Találatok a következő kifejezésre: Már másodszor elő (18 db)

A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem, hogy kb 3-4 óra után szokott ez lenni...
mas jateknal elofordul ilyen? a geped ki van portalanitva, vagy szellozik rendesen? gondolom hogy idovel tulmelegszik a geped
A kérdező hozzászólása: köszi, de a túlmelegedést szinte kizárnám teljesen, mivel nincs a gépnek oldala. Vga kártya passzív hûtésû 9600 GT-s nvidia. Most leszedek valami Vga tesztelõt, ami legalább a kártyát kizárja! Esetleg valakinek más ötlete? (a telepítést azért nem említem, mert a játék max 1 hónapja van csak fent)

Megpróbáltam ezt a gyakorlatot de már másodszor alszom el rajt miért?

http://www.youtube.com/watch?v=jfOahkMfXOY

Legjobb válasz: koncentráció, tudom hogy szar válasz, de jobb megoldás nincs erre.. talán annyi hogy "rázd fel" magad kicsit elõtte

koncentráció, tudom hogy szar válasz, de jobb megoldás nincs erre.. talán annyi hogy "rázd fel" magad kicsit elõtte
Szia! Egyszer próbáltam fekve, akkor engem is majdnem elaltatott!Törökülésben vagy széken ülve, viszont éber maradok!
A kérdező hozzászólása: Hm köszi a tanácsokat megprobálom ülve... Bár mikor felébredek olyan kipihent vagyok mint ha végig aludtam volna 8órát:)

Drágalátós nagyanyám vett egy termékbemutatón egy elég drága háztartási gépet. Ez garanciális időn belül, már másodszor romlik el! Megoldható, hogy a második meghibásodás miatt már pénzvisszafizetést kérjek?

Ha igen, akkor milyen lehet?ségeim vannak, mit tegyek, hogy ne küldjön el a cég? Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Az eladó cég jóformán azt ír bele, amit csak akar. Erre vannak elvileg a ptk-ban felülírhatatlan szabályok, inkább erre lennék kíváncsi! ( Lásd kínaikban is kiírják, hogy az akciós termékekre nincs garancia, holott ugyanolyan garanciát kell vállalniuk, mint bármelyik másik ruhanemûre! )

A kérdező hozzászólása: Az eladó cég jóformán azt ír bele, amit csak akar. Erre vannak elvileg a ptk-ban felülírhatatlan szabályok, inkább erre lennék kíváncsi! ( Lásd kínaikban is kiírják, hogy az akciós termékekre nincs garancia, holott ugyanolyan garanciát kell vállalniuk, mint bármelyik másik ruhanemûre! )
Olvasd el a garanciális feltételeket, ott részletezik mikor van csere ill.pénz visszaadás.


Mi ez a szám szélén? Már másodszor jön elö.

Sosem volt herpeszem. 2-3 honapja valami kiütötte a szám,ha kinyitottam vagy evés közben fájt a széle,mintha kicsit szakadt volna ha kicsapta volna valami. Csak akkor puhult ha bekentem krémmel de undoritoan nézett ki. Most elmult. ès megint kijött 2 napja egy kicsi..megint fáj az egyik szélén,mi az isten lehet ez? Nem iszom mások után se semmi. Ha nem herpesz akkor mi? Mit szedjek rá?

Legjobb válasz: Ez herpesz. Vegyél rá gyógyszertárban krémet. Most már van tapasztalatod, máskor ha érzed a feszülést, kis égetõ érzést, azonnal kend be. Nekem segít,ha fehér fogkrémmel bekenem, míg nincs rá rendes krémem.

Ez herpesz. Vegyél rá gyógyszertárban krémet. Most már van tapasztalatod, máskor ha érzed a feszülést, kis égetõ érzést, azonnal kend be. Nekem segít, ha fehér fogkrémmel bekenem, míg nincs rá rendes krémem.
mi az h az egyik szélén? a szájzugban?csak meg tudod állapitani, a herpesz hólyag. ha a szájzugodban van akkor lehet vitaminhiány vagy benyaltál valamit..az lehet attol is h más utan ittál. B vitamint szedj.
A kiújuló herpest kiválthatja: menses, gyomorrontás, influenza, idegesség, stressz , de csatlakozhat más fertõzõ betegségekhez is, pl:tüdõgyulladás. Amikor érzed, hogy el kezd viszketni a szád széle, azonnal fagyaszd le jégkockával. Így nem fognak kijönni a hólyagocskák.Ha már kijöttek, ne puhító krémmel kend be, hanem szárítóval, pl: fogkrém, vagy gyógyszertári kenõcs.
Ilyen van a szád szélén?http://www.rtlklub.hu/cikk/269704
nem herpesz..nekem is szokott ilyen lenni kucikos..ezüstkoloid rá a legjobb :)

Piros folt jelent meg a hasamon mar masodszor (illetve a hasam also reszen) ami nem tul nagy, 1 centi atmoruju kb. es 1-2 het alatt mulik el, ez lehet borgomba?

