Találatok a következő kifejezésre: Már meg tudni (440 db)

IPhone_ Valaki aki használta már, meg tudná irni hogy müködik az iCloud?

Hová tárolodnak el az informáciok, fájlok? Sms üzenteket, telefonszámokat is lehet vele archiválni?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen csak bekapcsolod, beállítod miket mentsen, és feltölti amikor WiFi-vel kapcsolódsz és töltõn van a telefon. 5GB tárhelyed van ingyen, továbbit lehet vásárolni, de én feleslegesnek tartom. A képeid is feltöltheted rá, akkor lehet érdemes még tárhelyet venni. Szépen mûködik, igénybe vettem már egy visszaállításkor, akkor a telefonkönyvet sikerült megmentenem vele.

Tulajdonképpen csak bekapcsolod, beállítod miket mentsen, és feltölti amikor WiFi-vel kapcsolódsz és töltõn van a telefon. 5GB tárhelyed van ingyen, továbbit lehet vásárolni, de én feleslegesnek tartom. A képeid is feltöltheted rá, akkor lehet érdemes még tárhelyet venni. Szépen mûködik, igénybe vettem már egy visszaállításkor, akkor a telefonkönyvet sikerült megmentenem vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
En november 29-en voltam Szegeden es igen, regebbi szamokaat is jatszanak. :) 14/L

Aki látta már, meg tudná mondani, mi a címe?

Egy -talán- német film címe az, ami nem jut eszembe. Kb. 3-3,5 éve láttam dvd-n. Nem hinném, h mozikban adták volna.

Legjobb válasz: Nem tom melyik lehet de van egy ugyan ilyen témájú film is A kísérlet /The Experiment

Nem tom melyik lehet de van egy ugyan ilyen témájú film is A kísérlet /The Experiment
Elõbb volt egy német film ugyanezzel a címmel, inkább azt nézd meg. Egyébként ez igaz történet, persze a film kicsit ki lett színezve :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, h segítettetek! Igen, erre gondoltam: http://www.filmkatalogus.hu/A-kiserlet--f12390

Egy nőgyógyászati rutinvizsgálat során már meg tudná állapítani a doki, hogy kb. (4-5) hetes terhes vagyok? Pl. Ha nem mondom neki, h esetleg az lehetek és más panasszal fordulok hozzá.

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel a méh állapotán 4-5 hetesen észreveszi, viszont azt nem lehet kizárni, hogy késõi beágyazódásod volt... Vagyis ha nem menstruálsz, akkor azért érdemes tesztelned egy idõ után mégis...

Nagy valószínûséggel a méh állapotán 4-5 hetesen észreveszi, viszont azt nem lehet kizárni, hogy késõi beágyazódásod volt... Vagyis ha nem menstruálsz, akkor azért érdemes tesztelned egy idõ után mégis...
ilyenkor a méhed már felpuhult, az uh-n legalább a szikhólyag látszik meg kell tudnia mondani
A kérdező hozzászólása: de nem végzett uh-s vizsgálatot.
6 hetesen voltam dokinál, manuális vizsgálattal azt mondta, hogy felpuhult, megnagyobbodott méh, itt valószínûleg baba van. Aztán persze uh-t is csinált és bebizonyosodott.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) akkor felesleges tesztet csinálnom...

Szeretnék elmenni egy homeopátiás orvoshoz (Békéscsaba dr Buki Mária). Meg tudná mondani valaki, hogy mennyi egy rendelés?

Legjobb válasz: Kár, hogy nem érkezett válasz mert most engem is ez foglalkoztat, de ha esetleg a kérdés feltevõje visszanéz ide és járt is a doktornõnél, akkor elárulhatná mennyibe fáj 1 alkalom

Kár, hogy nem érkezett válasz mert most engem is ez foglalkoztat, de ha esetleg a kérdés feltevõje visszanéz ide és járt is a doktornõnél, akkor elárulhatná mennyibe fáj 1 alkalom
A kérdező hozzászólása: Nem voltam sajnos-vagy nem sajnos, nem is tudom mi a jobb, így összeget sem tudok mondani. Nem akarom visszadobni a labdát, de ha megtudsz valamit megírhatnád. Elérhetõségét még valahol találtam is a neten, de nem hívtam föl... Üdv!

