, abszolút nem biztos, hogy fájni fog neked (sõt, annyi eséllyel neki is fájhat). Ha elkapkodja, õ is megsérülhet, nem érdeke. Én speciál épp olyat hallottam, hogy a szûz srác kapkodott, és mellément, majdnem eltört neki. Rossz hozzáállással mindkettõnek veszélyes, jóval pedig ÉLMÉNY akkor is, ha mindketten szüzek. :D

Ha egy szüz lány ujjazza magát és már felis dugott magának dezodoros üveget az már nem szüz?

Legjobb válasz: Miért pont dezodoros üveget? Amúgy ugyanúgy szûz ,mert nem élõ dákó volt benne .

Miért pont dezodoros üveget? Amúgy ugyanúgy szûz , mert nem élõ dákó volt benne .
még szûz
Elméletben igen! gyakorlatban nem !mivel a szûzhártya szakadás, , ""dezodoros üveggel is megtörténhet.
addig amig nem jártb benned f asz, addig szüz vagy
"dezodoros üveget" LoooL Tövig? Legközelebb a pezsgõs palack jön? :D
ne beszélj igy te rinnnnngggyyyyóóóóóó
Ne ringyózz te segglyukvaginizmusos homár! Ettõl még szûz vagy kérdezõ! A dezodoros dologgal vigyázz, mert felfázhatsz belül tõle, vagy felsérthet. Amúgy nekem pont olyan méretû... Csak picit hosszabb.
én is adok dezodoros üveget...lol
dezodoros üveg?Hát nincs senki aki elvegye a szüzességed?Inkább állj ki az útszélére!!!!!
pffffff
haha:DDD namostmár állíthatom hogy ismertem, illetve hallottam 1 emberrõl akinek egy dezodor vette el a szüzességét:DDDD kb 10percbe itt fetrengek a röhögéstõl xdddddd
A kérdező hozzászólása: hahahaha sz.....átok ki a g....t f...o ....b...k
gondolom cigány vagy
[email protected] egy "dezodorral"? NE TEGYED TERHES leszel. sajnállak vagyis nem ;D
Mit veszekedtek, nincs jobb dolgotok?! Kérdezõ: már pár normális válaszban elmondták, de megerõsítem: szûz vagy, ne aggódj.Ugyan a szûzhártyád nincs ott, de ezt csak a nõgyógyász veheti észre.Egy idõben aggódtam én is emiatt, ma is szûz vagyok.Amiatt tetted-mondom másoknak is-mert mindenki csak a szexet és a dugást kántálja, tudni akartad, milyen érzés.Ez nem bûn.Más meg foglalkozzon csak a saját dolgával.
ha fel nyom magának valamit attól még szûz! ugyanis torna vagy spárga közben is elszakadhat a szûzhártya!!
Biológiailag elképzelhetõ, hogy nem vagy szûz ha átszakadt a szûzhártád. De mivel ezt nem egy pasi farka miatt alakult így ezért elvileg még szûz vagy. Igazából itt nálunk Európa közepén ennek nincs nagy jelentõsége. Más, ázsiai országok más kultúrájában ez nem így van de ezt hagyjuk, mi itt élünk. Pasi vagyok.
