Találatok a következő kifejezésre: Már nagyon apa (44 db)

Miért ilyen rossz kedvü a 7 honapos babám? Pár napja keveset mosolyog nekem sem örül ha elmegyek és hazaérek sem mosolyog, söt már az apjának sem nagyon, pedig régen mikor jött haza munkábol nagyon örült neki.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak változik.Ha nem látod rajta hogy esetleg fájna valamije,amúgy nyugodt,nem sírdogál,akkor csak most ilyen korszaka van,nyugi. Lányom 9 hónapos elmúlt,és most lett apás,eddig én voltam a minden,most meg ellõk magától,sír nálam,ha apa is ott van-ez nem azt jelenti hogy engem már nem szeret.

Szerintem egyszerûen csak változik.Ha nem látod rajta hogy esetleg fájna valamije, amúgy nyugodt, nem sírdogál, akkor csak most ilyen korszaka van, nyugi. Lányom 9 hónapos elmúlt, és most lett apás, eddig én voltam a minden, most meg ellõk magától, sír nálam, ha apa is ott van-ez nem azt jelenti hogy engem már nem szeret.
Szerintem meg fog van a dologban.. :-) Az én kislányomnál is ugyanez volt, mint nálatok, már ki voltam borulva, hogy elrontottam valamit, már nem szeret. Aztán már enni sem nagyon akart, igy gyanakodni keztem. S hát szegénynek a jobb felsõ örlõfoga akar kibújni, ami ugye nem látszik. Én adtam neki vibrocul homeopátiás kúpot, és azóta ismét vidámabb, jobb lett a kedve.. Hát remélem, tudtam valamit segiteni.

Apám beteg de már nagyon nem bírok vele . Mit csináljak?

17 éves fiú vagyok apámnál lakom ( Elkellet költöznöm édesanyámtól) Nos apámnál kb 1 éve vettem észre ,hogy beteg (Disszociatív személyiség) . Mindenen veszekszik velem , úgy beszél velem mint a kutyával pedig nem is csinálok semmi rosszat . S?t minden megteszek ,hogy kíméljem , de sajnos a betegsége miatt szinte kiszámíthatatlan mikor melyik személyiségével találkozok össze . Van a balhés személyisége ,a jó , és a szemét amikor balhés minden kis szálat megmozgat ,hogy belémköthessen van amikor jó és pl: hoz nekem egy csokit, és van a szemét amikor más embereknek elmond mindennek ,hogy én egy szerencsétlenség vagyok stb... Meg olyanokat állít rólam ami nem is igaz , pl ,hogy eddig ahol voltam diákmunkába dolgozni mindenhonnan kirúgtak stb... (Beugrós ember vagyok ) de hiába mondom neki nem fogja fel . F?leg elváltak szüleim ,és ha valami problémája van anyámmal beszéli meg de teljesen máshogy adja el? mint másnak ,olyan mintha a személyiségei egy pletykagépek lennének ,és hozzátesznek a történethez meg elvesznek . Nagyon régóta próbál manipulálni dolgokkal például ,hogy anyámnak soha nem kelletem és egyéb ilyenek meg ,hogy anyám sírva hívta föl ,hogy én rossz vagyok a suliba meg ilyenek amik egyáltalán nem igazak , mert hangom nincs órán meg ilyenek . És már nagyon unom ,a játékait. Már hónapok óta keresek munkát ,hogy elmehessek innen de addig ki kell húznom valahogy ,csak fogalmam sincs ,hogy mit hogy . 17/F

Legjobb válasz: az én apám ugyan ilyen volt. bekerült a kórházba,mert szív- és érrendszeri problémája volt. anyum szólt, h vizsgálják ki az elméjét. miután ez megtörtént, még anyát nézte hülyének az orvos, h miért kellett az idejét rabolni, nincs itt semmi gond. pedig már kikészített minket teljesen. mint kiderült szándékosan. akkor érezte jól magát, mikor mi rosszul. vannak ilyen emberek. nem akarlak elkeseríteni, de nem fog orvoshoz menni veled. próbáld meg higgadtan kezelni, elõtte ne dühöngj. nekem ez vált be. látta,h nem tud idegesíteni, úgyh az orra alatt dünnyögött tovább.persze mérgelõdtem én is,csak nem elõtte. 24n

