Találatok a következő kifejezésre: Már meg volna jönnie (123 db)

Semmi baj! Türelem, meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: Ezt honnan veszed h én nem olvastam el? Belelátsz a fejembe? Igenis elolvastam. De mindegy nem vitázok.
k*rvára nem az van a tájékoztatóban hogy a második napon jön meg hanem az hogy 2-3. nap környékén, de igazából bármikor jelentkezhet a gyógyszermentes hét napban. nem kell madárnak nézni az embereket, én figyelmesen elolvastam anno a gyógyszerem tájékoztatóját, veled ellentétben.
Ez hülyeség, hogy kizárólag pont a második napon kell megjönnie... Nekem mondjuk az elsõ levél most járt le és elsõ nap megjött.. De a 7 nap alatt bármikor megjöhet!!! Akár a legutolsó napon, ezért van rajta a betegtájékoztatókon is, hogy ha még vérzel attól függetlenül is el kell kezdenek a 8. napon a következõ levelet... Szóval ne aggódj... Ha rendesen védekeztetek akkor biztosan meg fog jönni. Plusz azt is vedd hozzá, hogy a szervezetetdnek új dolog a fogamzásgátló... Tehát meg fog jönni nyugi. :)
Kedves Utolsó! Ne ijesztgesd már szegény leányzót. Azért mert Te így jártál (valószínûleg meg volt az oka, hogy miért, nem jól szedted, egyéb okok), az nem jelenti azt, hogy õ is terhes. Kedves Kérdezõ! Amennyiben betartottad a gyógyszerszedésre vonatkozó szabályokat (mindennap kb. azonos idõben bevetted, nem hánytál, nem volt hasmenésed a gyógyszer bevételétõl számított 4 órán belül, nem szedtél antibiotikumot, és ha ez volt az elsõ levél gyógyszered (most kezdted szedni) legalább két hétig alkalmaztatok kiegészítõ védekezést) akkor tuti nem vagy terhes! Bocsi az offért. 09:07-es voltam!
Ne HALGASS rájuk !16 évesen igy született meg a gyerekem !!! FELELÖTLENSÉG volt most van egy férjem aki bánt és egy mihaszna gyerekem! TERHES vagy! sürgõsen mond el szüleidnek és menj abortuszra! 25/L
Nyugi, nincs gond. Meg fog jönni. Tényleg hülyeség a 2. nap, hiszen mindenkinek más a szervezete. Nekem a 8. napon jön meg, amikor már kezdem szedni újra, ennyi (így állt be azt mondta a doki), de újabban már a 6-7. napon jön.
Hülyeség a 2. nap, hiába írja azt. Mindenkinél más. A 7. napon is megjöhet, nyugi! Ha rendesen szedted nincs gond. A görcsölés, derékfájás nálam is jellemzõ tünet mensi elõtt, sõt nekem még a melleim is fájnak már 1 héttel elõtte.
Nem feltétlenül a második napon jön meg. Nekem szerda az utolsó napom és szombaton szokott jelenkezni...görcsölni én is görcsölök már ma, de még van 7 szem a levélen... NE aggódj!
A kérdező hozzászólása: Az van a tájékoztatóban h a második napon jön meg!! Amugy meg ha valami nem tetszik akkor meg ne irj ide és KÉSZ!!
gyógyszermentes, nem szünetmentes...
elsõ levél, elsõ szünet, no tapasztalat, a tájékoztatóban az van hogy a szünetmentes héten BÁRMIKOR megjöhet... mégis mi a nyavalyából gondolod hogy bajod van?
Én is vasárnap szoktam bevenni az utolsót, és nekem csütörtökön jön meg. Szóval ne aggódj, nincs gond, még van idõ!
A kérdező hozzászólása: De nem lehetek terhes ugye? Nem azért nem jön meg?
Én vasárnap fejeztem be az elsõ levelet, ma(szerdán) jött meg. a tájékoztatón az állt, h 2-4 nap. Elõbb utóbb beáél, vagyis nagyon remélem.

Lehetséges, hogy felfázás miatt késsen a menszeszem, ha hüvelygyűrűt használok és a ciklus szerint már megkellet volna jönnie, de mégsem jött meg?

Felfáztam. Kb. egy hete szedem az antibiotikumot (augmentin), de szedek mellette normafloret is. Hüvelygy?r?t használok, és az eddigiek alapján már tegnap meg kellett volna jönnie, mert eddig mindig hétf?n jött meg, így rendszerez?dött be. Ez normális? vagy valami baj lehet?
Szia!Elméletileg már meg kellett volna jönnie.Menj orvoshoz amint tudsz!!

12 éves lány vagyok és mg nem jött meg a menstruációm. Az osztályból már 5 lánynak megjött csak nekem nem. És ha meg is fog jönni nem tudom hogy mondjam el anyának. Már meg kellett volna jönnie nem?