dezodoros üveg "24 órán át véd az izzadtság és a kellemetle szagok ellen"
Figyelj kérdezõ.Miért akarod elveszíteni?Így csak annyit érsz el, hogy azt hiszed magadról, hogy nagyon "menõ vagy"..."Hú, nézzetek õ már nem szûz!Veszítsük el mi is!"Hú, igen..szerintem így meg csak azt érnéd el, hogy egy büdös k*rvának gondoljanak, ami ha belegondolunk igaz is lehetne rád, hogy x évesen ilyenekre használod a fejed!De mondok egy példát: Vegyünk egy teli ásványvízes szénsavas flakont ami még nincs kinyitva.Ha már egyszer kinyitottuk az már soha nem lesz olyan minta "kinyitáskor".Azaz a szénsav mindig veszít az erejébõl akárhányszor csak bele iszunk...végül az utolsó kortyoknál már olyan víz mint a csap víz..Hát te is így akarod végezni?Hisz, a víz is akkor jó mikor elõször kinyitjuk és még "Friss" nem mikor már "Használva van"!Sõt, ha még mások is elõttünk ittak belõle még fertõzést is kaphatunk!Na ezért, ne veszísd még x évesen el a szüzességed!Rá ér az még x évesen is! Remélem meg értetted...ha nem ...az a te bajod..Nem az én szégyenem lesz hanem a tied és a szüleidé!LOL, dezodoros üveg...hú, unatkoztál, mi?
Még kicsike vagy, ne feleselj másnak
TE????ENGEM???RINGYÓ
A kérdező hozzászólása: ne anyázáá mert szájjon b...k te k...a
A kérdező hozzászólása: nem legközelebb apád f, ...a jön
A kérdező hozzászólása: na ide figyeljéé kis apám ne ringyozzáá meg értettted? a többinek meg kösz a választ
19;17 vagyis az utolsónak nõ vagyok , te hülye f.aszkalap LOL
kedves kérdezõ, miért ne ringyóználak le, tán nem kapsz 1 igazi faszt??????
Igen, és büszkén állíthatja majd egész élete során, hogy neki egy dezodoros üveg vette el...
dezodoros üveg.....lol
hülye kurrrrvaaaaa
A kérdező hozzászólása: nahogy kapnátok sziv rohamot mind fõleg ez a ringyozós b..zi
19:28 igazad van, nálad a pont
mondjuk úgy, hogyha majd pasival lesz dolgod, akkor nem félned, hogy véres lesz a lepedõ...
nem érted, nõ vagyok, kicsikém és 28 éves, te még azt sem tudod mi az élet.Dezodoros üveg.XD
A kérdező hozzászólása: kit érdekel hogy mi vagy kivagy?? sz...ki a...ból a g..t te k..va ge..
taknyos, dugd fel a májadig, vagy nem is, inkább anyádnak, hogy elégülj ki te is, meg az anyád is
Milyen márkájú dezodor volt?