az én apám ugyan ilyen volt. bekerült a kórházba, mert szív- és érrendszeri problémája volt. anyum szólt, h vizsgálják ki az elméjét. miután ez megtörtént, még anyát nézte hülyének az orvos, h miért kellett az idejét rabolni, nincs itt semmi gond. pedig már kikészített minket teljesen. mint kiderült szándékosan. akkor érezte jól magát, mikor mi rosszul. vannak ilyen emberek. nem akarlak elkeseríteni, de nem fog orvoshoz menni veled. próbáld meg higgadtan kezelni, elõtte ne dühöngj. nekem ez vált be. látta, h nem tud idegesíteni, úgyh az orra alatt dünnyögött tovább.persze mérgelõdtem én is, csak nem elõtte. 24n
A kérdező hozzászólása: Az kimaradt , hogy szinte nem is beszélgetünk egyszerûen nem lehet vele leülni normálisan ...:s
Ha valóban így van, ahogyan írod sürgõsen el kell valahogy vinni a pszichiátriára mert a disszociatív személyiségzavar nem múlik el magától, sõt. Ön-és közveszélyes is lehet akár.
A kérdező hozzászólása: Tudom , de magától nem menne el orvoshoz az a baj
Igen, tudom sajnos aki ilyesmiben szenved, az nem képes elfogadni, hogy beteg. Valahogyan pedig rá kéne venni. Beszélj errõl anyukáddal, hátha segít kitalálni valamit. Addig meg kitartás, mást nem nagyon tehetsz egy ilyen emberrel...
Nagyon sajnálom az édesapád. Nekem is ugyanilyen problémáim voltak az édesanyámmal, mint neked. Én a problémáival nõttem fel, és többször próbált végezni magával, a kis elsõs fejemmel kellett megállítanom, sokszor nem is aludtam, hogy figyeljem õt, hogy ne csináljon semmi butaságot. Azután beutaltuk a Pszichiátriai osztályra, és rendbehozták. Most gyógyszereket szed, és most jól van (nem teljesen, de azért jól). Keress egy orvost és majd elmondja a teendõket. És ne haragudj meg az édesapádra, ha ilyeneket mond, mert errõl tényleg nem õ tehet! Sok sikert! 28/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm !
Én 20 vagyok és én is félek...pedig azt hittem majd kinövöm!:S
Igen, a sötéttõl való félelem teljesen természetes ösztön az emberben, lényegében az átláthatatlantól, ismeretlentõl való félelem okozza. Amint egyre többet vagy kénytelen sötétben mászkálni, el fog múlni a félelmed. Még jóformán gyerek vagy, ne aggódj emiatt. Az unokatestvérem kisfia is pont egyidõs veled, neki és éjszakánként égve hagyunk egy kislámpát, és a szomszéd házba is átkísérjük, ha sötétedés után megy haza, mert egyedül fél. Pedig az eszével tudja, hogy semmi rossz nem történhet vele.
Hát, az az igazság, hogy én 23 éves vagyok, azaz nálad 10 évvel idõsebb, de ha egyedül alszom, és nem a barátommal, akkor én is félek a sötétben éjszaka. ciki vagy nem ciki, de én felkapcsolok egy gyengefényû kislámpát, ha egyedül alszom. de ha a barátommal alszom, akkor sem bírom a töksötétet a szobában, legalább a dolgok körvonalait muszáj látnom.
szia, én is féltem, kinõttem. olyan 18 éves korom után:) nyugi, nincs semmi ijesztõ ott, fõleg ha a megszokott környezetedben vagy, persze mondhatom, én sem hittem el:) ne kezdj el gondolkozni az árnyékokon, foltokon, vagy ha valami nagyon idegesít, kapcsold fel a villanyt, és nézd meg, egy ártalmatlan tárgy lesz az. az utcán, vagy egy teljesen idegen házban azért még néha rámjön a para, de szerintem ez természetes ösztön. 21/l
Ne legyél sötétben! Elég néhány csíkot hagyni a redõnyön ahhoz, hogy láss éjszaka is a szobában. Egyébként majd elmúlik magától, ennyi idõs koromban én is féltem a sötéttõl. A kertbe sem mertem kimenni egyedül este.
Egyetemista koromban, amikor elkerültem más városba, és többet nem rohangálhattak értem a szüleim, ha sötétedés után volt vége egy programnak. Ha már sokadszor mész haza sötétben anélkül, hogy bármi szörnyûséges történne veled, szép lassan leszoksz a rettegésrõl, és rájössz, hogy sötétben is csak ugyanaz a világ vesz körül, mint nappal. Nem a környezeted más, csak te látsz kevesebbet belõle. Szóval kitartás!:)
En 18 eves vagyok, es amig 14 eves koromban el nem kerultem itthonrol kollegiumba, addig mindenhol feltem a sotetben. Azota mindenhol jol elboldogultam, kiveve itthon, de miota elkoltozott tolunk apam, azota itt is minden rendben, valoszinuleg hozza kapcsolodott az osszes, sotetseggel kapcsolatos felelem. Nincs neked is a kozeledben valami, szemely, targy, vagy esemeny, ami miatt felsz? Valami, ami 3-4 eves korod ota fennall?
Ilyen hendikeppel, örülj, hogy csak ennyi a problémád! :D
Arra már énis gondoltam hogy ugyanaz a világ este, viszont engem az idegesít hogy nem látok semmitt és ezért félek (mint a Call of Duty 2 Multiplayer-ben a zombie szerón kicsi a látóhatár és rohadtul idegesít)!
13éves lány vagyok. én is féltem, de kinöttem;) ha a "szellem"ektõl félsz, ne félj, "barátkozz" meg velük
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettetek! ;) Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ezzel így, és, hogy majd egyszer kinövöm. Már tisztára meg voltam ilyedve, hogy egész életemben félni fogok :D Mégegyszer köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ :) De volt egy másik kérdés is, abban a srác 17 évesen is félt :( Ha megkérdezhetem, te hány éves korodban nôtted ki?
Én pár hónapos koromóta mindig félek sötétben és csak úyg tudok aludni, hogyha ég a lámpa. Õszintén eddig nem aludtam max pár napot egyedül egész életemben és msot 17 éves vagyok. Nekem egy éjszakai nyitott ablaknál való alváskor, a repülõ hangja miatt tart ez. Kimenni sötétbe egyedül...nálam teljesen kizárt. Hogyha egyedül hagynak, akkor vagy kapkodok mindenhova és mindentõl bepánikolok vagy sírok. Remélem kinövöm:S

