Találatok a következő kifejezésre: Már megint a (802 db)

Sajnos nem egyszer fordult elo, latvan a rendszamot a kocsimon, annak ellenere hogy magyarul beszeltunk, olyan kijelenteseket hallottam, no itt vannak mar megint a romanok, mire jo ez?

Legjobb válasz: Magyarországon laksz? ha igen: azért románoznak, mert a rendszámra koncentrálnak és ez egy gúnyos kódszó arra, hogy "no itt vannak már megint akik nem képesek regisztrációs adót fizetni"

Magyarországon laksz? ha igen: azért románoznak, mert a rendszámra koncentrálnak és ez egy gúnyos kódszó arra, hogy "no itt vannak már megint akik nem képesek regisztrációs adót fizetni"
„Igen.Hat megis milyen emberek az ilyenek (mar ha annak nevezhetok), es kozben megy az ugatas a nagy egyesitesrol, nemde ?” Nem. Valószínûleg nem õk azok, akik egyesítésrõl beszélnek. Bár ami meglepõ az az, hogy ilyen idióták mindkét oldalon vannak, legfeljebb eltérõ arányban.
Mert a román sofõrök olyanok amilyenek, én is mindig románozok ha meglátok egyet. Rendszám alapján nem derül ki valakinek a nemzetisége, de a román rendszámosokat én nagy ívben kerülöm, fõleg a körforgalmaknál.
Hátha egyszer Romániából jöttél, akkor nem mondhatják azt, hogy itt vannak már megint a Kubaiak!Nem értem mi ezen a felháborító?
semmire nem jó csak az emberi butaságot hozza a felszinre ami sajnos nemzetközi
Román rendszám van a kocsidon? Romániában élsz?: Akkor román vagy, hol itt a probléma?! Mi magyarok legalább ékezetet használunk. Nem magyar billentyûzet, nem ok, át lehet állítani, ha már ide írsz!
Na, akkor elmondom bõvebben, mert arról van szó, hogy látom az érintettek megértették, de a kérdezõ nem biztos. :) Van Magyarországon egy kozmopolita, internacionalista társaság, akik évtizedek óta uralják az országot. Ezek rettegnek bármilyen versenytõl, bármilyen alternatívától. Annyira gyenge teljesítményt mutattak fel, hogy egyenlõ esélyek esetén hónapok alatt elvéreznek a versenyben. Na, ezek laknak Budapesten a Pozsonyi út környékén. Te például nagyon zavarod õket, mert ahhoz vannak szokva, hogy õk a mai Magyarországon jól elvannak, nekik a legkisebb változás is életveszélyes, nem tudnak vele mit kezdeni. Ezért a teljes elutasítást választották mindennek szemben. Ezért vagy te román. Én náci vagyok, nem tudom, hogy miért, nem szabad megkérdezni, mert az antiszemitizmus. Mivel ez a társaság hosszú ideig az egész országot uralta, a tájékoztatást is, és azzal, hogy románnak nevezett téged megpróbált kizárni a nemzeti közösségbõl. Ezt a primitívebb emberek elhitték, hogy azt a keveset, amit õk kaptak, azt tõled kell félteni. Talán ez most már kezd megváltozni.
15-ös, ha téged olvaslak csak az jut eszembe, de jól tettük amikor azon a december 5-e után megvertük az elsõ anyást aki a pumpánkon tankolt.
Nyugatival fõleg nem, csak ha fizet jó sok lét, akkor!
Nyugati rendszámmal sem szabad idejönni?
qkker teljesen egyet értek veled, már lassan mindenki ide tolja a pofáját és elvárják, hogy talpat csókoljunk mindenkinek!Maradjon mindenki ott, ahol lakik!
„Egyébként az újraegyesítés a kutyának sem hiányzik.” Csak a magad nevében!
Mert a magyarok még egymást is utálják.Közben meg csodálkoznak hogy "MIÉRT RÜHELLENEK MINKET A KÖRNYEZÕ ORSZÁGOKBAN??" és közben boci szemekkel néz értetlenül.
" A kérdező hozzászólása: Igen.Hat megis milyen emberek az ilyenek (mar ha annak nevezhetok), es kozben megy az ugatas a nagy egyesitesrol, nemde ?" Mit vársz ilyen stílussal?4 Egyébként az újraegyesítés a kutyának sem hiányzik. "Nem, ez angol billentyuzet, " Illik megtisztelni annak az országnak a lakóit, ahol reklamálsz azzal, hogy a megfelelõ helyesírást használod!
De rendszám alapján kiderül. A HR például magyar. Ez egyébként semmire sem jó, ki is derült. A Kádár korszak maradványa, amit a Pozsonyi út és vidéke megerõsített.
A kérdező hozzászólása: Nem, ez angol billentyuzet, es egy normal valasz helyet mar rogton a kritikaval jossz ? Koszonom.
„Maradjon mindenki ott, ahol lakik!” Csak te ne, jobb lenne ha máshol bomlasztanál!

