Találatok a következő kifejezésre: Már nagyon a (8464 db)

Hogy legyen a fadíszítés? Tavaly a Jézuska hozta a fát, de mivel már nagy a lányom, õ díszíthette fel, mert a Jézuska nagyon elfoglalt. A húga akkor fél éves volt, mindegy volt neki. De az idén mit csináljunk?

Legyen ott a kicsi is a díszítésnél? Oké, még nem érti a Karácsony, Jézuska, stb. mesét. Az hülyén néz ki, hogy a kicsit addig leadjuk nagyszülõknek? De lehet, hogy el se lenne a tesója nélkül. Ti hogy oldjátok meg?

Legjobb válasz: Nekünk 3 csemete van,mindig együtt díszítjük fel a fát, a kicsi most 2,5 éves.Aktív résztvevõje lesz már idén! :D Mindig történik valami,a díszek úgy fogynak,és törnek el mint ha muszáj volna. :D Minden évben eldõl a fa,még mielõtt ki lenne kötve...úsznak a szaloncukrokba,élvezik rakosgatni,közben aranyos karácsonyi dalok szólnak,énekelgetünk.Nagyon jó móka,és egyben meghitt,remélem jó emlékeket gyûjtenek majd a közös karácsonyi elõkészületekrõl,és az ünnepekrõl.Én nagyon élvezem,bár káosz van,fõleg a 3 kis gyerekkel...de akkor is jó! ;)

Nekünk 3 csemete van, mindig együtt díszítjük fel a fát, a kicsi most 2, 5 éves.Aktív résztvevõje lesz már idén! :D Mindig történik valami, a díszek úgy fogynak, és törnek el mint ha muszáj volna. :D Minden évben eldõl a fa, még mielõtt ki lenne kötve...úsznak a szaloncukrokba, élvezik rakosgatni, közben aranyos karácsonyi dalok szólnak, énekelgetünk.Nagyon jó móka, és egyben meghitt, remélem jó emlékeket gyûjtenek majd a közös karácsonyi elõkészületekrõl, és az ünnepekrõl.Én nagyon élvezem, bár káosz van, fõleg a 3 kis gyerekkel...de akkor is jó! ;)
Akkor díszítettük fel a fát, amikor a kisfiúnk aludt délután. Így mire felébredt, addigra kész volt a fa. Mondjuk nálunk nincs nagyobb testvér, mi, felnõttek díszítettük fel a fát. Aztán tavaly meg olyan keveset aludt délután, hogy felébredt, de még csak félig volt kész a fa. Így a végére besegített õ is.:) De mi nem mondtunk ilyet, hogy a Jézuska hozta a fát. Õ tudja, hogy azt mi hozzuk és díszítjük. Nálunk a Jézuska csak a karácsonyi ajándékot hozza, õ így tudja.
Amióta gyerekünk van, én 23-án este, fektetés után díszítem a fát. Reggelre az angyalok hozzák a fát, este a Jézuska teszi alá az ajándékot. Ha bírja a nagy, díszithettek együtt 23-án este, és mondjuk 24-én a délutáni alvás alatt hozza a fa alá a Jézuska az ajándékokat.
Mi 24-én ebéd után díszítjük a fát.Ki nem hagynám belõle a gyerkõcömet, most 3, 5 éves, alig várja, már tavaly is segített azelõtt hozta csak a Jézuska.Valamikor délután pedig becsempésszük az ajándékokat, na azt hozza a Jézuska :) Szerintem legyenek ott a gyerekeid, a nagy már biztos várja, a kicsi is már akkor 1, 5 éves, szerintem õt se hagyd ki, vagy altasd el ebéd után a kicsit, és addig a naggyal öltöztessétek fel a fát.
Mi együtt díszítjük a 3 éves lányommal.Tavaly is közösen díszítettük és éjjel hozza a Jézuska az ajándékot :)
Mi is mindig egyut diszitjuk a fat csak nallunk annyi a kulombseg, hogy a telapo hozza az ajandekot mert mi nem vagyunk vallasosak. De kozosen feldszitjuk a fat es ejjel kerulnek az ajandekok a fa ala.

