Találatok a következő kifejezésre: Már meg tudni mondani a nemét (23 db)

Már meg fogják tudni mondani a nemét?

Voltam a dokimnál 18 hetes uh-n. Gyönyör? szépen fejl?dik a kismazsolám, és olyan szépen mutogatta a fenekét, hogy öröm volt nézni. A genetikaira 2 hét múlva kell mennem, akkor már fogják tudni mondani a nemét? A dokim szerint most még nem látni, de a genetikai nagyobb felbontású lesz.

Legjobb válasz: Szia. Ha õ is akarja, akkor igen. Nekünk már a 18 hetesen megmutatta magát. 31 hetes kismama

Szia. Ha õ is akarja, akkor igen. Nekünk már a 18 hetesen megmutatta magát. 31 hetes kismama
Ha úgy fekszik, megmondják a nemét.A mi mazsolánk már 27 hetes és még mindig takargatja magát:(
Igen, 16 hét után ha úgy fekszik, látni:-) Sok sikert:-)
Nekünk is csak a 30. héten mutatta meg a nunit, de akkor aztán nagyon beterpesztett:)
Nekem 12 hetsen gyanították, h valószínû, h fiú aztán a 18 hetes 4-den mondták, h tényleg az.Sztem neked is meg fogják már tudni mondani.33 hetes kismama
Szia Nekunk is megmutatta a babaoca a 16.heten a kukacat, de ez tenyleg csak attol fugg, h O akarja e vagy nem, ha nem ugy fekszik, akkor nincs mit tenni.A baratnom 32 hetesen tudta meg, h fiu lesz, hiaba volt 4 d-s uh-n ott sem akarta megmutatni a futyiket. Nagyon boldog babavarast kivanok 24 hetes kismama
Nekem 12 hetesen tisztán látszott, hogy kukis.

Az utcán találtam egy kiskutyát és befogadtam akkor még alig lehetett pár hetes. De most már kíváncsi vagyok milyen fajta vagy milyen keverék mert én nem nagyon értek a kutyákhoz. Aki valamennyit is ért hozzá meg tudná mondani nekem? Itt a képek:

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Aranyos. Valamilyen terrier biztos van benne.

Aranyos. Valamilyen terrier biztos van benne.
A háta alapján én is NJ mixre gyanakodnék... Illetve valamelyik szülõben tuti csorgadozott belõle minimális. A tappancsai mérete is arról árulkodik, hogy nem lesz egy pöttöm. Találtam néhány képet hasonló kutyákról... Nem mellesleg a füle is majdnem stimmel... [link] [link] [link]
Engem meg a szõrének a minõsége bizonytalanít el, olyan németjuhászos. Az biztos, hogy bull típusú terriereknek, meg sharpeinek nem ilyen "szálkás" a szõre.
Én is staff-sharpei keverékre gondoltam, de a háta színe kicsit elbizonytalanít.
pit, staffi vagy sharpei? egyébként nagyon édes kis kutyus :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.Hát az életkora kb 3-3 és fél hónaposra gondolom .A súlya 6.5 kg és itt az oldaláról a kép : [link] [link]
Pitbull keverék lehet, nagyon szép kutyus :)
Szerintem pit van benne, de nem tudom csak azt, hogy ez a kutya álomszép!
Ez két olyan kép, ami a feje látszik. A pitet nem tudom miért írták olyan biztosra, mert szerintem abszolút nem biztos, hogy van benne. Álló kép oldalról? Súlya? Jelenlegi életkora? Ebbõl egyébként még bármi lehet. Még egy jól sikerült keverék is :D.
Pitre tippelnék, de lehet Corso mix is... Egyébként úúúristen azok a lábak! Gratulálok hozzá!
Van benne pit-bull is ahogy írták, meg esetleg labrador még talán?
#5! Fekete lenne az orra. Ez Pit.
Jellegzetesek a fehér "zoknik" ...meg a fülek közti ráncok.
Szerintem staffordshire terrier van benne. :)
Sajnos nem tudok segíteni, csak egy virtuális kézrázással fejezném ki tiszteletemet: azért az nem semmi, hogy befogadtál egy kutyakölyköt, akirõl még csak azt sem lehetett tudni, hogy mekkora lesz majd.
Szerintem is valamelyik szülõ pitbull lehet. Jellegzetesek a fehér "zoknik"
sztem van benne pitbull
Köszi a képeket oldalról. Ezért kérdeztem, mert alkatra nem pit abszolút. Lehet, hogy valahol németjuhász tényleg van a felmenõk között. A mancsa alapján jó közepes méretûre fog nõni. Késõbb már több látszik majd belõle, hogy mi lehet a vérvonalban :D.

Canesten krémet felkenhetem a hajtövemben lévő piros foltra? Már korpásodik is. Doki csak kísérletezik velem. Már pár féle szert felírt, de nem használtak. Szövettan meg tudná mondani, hogy mi ez?

Legjobb válasz: Sztem te ne akard megzavarni a doki vizsgálatát egy másfajta krémmel. Nem egy halálos eset, lehet, a nap okozza, vagy valamilyen szer, amit használsz. hagyd a dokira...

Sztem te ne akard megzavarni a doki vizsgálatát egy másfajta krémmel. Nem egy halálos eset, lehet, a nap okozza, vagy valamilyen szer, amit használsz. hagyd a dokira...
Bajod nem lesz tõle, de ha már kaptál "pár szert" valószínûleg olyan is volt közte, ami azonos hatású a Canestennel. Az orvos sem hülye ám! A bõrgyógyászati dolgokkal az a gond, h egy "kiütést", bõrelváltozást nagyon sok különbözõ probléma okozhat, ezért nem lehet mindig rögtön megtalálni a megfelelõ kezelést.
A kérdező hozzászólása: Szövettan meg tudná mondani, hogy mi ez?
Valószínûleg igen. De az az utolsó lépés szokott lenni, ha semmilyen kezelés nem jön be.