Átélte már valaki? A párotok is meg ilyet, hogy apa lesz? Beszéltetek róla, hogy milyen jó lenne ha össze jönne véletlenül? De még is mondja, hogy ez nagyon felelősséggel jár? De mikor meg születik akkor már nagyon örült neki? Miért ijednek meg?

Legjobb válasz: nem teljesen értem a kérdést, arra gondolsz, hogy mondogatja, hogy milyen jó lenne a baba, de ha komolyabbra fordul a dolog, akkor megijed? talán még éretlennek érzi magát egy gyerekhez, vagy úgy érzi, hogy a körülmények nem adottak. nem szabad erõltetni, mert ha õ nem akarja, te meg minden erõvel azon vagy, könnyen egyedül maradhatsz egy gyerekkel, a férfiakat ez nem szokta visszatartani...

nem teljesen értem a kérdést, arra gondolsz, hogy mondogatja, hogy milyen jó lenne a baba, de ha komolyabbra fordul a dolog, akkor megijed? talán még éretlennek érzi magát egy gyerekhez, vagy úgy érzi, hogy a körülmények nem adottak. nem szabad erõltetni, mert ha õ nem akarja, te meg minden erõvel azon vagy, könnyen egyedül maradhatsz egy gyerekkel, a férfiakat ez nem szokta visszatartani...
Nálunk én ijedtem meg, vele madarat lehetett volna fogatni.
Mi mindketten szerettük volna a babát, majd amikor pozitív lett a teszt, én kb fél órán keresztül felváltva sírva, nevetve járkáltam a lakásban, hogy úristen most mi lesz! Pedig akartuk, akartam én is, mégis akkor fogtam fel igazán hogy a vágyunk realizálódott. Aztán eltelt 2-3 nap, én lenyugodtam, a párom meg teljesen be volt szarva, hogy most mi lesz, meg mit hogyan oldunk meg, leginkább az anyagiak miatt (megjegyzem mindketten jól keresünk), meg egyáltalán hogy hárman leszünk. Azóta persze eltelt 5 hónap, és sokat beszélgetünk róla, meg arról mi hogyan lesz és már alig várjuk mindketten, hogy megszülessen!
A kérdező hozzászólása: Hát az én párom hallani nem akar róla! Azt mondja, h vettessem el...de mondtam, hogy nem fogom...most hagyom a dolgot egy kicsit hátha meg nyugszik...én is akarok 1 hét múlva képet kérni és majd meg mutatom neki...hát ha meg változik a véleménye
szabad megkérdeznem hány évesek vagytok? mi az hogy vetesd el? örülök hogy te nem fogod;) lehet ha meg elvetetnéd akkor koppana a párodnál hogy milyen bunkó volt egy életet elvenni! szurkolok neked;)!
A kérdező hozzászólása: Én 23, ö meg 29 éves! Szerintem itt az ideje
nekünk úgy alakult a helyzet, hogy 2 hónapja vagyunk együtt és véletlenül becsúszott a baba.tudja a párom, hogy nagy felelõsség, és nagyon friss még a kapcsolatunk, de mégis bevállaljuk, és örül neki, de viszont még fel sem tudta teljesen fogni.ráadásul nekem már van egy 16 hós kislányom is az elõzõ kapcsolatomból.

Más meleg is volt már hasonló helyzetben? 25 éves vagyok, jövõ héten sok tali és beszélgetés után lefekszem egy sráccal aki 45 éves már. Nincs apa komplexusom. Csak tetszik, vonzódom hozzá nagyon.

Más meleg srác is volt már ilyen helyzetben , hogy idõsebb férfival volt kapcsolata ill. sokáig mûködött a kapcsolat

Legjobb válasz: Nekem sincs apakomplexusom, de nekem is vannak idõsebb férfiak akik tetszenek, ne aggódj :) Én 17 vagyok, és nekem egy 40 éves pasival volt viszonyom

Nekem sincs apakomplexusom, de nekem is vannak idõsebb férfiak akik tetszenek, ne aggódj :) Én 17 vagyok, és nekem egy 40 éves pasival volt viszonyom
Apakomplexusod van!
Én 27 vok de csak a fiatalabb srácok jönnek be... Amúgy nem értem mi a kérdésed. Más is volt hasonló helyzetben. Én is ismerek olyat, akinek az idõsebbek jönnek be. Ízlés kérdése. Nekem csak a fiatalok. Kérdés persze h aktív vagy passzív vagy. A tippem az h passzív. Aktívként szerintem az ember mindig fiatalt akar, mint ahogy én is.
A kérdező hozzászólása: passzív vagyok
beszarok

A szomszédunk az előbb kiabált apával, hogy miért nyírja a füvet. És csak 5 óra után kezdte el nyírni a füvet. Mit mondjunk nekik hogy befogják már végre? Már nagyon elegünk van belőlük.

Már nagyon elegünk van bel?lük. Õk télen meg vasárnaponként álltak neki fát cirkulázni (vagy hogy hívják).

Legjobb válasz: Az ilyen idiótákkal nem lehet mit kezdeni... Nekünk is van egy hasonló szomszédunk, inkább nem foglalkozunk vele, kár vele vitatkozni, agresszív bunkó. Lehetne szívatni az ilyen szomszédokat, de az nem vezet sehova. De biztos jön majd valaki ,aki megmondja hogy lehetne [email protected] vele :)