Mit csináltatok mikor már nagyon a padlón voltatok érzelmileg?

Eléggé összejöttek mostanában a dolgaim.. Munkahelyen, családban, egyik barátommal is nagyon összevesztem és sajnos a párommal is szakítottunk, habár mindketten szeretjük egymást, de nem tudjuk folytatni sajnos. Úgy érzem magam, mint akinek kitépték a szívét és jól összeszurkálták.. Körülöttem persze mindenkinek boldog, kiegyensúlyozott élete van és egyfolytában ezt látom. Így még nehezebb.. :'-(

Legjobb válasz: Idõ. Gondolj arra, hogy ettõl már csak jobb jöhet. Egyszer lenn, egyszer fenn. Ez valóban így van! Az élet folytonos változásokkal tarkított.

Idõ. Gondolj arra, hogy ettõl már csak jobb jöhet. Egyszer lenn, egyszer fenn. Ez valóban így van! Az élet folytonos változásokkal tarkított.
nekiálltam írni. Mindenféle történettel kiírtam amgamból a keserûséget. Barátaimmal találkoztam.
ittam
Alvás. Napi 14-16 óra. Csodákra képes.
szerintem a sport a legjobb, kezdj el futni.

35-36 hetesek hogy érzitek magatokat? Várjátok már nagyon a végét, féltek a szüléstől? Mekkorára saccolták a babátok súlyát 32 hetesen? Jósló fájásotok van már?

Legjobb válasz: Szia, én már nagyon várom a végét, ma töltöm be a 35 hetet. 2. baba úgyhogy nem is a szüléstõl félek, hanem attól parázok, h mi lesz a nagytesóval. Biztos jól ellesznek apával, na de mégis. :) Jóslóim pár napja vannak, sokat keményedik a pocak és a derekamba is bele-bele nyilal a fájdalom, kb. fél percig. Aludni nem tudok, olyan kényelmetlen. 32 hetes uh-n 2050 g-ra becsülték a babót, de azért remélem nem lesz 4 kila. :)) Szerencsére elkerült a vizesedés eddig, talán nem is hiányzik ez miatt a meleg idõ. A méhszáj C2000 volt a 32. héten és ha minden úgy alakul, ahogy az elsõ babóval, akkor én már május közepén 2 gyermekes anyuka leszek, jaaaaj de jó lenne... :)) És Te?

