Találatok a következő kifejezésre: Már második alig (27 db)

Már második éjszaka alig alszom valamit. Mit tehetek ellene?

22 hetes kismama vagyok, és minden mozdulatra, minden hangra felébredek.

Legjobb válasz: szia:) 19 hetes vagyok,és alig alszom,éjjel felébredek,és vissza se tudok aludni.tv-ni kell,meg olvasgatni,nincs jobb ötletem,nekem is rossz,tudom mit érzel.

szia:) 19 hetes vagyok, és alig alszom, éjjel felébredek, és vissza se tudok aludni.tv-ni kell, meg olvasgatni, nincs jobb ötletem, nekem is rossz, tudom mit érzel.
Próbáld meg, hogy füldugóval alszol. Lehet, hogy elsõre furcsa lesz, de meg lehet szokni. Én már nélküle nem tudok elaludni... nekem leszokni lesz majd nehéz.. A gyógyszertárakban lehet kapni, én 3M márkájút szoktam venni, kb 100 ft. Csak jól meg kell nézni, hogy hogy kell betenni a fülbe, mert lehet kényelmetlen a rossz "behelyezés" miatt is. Így legalább a hangokat ki tudod küszöbölni.
ugyan ebben a cipõben járok, csak hempergek éjjelente az ágyban.
Én már két gyerekes Anyuci vagyok, a terhességek alatt én is alig tudtam aludni, de szerintem ez jó, mert már ilyenkor fel készülsz a szülés utáni 2-3 óránkénti szoptatásra és a minimális alvásra.Jó egészséget kívánok minden kismamának!
Szia!Nem akarlak elkeseriteni, de szoktasd hozzá magad, hogy pár hét múlva még kevesebbet alszol. 30 hetes terhes vagyok és a picim furfangos dolgokra képes éjjelente.Az összes belsõ szervem nyomja, izeg-mozog odabent, persze akkor, amikor már majdnem elalszok. Úgyhogy megnyugtatlak, Neked sem lesz egy "sétagalopp" a további idõszak.
Én 16 hetes vagyok és én sem alszom a 6 hét óta sõt még rémálmaim is voltam!

Leszbikus álom? Miért? Már másodjára.

Tegnap délután, ill. ma délután nemrég leszbikus beütésű álmom volt. Ma egy asztalon táncoltam egy félmeztelen csajjal erotikusan, és mikor összedörgölőzve táncoltunk szintén elélveztem. Undorodom magamtól, komolyan. o.O

Legjobb válasz: Nyugi, nem vagy leszbi. :)

Nyugi, nem vagy leszbi. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak üzenem, hogy idióta. :) Már csak azért is, mert nemigen tudnék mit kiverni magamnak.. Továbbá ha efféle igényeim lennének, akkor valószínûleg nem az Ezotéria, hanem a Szexuális témához írtam volna, ahol sok a hozzád hasonló csök. :) Utolsó elõttinek köszönöm a bõ választ. A barátságról szóló megállapításodban látok némi valóságalapot. :/ De a barátom mellett nem vagyok alárendelt szerepben. Sõt, általában én irányítom az eseményeket, én vagyok a domináns.
Egy újabb "kiverem amim van arra, hogy kiveritek amitek van a kérdésemre" kérdés :D Szextroll :D Fúúúj, undorodom magamtól, nem akartok privibe írni valamit, amitõl közösen undorodhatnánk egymástól SOKAN? :D
Freud szerint az erotikus álmoknak a valóságban javarészt nincs közük a szexualitáshoz. Esetleg nem lehet, hogy elnyomva érzed magad a kapcsolatodban? Hogy úgy érzed, alárendelt szerepet játszol a barátoddal szemben? Én arra tippelek, hogy valami ilyesmi miatt kreálhatott az agyad olyan álmot, amiben nõkkel vagy együtt. A másik pedig, amit a volt barátnõdrõl álmodtál: nem lehet, hogy esetleg szeretnél kibékülni vele, vagy valahogy rendezni a kapcsolatot? És te akarod a folyamatot irányítani, ugyanúgy, ahogy az álmodban az õ szexuális aktusát. Remélem, érthetõ voltam valamennyire. :)
Majd én kielégítelek bármi is legyen a favoritod én teljesìtem, diszkrétbe is mehet baby :)
Ezek az álmok az elfojtott sexuális vágyak miatt vannak, vagy nem XD
Szerintem a barátoddal való szex által maradtak bizonyos emlékeid, + bulikból, és ezek kissé összekeverednek.
A kérdező hozzászólása: Igen van, már lassan 2 éve.
Van barátod?
A kérdező hozzászólása: A tegnapi rész lemaradt. Szóval tegnap meg azt álmodtam, hogy egy volt jóbarátom p*nájába tologattam egy srác péniszét. És elélveztem közben.
Sokat jársz bulizni.
Szzh... A p*nát is ki lehet verni. Próbálkozz :D A szexuális témához írni sokkal, de sokkal több értelme lett volna. Hátha találsz egy szexológust, aki párhuzamot von az álmaid között. A álomfejtés nem elvont tudomány, a tudatalatti szimbólumokban gondolkodik, ezt fejtik vissza. Persze, ha jól tudom, a szexualitás az álomban is pont azt jelenti, amit. Szóval sajnálom, hogy nekem kell leírnom ezt, de valószínûleg rejtett homo/biszexualitás van a háttérben, amit olyannyira elnyomsz napközben, hogy még a gondolatától is irtózol. Sajnálatos, hogy a tudatalattidat ez nem érdekli, mikor alszol, ezért ilyen eseményeket hajigál be és fog is. Így már akkor megfelel? Mi a rák az a "csök"?