Van egy nőstény vemhes macskám. Elég nagy a hasa már és egész nap a kertben mászkál fel és alá és elég sokat fekszik. Számításaim szerint a héten már meg kell hogy legyenek a kölykök. Honnan lehet tudni hogy órái esetleg napjai vannak mielőtt lefial?

Legjobb válasz: Onnét lehet tudni, hogy a vemhességét elõre tervezted, mivel tenyésztõ vagy, a vemhessége alatt állatorvosi felügyelet alatt volt a macska és az orvos elmondta neked, hogy mikorra várhatóak a kölykök. A macskának az összes oltása megvan, hogy még véletlenül se születhessenek beteg kölykök. Ja, és természetesen a házban van, ahol elõ van készítve számára a megfelelõ hely. Ha nem így van, akkor az hosszabb választ igényel.

Onnét lehet tudni, hogy a vemhességét elõre tervezted, mivel tenyésztõ vagy, a vemhessége alatt állatorvosi felügyelet alatt volt a macska és az orvos elmondta neked, hogy mikorra várhatóak a kölykök. A macskának az összes oltása megvan, hogy még véletlenül se születhessenek beteg kölykök. Ja, és természetesen a házban van, ahol elõ van készítve számára a megfelelõ hely. Ha nem így van, akkor az hosszabb választ igényel.
Gyorsan vidd be a házba és készíts neki helyet, különben gáz lesz!!!

Mik a végelgyengülés lépései? Valakinek halt már meg így rokona- elnézést- csak tudni akarom mire számítsak?

Legjobb válasz: Általában elõször az öltözködésben kell segíteni, vagy a fürdésnél. Késõbb már enni sem fog tudni egyedül és a vécéig sem tud elmenni, ágytál, pelenkázni kell, vagy szobavécét kell venned. Etetni, mosdatni. Felfekvéseit kezelni (ha szükséges) .

Általában elõször az öltözködésben kell segíteni, vagy a fürdésnél. Késõbb már enni sem fog tudni egyedül és a vécéig sem tud elmenni, ágytál, pelenkázni kell, vagy szobavécét kell venned. Etetni, mosdatni. Felfekvéseit kezelni (ha szükséges) .
A kérdező hozzászólása: ezek már megvannak...:( alvás, ilyenek? demens 97 éves nénit gondozok és a fia elmegy 10 napra külföldre és hát eléggé tartok attól hogy pont akkor maradok egyedül. a haláltól nem félek, csak az egész olyan hülyén jönne ki. már nem alszik rendesen. nagyon gyenge van amikor egész nap ágyban van mert nem bír felállni. az evés most jobb, mint volt de elõzõ héten azt hittük csak pár órája van. szerintem így hogy nem alszik rendesen ki fog készülni a szervezete... 2 éjjelt nem alszik, napközben pár percre szundizik aztán 1 éjjel alszik meg másnap is. ez így van pár hete. a fiát se ismeri fel néha...:(
Ha menni kell, hát menni kell. Ha meghal nálad, ügyeletet kell hívni.
A kérdező hozzászólása: Jaja, megvan rá a céges forma. És a fiúval is megbeszéltük, csak még azt nem hogy mi van ha pont akkor amikor külföldön van. Londonban vagyok ráadásul... 999, fiú telefon, cég telefon. Aztán onnan nem tudom. Meg azt se hogy én nekem hogy lesz munkám meg szállásom...
Nem lennék a helyedbe, de gondolj arra hogy jobb mintha te halnál meg. Reméljük álmában leáll a légzése. Az nyugis. Amúgy azt hiszem levegõért szoktak kapkodni és egyszer csak elernyed a testük. A levegõért kapkodás eltarthat több órát.
MIért nem tud aludni?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mert már teljesen felborult a biológiai órája. Én elég jól bírom az éjszakázást de ennyit én se bírok és így lettek éjszakás gondozóink. Ma meglátom hogy alszik-e, elég jól volt napközben, ilyen nem is nagyon volt mostanság. Egyszerûen csak nem szokott aludni, tegnap pl elszundizott 5-15 percre aztán ébren volt 45 percig kb. és így váltakozva... iszonyat.