Ha valakit megujalnak, akkor már nem szüz?

Legjobb válasz: Technikailag akkor nem szüz, ha átszakad a szûzhártya.

Technikailag akkor nem szüz, ha átszakad a szûzhártya.
Nem csak a kérdezõ hanem a válaszadók is kissé primitívek a témában. Az, hogy szûz vagy-e vagy nem nem attól függ, hogy mit engedsz be a vaginádba (pina a gyengébbek kedvéért). Hanem, hogy meddig. Akár a közösülés után is lehet valaki szûz ha a behatoló nemi szerv (f*sz) nem hatolt elég mélyre vagy a szûzhártya elég rugalmas. általában a szüzesség elvesztésénél minimális, másoknál több vérzés jelentkezik. Ha neked nem volt akkor valószínûleg még az vagy. És ajánlom, hogy vigyázz is rá. Nem kell azt olyan korán kezdeni.
megujalnak XDXDXDXDXD azt úgy nevezik megujjazás. hallod köszi a kérdést. nagyon régen nevettem ilyen jót XDXDXDXD
ha megujalnak akkor még az vagy viszont ha megfarkalnak akkor már nem
Miért kell rá kiabáljatok szegény kis lányra? Azt hitte, hogy itt megkérdezhet bármit, és kapott egy csomó letolást. Na jó, választ is.
Jajj de tanulatlan vagy...:S sztem inkább a tankönyvet vedd a kezdbe minthogy ujjakat engedsz magadhoz.Nem voltál még felvilágosítva? Itt a net hahóóóó... sokat tudhatsz meg innen is..
attól még szûz. a szûzességet csak egy férfi nemiszerv veheti el.
sajnos azt kell h mondjam h 12 évesen nem elég h a szexel és a pettinggel nem vagy tisztában....de még helyesen sem tudsz írni....menj tanulj még egy kicsit......
08-21 20:33 Szûz Máriára gondolsz?
Az csak kamu isten elõtte megcsinálta ezt csak a pasijának hazudta , megáldta a jóságos Ge.ivel
Ej, hogy mennyi gyökér van itt! Jelentettem is mindet. Tehát a válaszom: Ha a szüzesség alatt azt érted, hogy a szûzhártyád épp marad-e, azt már megválaszolták elõttem. Nyilván attól is függ, hogy hogyan teszik ezt. Ennél sokkal fontosabb az, hogy csakis tiszta kézzel szabad, mert szüzesség ide, szüzesség oda, csúnya fertõzéseket szedhetsz össze, ami nem kellemes érzés, mint ahogy a nõgyógyászhoz járkálás sem. (önkielégítésnél és más általi kielégítésnél is ez az elsõdleges szabály). Meg persze az, hogy legyél felkészülve rá, testileg, lelkileg, érzelmileg. Nem ettõl lesz nagylány valaki, és nem ezzel bizonyítod be, hogy szeretsz-e valakit. Tehát ha arról van szó, hogy erõltetik, de benned kételyek vannak (ahogy kérdésedbõl kiveszem), még nem vagy kész rá, nem lesz igazán kellemes. A srác meg hamarosan nem elégszik meg ennyivel. Visszatérve a konkrét kérdésre: ha más csinálja, csak "félszûz" leszel, ami annyit tesz, hogy a szûzhártyád bár megvan, de volt már mással szexuális élményed. Ha értékesnek találod az üzenetemet, adj egy zöld pacsit! :)
nem féltetlenül... van akinek csak megsérti de van akinek át is szakítja a szûzhártyáját!
utolsó elõtti akkor gondolom mivel nem szakadt el a szûzhártyája annak a terhes nõnek úgy gondolod az még szûz értem mit mondasz .
arra a linkre kíváncsi lennék :)
Személyenként változik, mennyire rugalmas a szûzhártya... Olvastam olyanról is, hogy az elsõ szülése után sem szakadt szét... (Aki nem hinné, küldök linket neki...) Nyugodt lehetsz: egy ujjazástól nem szakad ki. Legfeljebb érzelmi téren veszíted majd el a szüzességed :)
tömörem:ha megujalnak :) , szûz maradsz.ha egy pasi fel tolja a [email protected]át akkortól már nemvagy szûz
Annak ellenére, hogy rosszul fogalmazta meg azért mindenki értette..... Mi a f*szt kell ezen fennakadni!!!! Válaszolj normálisan vagy kussoljál....
Jah Wapo elég fa sz a szüzesség elvesztése "lelki" fogalom mintsem technikai ennyi erõvel egy répa is elveheti
de az
"Jah Wapo elég fa sz a szüzesség elvesztése "lelki" fogalom mintsem technikai ennyi erõvel egy répa is elveheti" - Meg van második szüzesség is... de ez azon kívül akirõl szó van, senkit nem érdekel. Amirõl beszélni is érdemes, az a technikai része, vagyis hogy "bizonyíthatóan" szûz vagy-e. Ehhez pedig szûzhártya kell. Ami pedig ahogy fent írták, mindenkinek különbözõ teherbírású.
Nem ciki.:) Lehethogy még imponál is neki, hogy Õ lesz neked az elsõ.;)
Szerintem nem ciki. Hidd el fogja élvezni és ha valami nem jó neki fog szólni, hogy ez ne úgy csináld hanem másképp. Mindenképp adj idõt az elõjátéknak. Az feloldja a feszültséget és sokkal jobb lesz.
Elõjáték már volt köztetek?Szerintem is ilyenkor fontos az elõjáték.Ha tudod mi, hogy mûködik és ráérzel mi esik jol neki akkor nem lesz baj.
Ez nem ciki cuki!:) Ha a lány tudja, hogy mi a helyzet ne aggódj nem lesz semmi gond! :)

Van egy 20 éves, szűz fiúhaverom. Én 21 és fél éves lány v agyok. Már nem szűz. Gáz ha megtetszett a haverom mint férfi? A gond az, hogy nagyon félénk. Hogyan nyissak felé?