Legjobb válasz: ilyenkor már általában meg szokott jönni a lányoknak, de nekem volt egy osztálytársam, 13 és fél évesen jött meg neki :D tehát semmi gond, neked is meglesz

ilyenkor már általában meg szokott jönni a lányoknak, de nekem volt egy osztálytársam, 13 és fél évesen jött meg neki :D tehát semmi gond, neked is meglesz
ne aggódj! :) nem jó dolog, ne várd ennyire :) ) nekem 13 évesen jött meg (anyukámnak is egyébként, kérdezz rá hogy anyukádnak mikor). Egyszerûen megmondtam anyunak hogy megjött. Õ örült neki, én nem nagyon:D 16 éves korodig bármikor megjöhet, addig nem kell orvoshoz menned:) 16/L
Nem verseny ez a rohadt mensi fogjátok már fel, majd mikor kb. felfordultok a görcsöktöl, akkor tegyétek össze a két kezetek, bár még ne jött volna meg. Úgy várjátok komolyan, mint valami isteni csodát, hát nem ettõl lesztek nagylányok, annyit jelent csak, hogy biológiailag képesek vagytok már teherbe esni. Ennyit és nem többet. Amúgy meg szar napokon át görcsölni és majd egy hétig a vérzéssel kínlódni. De nyugodtan várd, tényleg...
Semmi gond, az a lényeg, hogy 16 éves korodig megjöjjön. Ne várd ennyire, nincs benne semmi szerethetõ :) Ez nem verseny, nem kell mások szervezetéhez hasonlítanod a sajátodat.
Nincsen semmi bajod, ez teljesen normális. Majd ha 16 éves korodig nem jön meg akkor van baj. 1 max 2 éven belül te is menstruálni fogsz. Kérdezd meg anyukádat neki mikor volt az elsõ, kb neked is akörül fog.
Egyáltalán nem kell még megjönnie. Anyukád pedig nõ, õ is menstruál, tudja mi az, emiatt nem kell elõtte zavarban lenned!
Semmi gond. Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Õk sem értékesebbek semmivel azért, mert menstruálnak, és Te sem vagy kevésbé jó és értékes, mert még nem menstruálsz! Egyébként 16 éves korodig nem is kell aggódnod! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Ne törõdj a sok okostojással aki oktat most, mert bizony a te korodban õket is megette a fene, hogy mikor lesz már "nagylány", csak most már elfelejtették azt. Semmi gond sincs egyébbként, 16-17 éves korodig teljesen normális, bármikor is jön meg.
Nekem is késõbb jött meg mint a többi lánynak. Utolsók között voltam és a "barátaim" piszkáltak miatta. Aztán egyszer sétáltam és fájt a hasam majd itthon wc közben vettem észre, hogy megjött. Mondtam itthon még elõtte hogy nagyon fáj a hasam és csak simán kinyögtem hogy megjött. Eléggé utálom ezt a témát és nemszeretek ilyenekrõl beszélgetni. Magamban én is váram hogy megjöjjön hiszen rosszul esett és aggódtam. Viszont ha megfog jönni neked is és esetleg te is a görcsölõs fajta leszel akkor viszont rossz lesz mert nem kellemes érzés. Úgyhogy azért mert neked még nem jött meg nem kell, hogy izgulj még van idõd mert ez változó. Van akinek 10 éves korban de van akinek csak 16 évesen jön meg elõször. Ha viszont ez után se akkor elkell menni orvoshoz. 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Lehetek meg terhes? Csinaltam tegnap tesztet negativ lett de a menszim meg sehol nincsen es mar reg meg kellet volna jonnie! Teszteljek masikkal? Tuneteim nincsenek!

Legjobb válasz: ha már rég megkellett volna jönnie, és negatív a teszt akkor nem vagy terhes. de lehet gyulladás, idegeség, hormonprobléma, stb.. ha nem jön meg egy hét múlva menj el dokihoz.

ha már rég megkellett volna jönnie, és negatív a teszt akkor nem vagy terhes. de lehet gyulladás, idegeség, hormonprobléma, stb.. ha nem jön meg egy hét múlva menj el dokihoz.
Szia!Azt nem irtad, hogy mennyi ideje kesik.En tavaly December 3.-an menstrualtam volna, de nem jott meg.:-) Csinaltam egy tesztet 7.-en es a teszt negativ volt, de tovabbra sem jott meg.Egy het mulva 14.-en csinaltam meg egy tesztet es az mar pozitiv lett.:-)))Azota mar megszuletett a gyonyoru kicsi lanyom!Csinalj meg egy tesztet, lehet neked is korai volt az elso teszt.Sok sikert kivanok! Udv.egy 4 honapos kiralylany anyukaja!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt:)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat de mar megjott:( 2 napot kesett

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Miket egyek, hogy hízzak? Nagyon sovány vagyok és így nem akar megjönni.13 éves vagyok, de nekem már rég meg kellett volna jönni 10 évesen, csak sovány vagyok. Segít valaki?

