Találatok a következő kifejezésre: Már nagyon apa és (23 db)

Miért ilyen rossz kedvü a 7 honapos babám? Pár napja keveset mosolyog nekem sem örül ha elmegyek és hazaérek sem mosolyog, söt már az apjának sem nagyon, pedig régen mikor jött haza munkábol nagyon örült neki.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak változik.Ha nem látod rajta hogy esetleg fájna valamije,amúgy nyugodt,nem sírdogál,akkor csak most ilyen korszaka van,nyugi. Lányom 9 hónapos elmúlt,és most lett apás,eddig én voltam a minden,most meg ellõk magától,sír nálam,ha apa is ott van-ez nem azt jelenti hogy engem már nem szeret.

Szerintem egyszerûen csak változik.Ha nem látod rajta hogy esetleg fájna valamije, amúgy nyugodt, nem sírdogál, akkor csak most ilyen korszaka van, nyugi. Lányom 9 hónapos elmúlt, és most lett apás, eddig én voltam a minden, most meg ellõk magától, sír nálam, ha apa is ott van-ez nem azt jelenti hogy engem már nem szeret.
Szerintem meg fog van a dologban.. :-) Az én kislányomnál is ugyanez volt, mint nálatok, már ki voltam borulva, hogy elrontottam valamit, már nem szeret. Aztán már enni sem nagyon akart, igy gyanakodni keztem. S hát szegénynek a jobb felsõ örlõfoga akar kibújni, ami ugye nem látszik. Én adtam neki vibrocul homeopátiás kúpot, és azóta ismét vidámabb, jobb lett a kedve.. Hát remélem, tudtam valamit segiteni.
Én 20 vagyok és én is félek...pedig azt hittem majd kinövöm!:S
Igen, a sötéttõl való félelem teljesen természetes ösztön az emberben, lényegében az átláthatatlantól, ismeretlentõl való félelem okozza. Amint egyre többet vagy kénytelen sötétben mászkálni, el fog múlni a félelmed. Még jóformán gyerek vagy, ne aggódj emiatt. Az unokatestvérem kisfia is pont egyidõs veled, neki és éjszakánként égve hagyunk egy kislámpát, és a szomszéd házba is átkísérjük, ha sötétedés után megy haza, mert egyedül fél. Pedig az eszével tudja, hogy semmi rossz nem történhet vele.
Hát, az az igazság, hogy én 23 éves vagyok, azaz nálad 10 évvel idõsebb, de ha egyedül alszom, és nem a barátommal, akkor én is félek a sötétben éjszaka. ciki vagy nem ciki, de én felkapcsolok egy gyengefényû kislámpát, ha egyedül alszom. de ha a barátommal alszom, akkor sem bírom a töksötétet a szobában, legalább a dolgok körvonalait muszáj látnom.
szia, én is féltem, kinõttem. olyan 18 éves korom után:) nyugi, nincs semmi ijesztõ ott, fõleg ha a megszokott környezetedben vagy, persze mondhatom, én sem hittem el:) ne kezdj el gondolkozni az árnyékokon, foltokon, vagy ha valami nagyon idegesít, kapcsold fel a villanyt, és nézd meg, egy ártalmatlan tárgy lesz az. az utcán, vagy egy teljesen idegen házban azért még néha rámjön a para, de szerintem ez természetes ösztön. 21/l
Ne legyél sötétben! Elég néhány csíkot hagyni a redõnyön ahhoz, hogy láss éjszaka is a szobában. Egyébként majd elmúlik magától, ennyi idõs koromban én is féltem a sötéttõl. A kertbe sem mertem kimenni egyedül este.
Egyetemista koromban, amikor elkerültem más városba, és többet nem rohangálhattak értem a szüleim, ha sötétedés után volt vége egy programnak. Ha már sokadszor mész haza sötétben anélkül, hogy bármi szörnyûséges történne veled, szép lassan leszoksz a rettegésrõl, és rájössz, hogy sötétben is csak ugyanaz a világ vesz körül, mint nappal. Nem a környezeted más, csak te látsz kevesebbet belõle. Szóval kitartás!:)
En 18 eves vagyok, es amig 14 eves koromban el nem kerultem itthonrol kollegiumba, addig mindenhol feltem a sotetben. Azota mindenhol jol elboldogultam, kiveve itthon, de miota elkoltozott tolunk apam, azota itt is minden rendben, valoszinuleg hozza kapcsolodott az osszes, sotetseggel kapcsolatos felelem. Nincs neked is a kozeledben valami, szemely, targy, vagy esemeny, ami miatt felsz? Valami, ami 3-4 eves korod ota fennall?
Ilyen hendikeppel, örülj, hogy csak ennyi a problémád! :D
Arra már énis gondoltam hogy ugyanaz a világ este, viszont engem az idegesít hogy nem látok semmitt és ezért félek (mint a Call of Duty 2 Multiplayer-ben a zombie szerón kicsi a látóhatár és rohadtul idegesít)!
13éves lány vagyok. én is féltem, de kinöttem;) ha a "szellem"ektõl félsz, ne félj, "barátkozz" meg velük
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettetek! ;) Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ezzel így, és, hogy majd egyszer kinövöm. Már tisztára meg voltam ilyedve, hogy egész életemben félni fogok :D Mégegyszer köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ :) De volt egy másik kérdés is, abban a srác 17 évesen is félt :( Ha megkérdezhetem, te hány éves korodban nôtted ki?
Én pár hónapos koromóta mindig félek sötétben és csak úyg tudok aludni, hogyha ég a lámpa. Õszintén eddig nem aludtam max pár napot egyedül egész életemben és msot 17 éves vagyok. Nekem egy éjszakai nyitott ablaknál való alváskor, a repülõ hangja miatt tart ez. Kimenni sötétbe egyedül...nálam teljesen kizárt. Hogyha egyedül hagynak, akkor vagy kapkodok mindenhova és mindentõl bepánikolok vagy sírok. Remélem kinövöm:S

