Találatok a következő kifejezésre: Már meg tudni mondani (50 db)

Aki látta már, meg tudná mondani, mi a címe?

Egy -talán- német film címe az, ami nem jut eszembe. Kb. 3-3,5 éve láttam dvd-n. Nem hinném, h mozikban adták volna.

Legjobb válasz: Nem tom melyik lehet de van egy ugyan ilyen témájú film is A kísérlet /The Experiment

Nem tom melyik lehet de van egy ugyan ilyen témájú film is A kísérlet /The Experiment
Elõbb volt egy német film ugyanezzel a címmel, inkább azt nézd meg. Egyébként ez igaz történet, persze a film kicsit ki lett színezve :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, h segítettetek! Igen, erre gondoltam: http://www.filmkatalogus.hu/A-kiserlet--f12390

Szeretnék elmenni egy homeopátiás orvoshoz (Békéscsaba dr Buki Mária). Meg tudná mondani valaki, hogy mennyi egy rendelés?

Legjobb válasz: Kár, hogy nem érkezett válasz mert most engem is ez foglalkoztat, de ha esetleg a kérdés feltevõje visszanéz ide és járt is a doktornõnél, akkor elárulhatná mennyibe fáj 1 alkalom

Kár, hogy nem érkezett válasz mert most engem is ez foglalkoztat, de ha esetleg a kérdés feltevõje visszanéz ide és járt is a doktornõnél, akkor elárulhatná mennyibe fáj 1 alkalom
A kérdező hozzászólása: Nem voltam sajnos-vagy nem sajnos, nem is tudom mi a jobb, így összeget sem tudok mondani. Nem akarom visszadobni a labdát, de ha megtudsz valamit megírhatnád. Elérhetõségét még valahol találtam is a neten, de nem hívtam föl... Üdv!

Meg tudná mondani valaki, hogy - a leírásban részletezett filmet - hol tudnám megnézni? Már a címére sem emlékszem.

Volt valahol egy műsoros VHS kazettánk, amin az előzetesek között szerepelt. Aztán egyszer ismét szembetaláltam TV2-n, pár év múlva... 2 órával késtem le az egészet. =( Majdnem megőrültem! Az előzetesből kivehető történet egy repülőgépes utazással kezdődik egy 30-as nő és (emlékeim szerint) 10 év körüli vagy az alatti lányával. A lány persze kérdezi, hogy biztonságos-e a repülés. Anyja mondja, hogy persze, hisz saját maga tervezte az egész gép felépítését. Fel is szállnak. Útközben ugye alszik egyet az anyuka, de mire felébred, a lánya sehol. Faggatja az utasokat, de sehol a lánya. És ezután jönnek a pofáraesések : a személyzet kijelenti, hogy a lánya rajta sincs az utaslistán, úgymond nem is szállt fel a gépre. Majd később közlik, hogy a lánya meghal. Persze az anyuka nem őrült meg, hisz a két szemének, ezért belevág a kalandba a rejtélyes és szemét láthatatlan ellen, aki lenyúlta a kislányát. Szóval ezt a filmet szeretném látni végre, ha lehet és kérhetem - de ugye már a címére sem emlékszem. Torrent semmiképp sem jöhet szóba, de szinkronos youtube-"elérhetőség" (lehetőleg elfogadható minőségben/felbontásban) vagy pláne direkt letöltési linkeket nagyon szépen megköszönnék!

Legjobb válasz: A címe: Légcsavar A többiben nem tudok segíteni.

A címe: Légcsavar A többiben nem tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Vááááá, kösz! Címét legalább újra tudom. Esetleg továbbra is, ha valaki egy linkel megszánna... (?) :>
A kérdező hozzászólása: Már meg lett! Köszönöm a linket a küldõjének! :]


Valaki meg tudna mondani hogy ha meleg vagy forro levest vagy etelt eszik az ember miert csorog az orra? (mar akinek, nekem igen) Szeretnem tudni a biologiai magyarazatot ra ha van. :-)

