Találatok a következő kifejezésre: Már nem sportcipőben (3 db)

Már nem kéne sportcipőben járnom 14 évesen?

már csinosabb, sarkas-hegyesorrú cip?ben kellene járnom? a suliban nem néznék jó szemmel, ugyhogy sima sportci?ben járok...de félek igy tul kislányosnak látszom...szerintetek?

Legjobb válasz: Szia. Én 21 éves vagyok és a fõsulira szinte csak sportcipõben járok, mert szeretem, mert kényelmes és sokszor kell reggeltõl akár 6-ig bent lenni, magassarkúba nehezen menne. Egyébként ez tõled függ. Nem kell utánnozni a kis macákat, akik már 14 évesen úgy öltöznek, mintha minden nap diszkóba mennének suli helyett. Egyébként lehet venni más félcipõt is, ha nem akarsz annyira sportcipõben járni, mondjuk bõrcipõt vagy lapossarkú cipõket. De csak azért hogy hasonlíts másokra, felesleges eldobni a jó kis sportcipõt.

Szia. Én 21 éves vagyok és a fõsulira szinte csak sportcipõben járok, mert szeretem, mert kényelmes és sokszor kell reggeltõl akár 6-ig bent lenni, magassarkúba nehezen menne. Egyébként ez tõled függ. Nem kell utánnozni a kis macákat, akik már 14 évesen úgy öltöznek, mintha minden nap diszkóba mennének suli helyett. Egyébként lehet venni más félcipõt is, ha nem akarsz annyira sportcipõben járni, mondjuk bõrcipõt vagy lapossarkú cipõket. De csak azért hogy hasonlíts másokra, felesleges eldobni a jó kis sportcipõt.
Én meg 28 vagyok, és még mindig elõnyben részesítem a kényelmes cipõket. Elég sûrûn használok sportcipõt is. Szerintem ne foglalkozz másokkal, magadnak felelj meg.
14 eves vagyok, es tokre nem tudok jarni a magassarku cipokben... sot, megallni nem tudok bennuk:D Erdekes meg sem kislanyoznak...:)
Miért lennél kislányos sportcipõben? Ettõl nem látszol sem idõsebbnek, sem fiatalabbnak, legfeljebb sportosnak. Én 31 vagyok és leginkább sportcipõt hordok. Nyilván, ha olyan helyre megyek, mást veszek fel, de a hétköznapokban sportcipõt viselek. Ez nem korfüggõ.
Szia!Én is 14 vagyok, én tornacipõbe járok, mert nekem az a legkényelmesebb.Mindenkinek más az ízlése.És szerintem egyátalán nem kislányos, ha sportcipõben jársz.Nálunk az osztályban 13 lány van és csak 1 lány jár magassarkúba xD Szval nyugi :D
szia, ha úgy érzed, hogy n´öiesebb cip´öt akarsz akkor tavasszal és nyáron vannak ezek a lapostalpú de kis csinos n´ö cip´ök. pl: http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe.. ezek kénylemesek és nagyon sok félét lehet kapni. ha meg megpróbálnád a magas sarkut, akkor kicsit magas sarkút próbáld meg el´öször. Nem árt ha egy la´ny már korán megtanul magassarkuban járni.
én 16 vagyok és jóval több csaj jár sportcipõben sõt tornacipõben mint magassarkúban de azt vedd fel ami jó érzés:)
Én 21 évesen is fõleg sportcipõt hordok, pedig gyerekem is van, szóval nem hiszem, hogy annyira kislány vagyok. Magassarkúban nem is tudok járni, csak törpetûsarkúban. Különben a hegyesorrú már annyira nem is divat, most a gömbölyített orrú a divat, nekem nagyon tetszik. Hordj balerinacipõt, az most divatos, lapos sarkú, könnyû benne járni. Persze csak akkor, ha jó idõ van.
Nálunk is több csaj jár sportcipöben és sztem nincs vele semmi baj!
én most leszek 18, és a sportcipõt szeretem a legjobban, mert kényelmes:D Magassarkút nem is, vagy kb évente 1x, max 2x húzok, de az elegáns cipõkben is próbálom kerülni a magassarkúakat, de sajna mindenhol olyat árulnak...
Szia én 16 éves vagyok és sportcipõbe járok néha ha rámjön akkor csak magassarkú pl csizmába törpesarkú csizma tavaj nyáron csak magassarkú papucsba járkáltam szoval ez tõlled függ miben érzed jól magad. Ha nem tudsz menni akkár törpesarkú cipõben nem érzed az egyensúlyod nem kényelmes akkor ne magassarkút hordj és NEM CIKI A SPORTCIPÕ
Mindenki azt hord amit kényelmesnek talál! Legyen az sportcipõ, tûsarkú stb. Ne foglalkozz azzal mások mit gondolnak!
A kérdező hozzászólása: nagyon rendik vagytok hogy ilyen kis idõ alatt ennyi választ irtatok :) igazatok van :) köszi!
Én is a sportcipõt részesítem elõnyben, pedig már 20 vagyok. Egyébként az sokkal gázabb, ha valaki össze vissza csámpázik a magassarkúban. Nem tud benne járni, de azért felveszi, mert egyesek szerint ez néz ki jól. De mégis mit ér vele, ha a háta mögött kiröhögik? Különben a balerina cipõ, csinos, kényelmes és árban nagyjából annyi, mint egy sportcipõ.