Más meleg is volt már hasonló helyzetben? 25 éves vagyok, jövõ héten sok tali és beszélgetés után lefekszem egy sráccal aki 45 éves már. Nincs apa komplexusom. Csak tetszik, vonzódom hozzá nagyon.

Más meleg srác is volt már ilyen helyzetben , hogy idõsebb férfival volt kapcsolata ill. sokáig mûködött a kapcsolat

Legjobb válasz: Nekem sincs apakomplexusom, de nekem is vannak idõsebb férfiak akik tetszenek, ne aggódj :) Én 17 vagyok, és nekem egy 40 éves pasival volt viszonyom

Nekem sincs apakomplexusom, de nekem is vannak idõsebb férfiak akik tetszenek, ne aggódj :) Én 17 vagyok, és nekem egy 40 éves pasival volt viszonyom
Apakomplexusod van!
Én 27 vok de csak a fiatalabb srácok jönnek be... Amúgy nem értem mi a kérdésed. Más is volt hasonló helyzetben. Én is ismerek olyat, akinek az idõsebbek jönnek be. Ízlés kérdése. Nekem csak a fiatalok. Kérdés persze h aktív vagy passzív vagy. A tippem az h passzív. Aktívként szerintem az ember mindig fiatalt akar, mint ahogy én is.
A kérdező hozzászólása: passzív vagyok
beszarok


Meghalt egy rokonom (mamám testvére) és én nem sírok, de nem is érzek semmit. Anya, apa és mama sír (szegény papa már meghalt, testvérem nins), de én nem. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: Nekem négy hónapja meghalt a nagymamám. Én sem tudtam sírni, pedig nagyon szoros volt a kapcsolatunk. Én annak tudtam be, hogy biztos vagyok benne, hogy jó helyen van a nagypapámmal.

Nekem négy hónapja meghalt a nagymamám. Én sem tudtam sírni, pedig nagyon szoros volt a kapcsolatunk. Én annak tudtam be, hogy biztos vagyok benne, hogy jó helyen van a nagypapámmal.
Nem, nem baj. Ha nem volt köztetek szoros kapcsolat, akkor miért sírnál? Nekem is haltak meg távoli rokonaim és minimális szinten hatott csak meg, mivel nem nagyon ismertem õket.
csak azt tudommondani, amit az elõzõ.lényegében mást nem.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. Most már viszont egy kicsit elszomorodtam, olyyan komor hangulatom lett. Semmihez nincs kedvem. Õ volt az, aki vigyázott rám, ha szüleim és a nagyszüleim nem voltak itt.
Mindenki máshogy éli meg a gyászt. Lehet, hogy majd késõbb fog a sírás elérni. Nincs ebben semmi baj.