Legjobb válasz: valószínûleg azzal lehet összefüggésben, hogy a meleg/forró folyadék sokkal intenzívebben bocsájt ki magából párát, mint a környezete. ezért a szájba/garatba kerülve a pára folyósabbá (bocs hogy ennyire vizuálisan fogalmazok:) teheti az ott lévõ váladékot. más magyarázat: beindítja a könnytermelést (ezt szinte bármi beindíthatja, de valszeg ez is a párával van összefüggésben), és emiatt az orrod is elered.

valószínûleg azzal lehet összefüggésben, hogy a meleg/forró folyadék sokkal intenzívebben bocsájt ki magából párát, mint a környezete. ezért a szájba/garatba kerülve a pára folyósabbá (bocs hogy ennyire vizuálisan fogalmazok:) teheti az ott lévõ váladékot. más magyarázat: beindítja a könnytermelést (ezt szinte bármi beindíthatja, de valszeg ez is a párával van összefüggésben), és emiatt az orrod is elered.
Valószínû, hogy az is belejátszik, hogy a forró gõz és étel miatt kitágulnak az orrban lévõ hajszálerek és emiatt lesz fokozott a váladéktermelés. Persze ez csak az én véleményen, nincs tudományosan bizonyítva.
Nagymamámmal is ez a helyzet, nem tudom miért... De nem vagy egyedül :)
A kérdező hozzászólása: Legalabb nem vagyok egyedul. :-)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt! :-) Neha olyan kellemetlen amikor valkivel elmegyek enni vagy kavezni stb... es szipogni kell vagy folyamatosan torolgetni az orromat. :-)

Aki mar latta a Te vagy az eletem c. sorozatot meg tudna mondani hogy kb. hany resz van meg hatra?

Koszi a normalis valaszokat...elore is

Legjobb válasz: Hat erre en is kivancsi vagyok,rohadt regota megy mar es kezdik nagyon bekomplikalni.

Hat erre en is kivancsi vagyok, rohadt regota megy mar es kezdik nagyon bekomplikalni.
A kérdező hozzászólása: Olvastam valahol hogy ment mas csatornan regebben, azert gondoltam hogy valaki tudja...
230 részes, kb. 6 hét múlva lesz vége.
Jézuuus! Mióta megy az már? Június?Vagy elõbb?

Canesten krémet felkenhetem a hajtövemben lévő piros foltra? Már korpásodik is. Doki csak kísérletezik velem. Már pár féle szert felírt, de nem használtak. Szövettan meg tudná mondani, hogy mi ez?

Legjobb válasz: Sztem te ne akard megzavarni a doki vizsgálatát egy másfajta krémmel. Nem egy halálos eset, lehet, a nap okozza, vagy valamilyen szer, amit használsz. hagyd a dokira...

Sztem te ne akard megzavarni a doki vizsgálatát egy másfajta krémmel. Nem egy halálos eset, lehet, a nap okozza, vagy valamilyen szer, amit használsz. hagyd a dokira...
Bajod nem lesz tõle, de ha már kaptál "pár szert" valószínûleg olyan is volt közte, ami azonos hatású a Canestennel. Az orvos sem hülye ám! A bõrgyógyászati dolgokkal az a gond, h egy "kiütést", bõrelváltozást nagyon sok különbözõ probléma okozhat, ezért nem lehet mindig rögtön megtalálni a megfelelõ kezelést.
A kérdező hozzászólása: Szövettan meg tudná mondani, hogy mi ez?
Valószínûleg igen. De az az utolsó lépés szokott lenni, ha semmilyen kezelés nem jön be.

Az utcán találtam egy kiskutyát és befogadtam akkor még alig lehetett pár hetes. De most már kíváncsi vagyok milyen fajta vagy milyen keverék mert én nem nagyon értek a kutyákhoz. Aki valamennyit is ért hozzá meg tudná mondani nekem? Itt a képek:

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Aranyos. Valamilyen terrier biztos van benne.