Szia, én már nagyon várom a végét, ma töltöm be a 35 hetet. 2. baba úgyhogy nem is a szüléstõl félek, hanem attól parázok, h mi lesz a nagytesóval. Biztos jól ellesznek apával, na de mégis. :) Jóslóim pár napja vannak, sokat keményedik a pocak és a derekamba is bele-bele nyilal a fájdalom, kb. fél percig. Aludni nem tudok, olyan kényelmetlen. 32 hetes uh-n 2050 g-ra becsülték a babót, de azért remélem nem lesz 4 kila. :) ) Szerencsére elkerült a vizesedés eddig, talán nem is hiányzik ez miatt a meleg idõ. A méhszáj C2000 volt a 32. héten és ha minden úgy alakul, ahogy az elsõ babóval, akkor én már május közepén 2 gyermekes anyuka leszek, jaaaaj de jó lenne... :) ) És Te?
Szia! Én holnap töltöm a 36 hetet. Vannak keményedéseim és vizesedek, múlt héten kórházban is voltam 4 napig ezek miatt. Kaptam infúziót és tüdõérlelõ injekciót, mert az orvosom szerint nem húzom ki május közepéig. 32 hetesen voltam uh-n, a doki szerint átlagos baba. Nálunk nem tippelgetnek grammra, csak annyi, hogy kisebb, nagyobb vagy átlagos. Szülés: császárom lesz, csak még azt nem tudom mikor. Nem félek tõle, már volt benne részem 2x. Pakolászok gõzerõvel, és vitatkozom a párommal, mert még mindig nincs neve a babának. Te hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: Hát mi ma vagyunk 35 hetesek és 2 naposak.32+5 hetesen becsülték 2150 grammra a kislányunkat, hát remélem nem lesz 4 kiló a végére, pedig semmilyen vitamint nem szedtem be.Hasam nem nagy, most 98 cm köldöknél.Május 20-ra vagyunk kiírva uh szerint, elsõ baba lesz.Menszi szerint május 7-én kellene neki megszületnie.Félni nem félek a szüléstõl, nagyon várom hogy megláthassam és átélhessem ezt a csodát.Sima szülésre készülünk.Jóslóm még nem volt, , nem is tudom milyennek kellene lennie:) ) További jó babavárást nektek, és írjatok még, minden érdekel!:)
A kérdező hozzászólása: Jah, méhszáj értékem már a 24.héttõl nekem is 2000, azóta nem nézték.Ez jelent valamit?Tudom hogy többedik babánál nem, na de elsõnél?Vizesedésem nincs, alundi is jól alszom.
Szia! lassan a 37. hetet töltöm, május 11-re vagyok kiírva. 2. baba, és egyre jobban féleka szüléstõl. Van 1 nagylány, 10 éves, szóval elég régen volt, hogy õ született. Akkor talán enm is aggódtam annyit. Miost, hogy már túl vagyok eegyen, már van bennem félsz. Minden rendben legyen, stb. Hasam keményedik rendesen, majd kedden megyek dokihoz, aki múltkor azt mondta, jó nagy baba lesz.... De hihetelen, hogy így elfér bennem... :) A gyakori pisilésen kívûl nincs semmi gondom, csak a hátam fáj néha.... Meg éjjel párszor felébredek, hogy wc-re kell mennem...
Sziasztok. 36+0 hetes vagyok, második baba, van egy 19 hónapos fiam. Császárra készülünk, mert nagy a baba és az elõzõ hege is elég vékonyka. 32 héten 2000 grammra becsülték, kedden voltam hegmérésen, ott 3200 grammot becsültek, elvileg május elsõ hetére terveztük a szülést, de ha ilyen ütemben nõ, akkor lehet, hogy a Húsvét utáni héten megszüljük. 120 centi a hasam, sokkal nagyobb, mint a fiammal, pedig picurka vagyok. Aludni nem nagyon tudok, a csípõm is rettenetes fáj, de hát nincs megállás. Én dolgozom is, bár most már csak heti egyszer járok be, a többit itthonról csinálom. Mindenkinek szép babavárást, szép szülést.
szia, 36 hetes vagyok a 2. babával. Én is inkább attól félek mi lesz addig a "naggyal", aki most 22hónapos. 32hetesen 2250g-ot mondtak ha jól emlékszem. Jóslok is vannak már, nagyon kíváncsi vagyok mikor bújik elõ a kislegény :) Te hogy bírod? Hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, érdekes, mindenki másképp éli meg ezt a csodás idõszakot.Van akinek nehéz, van akinek meg sem kottyan:) Utolsó: nekem is kicsik a cicik, lehet hogy a melltartók is nagyok amiket vettem, de hát nem tudom mekkorák lesznek ha majd belövell a tejci, még bizti nagyobbak lesznek.Nem sokat nõttek a terhesség alatt.A melltartók eléggé gagyik tényleg, ilyen mamisak:) )De ezt a kis idõszakot kibírom majd bennük, nyáron nem igen tervezünk menni sehová a picivel, ha pedig mégis menni kell valahová akkor veszek föl sima melltartót, nem szoptatósat. Akinek van már jóslója, az milyen és mennyi ideig tart? Van akinek már beékelõdött a baba, ugymond lejjebb szállt?
engem nagyon megvisel. vagy zokogok, vagy hétfejû sárkányként tüzet okádok.
Egyszer igy egyszer ugy. Faradekonyabb lettem, es a koldokservemmel is vannak kissebb gondjaim. En is nagyon varom mar a talalkozas!A feszekrako oszton csak ugy dul bennem.Egy par napja csak pakolok es takaritok. Ma a kisagy is a helyere kerult.34+1 kismama
Én nagyon fáradékony vagyok és egyre sûrûbben és erõsebben jönnek a jóslófájások.A szeles idõ teljesen kikészít, eddig is nehezemre esett reggel kikelni az ágyból, de ma délig csak feküdtem.Ez van... Hogy várom-e a Kicsit?Hát...néha azt kívánom, bárcsak már a kezemben lenne, néha meg azt, hogy maradjon bent minél tovább, gyarapodjon még egy kicsit. Ami engem aggaszt, hogy nem bírok enni.Nektek is van ilyen? Sok boldogságot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Magamra ismerek a mondataitokból kismamik! :) Nekem is ilyen problémáim vannak.Tényleg én is úgy vagyok, hogy egyik pillanatban nagyon várom a kis manókámat, a másik pillanatban meg arra gondolok hogy remélem bent marad minél tovább, hiszen neki is az a jó.Meg az a fészekrakó ösztön is igaz rám, egyfolytában pakolok, takarítok, mosok, és közben aggódok hogy nem felejtettem-e el valamit. :) Ti is sokkal feledékenyebbek vagytok vagytok, mióta várandósak lettetek?Tiszta téboly, néha még a legegyszerûbb dolgokat is elfelejtem.Ti vettetek légzésfigyelõt?Kinek mi a véleménye róla?