Már nagyon rég apa és anya elváltak. Én meg tesóm anyával maradtunk. Odaköltöztünk nagyihoz egy bérházba. Tesómmal kivételezik anya, meg mama. Mit tegyek?

14 vagyok.És anya már kb fél éve felköltözött Pestre,és alig jár haza.Tesóm modellkedik ? ezért jár Pestre,de én nem mehetek fel vele.Otthon mamával vagyunk.Az a baj,hogy mama engem nem szeret.Mindig én megyek le a kutyával,bevásárolni vmit stb. Például most beteg vagyok nagyon,tesóm is egy kicsit.És engem zavar le a kutyával.Káromkodik rám stb.És már ezt nagyon nem birom.

Legjobb válasz: Szerintem beszélj velük!!!Az õszinteség negy úr!!!Ha akkor sem vesznek komolyan hagydd rájuk!!Te többet érsz annál, hogy ne vegyenek semmibe!!!Ha valami nem tetszik mindig beszélj róla, mert csak úgy tudnak változtatni!!!De ha nem érzed jól magad és lehetõséged van arra, akkor menj apukádhoz!!!!Hátha ott jobb lesz!!!!SOK SIKERT KÍVÁNOK!!!Kitartás!

Szerintem beszélj velük!!!Az õszinteség negy úr!!!Ha akkor sem vesznek komolyan hagydd rájuk!!Te többet érsz annál, hogy ne vegyenek semmibe!!!Ha valami nem tetszik mindig beszélj róla, mert csak úgy tudnak változtatni!!!De ha nem érzed jól magad és lehetõséged van arra, akkor menj apukádhoz!!!!Hátha ott jobb lesz!!!!SOK SIKERT KÍVÁNOK!!!Kitartás!
Ilyen kor a legjobb ha visszamondod neki amit ö mond és kérdezd meg hogy esik!

A szomszédunk az előbb kiabált apával, hogy miért nyírja a füvet. És csak 5 óra után kezdte el nyírni a füvet. Mit mondjunk nekik hogy befogják már végre? Már nagyon elegünk van belőlük.

Már nagyon elegünk van bel?lük. Õk télen meg vasárnaponként álltak neki fát cirkulázni (vagy hogy hívják).

Legjobb válasz: Az ilyen idiótákkal nem lehet mit kezdeni... Nekünk is van egy hasonló szomszédunk, inkább nem foglalkozunk vele, kár vele vitatkozni, agresszív bunkó. Lehetne szívatni az ilyen szomszédokat, de az nem vezet sehova. De biztos jön majd valaki ,aki megmondja hogy lehetne [email protected] vele :)