Aki dolgozott már KFC-ben, meg meg tudná velem osztani tapasztalatait?

Nem diákmunka, teljes munkaid?s, konyhai leszek (kés?bb kassza). Vélemények? :)

Legjobb válasz: 8 hónapot dolgoztam a KFC-ben, sírva jöttem el, mert az idegeim felmondták a szolgálatot kb. A vendégek iszonyatos nagy baromságokat tudnak kérdezni, folyamatosan kapod az ívet a fõnököktõl, hogy miért nem úgy adod el a dolgokat, ahogy kellene... Mellesleg belsõ ellenõrzések is vannak, az se szívderítõ. Mondjuk mindezt elnézném, ha nem minimálbért fizetnének. És tudnám még sorolni....

8 hónapot dolgoztam a KFC-ben, sírva jöttem el, mert az idegeim felmondták a szolgálatot kb. A vendégek iszonyatos nagy baromságokat tudnak kérdezni, folyamatosan kapod az ívet a fõnököktõl, hogy miért nem úgy adod el a dolgokat, ahogy kellene... Mellesleg belsõ ellenõrzések is vannak, az se szívderítõ. Mondjuk mindezt elnézném, ha nem minimálbért fizetnének. És tudnám még sorolni....
Olyan mint a mekdonaldsz, csak mostanában egy virágcserép van a pénztároskiscsajok fején.
Bocs, mi az a KFC?
Ne hülyítsetek már!
" Bocs, mi az a KFC?"--->LoL azért 2012-ben ilyet kérdezni.. :D másik meg én is kiváncsi lennék a válaszokra/tapasztalatokra
Virágcserép? Ezt most hogy kell elképzelni? Én még nem láttam ilyet.
Arab hét/hónap/fszom tudja mivan és ilyen piros sapkát viselnek ami a fülükig ér, amit a törökök szoktak viselni.
Sanyi, ne akarj kiskorú fiúkkal ismerkedni.
1.Igen, a gyerekek könnyen belázasodnak. 2.Amúgy kiskorút bármilyen szexuális jellegû kérdéssel bombázni zaklatás!
3.Sanyi!Ha 65 éves vagy, vagy 65-ös, nem érdekel, de ha a gyerekek közelébe mész, akkor levágom a farkadat!!!!!!

Hogyan tudnám megtartani az izmot a testemen? Próbálok rendesek táplálkozni de hetek óta nem marad meg semmi olyan mintha vízzel lenne tele a karom próbálok rizsát, húst enni de nem sokat ér nálam esetleg próbáljak meg valami kreatin kúrát?

Tegyük fel huzamosabb ideig intenzíven edzek valamiért veszítek az er?mb?l..de hogy miért azt jó lenne tudni eléggé ilyen zsírosodé volnék? vagy vízzel teli?

Legjobb válasz: Ez bonyolult kérdés! ahhoz hogy erre bárki is tudjon válaszolni, tudni kellene: - mióta edzel? - hogyan táplálkozol? stb... A kreatin tudomásom szerint még csak jobban vizesíti az izmot, mivel megköti a vizet. - Mit jelent az intenzívebb edzés? Létezik túledzés elképzelhetõ hogy abban szenvedsz.

Ez bonyolult kérdés! ahhoz hogy erre bárki is tudjon válaszolni, tudni kellene: - mióta edzel? - hogyan táplálkozol? stb... A kreatin tudomásom szerint még csak jobban vizesíti az izmot, mivel megköti a vizet. - Mit jelent az intenzívebb edzés? Létezik túledzés elképzelhetõ hogy abban szenvedsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!