Találatok a következő kifejezésre: Már meg tudni mondani a nemét (20 db)

Már meg fogják tudni mondani a nemét?

Voltam a dokimnál 18 hetes uh-n. Gyönyör? szépen fejl?dik a kismazsolám, és olyan szépen mutogatta a fenekét, hogy öröm volt nézni. A genetikaira 2 hét múlva kell mennem, akkor már fogják tudni mondani a nemét? A dokim szerint most még nem látni, de a genetikai nagyobb felbontású lesz.

Legjobb válasz: Szia. Ha õ is akarja, akkor igen. Nekünk már a 18 hetesen megmutatta magát. 31 hetes kismama

Szia. Ha õ is akarja, akkor igen. Nekünk már a 18 hetesen megmutatta magát. 31 hetes kismama
Ha úgy fekszik, megmondják a nemét.A mi mazsolánk már 27 hetes és még mindig takargatja magát:(
Igen, 16 hét után ha úgy fekszik, látni:-) Sok sikert:-)
Nekünk is csak a 30. héten mutatta meg a nunit, de akkor aztán nagyon beterpesztett:)
Nekem 12 hetsen gyanították, h valószínû, h fiú aztán a 18 hetes 4-den mondták, h tényleg az.Sztem neked is meg fogják már tudni mondani.33 hetes kismama
Szia Nekunk is megmutatta a babaoca a 16.heten a kukacat, de ez tenyleg csak attol fugg, h O akarja e vagy nem, ha nem ugy fekszik, akkor nincs mit tenni.A baratnom 32 hetesen tudta meg, h fiu lesz, hiaba volt 4 d-s uh-n ott sem akarta megmutatni a futyiket. Nagyon boldog babavarast kivanok 24 hetes kismama
Nekem 12 hetesen tisztán látszott, hogy kukis.

Canesten krémet felkenhetem a hajtövemben lévő piros foltra? Már korpásodik is. Doki csak kísérletezik velem. Már pár féle szert felírt, de nem használtak. Szövettan meg tudná mondani, hogy mi ez?

Legjobb válasz: Sztem te ne akard megzavarni a doki vizsgálatát egy másfajta krémmel. Nem egy halálos eset, lehet, a nap okozza, vagy valamilyen szer, amit használsz. hagyd a dokira...

Sztem te ne akard megzavarni a doki vizsgálatát egy másfajta krémmel. Nem egy halálos eset, lehet, a nap okozza, vagy valamilyen szer, amit használsz. hagyd a dokira...
Bajod nem lesz tõle, de ha már kaptál "pár szert" valószínûleg olyan is volt közte, ami azonos hatású a Canestennel. Az orvos sem hülye ám! A bõrgyógyászati dolgokkal az a gond, h egy "kiütést", bõrelváltozást nagyon sok különbözõ probléma okozhat, ezért nem lehet mindig rögtön megtalálni a megfelelõ kezelést.
A kérdező hozzászólása: Szövettan meg tudná mondani, hogy mi ez?
Valószínûleg igen. De az az utolsó lépés szokott lenni, ha semmilyen kezelés nem jön be.

Aki vett már razer deathstalker essential billentyűzetet, meg tudná mondani, hogy ledesek-e a billentyűk vagy nem?

Mert ha nem akkor nem szenvedek vele, de ha igen akkor, hogy lehet megcsinálni, hogy világtsanak a billentyűk?

Legjobb válasz: Esetleg ez alapján? http://dl.razerzone.com/master-guides/Deathstalker/Deathstal.. 6. pontA nyáron Ribarica-Karlobagra mennénk a családdal kirándulni, csak nem tudjuk milyen a strand. Aki volt már ott az meg tudná mondani nekem milyen ott a strand?

Legjobb válasz: Van olyan klasszikus kavicsos,köves mediterrán adriás,meg van "beach"-jellegû homokos is.

Van olyan klasszikus kavicsos, köves mediterrán adriás, meg van "beach"-jellegû homokos is.
A kérdező hozzászólása: Fokozatosan mélyülõ az összes part, vagy van-e betonozott rész, ahonnan egybõl mély a víz és lehet ugrálni (gyerekek miatt)? Még annyi, hogy tudja-e ajánlani?

Aki otthon van a zene világában, meg tudná mondani ki az előadója annak a számnak, aminek csak a videoklipjére emlékszem? Már pár éves, nem mostani.

Van benne egy lány, aki nagy szívet visz magával az utcán és várja a randijára a srácot, de a fiúk mind megijednek a szív láttán és eliszkolnak. A lány pedig egyre reménytelenebb és a szív a kezében ezzel egyenes arányban kisebb.. Ki az énekes/előadója, mi a szám címe? Köszi!

Csináltam fül piercinget egész fent (már régebben) és ahogy megérintem mintha egy kicsi dudor lenne ott (nem fáj), szerintem ennek nem kéne ott lennie ezért esetleg valaki meg-e tudná mondani, hogy ez rendben-e van vagy ha nem akkor mi a teendő?

Legjobb válasz: bent van még vagy már összeforrt? (ha összeforrt, akkor a lyuk nyoma, semmi komoly. Ha nem, akkor valami begyûlt, nekem tágító mellett van 1-2 kis góc, amik ugyanúgy nem fájnak)

bent van még vagy már összeforrt? (ha összeforrt, akkor a lyuk nyoma, semmi komoly. Ha nem, akkor valami begyûlt, nekem tágító mellett van 1-2 kis góc, amik ugyanúgy nem fájnak)

Valaki meg tudná nekem mondani hogy hol tudnám letölteni a Skins 3. -4. évadját FELIROSAN? Már pirateclubon is keresetem de ott nem jók a linkek és sehol sem találom.