Mi köze van a szomszédnak ahhoz, hogy mikor nyírjátok a füvet? Az rendben, hogy mondjuk nem égettek a kertben valamit, amikor nem megfelelõ az idõpont, de a fûnyíró még csak nem is hangos, persze ez a kert méretétõl és a visszhangzástól is függ. Ha valaki 22 után kezd el zajongani, csak az számít csendháborításnak tudtommal, úgyhogy emiatt fel sem jelenthet. Szerintem egyszerûen csak kötekedõs a szomszédod, ilyenért max. szólni tud, de szerintem elõbb-utóbb néhányszor ezt eljátsszátok és abbahagyja.
Az ilyen idiótákkal nem lehet mit kezdeni... Nekünk is van egy hasonló szomszédunk, inkább nem foglalkozunk vele, kár vele vitatkozni, agresszív bunkó. Lehetne szívatni az ilyen szomszédokat, de az nem vezet sehova. De biztos jön majd valaki , aki megmondja hogy lehetne [email protected] vele :)
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: ha nem tudsz értelmes választ adni, miért írsz ide?-.^ Amúgy már próbáltuk megbeszélni velük, de nem lehet...Sõt egyszer még minket akartak feljelenteni...
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nekünk az a szerencsénk, hogy ilyenkor ráér apa, mert ha hétvégén nyírná a füvet, akkor meg még jobban izélne a szomszéd...
Nem lehet lekenyerezni egy kis baráti beszélgetéssel, egy pofa sörrel/borral, sütivel?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mentek a pluszok.:) Amúgy most fogunk érdeklõdni az önkormányzatnál, meg megmondjuk hogy örökösen beszólogat a szomszéd. Mert ez így már tényleg idegesítõ...
Minket fel is jelentett a szomszéd nõ mert ugat a kiskutya, apa kocsija múltkor nem indult és hogy mekkora zajt csapott, meg különben is hogy gondolom én hogy déli 12kor nekiállok füvet nyírni. Aztán kijött a körzeti rendõr, hogy a békessége a szomszédnak meglegyen, nem csinált semmit velünk, jól eltrécseltünk, a szomszéd meg azt hitte hogy igen, azt közbe dehogy :D Azóta nem szólogat. Köszönni se szokott :D
Beszéljétek meg a szomszéddal, hogy mit milyen idõpontban csináltok ti is és õ is, és akkor nem lesz vita, jobb a békesség.
Halljátok a zúgástól, hogy mit kiabál? Lehet, hogy csak jó napotot mond. :D
micsoda probléma--
Minket a szomszéd jelentett fel télen, hogy a mi házunk állása miatt esett hozzá annyi hó (amikor mindenhol min. 30cmes hó esett).. Kijöttek a hivatalból, mert azt hitték, hogy oda dobáltuk a havat. Mikor látták, hogy egyáltalán nem dobáltunk oda havat, akkor mondták a szomszédnak, hogy nyugodjon meg, nálunk, sõt az egész városban akkora a hó, mint nála.:) Nem tudunk vele mit csinálni, ha esik az esõ, vagy a hó, akkor mindig feljelent minket. Mi már megszoktuk.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltunk, persze továbbra is próbálunk értelmesen tárgyalni vele(nem mintha az annyira lehetséges lenne), de azért az önkormányzatnál is fogunk panaszt tenni, még azelõtt hogy õ tegyen.:)
Megmondom mit csinálj. Apuval együtt benyomtok 1-1 képzeletbeli leszrom tablettát, nyírjátok késõ délután a füvet és ha jön pampogni a szomszéd, megmondjátok, hogy hívja bátran a rendõrséget. Õt fogják hülyének nézni. Egész álló héten akár betonozhatnátok is, megvan hozzá a jogotok. Kedvesen, mosolyogva azt is lehet közölni, hogy jöjjön nyugotan veszekedni, dene lepõdjön meg, ha véletlenül gyorsabban kezd a fû nõni és többet kell gondozni. A rendõrök meg õt fogják hülyének nézni.
Tényleg az lenne a legjobb, ha megpróbálnátok összebarátkozni. Vagy kivárni, hátha abbahagyja. Vagy megkérdezni, hogy õméltóságát milyen idõpontban nem zavarná esetleg, mert márpedig a fû nyírásra szomjahzik. Nekem kolleganõm ilyen. Ha van sapkám, az a baja, ha nincs, akkor az. De én már tiszta iiiiiideg vagyok tõle és tanácsom egyes pontjának gondolatától is, vele kapcsolatban. De hátha nektek jobb természetetek van. (nálamnál) :)
"Ha valaki 22 után kezd el zajongani, csak az számít csendháborításnak tudtommal, úgyhogy emiatt fel sem jelenthet." Csendháborítás már megszûnt, nyugalomhoz való jogot lehet megsérteni, azt viszont 0-24-ig, de szerintem a fûnyírás a normál napi tevékenységek körébe tartozik -vasárnapi tiltást sem értem, sokan csak akkor érnének rá.
A kérdező hozzászólása: Mi is pont ugyanígy vagyunk! A szomszédunk szembe szomszédja állandóan füvet nyír, annak sose szólt...Tiszta idegbeteg.
Amúgy elsõ válaszoló, igen, ez nagy probléma. Ide hozzánk is mindig átjött ugatni a szomszéd, mert neki nem tetszett, hogy füvet nyírunk, már habzó szájjal jött, ha elkezdtük, rendõröket is hívott (bár nem jöttek, vajon miért?) attól féltünk, hogy megver minket, vagy betör, bármi hülyeség, akkora idegbeteg állat. Bezzeg a szembe szomszéd haverja nem zavarja sosem...
Hivatalosan nyírhatja a füvet, nálunk hét közben este 8-ig lehet, vasárnap és ünnepnap tilos. (mondjuk mekkora hülyeség, hogy vasárnap nem nyírhatunk füvet, így csak a szombat marad, pedig csak hétvégén lenne rá idõnk, kényelmesen, baromi nagy a telek és munka után megy ekkora munka...)
Nem tudsz mit csinálni a szomszéddal sajnos. Egyébként a PTK és a helyi önkormányzati rendeletek szabályozzák a csendháborítás témakörét. Alapvetõen azonban hétvégén tilos, hétköznap pedig 21.00 vagy 22.00-ig. De ez településenként eltérõ! Érdeklõdjetek a helyi önkormányzatnál, hogy mettõl-meddig lehet zajos tevékenységet végezni és dörgöljétek a szomszéd orra alá.
Akkor talán egy nõt kell neki szerezni, feltéve ha hapsi, ha nem, akkor egy pasit, hátha lenyugszik. :-)))
A kérdező hozzászólása: Ajjh, azt is próbáltuk már nem is egyszer...De mióta idejöttünk már azóta ilyen...Meg az elõzõ lakosokkal is ilyen volt. Azért költöztek el.
A kérdező hozzászólása: XD. Amúgy akkor apa le szokta állítani a fûnyírót, és utána meghallgatjuk szépen a szokásos beszédét, aztán utána meg bemegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Hát akkor az lesz amit az utolsó válaszoló mondott. Aztán utána meg majd meglátjuk a fejleményeket.:)