Mi köze van a szomszédnak ahhoz, hogy mikor nyírjátok a füvet? Az rendben, hogy mondjuk nem égettek a kertben valamit, amikor nem megfelelõ az idõpont, de a fûnyíró még csak nem is hangos, persze ez a kert méretétõl és a visszhangzástól is függ. Ha valaki 22 után kezd el zajongani, csak az számít csendháborításnak tudtommal, úgyhogy emiatt fel sem jelenthet. Szerintem egyszerûen csak kötekedõs a szomszédod, ilyenért max. szólni tud, de szerintem elõbb-utóbb néhányszor ezt eljátsszátok és abbahagyja.
Az ilyen idiótákkal nem lehet mit kezdeni... Nekünk is van egy hasonló szomszédunk, inkább nem foglalkozunk vele, kár vele vitatkozni, agresszív bunkó. Lehetne szívatni az ilyen szomszédokat, de az nem vezet sehova. De biztos jön majd valaki , aki megmondja hogy lehetne [email protected] vele :)
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: ha nem tudsz értelmes választ adni, miért írsz ide?-.^ Amúgy már próbáltuk megbeszélni velük, de nem lehet...Sõt egyszer még minket akartak feljelenteni...
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nekünk az a szerencsénk, hogy ilyenkor ráér apa, mert ha hétvégén nyírná a füvet, akkor meg még jobban izélne a szomszéd...
Nem lehet lekenyerezni egy kis baráti beszélgetéssel, egy pofa sörrel/borral, sütivel?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mentek a pluszok.:) Amúgy most fogunk érdeklõdni az önkormányzatnál, meg megmondjuk hogy örökösen beszólogat a szomszéd. Mert ez így már tényleg idegesítõ...
Minket fel is jelentett a szomszéd nõ mert ugat a kiskutya, apa kocsija múltkor nem indult és hogy mekkora zajt csapott, meg különben is hogy gondolom én hogy déli 12kor nekiállok füvet nyírni. Aztán kijött a körzeti rendõr, hogy a békessége a szomszédnak meglegyen, nem csinált semmit velünk, jól eltrécseltünk, a szomszéd meg azt hitte hogy igen, azt közbe dehogy :D Azóta nem szólogat. Köszönni se szokott :D
Beszéljétek meg a szomszéddal, hogy mit milyen idõpontban csináltok ti is és õ is, és akkor nem lesz vita, jobb a békesség.
Halljátok a zúgástól, hogy mit kiabál? Lehet, hogy csak jó napotot mond. :D
micsoda probléma--
Minket a szomszéd jelentett fel télen, hogy a mi házunk állása miatt esett hozzá annyi hó (amikor mindenhol min. 30cmes hó esett).. Kijöttek a hivatalból, mert azt hitték, hogy oda dobáltuk a havat. Mikor látták, hogy egyáltalán nem dobáltunk oda havat, akkor mondták a szomszédnak, hogy nyugodjon meg, nálunk, sõt az egész városban akkora a hó, mint nála.:) Nem tudunk vele mit csinálni, ha esik az esõ, vagy a hó, akkor mindig feljelent minket. Mi már megszoktuk.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltunk, persze továbbra is próbálunk értelmesen tárgyalni vele(nem mintha az annyira lehetséges lenne), de azért az önkormányzatnál is fogunk panaszt tenni, még azelõtt hogy õ tegyen.:)