Lehetseges? Akkor ez mar nagyon a vege?

Ma voltam dokimnal, azt mondta erezte a baba fejet amikor meg vizsgalt.

Legjobb válasz: hány hetes kismama vagy?

hány hetes kismama vagy?
A kérdező hozzászólása: 37
Nekem is mondtak ezt, hogy erzi ugy a 37 het vegen. Inditassal szultem betoltott 40 heten. Nyugi ez meg nem a legvege.:)
Nekem is ezt mondta, pedig akkor 35-6 hzes lehettem. 40+5-re szültem.

Pótfelvételisek, ti is várjátok már nagyon a csütörtököt?

Hova és mire jelentkeztetek? Van köztetek aki diákhitelből szeretné finanszîrozni? A diákhitelre a kérelmet ugyebár csak azután tudja leadni az ember miután biztos hogy felvették, azaz mi pótfelvételisek, a szeptemberi igénylést tudjuk csak igénybe venni, azaz október közepén utalják a diákhitelt. Az egyetemmel mi a neve annak a megállapodásnak ami biztosítja, hogy nyugodtan beíratkozhasson valaki úgyis ha csak októberben fizeti a tandíjat a diákhitel?

Más is unja már nagyon a pornót, de mégis nézi?

Legjobb válasz: Persze, mindig jönnek új arcok bele. Jobb mint bármelyik argentín szappanopera :)

Persze, mindig jönnek új arcok bele. Jobb mint bármelyik argentín szappanopera :)
rohadtul nem szoktam nézni.
2# És ennek mindig garantáltan happy end a vége :D
Már a 10. évadot nézem, de eléggé elhúzzák, lassan vége lehetne, már eléggé klisés.
A kérdező hozzászólása: komoly válaszokat?
komoly válasz. Egyébként más kategóriát kell keresni, ami újszerûen hat, és akkor nem unod meg annyira.
Kakiporka.
én a sok idiótát unom de mégsem fogynak el
Ez annak a jele hogy kezdesz belefásulni. Velem is volt ilyen. Én azt csináltam, hogy két hétig egyáltalán nem néztem semmi pornót, képet sem, és ki sem vertem. Ha kanos vagy, 100 fekvõtámasz, vagy sprintfutás kifulladásig, de itt nem lesz recskázás. Az így felgyülemlett szexuális energiát pedig használhatod másra, pl sportteljesítmény növelésére, de ezt be kell gyakorolni. A lényeg, hogy a két hét után már olyan kanos leszel, hogy tök mindegy lesz milyen a pornó, állati jó lesz. Ha bejött a dolog, csinálhatod 3 hétig, majd 1 hónapig... nekem 3 hónap a rekordom. A harmadik hónap végére nekem már az alvásigényem is csökkent :D