Beteg gyereket kivinnétek sétálni? Torokgyulladása van, láza volt az éjszaka, most már nincsen. Csak azért kérdezem mert apa kivinné, én meg nem - 39, 5 volt a láza. És hogyan oldjátok meg, ha a nagy beteg és a kicsi ne kapja el?

Elkülönitettem ?ket, de mindkett?vel én foglalkozom.

Legjobb válasz: nekem védõnõ mondta, hogy még lázasan is kivihetem megfelelõ öltözetben. még nem volt lázas, nemtudom kivinném-e 9hós kisfiú anyukája

nekem védõnõ mondta, hogy még lázasan is kivihetem megfelelõ öltözetben. még nem volt lázas, nemtudom kivinném-e 9hós kisfiú anyukája
Szia! Csak a kérdés elsõ felére tudok válaszolni: én nem vinném ki, amikor a kislányom beteg volt az orvosunk javaslatára vártam 2 teljesen lázmentes napot és csak utána vittem ki, hiába szép az idõ. Mihamarabbi gyógyulást! 7 hós kislány anyukája
Ilyen lázzal szerintem ne vidd ki.Gondolj bele, ha te beteg vagy akkor neked sem jó mászkálni.1-2 napot várj vele. Ha a nagyom beteg akkor én folyamatosan nyitva tartom az ablakot, ajtót, és nem engedem a kicsi közelébe.Persze mindenkinek rossz, de inkább minthogy beteg legyen a manó.
En sem vinnem ki, inkabb folyamatos szelloztetes es pihenes. A tesonak az immunrendszeren mulik, sok gyumolcs, zoldseg es folyadek.
Szia, azén babám még lázas ugyan nem volt, de náthás igen.3 hónaposan, decemberben. Továbbra is mindennap sétáltunk, csak jobban beöltöztettem. Kell a friss levegõ. De ha te akkor vagy nyugodt, ha csak szellõztetsz, tedd azt! Végülis akkor is hozzájut a friss levegõhöz.

30. hétben vagyunk és az este nagyon aktív volt a baba, nagyon nyújtogatta-nyomogatta magát. Már szinte fájt. Apája simizte a pocim, akkor kis arnyosan épphogy éreztük a rugdosását. Apja keze megnyugtatta, vagy szégyenlős a babónk?

én hiába simizem, nekem nem reagál. Tovább bohóckodik:D

Legjobb válasz: Igen ezt én is tapasztaltam! Szerinetm már ilyenkor tudják, hogy kell az ujjaik köré csavarni az apákat! A bohóckodás megmarad a késõbbiekben is, én szólok neki rám se bagózik, apa szavára ugrik.. Ez a sorsunk! :))))))