2 kérdés wow-hoz:1. Hogy lehet a képességeket mozgatni ha már ki vannak téve a számos sorra? (a második alul)

2. Hogy lehet képességeket kitenni a számos sor fölé/mellé?

Legjobb válasz: Ez most milyen kezdõ kérdés ?xd Fogod behuzod , bemakrózod arra a gombra amire teccik xD

Ez most milyen kezdõ kérdés ?xd Fogod behuzod , bemakrózod arra a gombra amire teccik xD
Én annó DK-val ugy pvpztem hogy F1-F4ig , 1-4ig qwer , asdf voltak a skillek és egérrel irányotottam.
A kérdező hozzászólása: Igen, az elsõ kommenthez mondanám már beraktam az egyik gombra és nem tudom áttenni.
escape-interface ott nézz körül
leval lockolva , vedd ki belõle és tudod huzogatni .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Ha le van lockolva az action bar akkor bal shiftet lenyomva tartod és úgy tudod átmozgatni a képességeket.A második kérdést nemigazán értem de ha az a kérdés, hogy lehet több action bart aktiválni akkor: interface / action bars (vagy valami ilyesmi)

Ebben a hónapba már másodjára jön meg. Ez normális? :S Több alul

12 éves vagyok először márciusban jött meg nekem. Akkor április kimaradt és most májusba 8.-a körül megint megjött de nem piros volt hanem barnás. Most látom hogy megint... És szintén barnás. Ez normális?:S kérlek segitsetek félek

Legjobb válasz: Az elején lehet normális, de mindig nem lehet arra fogni, hogy fiatal vagy, mert látatlanban senki nem tudja mi a baj. Úgyhogy az lenne a legjobb ha orvoshoz mennél!

Az elején lehet normális, de mindig nem lehet arra fogni, hogy fiatal vagy, mert látatlanban senki nem tudja mi a baj. Úgyhogy az lenne a legjobb ha orvoshoz mennél!
normális még nem állt be rendszeresre a ciklusod. eleinte nekem is volt, hogy a hónap elején meg a végén is megvolt. de aztán beállt rendesen.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: Tehát akkor neked sem volt semmi bajod? Te elmentél orvoshoz? 2. válaszoló: Orvoshoz nem akarok elmenni mert félek.:/ nem lehet valamit tenni ellene?
Lehet ez normális, de mégis megnyugtatóbb ha orvos is azt mondja. Elsõ voltam. Elõbb mindig ki kell zárni a betegségeket!
nem én nem mentem orvoshoz, mikor ez volt, csak egy pár évvel késõbb, mikor már rendszeresen beállt a vérzésem. nem hiszem amúgy, hogy 12 évesen bármi bajod lenne, de ha megnyugtat elmehetsz orvoshoz. a Heim Pálba jártam amúgy gyereknõgyógyászhoz ott egy aranyos doktornõ van.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszotokat.:)
nincs mit:)
Ne izgulj, ez teljesen normális! majd 16 éves korodra fog beállni.

Már második hónap telik el úgy, hogy alig jön meg, mitől lehet?

16 hónapja szültem, és mivel nem volt tejem, így elég hamar elkezdtem a Belara fog.gátlót szedni. Mindig is kevés volt a menstruációm, de most már két hónapja vasárnap tájékára és alig jön meg.Hétfőtől meg megint kell szednem, és félek, hogy baj, ha nem ürül ki a vér. csak a wc-papír véres, ha pisilek, és ennyi. Nem értem mi a baj, terhes tuti nem vagyok. köszi a segítséget

39 hetesen normális ha majd leszakad a hasam alja, meg a derekam? Nem menzi szerű görcs, hanem mintha le akarna szakadni, belenyilalgat már második napja. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Valószínüleg tágulsz. De ha bizonytalan vagy keresd fel a dokidat. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

Szia! Valószínüleg tágulsz. De ha bizonytalan vagy keresd fel a dokidat. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Szia. Szerintem lassan készülõdj :) Könnyû szülést!
Szerintem nomális, már sok jó nem vár rár, még egy hét, kitartás!

5 és fél hónapos kisfiam sokat bukik, már második napja alig eszik, viszont mosolygós, nyugodt egész nap. Mi lehet a baj?