Legjobb válasz: Próbálkozz nála úgy hogy vegye az adást például az elõttem szólókhoz kapcsolódva menjetek el kettesben v.hova próbálkozz közeledni hozzá öleld át egyszer-kétszer ülj az ölébe ha a helyzet úgy hozza, ha nem kapcsol akkor mond +neki hogy mit érzel, hát ha õ is hasonlóan érezz csak nem meri mondani neked.

Próbálkozz nála úgy hogy vegye az adást például az elõttem szólókhoz kapcsolódva menjetek el kettesben v.hova próbálkozz közeledni hozzá öleld át egyszer-kétszer ülj az ölébe ha a helyzet úgy hozza, ha nem kapcsol akkor mond +neki hogy mit érzel, hát ha õ is hasonlóan érezz csak nem meri mondani neked.
Magamból kiindulva, nekem elég meggyõzõ lenne, ha átölelnél és puszilgatni kezdenél, vagy megmutatnád magad bugyiban, melltartóban mikor kettesben vagyunk a szobában például és levetkõznél elõttem. Erre tuti beindulnék, aki meg nem az vagy b.zi vagy nálam is félénkebb. :) Szintén szûz fiú és 20-on túl.
ha haver, akkor tudhatod, hogy kb milyen lányok jönnek be neki.ha te beletartozol ebbe a típusba, akkor szerintem nyíltan megmondhatod neki, hogy megtetszett.(bár valószínûleg köpni-nyelni nem tud majd.) a legjobb mégis az lenne, ha kettesben lennétek, aztán hagynátok megtörténni a dolgokat.
Lehet, h neki is bejössz-csináljatok vmi közös programot, csak ti ketten, ott lesz lehetõséged. Csak leesik neki, h kölcsönös a vonzalom:)
én is ilyen voltam és valamilyen szinten még vagyok is, tekintve hogy nem vagyok az a kimondott csajozós típus. :) -ha bejösz neki, akkor legyél egy kicsit rámenõsebb és nyert ügyed lesz.
A kérdező hozzászólása: Igen, de nagyon nem is beszél a lányokról.SZerintem spontán fél tõlünk.De tuti nem buzi:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Ha régóta ismered, gyakran találkoztok biztos látod hogy ha nem közömbös irántad. Tudod nagyjából mit szeret-csináljatok vmit közösen, adj te vmi tippet, de lehet, h elég ha rávezeted, lehet h felbátorodik magától!Aztán ott rányomulhatsz, adtak itt pár ötletet, szerintem a srácnak is tetszene;)

Srácok ha választhattok egy szűz vagy egy már nem szűz lány között melyiket választanátok?