Megmondom mit csinálj. Apuval együtt benyomtok 1-1 képzeletbeli leszrom tablettát, nyírjátok késõ délután a füvet és ha jön pampogni a szomszéd, megmondjátok, hogy hívja bátran a rendõrséget. Õt fogják hülyének nézni. Egész álló héten akár betonozhatnátok is, megvan hozzá a jogotok. Kedvesen, mosolyogva azt is lehet közölni, hogy jöjjön nyugotan veszekedni, dene lepõdjön meg, ha véletlenül gyorsabban kezd a fû nõni és többet kell gondozni. A rendõrök meg õt fogják hülyének nézni.
Tényleg az lenne a legjobb, ha megpróbálnátok összebarátkozni. Vagy kivárni, hátha abbahagyja. Vagy megkérdezni, hogy õméltóságát milyen idõpontban nem zavarná esetleg, mert márpedig a fû nyírásra szomjahzik. Nekem kolleganõm ilyen. Ha van sapkám, az a baja, ha nincs, akkor az. De én már tiszta iiiiiideg vagyok tõle és tanácsom egyes pontjának gondolatától is, vele kapcsolatban. De hátha nektek jobb természetetek van. (nálamnál) :)
"Ha valaki 22 után kezd el zajongani, csak az számít csendháborításnak tudtommal, úgyhogy emiatt fel sem jelenthet." Csendháborítás már megszûnt, nyugalomhoz való jogot lehet megsérteni, azt viszont 0-24-ig, de szerintem a fûnyírás a normál napi tevékenységek körébe tartozik -vasárnapi tiltást sem értem, sokan csak akkor érnének rá.
A kérdező hozzászólása: Mi is pont ugyanígy vagyunk! A szomszédunk szembe szomszédja állandóan füvet nyír, annak sose szólt...Tiszta idegbeteg.
Amúgy elsõ válaszoló, igen, ez nagy probléma. Ide hozzánk is mindig átjött ugatni a szomszéd, mert neki nem tetszett, hogy füvet nyírunk, már habzó szájjal jött, ha elkezdtük, rendõröket is hívott (bár nem jöttek, vajon miért?) attól féltünk, hogy megver minket, vagy betör, bármi hülyeség, akkora idegbeteg állat. Bezzeg a szembe szomszéd haverja nem zavarja sosem...
Hivatalosan nyírhatja a füvet, nálunk hét közben este 8-ig lehet, vasárnap és ünnepnap tilos. (mondjuk mekkora hülyeség, hogy vasárnap nem nyírhatunk füvet, így csak a szombat marad, pedig csak hétvégén lenne rá idõnk, kényelmesen, baromi nagy a telek és munka után megy ekkora munka...)
Nem tudsz mit csinálni a szomszéddal sajnos. Egyébként a PTK és a helyi önkormányzati rendeletek szabályozzák a csendháborítás témakörét. Alapvetõen azonban hétvégén tilos, hétköznap pedig 21.00 vagy 22.00-ig. De ez településenként eltérõ! Érdeklõdjetek a helyi önkormányzatnál, hogy mettõl-meddig lehet zajos tevékenységet végezni és dörgöljétek a szomszéd orra alá.
Akkor talán egy nõt kell neki szerezni, feltéve ha hapsi, ha nem, akkor egy pasit, hátha lenyugszik. :-)))
A kérdező hozzászólása: Ajjh, azt is próbáltuk már nem is egyszer...De mióta idejöttünk már azóta ilyen...Meg az elõzõ lakosokkal is ilyen volt. Azért költöztek el.
A kérdező hozzászólása: XD. Amúgy akkor apa le szokta állítani a fûnyírót, és utána meghallgatjuk szépen a szokásos beszédét, aztán utána meg bemegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Hát akkor az lesz amit az utolsó válaszoló mondott. Aztán utána meg majd meglátjuk a fejleményeket.:)