Igen ezt én is tapasztaltam! Szerinetm már ilyenkor tudják, hogy kell az ujjaik köré csavarni az apákat! A bohóckodás megmarad a késõbbiekben is, én szólok neki rám se bagózik, apa szavára ugrik.. Ez a sorsunk! :) )))))
Szerintem ez is változó és egyéni. Lehet, apa keze kevésbé ismerõs, mint anyáé, és akkor megnyugszik. Nekem amúgy az én kezemnek is megnyugszik, bár egyre kevésbé, így a 37. hétben:-)
Azt se felejtsd el, hogy neked is máshogy esik más érintése.A sajátod a saját testednek megszokott még más érintése egészen más.És a te külsõ impulzusaidat a baba is máshogy érzi.Mivel a te is máshogy reagálsz pszihésen rá.Hidd el ez az oka:)
Nállunk is ha mocorog és az apukája ráteszi a kezét a pocimra azonnal abbamarad a mozgás.Megérzi hogy nem az én kezem.Üdv 32hetes kismama
Nálunk is sokáig nem mozdult meg apa érintésétõl.Sokat pihentette a kezét a pocimon rendszeresen és már megszokta.Most már neki is ficánkol.Kell neki kb fél perc amíg megszokja, hogy nem az én kezem van ott, aztán beindul.Idegeneknek viszont a mai napig több percet kell várniuk ha érezni akarjaák.Persze akkor sem aktívan, csak pici bökdösõdéseket.Viszont ha élettelen tárgy (pl a táskám, vagy kispárna) ér a pocimhoz, akkor rögtön odabújik hozzá.Ha nem tudom, hogy ébren van, vagy már elaludt, mert negyed órája nyugi van odabent, akkor az ölembe veszem a táskát.Ha ébren van már bújik is hozzá.:) 35 hetes a pocak
Volt, hogy éjjel felébresztettem a páromat, mert akkor már sok éjszakát nem aludtam az állandó rugdosódás miatt és mondtam, hogy csináljon valamit a gyerekkel, mert meghalok az álmosságtól. Apa kezétõl 10 perc alatt csend lett.:-)
Szia! Az elsõ kisfiam menekült és elbújt ha apa a pocakomra tette a kezét. (így tudtam aludni is néha :) ) Most várom a második babám, õt semmi nem érdekli, ha beindul, szétrúgja az oldalam, és szerintem még a szomszéd kezétõl se menekülne (persze ezt nem próbáltam :) ) Boldog babavárást! 33 hetes kismama
33. hetet kezdtuk el, de mar egy ideje nagyon rafinalt :) Fojton bunyozik (mondjuk az apuka aikido oktato :) ), de eddig mindig abbahagyta, ha mas ert a pocimhoz, akar apuka, akar mas. De az utobbi 2 hetben annyira felbatorodott, hogy mar ilyen kis aprosagok nem erdeklik. Egyedul akkor csendesedik el, ha dudoraszni vagy enekelni kezdek. Az azt hiszem megnyugttatja :) A sima zenere nem nagyon reagal, csak ha en vagyok a difuzor :) Az is jopofa, hogy mostanaban mar nem is kell a kezet rategye, hogy erezze, hogy mozog, mert nagyon jol latszik ahogy kinyomkodja a vegtagjait meg ahogy osszerazza a pocim :) Bar neha ez mar bosszanto is... Na jo... Egyre gyakrabban... De majd meg visszakapja :) Kivanok boldog terhesseget es konnyu szulest mindenkinek!

Szeretnénk apát meglepni! Hogy, mivel lephetnénk meg? Szeretném ha meghatodna! Fényképekkel teli cd-t kapott már annak nagyon örült! Kisfiamm 5 hós és vele kapcsolatos ajándékot szeretnék!

Legjobb válasz: ha nem sürgõs... nekem egyszer volt egy olyan ötletem ami bevethetõ nálatok is... apának vegyél egy sima pólót és a babának is ugyanolyan szinüt. a férjemnek volt egy kedvenc halálfejes polója egy frappáns szöveggel és ugyanigy elkészitettem ezt a polót a gyereknek is igy egyformában feszithettek.... nagyon büszke volt.. a neten biztos tudsz ilyesmit rendelni ha nem vagy elég ügyes....

ha nem sürgõs... nekem egyszer volt egy olyan ötletem ami bevethetõ nálatok is... apának vegyél egy sima pólót és a babának is ugyanolyan szinüt. a férjemnek volt egy kedvenc halálfejes polója egy frappáns szöveggel és ugyanigy elkészitettem ezt a polót a gyereknek is igy egyformában feszithettek.... nagyon büszke volt.. a neten biztos tudsz ilyesmit rendelni ha nem vagy elég ügyes....
Dm-ben lehet naptárt készítettni saját fotókkal 1500-2000 kb. Lehet úgy is hogy augusztustól augusztusig 1 éves.
Az elsõ ötlet nagyon jó!!! :D
az volt a pólón : Kill them all let God sort them out - öldd meg mind Isten majd kiválogatja az övéit- ez apának feketében volt a lánykának vettem rószaszin halálfejet és piros pólóra festettem meg neki ... még megvan ..eltettem emlékbe!
Én is a DM-ben csináltattam ajándékot, csak én a varázsbögrét. A kisfiunk képe van rajta, és csak akkor látszik, ha forró vizet tölt bele! A következõ nálunk is a póló lesz. Bár nem meglepi lesz, mert apa találta ki, hogy legyen ugyanolyan pólója a kicsinek, mint neki.
Én anyukám szülinapjára csináltattam olyan pólót, amire az unokák fotója került. Nagyon örült neki. Apának is és magamnak is csináltatok.
Én power pointban készítettem egy elõadást, a gyerekrõl és apáról voltak képek, és közben szólt az édes kisfiam:)
Én párnát csináltattam a közös képükkel :)