Legjobb válasz: Miért gondolod hogy már 10 évesen megkellett volna jönnie?? Egyébként egyél sok kenyeret tésztát pl. attól biztos hízni fogsz.

Miért gondolod hogy már 10 évesen megkellett volna jönnie?? Egyébként egyél sok kenyeret tésztát pl. attól biztos hízni fogsz.
Mindenkepp valtoatos etrendet, kicsit tobb szenhidrattal es feherjevel. Mi az, hogy reg meg kellett volna jonnie 10 evesen? Anyudnak is akkor jott meg?
Nem feltétlen kell megjönni 10 éves korodban, sõt az talán még korán is van. Lehet, hogy késõn érõ típus vagy. Semmi baj, hogy 13 évesen még mindig nem jött meg. :) Linkelek Neked, hogy olvasgathass a hízókúráról http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=14841 http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=3&cid=860
A kérdező hozzászólása: a családomban 4 generációra visszamenõleg mindenkinek 10-11 évesen jött meg, én is korán érõ lennék , már 11 évesen borotválnom kellett magamat stb 32 kg vagyok
32 kg, és hány cm?.
A kérdező hozzászólása: 155
szia, én is vékony vagyok, nekem is késön jött meg, 15 voltam, de hidd el nem maradsz le semmiröl, ez nem olyan jo dolog hogy várni kell.most 20 vagyok de már nagyon utálom ezeket a napokat.Ne izgulj majd eljön az ideje.
Nekem is úgy volt a családban hogy mindenkinek(lányoknak)10-12 évesen jött meg elõször és nekem meg 15 évese..:D Én is vártam már mert azt hittem hogy nem olyan rossz mit amilyennek a többiek mondták, azt hittem túloznak..de nem..:D Nem kell azon semmit sem várni, nem attól leszel nagylány.. Én is vékony vagyok de nem azért jött meg késõbb...a nõgyógyászom is mondta hogy ennek a kettõnek nincs köze egymáshoz...

Terhes lehetek? Megkelett volna jönnie, de helyette egy kis barna cseppek voltak a bugyimon és azóta semmi jele mensinek. Mitől lehet ez. Kisbabát szeretnénk. Már meg kelett volna jönni amúgy remélem nem fog.

csináltam ma tesztet lehet hogy korai volt??

Legjobb válasz: lehetséges, de mindenképpen menj el a nõgyógyászhoz mert az is lehet hogy elkaptál valami, vagy felfáztál... de szerintem ez már a baba... :) Remélem összejön!

lehetséges, de mindenképpen menj el a nõgyógyászhoz mert az is lehet hogy elkaptál valami, vagy felfáztál... de szerintem ez már a baba... :) Remélem összejön!
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy írtál

Mi lehet a bajom? Már 31. -én meg kellett volna jönnie a menstruációmnak.

Minden tünetét érzem annak,hogy meg fog jönni,de eddig semmi.Igaz ettem citromot,de nem hinném,hogy ez lenne a baj.Szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ha jelez a tested, hogy meg fog jönni, akkor meg is fog jönni hamarosan. És a négy napos csúszás nem is olyan sok, és számtalan oka lehet. Pl. pont, hogy azon stresszelsz, hogy mikor fog megjönni:), igen a citromtól is lehet; a szex is kitolhatja; esetleg mostanában felborult a napirended, kevesebbet alszol, vagy nagyobb terhelésnek vagy kitéve..... szóval a nõi test nagyon érzékeny az ilyesmire....ne aggódj...

Ha jelez a tested, hogy meg fog jönni, akkor meg is fog jönni hamarosan. És a négy napos csúszás nem is olyan sok, és számtalan oka lehet. Pl. pont, hogy azon stresszelsz, hogy mikor fog megjönni:) , igen a citromtól is lehet; a szex is kitolhatja; esetleg mostanában felborult a napirended, kevesebbet alszol, vagy nagyobb terhelésnek vagy kitéve..... szóval a nõi test nagyon érzékeny az ilyesmire....ne aggódj...
A kérdező hozzászólása: Szia. Igen végülis ebben igazad van.:) Köszönöm a válaszod!

6 hónapja szültem.2 hónapja megjött a menszim, de nem pontosan, elég darabos is volt. Most meg kellett volna már jönni 2 napja, de semmi. Fáj a hasam és nagyon fel vagyok puffadva, de nem érzem hogy meg akarna jönni. Menjek orvoshoz? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.

Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! remélem minden rendben lesz nálad is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!