Már nagyon rég apa és anya elváltak. Én meg tesóm anyával maradtunk. Odaköltöztünk nagyihoz egy bérházba. Tesómmal kivételezik anya, meg mama. Mit tegyek?

14 vagyok.És anya már kb fél éve felköltözött Pestre,és alig jár haza.Tesóm modellkedik ? ezért jár Pestre,de én nem mehetek fel vele.Otthon mamával vagyunk.Az a baj,hogy mama engem nem szeret.Mindig én megyek le a kutyával,bevásárolni vmit stb. Például most beteg vagyok nagyon,tesóm is egy kicsit.És engem zavar le a kutyával.Káromkodik rám stb.És már ezt nagyon nem birom.

Legjobb válasz: Szerintem beszélj velük!!!Az õszinteség negy úr!!!Ha akkor sem vesznek komolyan hagydd rájuk!!Te többet érsz annál, hogy ne vegyenek semmibe!!!Ha valami nem tetszik mindig beszélj róla, mert csak úgy tudnak változtatni!!!De ha nem érzed jól magad és lehetõséged van arra, akkor menj apukádhoz!!!!Hátha ott jobb lesz!!!!SOK SIKERT KÍVÁNOK!!!Kitartás!

Szerintem beszélj velük!!!Az õszinteség negy úr!!!Ha akkor sem vesznek komolyan hagydd rájuk!!Te többet érsz annál, hogy ne vegyenek semmibe!!!Ha valami nem tetszik mindig beszélj róla, mert csak úgy tudnak változtatni!!!De ha nem érzed jól magad és lehetõséged van arra, akkor menj apukádhoz!!!!Hátha ott jobb lesz!!!!SOK SIKERT KÍVÁNOK!!!Kitartás!
Ilyen kor a legjobb ha visszamondod neki amit ö mond és kérdezd meg hogy esik!

Beszóltam apának, hogy fb vagy pornó. Nem kellett volna így reagálni? :D Csak már nagyon felidegesített.