Aki vett már razer deathstalker essential billentyűzetet, meg tudná mondani, hogy ledesek-e a billentyűk vagy nem?

Mert ha nem akkor nem szenvedek vele, de ha igen akkor, hogy lehet megcsinálni, hogy világtsanak a billentyűk?

Legjobb válasz: Esetleg ez alapján? http://dl.razerzone.com/master-guides/Deathstalker/Deathstal.. 6. pont

A nyáron Ribarica-Karlobagra mennénk a családdal kirándulni, csak nem tudjuk milyen a strand. Aki volt már ott az meg tudná mondani nekem milyen ott a strand?

Legjobb válasz: Van olyan klasszikus kavicsos,köves mediterrán adriás,meg van "beach"-jellegû homokos is.

Van olyan klasszikus kavicsos, köves mediterrán adriás, meg van "beach"-jellegû homokos is.
A kérdező hozzászólása: Fokozatosan mélyülõ az összes part, vagy van-e betonozott rész, ahonnan egybõl mély a víz és lehet ugrálni (gyerekek miatt)? Még annyi, hogy tudja-e ajánlani?

Aki otthon van a zene világában, meg tudná mondani ki az előadója annak a számnak, aminek csak a videoklipjére emlékszem? Már pár éves, nem mostani.

Van benne egy lány, aki nagy szívet visz magával az utcán és várja a randijára a srácot, de a fiúk mind megijednek a szív láttán és eliszkolnak. A lány pedig egyre reménytelenebb és a szív a kezében ezzel egyenes arányban kisebb.. Ki az énekes/előadója, mi a szám címe? Köszi!

Csináltam fül piercinget egész fent (már régebben) és ahogy megérintem mintha egy kicsi dudor lenne ott (nem fáj), szerintem ennek nem kéne ott lennie ezért esetleg valaki meg-e tudná mondani, hogy ez rendben-e van vagy ha nem akkor mi a teendő?

Legjobb válasz: bent van még vagy már összeforrt? (ha összeforrt, akkor a lyuk nyoma, semmi komoly. Ha nem, akkor valami begyûlt, nekem tágító mellett van 1-2 kis góc, amik ugyanúgy nem fájnak)

bent van még vagy már összeforrt? (ha összeforrt, akkor a lyuk nyoma, semmi komoly. Ha nem, akkor valami begyûlt, nekem tágító mellett van 1-2 kis góc, amik ugyanúgy nem fájnak)

Valaki meg tudná nekem mondani hogy hol tudnám letölteni a Skins 3. -4. évadját FELIROSAN? Már pirateclubon is keresetem de ott nem jók a linkek és sehol sem találom.

Legjobb válasz: Sokkal ritkább a videó+felirat megosztása ahhoz képest, hogy X helyen letöltheted a videót, majd Y helyen hozzá a feliratot. Mivel angol a videó, külföldi publikus torrentoldalon is elérhetõ, majd a feliratok.info vagy hosszupuskasub.com oldalon van rá felirat. Elõször keresd meg hogy milyen felirat van, majd olyan videoverziót tölts le hozzá, így nem fog késni vagy sietni a kettõ egymáshoz képest. Utána egy mappán belül azonos nevük legyen a fájlpároknak, így a lejátszók automatikusan betallózzák a videó mellé a feliratot.

Sokkal ritkább a videó+felirat megosztása ahhoz képest, hogy X helyen letöltheted a videót, majd Y helyen hozzá a feliratot. Mivel angol a videó, külföldi publikus torrentoldalon is elérhetõ, majd a feliratok.info vagy hosszupuskasub.com oldalon van rá felirat. Elõször keresd meg hogy milyen felirat van, majd olyan videoverziót tölts le hozzá, így nem fog késni vagy sietni a kettõ egymáshoz képest. Utána egy mappán belül azonos nevük legyen a fájlpároknak, így a lejátszók automatikusan betallózzák a videó mellé a feliratot.
Pszichiáter szakorvos vagy klinikai szakpszichológus tud neked segíteni, ha te is akarod.
Ez szerintem nem betegség, valamikor még a múlt században az urak nevezték annak, csak azért, hogy saját "elítélendõ" rossz szokásaikat egy kicsit jobb színben tüntessék fel. Ezt a szokást mifelénk símán lopásnak nevezzük, és ha ez sorozatban fordul elõ, akkor pedig még rosszabb, és óvja meg tõled a sors az összes rokonodat, ismerõsödet, és mindenkit, akivel kapcsolatba kerülsz!!!!! Ne áltasd magad, erre egyébként nincs is gyógyszer! Szokj le arról, hogy ami nem a tied, amiért nem te dolgoztál meg, azt csak úgy símán lenyúlod mástól!!!!
Fordulj szakértõhöz, de vigyázz, mert a pszichiáterek hajlamosak inkább gyógyszert felírni, mint pszichoterápiára küldeni. A gyógyszer viszont csak elfedi, de nem mulasztja el a problémát, ami miatt akár fogházat is kaphatsz! Már ha abbahagyod a gyógyszert.
Igen, akár fegyházat is kaphatsz: ha abbahagyod a gyógyszert, és folytatod a betegséged, a kleptománia ûzését. Tehát a gyógyszert felejtsd el, és kezdd el a leszokást, vedd valahogy úgy, mint a dohányosok, egyéb káros szenvedélyekkel élõk: nem könnyû, de le lehet szokni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!