Találatok a következő kifejezésre: Már második naponta többször (2 db)

Szedem a Duphastont. Már a második levelet kéne kezdenem 28-án. 3 napja naponta többször van hányingerem és hogy ennek vajon az lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: nem, ha rendesen szedted, akkor nem lehetsz terhes. ez a második levélnél még csak a mellékhatás.ha nem múlik el a máodik levél után menj dokihoz, mert akkor a gyógyo nem vált be.

nem, ha rendesen szedted, akkor nem lehetsz terhes. ez a második levélnél még csak a mellékhatás.ha nem múlik el a máodik levél után menj dokihoz, mert akkor a gyógyo nem vált be.
A kérdező hozzászólása: Na de figyú azt pont arra van hogy babánk legyen. Nem azért szedem hogy ne jöjjön össze a terhesség. Mert soha nem voltam hányingeres
Ne haragudj, azt hittem, fogamzásgátló... De ha a teszt negatív, akkor még mindig azt kell, hogy mondjam, hogy nem hiszem... Sokkal elõbb kell annak pozitívnak lennie, mint hogy hányingered legyen a terhességtõl...
Jaj, bocsi, elnéztem, azt hittem, hogy az elsõt én írtam, mert egy másik kérdéshez írtam ilyesmit... Sorry. :) Szal én egy másik válaszoló voltam... :)
A Duphaston egy nagyon "klassz" gyógyszer, aminek ugye az a hatása, hogy a menstruációt rendszeressé tegye. Ez nálam meg is volt. Viszont a mellékhatásai közé tartozik a hányinger, émelygés, hangulatváltozás (ez nem kis mértékben), stb. Nekem szerencsére csak egy dobozzal kellett beszednem, de alig vártam, hogy elfogyjon. Ha van rá esély, hogy terhes vagy, akkor csinálj egy tesztet, egyébként meg inkább menj vissza a nõgyógyászodhoz, és mondd el neki, hogy rosszul vagy a gyógyszertõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ csak azt tartom furcsának hogy már két levéllel beszedtem és semmi nem jelentkezett semmi mellékhatás.Én úgy gondolom hanem lenne jó a gyógyszer akkor elõbb is jelentkezet volna valamiféle mellékhatás Nem?

Már második hete naponta többször hirtelen mintha kőszerű nyomás nehezedne az ágyékomra, hogy a csípőm, combom is szinte belebénul. S nem a baba mozgása... Lehet méhgörcs?

Legjobb válasz: Szia. Menj nõgyógyászhoz panaszoddal. UH-on megnézheti a baba elhelyezkedését. Nem írod mennyi idõs kismama vagy.

Szia. Menj nõgyógyászhoz panaszoddal. UH-on megnézheti a baba elhelyezkedését. Nem írod mennyi idõs kismama vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi a figyelmeztetést, elfelejtettem: 37 hetes kismama. Amúgy mára vagyok beprogramozva uh-ra. Utolsón ezelõtt 3 héttel a baba a megfelelõ pózban fejjel lefele volt...
Htá én nem tudok neked ebben segíteni.de nekem is hasonlo a helyzet.mondjuk én még csak 15 vagyok és pasival se voltam még, de ugy kb 2 hete olyan mintha az alhasamat késsel szurkálnák, és nagyon nagyon fáj.szinte sirni tudnék annyira fáj.és nem tudom mit csináljak vele.aki tudja h mit kellene ezzel tenni megmondahatná.köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!