Párommal nagyon jól megvagyunk.14éves a fia, de hetente mikor elhozza le sem lehet "vakarni"az apjáról. Ha az apja megpuszil máris ott van és simogatja, bújik hozzá. Én elhiszem, hogy szereti az apját de ez már nem túlzott ragaszkodás egy kicsit?

Legjobb válasz: Szegény ki van éhezve az apja szeretetére. Kb. 1-2 év múlva tuti elfog múlni, ahogy érdeklik a csajok, pláne ha lesz barátnõje. Addig valahogy viseld el, mert különben tönkre megy a kapcsolatotok.

Szegény ki van éhezve az apja szeretetére. Kb. 1-2 év múlva tuti elfog múlni, ahogy érdeklik a csajok, pláne ha lesz barátnõje. Addig valahogy viseld el, mert különben tönkre megy a kapcsolatotok.
Nem túlzás, egyáltalán. Hiányzik neki az apja, és - szerintem - jogos elvárása, hogy mikor egy kis idõt az apjával tud tölteni, akkor az vele foglalkozzon.
De túlzott lenne, ha együtt élnének. De így, hogy elváltak a szülõk, talán nem. Hagyd, hadd éljék ki magukat kettesben, jól mondták a többiek, ilyenkor inkább a háttérben legyél, máskor, ha kettesben vagytok, úgyis rád irányul a párod figyelme, láthatáskor meg a gyerek legyen a központban, persze normális keretek között.
Meg persze fordítva :D Mondd meg a párodnak, legyen már kicsit tekintettel a fiára. Majd idõvel jobban lesz a srác is.
14 eves, de gyermek, aki feltekeny az apjara, s hianyzik neki az apja! Ha te ugy erzed, hogy rad feltekeny, akkor ez teves, a gyermek az apjat szereti, a szeretetet felti, tehat nem a te szemelyed ellen iranyul, ez lehet tudatalatti, de lehet direkkt is, tehat ezt igy elkell fogadni, amikor ott van mellozni kell a bujkalast, hiszen latod, hogy a gyermek hogyan reagal. A parodat igy elfogadtad, tehat ezt a helyzetet is elkell fogadnod. Amikor a gyermek ott van, akkor te "vonulj" felre, vagy pedig te is a gyermekre figyelj, azzal torodj, ne pedig az apjaval, ez a ket nap maradjon meg nekik!
Nem!Ne felejtsd el elsõsorban Apa és utána férfi.Hiába 14 éves a srác akkor is trauma lehetett neki, hogy elveszítette az Apját.Gondolom minden szeretetet abban az egy napban akar a gyerek "bepótolni". Valószínûleg féltékeny egy picit erre az új helyzetre.Légy nagylelkû! A szereteten nem kell osztozkodnotok hiszen más jellegû szeretet ami felé és amit feléd nyújt.Tied egész héten a sok puszi és ölelgetés a gyereké had legyen ez az egy nap!!!
Öregem, a 22éves haverom zokogva jött át hozzám, mikor felmerült hogy a szülei talán válnak. Egy 14 éves ráadásul amúgy is sok érzelmi konfliktuson megy keresztül, ez teljesen normális ebben a helyzetben. Ahogy feljebb írták, amikor ott van a srác, neked sem kötelezõ kimutatni a szereteted. Próbáld meg picit türtõztetni magad, és ne a gyerek elõtt puszilgasd a pasast.
Látszik, hogy a törés a családjában lelkileg meviselte a srácot és még nem tudta korrigálni. Kitudja, hová fog ez nála vezetni.
figyelj, mi 14 évesek voltunk a mostohatesómmal mikor az õseink összejöttek. amikor csõröztek vagy ölelkeztek mi is látványosan poénkodva huhogtunk, meg fújogtunk, mert egyrészt zavarba jöttünk, másrészt kicsit talán féltékenyek is voltunk. furcsa, hogy felnõtt létedre ennyi megértés nincs benned egy 14 éves gyerek iránt. szereti az apját, féltékeny, és ráadásul kamasz, sok változáson esik át. hagyd, hogy amikor ott van a srác, akkor az apja ki tudja mutatni, hogy szereti õt, és ennek okán téged egy kicsit hanyagol. a hét többi napján kiélhetitek magatokat, 1-2 napot pedig adj át a gyereknek. inkább örülj, hogy jóban van az apjával, és foglalkozik vele. egy ennyi idõs fiúnak különösen nagy szüksége van rá.