Egész nap tanultam a tételeket, kis id?közönként meg ugye valami mást is csináltam, hogy ne nagyon készüljek ki, szóval pihentem... Apa két ilyen pillanatban jött be, tehát elkönyvelte magában hogy én nem csinálok egész nap semmit, csak gépezek. Inkább nem mondtam semmit, már feleslegesnek tartom :D

Legjobb válasz: Bálint fiam! Kicsit sem lepõdtem meg, anyáddal is szoktunk dugni...

Bálint fiam! Kicsit sem lepõdtem meg, anyáddal is szoktunk dugni...
Rajoss vagy tesa. Jól beszóltál apádnak...
Kedves 18/L én 17 éves koromig nem jártam sehova 17évesen egy két helyre de akkor sem ittam.18 évesen kezdtem eljárni a haverokkal és elsõ alkalommal mikor másnap haza értem ott ült fotelban apám és csak annyit mondott:te berugtál teljesen kivert a víz mert mondhatjuk erõs konzervatív nevelést kaptam és nem arra neveltek hogy igyak hát mondom igen kicsit nagyon és nem kellett sok erre csak elmosolyodott és annyit mondott ja én is voltam kamasz és azóta ahányszor megjövök mindig el tudok mind a két szülömnek elmondani mindent mert tudják õk is és én is hogy nem fogok úgy viselkedni hogy szégyenkeznem kéne elöttük és ezt javaslom neked is ha nem lázadozol megteszed amit kérnek egy idõ után nem kell azon aggódnod hogy te úr isten elszívtam egy szál cigit és érezni rajtam hanem azt mondod kipróbáltam a cigit és a Szofi szar a Kent meg király és tudják hogy nem leszek láncdohányos mert nem úgy neveltek és mert én sem vagyok olyan.Nálunk sem került szóba a szex soha de amióta idõsebb vagyok nem paráznak azon hogy júj a kicsi fiunk elött ne csókolgass Mondom én spártai nevelést kaptam és nem azt mondom hogy megbíznak bennem hanem azt hogy tudják segítségért hozzájuk fordulok elõször.Rossz volt a reakciód mert lányok nem az a pornónézõs fajták én sem vagyok és pont mivel nem arra neveltek hogy úgy kell bánni a lányokal lenne csalódás.A facebookon kívül mást is lehet csinálni a gépen és max azon botránkozik meg amilyen képeid fent vannak és amiket kiírsz.Máskor mond neki azt hogy most nincs kedeved olvasni a Háború és Békét.
Nem volt durva... szerintem szükségszerû :D Fejét azért megnéztem volna :) ) Egyébként kor/nem?
Ha csak egy pillanatra, az nem ér sz-rt sem!
te neked most tulajdonképpen miért is van szükséged a mi véleményünkre?! nem nagyon értem..
-.-" no comment!
A kérdező hozzászólása: Ja igen, 18/L vagyok ezt elfelejtettem leírni :D Hát jó végül is nem nagy dolog, de olyan fejet vágott, hogy egy pillanatra megbántam... ennyi :)

Miért kell itt megkérdezni, ki mit vegyen a szerelmének, az apjának, nagymamának, kiskutyáknak karácsonyra? Már NAGYON unalmas!

Senki nem ismeri ?ket és ha le is ír valaki annyit, hogy mi a hobbija az illet?nek, tök sablonos dolgokat lehet csak felsorolni, mert ez még mindig kevés információ.

Legjobb válasz: Valakinek még annyi fantáziája sincs hogy a sablonos dolgokra se jönne rá.

Valakinek még annyi fantáziája sincs hogy a sablonos dolgokra se jönne rá.
Nem az a baj, hogy itt megkérdezi. Hanem az, hogy annyira sem ismeri a szeretteit, hogy egyedül rájöjjön erre...
Nézd, itt mindenki azt kérdez, amit akar. Neked meg ami unalmas, ne válaszolj rá, és kész. Én sem szoktam ezekre a kérdésekre válaszolni, meg még sok-sok másikra sem, mert nem érdekel.
Mert jobb adni, mint kapni!
Nem tudom. Most írtam a moderátoroknak, hogy jó lenne indítani ennek külön menüpontot a Családi kapcsolatok kategórián belül.
Van arra is kat.csak nem mindenki ott kérdezi meg az olyan dolgokat, de a modik át kellene tegyék ahová tart.