Aranyos. Valamilyen terrier biztos van benne.
A háta alapján én is NJ mixre gyanakodnék... Illetve valamelyik szülõben tuti csorgadozott belõle minimális. A tappancsai mérete is arról árulkodik, hogy nem lesz egy pöttöm. Találtam néhány képet hasonló kutyákról... Nem mellesleg a füle is majdnem stimmel... [link] [link] [link]
Engem meg a szõrének a minõsége bizonytalanít el, olyan németjuhászos. Az biztos, hogy bull típusú terriereknek, meg sharpeinek nem ilyen "szálkás" a szõre.
Én is staff-sharpei keverékre gondoltam, de a háta színe kicsit elbizonytalanít.
pit, staffi vagy sharpei? egyébként nagyon édes kis kutyus :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.Hát az életkora kb 3-3 és fél hónaposra gondolom .A súlya 6.5 kg és itt az oldaláról a kép : [link] [link]
Pitbull keverék lehet, nagyon szép kutyus :)
Szerintem pit van benne, de nem tudom csak azt, hogy ez a kutya álomszép!
Ez két olyan kép, ami a feje látszik. A pitet nem tudom miért írták olyan biztosra, mert szerintem abszolút nem biztos, hogy van benne. Álló kép oldalról? Súlya? Jelenlegi életkora? Ebbõl egyébként még bármi lehet. Még egy jól sikerült keverék is :D.
Pitre tippelnék, de lehet Corso mix is... Egyébként úúúristen azok a lábak! Gratulálok hozzá!
Van benne pit-bull is ahogy írták, meg esetleg labrador még talán?
#5! Fekete lenne az orra. Ez Pit.
Jellegzetesek a fehér "zoknik" ...meg a fülek közti ráncok.
Szerintem staffordshire terrier van benne. :)
Sajnos nem tudok segíteni, csak egy virtuális kézrázással fejezném ki tiszteletemet: azért az nem semmi, hogy befogadtál egy kutyakölyköt, akirõl még csak azt sem lehetett tudni, hogy mekkora lesz majd.
Szerintem is valamelyik szülõ pitbull lehet. Jellegzetesek a fehér "zoknik"
sztem van benne pitbull
Köszi a képeket oldalról. Ezért kérdeztem, mert alkatra nem pit abszolút. Lehet, hogy valahol németjuhász tényleg van a felmenõk között. A mancsa alapján jó közepes méretûre fog nõni. Késõbb már több látszik majd belõle, hogy mi lehet a vérvonalban :D.

A budapesti magyar színházban aki járt már, az meg tudná mondani hogy az erkély az milyen ülőhely? Mert így képen elnézve elég távol van a színpadtól.

Legjobb válasz: A Magyar Színházban még nem jártam ugyan, de jónéhány más színházban igen, és bizton állíthatom, kedves kérdezõ, hogy az erkély egyikben sem volt a színpad közelében :) Maximum annyival tudlak megvigasztalni, hogy kis színházban közelebb van az erkély, mint nagyban :))

A Magyar Színházban még nem jártam ugyan, de jónéhány más színházban igen, és bizton állíthatom, kedves kérdezõ, hogy az erkély egyikben sem volt a színpad közelében :) Maximum annyival tudlak megvigasztalni, hogy kis színházban közelebb van az erkély, mint nagyban :) )

A nyáron Ribarica-Karlobagra mennénk a családdal kirándulni, csak nem tudjuk milyen a strand. Aki volt már ott az meg tudná mondani nekem milyen ott a strand?

Legjobb válasz: Van olyan klasszikus kavicsos,köves mediterrán adriás,meg van "beach"-jellegû homokos is.

Van olyan klasszikus kavicsos, köves mediterrán adriás, meg van "beach"-jellegû homokos is.
A kérdező hozzászólása: Fokozatosan mélyülõ az összes part, vagy van-e betonozott rész, ahonnan egybõl mély a víz és lehet ugrálni (gyerekek miatt)? Még annyi, hogy tudja-e ajánlani?

Betört a fényképezőm kijelzője. Akinek már volt hasonló esete, meg tudná mondani, mennyiért javították meg?

Csak körül-belüli árra vagyok kíváncsi, vagy inkább vegyek újat?

Legjobb válasz: Inkább vegyél újat.

Inkább vegyél újat.
7000.- a kijelzõ. Miskolcon ingyen kicserélem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!