Legjobb válasz: utálomaparadicsomot azért fontos, hogy a pasik ráírjanak :D

utálomaparadicsomot azért fontos, hogy a pasik ráírjanak :D
én azt választanám amelyik lefeküdne velem :-)
mindegy
Miért fontos az hog 17 éves lány vagy? Mi köze ennek a kérdéshez?
Szüzet.
amelyiküknek jobb a segge :D
Princess_of_the_Moon ne haragudj, hogy így rákérdezek :D, de te most nõ vagy vagy férfi? (a neved nem arra utal hogy pasi lennél)
Én a szüzet.
Nem szüzet. Jobb már egy kilyukasztott csaj mint egy amit nekem kellene kilyukasztani.
én szüzet választanék én is az vagyok legalább ha arra kerül a sor 2 en bénázzunk :D 17/F
Én azt, amelyik jobban megfog. Külsõre vagy belsõre. De fõleg, ha mindkettõre.
Amelyiknek feszesebb a melle, kerekebb a feneke, széles a csípõje, nem kopasz, kedves, bájos, okos, aranyos, sovány az alkata (de nem anorexiás) és szebb a szeme. Persze szüzet inkább választanék, elvégre ki akar (szerény véleményem szerint) kétszer megenni egy tortát? Vagy akár ki akar tenni a zacskójába kutyagumi után macskaszart, majd a legközelebbi pékségbõl a kakaós csigát?
A nem-szüzet, ha más szempont (pl. tetszik, mittomén) nem merül fel. Nincs vér, nincs fájdalom. Egyszerûbb, és kisebb a rizikó.
Csakis a szûzet! Még akkor is, ha a nem szûz jobban néz ki!!!
Utolsó válaszolóval értek egyet. Az, hogy egy szûz lány neked adta a szüzességét egy életre szóló élmény marad a szépség pedig úgyis elhervad idõvel.
Legyen szûz! :)
Jobb már egy kilyukasztott csaj mint egy amit nekem kellene kilyukasztani." Baromság! Egy válaszban sem olvasom, hogy amelyik jobban tetszik, amelyikbe beleszerettem. Egyszer minden lány/fiu volt szûz és ha nem is olyan az elsõ szex mint késõbb, nem gond ez. Ezzel mindenki foglalkozik, mindenkiben ott egy csöpp kisebbségi akkor. Aki ezt tagadja, hazudik.
Én voltam szûz lánnyal, én is szûz voltam, nem volt nagy élmény. Mindkettõnknek fájt és egyikünk sem élvezte. Egy évig szexeltünk, aztán, mivel egyikünk sem lelte örömét benne, szakitottunk. Úgyhogy legközelebb inkább tapasztaltabb lányt szeretnék.
Mit ér a külsõ szépség, ha belül a "szíve" ronda?
Én azt amelyik a szebb :D
Szívesen bevezetnék egy szûz lányt :) 24 f
Szüzet. de egy lány sem jönne össze velem.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 17 / L :)
#9-es: De akkor miért kérdez meg egy ilyen kérdést? Miért nem csatlakozik a "Valaki ismerkedni? 17/l" tipusu kérdésekhez?
A kérdező hozzászólása: Nem fontos és nem akarom hogy rámirjanak :D
Ez így önmagában kevés szempont a döntéshez, sok más fontosabb dolgot is figyelembe vennék a választás elôtt.
Nem ez a mérvadó. Számomra egy lány nem lesz attól kevesebb, ha már járt benne más pénisz. Tegyük fel, hogy csak a szüzessége miatt kéne. Ok, sokan így gondolják. Akkor az elsõ szexuális együttlét után kidobnám? Vagy mi? Akkor már nem is kell? WTF?
utálomaparadicsomot Biztos így akar manipulálni. :D Tuti akadt 1-2 aki ráírt, hogy õ melyik, vagy ilyesmi. :D
Én lány vagyok (szintén szûz), de szerintem ez annyira nem fontos szempont... Mmint úgyis az fogják választani, hogy melyik a szebb-normálisabb. - legalábbis remélem :D
Egyébként a magyarázatom, hogy miért szüzet írtam: A kérdésben annyi volt meghatározva, hoyg szûz, vagy nem szûz lányt választanánk-e. Nade az nem volt leírva hogy a nem szûz hánnyal csiláta. Lehet hogy 20-al! Meg amúgyis. inkább szûz. Miért írtad ki akkor hogy 17 éves lány vagy?
utálomaparadicsomot gondolom azért is írhatta ki, mert sokan elõítéletesek a szüzekkel, fõleg ha már 20 felett vannak. Én se akarnék olyan válaszokat, hogy "huszonakárhány évesen szûz, az biztos defektes/csúnya, szóval akkor a nem szüzet" Elég sok ilyen választ olvastam már itt :)
#17-es: "azért is írhatta ki, mert sokan elõítéletesek a szüzekkel" - Ne is mond... A falat kaparom az ilyen emberektõl. "Én se akarnék olyan válaszokat, hogy "huszonakárhány évesen szûz, az biztos defektes/csúnya, szóval akkor a nem szüzet"" - Ilyet a bolondok írnak. Azért mert valakinek még nem jött össze, vagy vár az igazira már defektes? "Elég sok ilyen választ olvastam már itt :) " - Sajnos én is.
Valaszthatok? Ugyerted mindketto akarja? Akkor megdugnam a nemszuzet, aztan oszejonnek a szuzzel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!