30. hétben vagyunk és az este nagyon aktív volt a baba, nagyon nyújtogatta-nyomogatta magát. Már szinte fájt. Apája simizte a pocim, akkor kis arnyosan épphogy éreztük a rugdosását. Apja keze megnyugtatta, vagy szégyenlős a babónk?

én hiába simizem, nekem nem reagál. Tovább bohóckodik:D

Legjobb válasz: Igen ezt én is tapasztaltam! Szerinetm már ilyenkor tudják, hogy kell az ujjaik köré csavarni az apákat! A bohóckodás megmarad a késõbbiekben is, én szólok neki rám se bagózik, apa szavára ugrik.. Ez a sorsunk! :))))))

Igen ezt én is tapasztaltam! Szerinetm már ilyenkor tudják, hogy kell az ujjaik köré csavarni az apákat! A bohóckodás megmarad a késõbbiekben is, én szólok neki rám se bagózik, apa szavára ugrik.. Ez a sorsunk! :) )))))
Szerintem ez is változó és egyéni. Lehet, apa keze kevésbé ismerõs, mint anyáé, és akkor megnyugszik. Nekem amúgy az én kezemnek is megnyugszik, bár egyre kevésbé, így a 37. hétben:-)
Azt se felejtsd el, hogy neked is máshogy esik más érintése.A sajátod a saját testednek megszokott még más érintése egészen más.És a te külsõ impulzusaidat a baba is máshogy érzi.Mivel a te is máshogy reagálsz pszihésen rá.Hidd el ez az oka:)
Nállunk is ha mocorog és az apukája ráteszi a kezét a pocimra azonnal abbamarad a mozgás.Megérzi hogy nem az én kezem.Üdv 32hetes kismama
Nálunk is sokáig nem mozdult meg apa érintésétõl.Sokat pihentette a kezét a pocimon rendszeresen és már megszokta.Most már neki is ficánkol.Kell neki kb fél perc amíg megszokja, hogy nem az én kezem van ott, aztán beindul.Idegeneknek viszont a mai napig több percet kell várniuk ha érezni akarjaák.Persze akkor sem aktívan, csak pici bökdösõdéseket.Viszont ha élettelen tárgy (pl a táskám, vagy kispárna) ér a pocimhoz, akkor rögtön odabújik hozzá.Ha nem tudom, hogy ébren van, vagy már elaludt, mert negyed órája nyugi van odabent, akkor az ölembe veszem a táskát.Ha ébren van már bújik is hozzá.:) 35 hetes a pocak
Volt, hogy éjjel felébresztettem a páromat, mert akkor már sok éjszakát nem aludtam az állandó rugdosódás miatt és mondtam, hogy csináljon valamit a gyerekkel, mert meghalok az álmosságtól. Apa kezétõl 10 perc alatt csend lett.:-)
Szia! Az elsõ kisfiam menekült és elbújt ha apa a pocakomra tette a kezét. (így tudtam aludni is néha :) ) Most várom a második babám, õt semmi nem érdekli, ha beindul, szétrúgja az oldalam, és szerintem még a szomszéd kezétõl se menekülne (persze ezt nem próbáltam :) ) Boldog babavárást! 33 hetes kismama
33. hetet kezdtuk el, de mar egy ideje nagyon rafinalt :) Fojton bunyozik (mondjuk az apuka aikido oktato :) ), de eddig mindig abbahagyta, ha mas ert a pocimhoz, akar apuka, akar mas. De az utobbi 2 hetben annyira felbatorodott, hogy mar ilyen kis aprosagok nem erdeklik. Egyedul akkor csendesedik el, ha dudoraszni vagy enekelni kezdek. Az azt hiszem megnyugttatja :) A sima zenere nem nagyon reagal, csak ha en vagyok a difuzor :) Az is jopofa, hogy mostanaban mar nem is kell a kezet rategye, hogy erezze, hogy mozog, mert nagyon jol latszik ahogy kinyomkodja a vegtagjait meg ahogy osszerazza a pocim :) Bar neha ez mar bosszanto is... Na jo... Egyre gyakrabban... De majd meg visszakapja :) Kivanok boldog terhesseget es konnyu szulest mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!