[de nem viszket,lehet valami olyan kajatol vagy..?!]

Legjobb válasz: Lehet. Menj el bõrgyógyászhoz, mert nem mindegy mivel kezeled, a szélesspektrumó vény nélkül kapható szarok meg csak annyit érnek, mint halottnak a csók...

Lehet. Menj el bõrgyógyászhoz, mert nem mindegy mivel kezeled, a szélesspektrumó vény nélkül kapható szarok meg csak annyit érnek, mint halottnak a csók...

Az xBoxomon már másodszorra tûnt el az Assassin's Creed 2 játékállásom. Ennek mi lehet az oka?

Ez a játék nagyon szöszölõs, és idegesítõ, hogy folyamatosan újra kell kezdenem... Két játékállásomat megõrizte, de egyszer már korábban újra kellett kezdenem egyszer, mert eltûnt.

Legjobb válasz: Van Live-od is?

Van Live-od is?
A kérdező hozzászólása: Igen
A játékhoz a frissítéseket is, letöltöd, mert általában, azok orvosolják az komolyabb problémákat.
A kérdező hozzászólása: Minden le van töltve, mégis eltûntek a játékállások.

50-es kétütemű Yamaha robogómban már másodszorra szakadt el az (ék) szíj. Okoz ez a többi alkatrészben/motorban valami kárt?

A második szakadás ma történt, pedig nem rég vettem bele az újat(maximum 200-250km-t mentem vele).(nem egy tuningolt gépről van szó 40-50km/h körül hajtom, 70-75 a vége alattam) Egy kereskedésben vettem használtan 10.808.km-rel. Először még azt mondtam hogy biztos azért mert már régi volt benne és kopott... ugyan oda vittem vissza kicserélni az elszakadt szíjat, 5000-Ft-ért rakták bele,(én nem láttam az új szíjat, és azt sem ahogy belerakják, csak mikor kész volt akkor szóltak) és semmi papírt nem kaptam róla, az is előfordulhat, hogy valami régi [email protected] használtat tettek bele..

Legjobb válasz: Lehet hogy jól átvertek. 3500ft egy szíj és otthon is be tudod tenni. Igazt, kell egy célszerszám (variátor blokkoló) de érdemes megvenni mert akkor késõbb is tudod cserélni vagy pl görgõcseréhez is jól jön. Egyáltalán nem nehéz, kezdõnek is 20 percen belül megvan.

Lehet hogy jól átvertek. 3500ft egy szíj és otthon is be tudod tenni. Igazt, kell egy célszerszám (variátor blokkoló) de érdemes megvenni mert akkor késõbb is tudod cserélni vagy pl görgõcseréhez is jól jön. Egyáltalán nem nehéz, kezdõnek is 20 percen belül megvan.
A kérdező hozzászólása: Oké és nem tusos hogy ez okoz-e a motorban valami kárt? Meg egy normális szíjnak kb mennyi az élettartama? Gondolom nem 200 km.
A kérdező hozzászólása: *tudod
Nyugi, nem okoz benne semmi kárt. Az enyémben 16.000 kilóméter körül van az állás de szerintem még nem volt benne cserélve...viszont jó lenne már.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

Férjem már másodszor hagyott el minket. Nincs nő a dologban, de ő kiégett. Most nem fogadtam pár nap után vissza, mint az első kirohanásnál. Mit tegyek? Valaki volt ilyen cipőben?

Van egy babánk 16 hónapos. Már egy hete könyörög, hogy engedjem vissza, mindent megígér... Nem tudom mit tegyek. Volt akinél rendbe jöttek a dolgok ilyen vagy hasonló szituációban? Igazából egy jól működő kapcsolatunk volt kb. 8,5 évig, de ő egy elég befelé forduló emberke, nem könnyű gyerekkorral, és enyhe depresszióba esett. Ezért ment el tőlünk. Jár pszichológushoz is.

Legjobb válasz: Talán jobb is ez így. Még mielõtt kiírtja a családját...

Talán jobb is ez így. Még mielõtt kiírtja a családját...
Hiszen a férjed depressziós, segiteni kell rajta, hogy rendbejöjjön. Nem józan ésszel teszi, amit tesz. Ha nem fogadod vissza még jobban kicsuszik a lába alól a talaj. Viszont kérdés, hogy te szereted-e igazán a férjedet, és szeretnél -e résztvenni a gyógyulásában? Sõt még párkapcsolati terápiára is elmehetnétek.
Én egy pasimat négyszer engedem vissza, utána midnig ugyanaz volt. Ha elsõ eset lenne azt modnanám engedd vissza, de így? Mi változott?
Csak úgy fogadd vissza ha pszichológushoz mentek. Másképp nem érdemes.
En termeszetessen visszaogadnam es kozossen keresnenk a megoldast arra miert tortenik ez meg rendszeressen. De azert hagyd egy kicsit szenvedni hagy erezze nem lehet ossze vissza ki es be lepni egy kapcsolatba.