Mi van már megint a Hentelés horror torrent oldallal? Szerintetek ezt már direkt csinálják?

Legjobb válasz: Nem tudom,miért vagy rosszul azért az oldalért,tele van halott torikkal,én is csak kukázni jártam oda....:D

Nem tudom, miért vagy rosszul azért az oldalért, tele van halott torikkal, én is csak kukázni jártam oda....:D
A kérdező hozzászólása: Most végleg megszûnt? Vagy mi van vele???

Mi lehet már megint a baj?

Mostanában azt csinálja a gépem, hogy úgy fagy be(?), hogy közben hallom hogy megy a hang, és az egeremet tudom mozgatni de minden más meghalt a képernyõn... Ezt így nézem kb 10 percig, aztán 2 képkockát fel tud dolgozni vagy én nem tudom, és olyan mintha megint feléledne, aztán szinte rögtön visszafagy a kép. Mitõl lehet ez? :/ És persze ki kell lõni a gépet, mert máshogy nem lehet kikapcsolni.

Legjobb válasz: VGA menyire melegszik?

VGA menyire melegszik?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem nagyon értek a géphez, csak használom, hol tudom ezt megnézni?
Leszeded a gép oldalát és ahova megy a monitor kábele az az a kártya , ha forro akor baj van
A kérdező hozzászólása: Ha kikapcsolom a gépet megnézem és majd, írok. Van egy Hard Disc Sentinel nevû program a gépen, ez azt írja, hogy 100%-os a kondíciója a gépnek -.-" , 48°C. Kezd elegem lenni, hogy havi szinten tönkremegy valami ebben a szarban, lassan eljutok odáig, hogy szét fogom verni egy kalapáccsal, és veszek egy laptopot...
Ha elhozod megnézem

Mindenki kedden akar svajcba menni igaz? Hihetetlen! Miez már megint a facebookon?

Legjobb válasz: Én nem akarok menni Svájcba se kedden se máskor.

Én nem akarok menni Svájcba se kedden se máskor.

Hová lett már megint a Szerelmes Anna?

Legjobb válasz: FEM3-on megy 10:45-kor

FEM3-on megy 10:45-kor
A kérdező hozzászólása: Köszi.Mikor elkezdték azon adni, néztem de azt hiszem 1v2nap után onnan is eltûnt, azóta nem is néztem.Akkor megint lemaradtam egy jó pár részrõl

Mi van már megint a Mailbox-szal?

Állítólag szerverhiba, túlterheléses. Állandóan tiltakoznak, hogy semmi baj nincs vele, akkor ez MI?

Mi lehet már megint a gond? !

21.nap pecsételö vérzés,25.nap kevés barázás,30.nap ismét kevés barnázás,és már 2napja késik......ez meg mi lehet???

Legjobb válasz: Szerintem hormonzavar.

Szerintem hormonzavar.

Miért nem jó már megint a Teamspeak3-mom?

Eddig teljesen jól müködött míg a hugom ide nem ült és valamit el állítgatót. A be építtett mikrfofont ismeri csak fel hiába vettem új fejhallgatot semmi... -.-

SOS! Mi történt már megint a hardverapróval? Miért nem lehet belépni?

hiába írom be az emailem és a jelszavam egyszerüen kiirja hogy sikeres belépés majd ujra visszadob!több géppel és böngészövel próbáltam egyikkel sem megy.tegnap még jó volt

Legjobb válasz: Nekem jó... email címet-t irsz felhasználónak?

Nekem jó... email címet-t irsz felhasználónak?
A kérdező hozzászólása: igen és tegnap simán ment!

Már megint a rasszisták? Mit képzelnek magukról?

Unom már, h állandóan a nácik balhéznak, ez már mindennek a teteje!

Legjobb válasz: Mért? Tán csak nem indomagyarok voltak? :D

Mért? Tán csak nem indomagyarok voltak? :D
95%, hogy cigányok voltak. Ha nem, akkor is a magyar társadalom szégyenei. Személy szerint minden ilyet megkínoznék és felakasztatnék. Nem, nem lenne lelkiismeretfurdalásom. Azt érdemlik, amit a náluk értékesebb embereknek okoztak.
ZsOrigon se írják le a tettesek etnikai hovatartozását! A kurucon ezt legalább nem hallgatják el.
"Jajj, te kisz cúnya rassziszta!" ;>
"Jajj, te kisz cúnya rassziszta!" ;>
Ügyes kis társaság. Lehet tõlük tanulni...
Szerintem semmi rasszista nem volt a cikkben, tényeket írt le. Hogy igaz-e, azt nem tudom, de ha nem igaz, akkor mond azt, hogy hazugság.
A kérdező hozzászólása: Még szép, h cigányok voltak:D
ezek a kanadaiak rászistánácik! hol vannak a liberálisok hogy megvédjék a szegény áldozat megélhetésibûnözõket!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!