Tápszeres, délben fozeléket kap, délután gyumolcsot, már 1 honapja. Mostanában gyakrabban bukik, akár 2 órával evés után is, a tejbol és fozelékbol csak kb. a szokásos felét eszi meg, aztán megfeszíti magát és sír, ha még tovább kínálom. Lehetséges, hogy jon a foga? Néha kiabál és keményen rág, de általában játszik, mosolyog. Lehetséges, hogy ilyen keveset eszik, és így is elég neki? Elore is koszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem ugyan nincs babám még sajnos, viszont épp tegnap olvastam az egyik Patika Magazinban, hogy ez normális (ha ahogy leírtad nem letört a gyerkõc). Nekik még nem záródik rendesen a gyomorszájuk, és a picurka kicsit túlzásba vitt ételfogyasztása visszajön, meg a levegõ nem mindig tud úgy távozni büfike formájában, hogy ne sodorna magával egy kis ételt. Az én véleményem, hogy ha nem túl sok a mennyisége a felbüfizett ételnek, akkor nem lehet komoly gond.

Nekem ugyan nincs babám még sajnos, viszont épp tegnap olvastam az egyik Patika Magazinban, hogy ez normális (ha ahogy leírtad nem letört a gyerkõc). Nekik még nem záródik rendesen a gyomorszájuk, és a picurka kicsit túlzásba vitt ételfogyasztása visszajön, meg a levegõ nem mindig tud úgy távozni büfike formájában, hogy ne sodorna magával egy kis ételt. Az én véleményem, hogy ha nem túl sok a mennyisége a felbüfizett ételnek, akkor nem lehet komoly gond.

36hetesen második fokban érett lepény, 3111 méhszáj, nagyon lent van a feje-uh alapján már alig látták? Végig vitted második babával a terhességet? 3200g baba saccolt súlya.

Legjobb válasz: Nekem is nyitva a méhszáj a 36.héttõl a feje is lent már régóta..de sajnos még most is egyben vagyok pedig már elég nehéz minden.39 hetes vagyok második baba..

Nekem is nyitva a méhszáj a 36.héttõl a feje is lent már régóta..de sajnos még most is egyben vagyok pedig már elég nehéz minden.39 hetes vagyok második baba..

A masodik menet altalaban hosszabb, és akkor a vége felé mindig kidörzsölődök. Sőt, már a második menetnél alig nedvesedek. Pedig kivanom a baratomat, de valahogy nem megy. Mit tehetnék?

nem tul romantikus sikositot hasznalni :S mindig az els?nél nedvesedek a legjobban.

Legjobb válasz: Természetes, hogy az elsõnél jobban nedvesedsz, de azért a másodiknál is kellene. Szerintem jó sok elõjátékot iktassatok be a második menet elõtt. Ha nem nedvesedsz izgasson szex közben többet a barátod. Simogasson, csókolgasson, izgassa a csiklódat, ilyenek.

Természetes, hogy az elsõnél jobban nedvesedsz, de azért a másodiknál is kellene. Szerintem jó sok elõjátékot iktassatok be a második menet elõtt. Ha nem nedvesedsz izgasson szex közben többet a barátod. Simogasson, csókolgasson, izgassa a csiklódat, ilyenek.
A kérdező hozzászólása: az mind megvan, de lehet a fogamzasgatlo miatt? :S
Nem hiszem. A fogamzásgátlótól esetleg a nemi vágy csökkenhet, de a nedvességre nincs kihatással. Azt mondod kívánod a barátodat, szóval szerintem nem a fogamzásgátló...
Nekem is ilyen gondom volt nemrég. A nõgyógyászom szerint a tabletta miatt nem nedvesedek eléggé. Van egy ilyen hatása is sajnos. Sikosítót javasolt. Kipróbáltuk, és azóta nincs ilyen gondom. Ezen felül nagyon nagy élményben lesz részed sikosító mellett.
A kérdező hozzászólása: mar probaltuk a sikositot, de nekem az tök fura érzés :S még akkor is lehet ilyen mellékhatás ha a legmodernebb? mert a legujabbat szedem, a yaz-t.
Én is újat szedek. Állítólag ez szinte mindegyik fogamzásgátlóra igaz, hogy kevésbé nevesedik a hüvely.

Miért van az hogy első nap megjött második nap már alig van meg a menstruációm?

Évek óta fogamzásgátló tablettát szedek de a levél utolsó szemét elfelejtettem bevenni csütörtökön aztán pénteken vettem be és hétfőn ahogy szokott meg is jött. De vasárnap szeretkeztem a párommal. Megzavarodott a testem vagy talán teherbe estem?

Legjobb válasz: én nem szedek fog.gátlót a párommal alig van szex(kint dolgozik) és nekem is ilyen a menstruációm. szóval nem a fentiektõl, az egyszer már biztos.

én nem szedek fog.gátlót a párommal alig van szex(kint dolgozik) és nekem is ilyen a menstruációm. szóval nem a fentiektõl, az egyszer már biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!