Már másodszor fordult elő velem 2 héten belül, hogy 1-1 nap lázam lett, és rázott a hideg. Mitől lehetséges ez? 26 hetes terhes vagyok. A doki azt mondta, antibiotikumot kell szednem. Volt ilyen terhesség alatt másoknál is?

Félek, hogy komolyabb.

Legjobb válasz: Szia! Velem ilyesmi a 28-dik héten történt meg.Nagyon belázasodtam,fájt a vesém 9 napig a korházban kezeltek húgyuti fertõzéssel.13antibiot.injekciót kaptam.Akkor nagyon sokan voltak benn ezzel a gonddal.Hülyéskedtek a nõvérek,hogy ez vesebajos osztály kéne hogy legyen. Neked nem fáj semmi? Én is egyébként nagyon megijedtem azthittem fertözést kaptam,de szerencsére a babával minden ok volt. Most itt csüng rajtam és õ is akar neked irni:-))) 6,5hós leányka anyucija

Szia! Velem ilyesmi a 28-dik héten történt meg.Nagyon belázasodtam, fájt a vesém 9 napig a korházban kezeltek húgyuti fertõzéssel.13antibiot.injekciót kaptam.Akkor nagyon sokan voltak benn ezzel a gonddal.Hülyéskedtek a nõvérek, hogy ez vesebajos osztály kéne hogy legyen. Neked nem fáj semmi? Én is egyébként nagyon megijedtem azthittem fertözést kaptam, de szerencsére a babával minden ok volt. Most itt csüng rajtam és õ is akar neked irni:-))) 6, 5hós leányka anyucija

Már másodszor jön elő candida fertőzés a babavárás alatt. A dokim írt canesten, meg 1 másik féle hüvelytablettát. Van valamilyen módszer, hogy megszabaduljak végre tőle? Vagy majd a szülés után foglalkozzak vele?

Legjobb válasz: ez gombásodás ugye? mi mielõtt szexszelünk meg mossuk a pöcit. és azóta nincs gombásodásom. keresztányámnak meg azt mondta az orvos hogy mossák meg a pöcit és akkor nem lesz semmi baj.8 hetes kismami

ez gombásodás ugye? mi mielõtt szexszelünk meg mossuk a pöcit. és azóta nincs gombásodásom. keresztányámnak meg azt mondta az orvos hogy mossák meg a pöcit és akkor nem lesz semmi baj.8 hetes kismami
A candida makacs dolog, kitartónak kell lenni.Nem tudom az orvosod mennyire akar gyszerezni, mert azért az sem jó, ha végig kezelve vagy, de az is igaz hogy így sem maradhatsz.Sztem ha ami elõzõleg nem hatott, akkor a dokinak teljesen mást kéne írnia, és hosszabb kezelésben.Nekem régen volt, igaz akkor nem vártam babát, de akkor természetgyógyász tudott segíteni, a kencék nem váltak be.Remélem Te szerencsésebb leszel, sztem mindig panaszkodj a dokinak, amíg a megfelelõ kezelést ki nem találja neked.
a gombásoás makacs dolog mint írták elõtem is de biztos ennél erösebb gyógyszert nem írhaz a dokid a terhesség miatt esetleg kérdezz meg tõle hogy használhatsz -e irigálót mosakodásra lehet igy megelõzhetnéd én terhesség ellõt sokat voltam gyuladásal dokinál mig rátaláltam a dm-ben erre a pezsgötabletára és azal mosakodtam belülröl az irigálót egyszer kell megvenni és a pezsgötabi is eltart jó igeig nem drága de kérdezd meg a dokid én nem használhatom de nekem volt problémám barnáztam aterhességem elején és emiatt nem, lehet te használhatod
Nekem is másodszor jött elõ a terhesség alatt.Elõször még 12hetes kor elõtt.Én akkor használtam rá tejsavas irrigálást, és canesten krémet, betadint.Semmit nem segített.Nagyon szenvedtem vele, borzasztó kellemetlen volt.Amikor betöltöttem a 12 hetet használtam canesten hüvelytablettát, amitöl véreztem is.Nekem semmit nem használtak a házi praktikák, pl:fokhagymaevés, csak pamut fehérnemû, csak olaj és illatmentes túsfürdõ, és kiiktattam az édességet, banánt, és egyéb gombát"tápláló"ételeket is.Na nekem mindez NEM segített.Végül a dokim írt Gynazol hüvelykrémet, amit 12 hetes kortól már lehet használni, és az mulasztotta el a 10!!héten át tartó gombámat.Ezt recept nélkül is lehet már kapni azt hiszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!