Legjobb válasz: Sokkal ritkább a videó+felirat megosztása ahhoz képest, hogy X helyen letöltheted a videót, majd Y helyen hozzá a feliratot. Mivel angol a videó, külföldi publikus torrentoldalon is elérhetõ, majd a feliratok.info vagy hosszupuskasub.com oldalon van rá felirat. Elõször keresd meg hogy milyen felirat van, majd olyan videoverziót tölts le hozzá, így nem fog késni vagy sietni a kettõ egymáshoz képest. Utána egy mappán belül azonos nevük legyen a fájlpároknak, így a lejátszók automatikusan betallózzák a videó mellé a feliratot.

Sokkal ritkább a videó+felirat megosztása ahhoz képest, hogy X helyen letöltheted a videót, majd Y helyen hozzá a feliratot. Mivel angol a videó, külföldi publikus torrentoldalon is elérhetõ, majd a feliratok.info vagy hosszupuskasub.com oldalon van rá felirat. Elõször keresd meg hogy milyen felirat van, majd olyan videoverziót tölts le hozzá, így nem fog késni vagy sietni a kettõ egymáshoz képest. Utána egy mappán belül azonos nevük legyen a fájlpároknak, így a lejátszók automatikusan betallózzák a videó mellé a feliratot.
Pszichiáter szakorvos vagy klinikai szakpszichológus tud neked segíteni, ha te is akarod.
Ez szerintem nem betegség, valamikor még a múlt században az urak nevezték annak, csak azért, hogy saját "elítélendõ" rossz szokásaikat egy kicsit jobb színben tüntessék fel. Ezt a szokást mifelénk símán lopásnak nevezzük, és ha ez sorozatban fordul elõ, akkor pedig még rosszabb, és óvja meg tõled a sors az összes rokonodat, ismerõsödet, és mindenkit, akivel kapcsolatba kerülsz!!!!! Ne áltasd magad, erre egyébként nincs is gyógyszer! Szokj le arról, hogy ami nem a tied, amiért nem te dolgoztál meg, azt csak úgy símán lenyúlod mástól!!!!
Fordulj szakértõhöz, de vigyázz, mert a pszichiáterek hajlamosak inkább gyógyszert felírni, mint pszichoterápiára küldeni. A gyógyszer viszont csak elfedi, de nem mulasztja el a problémát, ami miatt akár fogházat is kaphatsz! Már ha abbahagyod a gyógyszert.
Igen, akár fegyházat is kaphatsz: ha abbahagyod a gyógyszert, és folytatod a betegséged, a kleptománia ûzését. Tehát a gyógyszert felejtsd el, és kezdd el a leszokást, vedd valahogy úgy, mint a dohányosok, egyéb káros szenvedélyekkel élõk: nem könnyû, de le lehet szokni!

12 hetes terhes vagyok. Csütörtökön megyek genetikai vizsgálatra. Mit fog látni a dokim? Esetleg a nemét már meg fogja tudni mondani?

Mellesleg néha szúr egy picit a hasam,meg picit fáj,de utánna olvastam hogy ez a méh növekedését jelenti.szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! A hasszurka, meg az enyhe fájdalom normális.Akkor van gond ha erõs görcseid lennének, és véreznél. A nemét majd csak a 18-20 hét fele tudják megmondani, egy jobb géppel, és persze ha a manó is úgy fordul. :) Most azt fogják vizsgálni, hogy a nyaredõ milyen vastag, gymor, húgyhólyag telõdik-e, lábak, kezek rendesen fejlõdnek-e, szivecskélyét megnézik, fejének a körtérfogatát lemérik. Remélem tudtam segíteni! :)

Szia! A hasszurka, meg az enyhe fájdalom normális.Akkor van gond ha erõs görcseid lennének, és véreznél. A nemét majd csak a 18-20 hét fele tudják megmondani, egy jobb géppel, és persze ha a manó is úgy fordul. :) Most azt fogják vizsgálni, hogy a nyaredõ milyen vastag, gymor, húgyhólyag telõdik-e, lábak, kezek rendesen fejlõdnek-e, szivecskélyét megnézik, fejének a körtérfogatát lemérik. Remélem tudtam segíteni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, megnyugodtam:) )
múlt hétfõn voltam 12 hetes genetikai UH-n, (12+4-nél) és megmondták, hogy kisfiú. elõtte anno a lányomnál még a 23.-on sem merték kijelenteni. amúgy egy kis UFO-t fogsz látni. nagy fej, kb. ugyanakkora poci és 4 pici végtag, tarkóredõt fog mérni a doki ez 3 mm-ig normális (nekünk 1.4 mm volt), afölött Doen-ra utalhat. a szúrkázás normális, nõ a méh, nyõlnak a méhszalagok.
elõzõ vok. DOWN-ra utalhat és nyúlnak a méhszalagok... elírtam.
Én 21 hetes vagyok.Ezen az ultrahangon nekem csak CRL-t, nyaki redõt, és orrcsontot mértek, semmi mást.Nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy már most megmondják a nemét.Ha látszik is, azt se mondják 100%-ra. De ilyenkor még az orvosok sem nézik, annyira bizonytalan.18 hetesen már nagy biztonsággal megmondják, ha nem takargatja magát.A fiúkat könnyebb észrevenni.A kukac hamarabb látszik:) )A hasszurkálás teljesen normális, és a terhességgel együtt jár.Úgy van, ahogy írtad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!