14 evesen?? Talan ha 7 eves lenne teljesen megertenem a helyzetet de O mar "nagy" ehhez. Miert nem beszelsz vele? Normalisan, nem mint egy dedossal, mert egy 14 eves tininek van annyi intelligenciaja hogy elmondja hogy erez valami irant.
Bocsi a kissé személyes kérdésért, de apuka hol a fenében lakik, ha a heti egyetlen alkalommal sincs normálisan együtt a gyerekkel, hanem akkor is nálad vannak? Én egyenesen kikészülnék a kissrác helyében. Nem téged akarlak bántani, de nem hinném hogy a gyerek így képzeli el a találkozásokat...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, annyit hozzáfûznék, hogy az én lakásomban vagyunk olyankor.Tehát szó nincs szétbombázásról.Azért köszi!
Ja azt hittem együtt laktok.. úgy más lett volna a válaszom.. de így, hogy csak talizgattok... Miért akkor találkoztok, amikor a fiú is ott van? Neki hetente 1 nap jut az apukájából, te meg 4-et is birtokolsz. Miért kell pont beleesnie abba az 1 napba is a te személyednek? Miért nem hagyod õket békében? Legalább akkor maradj otthon, csinálj csajos napot vagy bármi. Szerencsétlen gyerek végre 1 napot az apjával lehetne, de akkor is ott van egy nõ, aki ráadásul szétbombázta a családját vagy legalábbis már õ fekszik anyu helyén az ágyba. Én a gyerek helyébe megmondanám apukámnak, hadd legyünk ketten, ne legyen még itt az új nõje is mindig. 20L
Ehhez még hozzá tenném, szerintem nem is a gyerek a féltékeny, most ha jobban bele gondolunk, hanem te vagy a gyerekre! ______ figyelj, mi 14 évesek voltunk a mostohatesómmal mikor az õseink összejöttek. amikor csõröztek vagy ölelkeztek mi is látványosan poénkodva huhogtunk, meg fújogtunk, mert egyrészt zavarba jöttünk, másrészt kicsit talán féltékenyek is voltunk. furcsa, hogy felnõtt létedre ennyi megértés nincs benned egy 14 éves gyerek iránt. szereti az apját, féltékeny, és ráadásul kamasz, sok változáson esik át. hagyd, hogy amikor ott van a srác, akkor az apja ki tudja mutatni, hogy szereti õt, és ennek okán téged egy kicsit hanyagol. a hét többi napján kiélhetitek magatokat, 1-2 napot pedig adj át a gyereknek. inkább örülj, hogy jóban van az apjával, és foglalkozik vele. egy ennyi idõs fiúnak különösen nagy szüksége van rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!Annyit hozzátennék, hogy a párommal nem élünk együtt, heti 4x talizunk.De azért "tûrtõztetni"fogjuk magunkat!Köszi mindenkinek!
Elozo vagyok, meg annyit hogy az en ferjemnek is pontosan 14 eves a lanya az elozo hazassagbol es ilyen volt amikor 7 eves volt.... csak azert irtam.... Most viszont intelligens fiatal lany, akivel teljesen normalisan meg lehet beszelni mindent! A gyerek ugy fog viszonyulni hozzad ahogy te bansz vele. Erzi hogy kedveled ot vagy sem... Ha megbizhat benned es elfogadod ot olyannak amilyen, meg fog szokni es eldogad teged is. Nem fogja ugy erezni hogy te egy akadaly vagy kozte es apja kozt, hanem az eletenek resze. Ebben a szituban te vagy a felnott, es neked kell ugy viselkedned es az elso lepeseket megtenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!