Férjemnek rosszindulatú végbél daganata van. Nagyon makacs, nem akarja kezeltetni magát. Hogyha nem gondolja meg magát, mire kell számítanom, mi fogja jelezni hogy most már "nagy" a baj?

A vizsgálati eredményei nagyon jók voltak,áttétek még nem alakultak ki.Stomát viszont kellett csinálni,mert a daganat teljes elzáródást okozott.Fájdalmai (egyel?re)nincsenek.Közérzete változó.Orvosról hallani sem akar.

Legjobb válasz: Ha nem keletkezett áttét a nyirok csomókba, addig nem kell aggódnod. Még évekig eléldegélhet a stomával.

Ha nem keletkezett áttét a nyirok csomókba, addig nem kell aggódnod. Még évekig eléldegélhet a stomával.
Elõbb-utóbb a vastagbél daganat áttétet ad a májba. Leggyakoribb áttétképzõdési hely, mert a tápanyagokkal dúsított vér a belektõl közvetlenül a májba kerül. Gondolom azt tudja, ha lesz májáttétje hamar meg fog halni.
Mindenképp meg kell próbálnod meggyõzni õt, (õt Te ismered így a meggyõzésre nem tudok tippet adni) hogy kezeltesse magát. Ebben a stádiumban még jó esélye van a gyógyulásra. Az idõ ilyenkor nagy úr! Ez a fajta rák általában a májba és a tüdõbe ad áttétet. Ilyenkor a kezelés általában már csak tüneti... Ha nem kezelteti magát, akkor sajnos pokoli szenvedéseken fog keresztül menni. Ez nem riogatás. Most halt meg egy közeli barátunk rákban (ami az egész testében szétszóródott) fél év alatt. Õ örült volna, ha idõben észre veszik és kezelhetõ, de sajnos õ már elkésett...
Éreztessétek vele, hogy szeretitek és ragaszkodtok hozzá. Beszéljetek arról, hogy nagyon fájdalmas és kegyetlen halál rákban meghalni, és hogy ezt nem akarjátok.
A végbélrák nagyon alattomos, nagyon könnyen képez áttétet. HA áttétet képez, szinte már lehetetlen gyógyítani.
Nagypapám végbélrákja máj áttétet képzett és meghalt.Sajnállak hogy a férjed ilyen.Amíg nincs áttét lehet kezelni, gyógyítani.

Lányok! Mennyi idő után kívánjátok már nagyon a szexet? Gyakrabban ha szerelmesek vagytok? Vagy ha nincs pasitok nem is hiányoljátok?

Legjobb válasz: Igen, akkor gyakrabban. Egy idõ után, ha nincs barátom, akkor is hiányolom. Ez csak természetes. :D

Igen, akkor gyakrabban. Egy idõ után, ha nincs barátom, akkor is hiányolom. Ez csak természetes. :D
ha nincs szerelmem akkor annyira nem érnek ingerek, akkor talán kevésbé
Én akkor is igénylem, ha nincs párkapcsolatom, és akkor is ha van.
Ha kapcsolatban vagyok, akkor állandóan a párom farkán jár az eszem, ha nem, akkor pedig minden nap legalább 1x maszturbálok. :D Szóval kb. ugyanaz a vágyam. :) 20/N.
hát öcsém most jó feladatot adtál... kb 80000 ijen küldi van na melyikben is vagy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!