Tönkre fognak menni az ízületeim, ha betonon nem valami profi futócipőben, csak egy sima sportcipőben (vagy wink, vagy valami nem ismert márka) futok?

Nem tudok eljárni sehova edzeni, nyáron néha kimegyek a Margitszigetre, de az is háromnegyed/1 óra t?lem. A környékünkön szoktam futni, szerintetek tönkremehetnek az ízületeim így? Az a baj, hogy nincs nagyon pénzem 10-20 ezres profi futócip?kre. Köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: néha a hiperszuper drága futócipõk is szarok. valójában, ha jó a futótechnikád, és nem vered oda a sarkad, akkor még mezitláb is futhatsz, nem mennek tönkre az izületeid. A lábad évmilliók alatt fejlõdött olyanná, amilyen. azzal, hogy cipõt húzol rá, néha többet ártasz, mint amennyit használsz.

néha a hiperszuper drága futócipõk is szarok. valójában, ha jó a futótechnikád, és nem vered oda a sarkad, akkor még mezitláb is futhatsz, nem mennek tönkre az izületeid. A lábad évmilliók alatt fejlõdött olyanná, amilyen. azzal, hogy cipõt húzol rá, néha többet ártasz, mint amennyit használsz.
szerintem nem. barátnõm évek óta fut egy sima kínais edzõcipõben a környéken, a járdán, és semmi baja! :)
Hosszabb távon igen, tönkre fognak menni. Vigyázz az ízületeidre, gondolj a jövõre is!
http://vimeo.com/12551218 errõl beszélek.

Mit adjak most már a másfél éves kislányomra ha kimegyünk? Overál, bundás cipő? Eddig bélelt nadrág, vastag zokni, de "sima" sportcipő volt a lábán. Ma biztosan nem ( egész nap esik az eső) de holnap elmegyünk sétálni.

Legjobb válasz: Elég még a harisnya és bélelt nadrág. Nekünk nincs még bundás cipõnk, magasszárú cipõje van. Harisnyára kap egy zoknit, így még elég.

Elég még a harisnya és bélelt nadrág. Nekünk nincs még bundás cipõnk, magasszárú cipõje van. Harisnyára kap egy zoknit, így még elég.
Szia! Én így öltöztetem fel a lányom, 20 hónapos. Közepes sapka/ nem a vékonyka õszi/, vastag kabát / téli/, harisnya, nadrág / ebbõl még nem nagyon vastag, de nem is amiben bent mászik vékonyka, egy kicsit vastagabb anyagból van és sport cipõ. Viszont a hét végére már 3-4 fokot mond, úgyhogy akkor már a bundás kiscipõjét adom rá meg a téli sapkáját.
Nekem egy 14 hónapos kisfiam és egy 27 hónapos kislányom van. Így öltözködtek ma: zokni, body/trikó+ hosszú ujjú felsõ, harisnya, tréning, téli kabát, sapka, sportcipõ a kisfiamnál, de õ babakocsiban ült, a kislányomon még gumicsizma és esõkabát is volt.
Ha esik az esõ van egy magas szárú cipõje, ami nem ázik be. A sportcipõt már mindenképpen cseréld le. A többi még maradhat. Ha lemegy a hõmérséklet 5 fok alá, akkor már jön a téli kabát, harisnya zoknival a vastag nadrág alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!