Találatok a következő kifejezésre: Már lassan napja, (120 db)

Már öt napja csinálom a képosztaleves diétát. Elvileg attól nagyon sokat lehet fogyni. Ma reggel megmértem magam és semmit nem fogytam. Lassan elmegy a kedvem mindentől. Viszont muszály lenne lefogynom. Mit tegyek? Már mindent kipróbáltam.

Legjobb válasz: Lássuk. Ettõl a butaságtól belassul még jobban az anyagcsere,fehérje megvonás,raktározó üzemmód. Nem értem min csodálkozol? És dehogy próbáltál már ki mindent.Legalább ne kamuzz!

Lássuk. Ettõl a butaságtól belassul még jobban az anyagcsere, fehérje megvonás, raktározó üzemmód. Nem értem min csodálkozol? És dehogy próbáltál már ki mindent.Legalább ne kamuzz!
a heti 3-4 * 1-1, 5 óra intenzív sportolást és a normális étkezést is próbáltad már? ugye, hogy nem...
könyörgök olvasd el: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=563 kb lap közepétõl kezdõdik.

Már lassan fél éve együtt vagyunk barátommal, rengeteget veszekedünk, szinte minden nap valami hülyeségen, pedig nagyon imádjuk egymást Valami ötlet hogy ne veszekedjünk ennyit?

Legjobb válasz: Nem bocsánatot kell kérni hanem vissza kell fogni magad. Mi is sokat veszekedtünk,aztán eldöntöttem,hogy türelmesebb leszek és nem fogom gerjeszteni a vitát ha valami kis apróságban eltérõek a nézeteink.Elõször nehéz volt lenyelni a dolgokat,aztán lassan hozzászoktam és ma már úgy gondolom hogy butaság volt olyan kis apróságokon összeszólalkoznunk.1 hónapja már hogy utoljára összevesztünk. Próbálj meg felülemelkedni,és továbblépni a teljesen jelentéktelen dolgokon.

Nem bocsánatot kell kérni hanem vissza kell fogni magad. Mi is sokat veszekedtünk, aztán eldöntöttem, hogy türelmesebb leszek és nem fogom gerjeszteni a vitát ha valami kis apróságban eltérõek a nézeteink.Elõször nehéz volt lenyelni a dolgokat, aztán lassan hozzászoktam és ma már úgy gondolom hogy butaság volt olyan kis apróságokon összeszólalkoznunk.1 hónapja már hogy utoljára összevesztünk. Próbálj meg felülemelkedni, és továbblépni a teljesen jelentéktelen dolgokon.
Én is így vagyok, ha nekem van igazam akkor is alázkodom. De ez van jó is nõnek lenni igaz?
Ja, adj neki igazat, elvégre, ha a barátoddal vagy együtt, akkor ugye alapból neki van igaza, ez nem vitás, õ a férfi. :)
A kérdező hozzászólása: az elején nemveszekedtünk..kb 2-3hónapig
Igen.Az elõttem szólónak annyiban igaza van, hogy ha ez már a legelejétõl kezdve így van, akkor ott tényleg át kell gondolni van e értelme a kapcsolatnak.Amennyiben viszont ez csak az utóbbi idõben jellemzõ, akkor küzdeni kell érte, ha tényleg szereted.:) IGazából most a kérdést visszaolvasva tényleg olyan, mintha ez már a legelejétõl lenne..eszembe sem jutott, mivel nálunk is volt egy idõszak mikor mindig veszekedtünk.:)
Persze hullámvölgyeknél teljesen rendben van ez a hozzáállás. De nekem úgy jött le, hogy már az elejétõl fogva állandóan veszekednek. Lehet hogy én értelmeztem félre, és ha így van, akkor érdemes dolgozni a kapcsolatért. Nálunk is vannak ilyen idõszakok, olyankor én is türelmesebb vagyok a párommal, és ez fordítva is igaz. Vannak nekem rossz napjaim (pirosbetûs ünnepek), amikor egy hisztérika vagyok, a barátom mégsem kezd el veszekedni, sõt ha én kötök belé, egyszerûen nem veszi fel. Ez így szerintem teljesen okés, és természetes. De vannak párok akik egyszerûen nem illenek össze, és kibírhatatlan kompromisszumokat kell kötni, azért hogy a kapcsolat fennmaradjon. Ilyen esetben szerintem jobb a szakítás.
Utolsó! Igen!Lenyelni a problémát.De ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan halmozod magadban a problmémát és egyszer csak kirobbansz, hanem azt hogy egyszerûen türelmesebb vagy és nem csinálsz mindenbõl problémát.Lenyeled magadban és nem gerjeszted a vitát.Ez eleinte nehéz, majd idõközben rájössz, hogy milyen jelentéktelen kis dolgok voltak azok.Aztán már a végén fel sem veszed azokat a dolgokat amik régebben bosszantottak. Azért mert egy kapcsolatban vannak viták, még nem kell egybõl szakítani.1, 5 éve vagyok együtt a barátommal, életem szerelme, 1hónap volt olyan, mikor folyamatosan veszekedtünk mindenen.Azért mert egy kapcsolat mélypontra kerül még nem kell egybõl véget vetni mindennek.Küzdeni kell érte és ha neked megéri azt az áldozatot, hogy visszaveszel egy kicsit, türelmesebb leszel, ami eleinte nagyon nehéz, akkor tényleg igazán szeretheted a párodat.Ha meg nem éri meg neked, könnyebb feladni, akkor meg is érdemled, hogy a kapcsolataid sorra tönkremenjenek. Még a legtökéletesebb kapcsolatokban is vannak hullámvölgyek, amikbõl ki kell kászálódni és ezek nehézségekkel járnak. Tehát ha bármi gond van, akkor nem szakítani kell, hanem megoldani közösen.
Ami nem megy, nem kell eröltetni. A napi szintû veszekedés sehogy sem fér bele egy kapcsolatba. Nyelni? Egész életen át nem lehet tûrni. Elõbb-utóbb kirobban a vulkán, akkor pedig nagyon csúnya veszekedések lesznek. Szerintem egyszerûen nem illetek össze. Keress olyan pasit, akivel hasonló az értékrendetek, az érdeklõdési körötök, és nem kell megalázkodni.
A kérdező hozzászólása: jah..jónõnek lenni... aj. megpróbállom énis lenyelni az ilyen dolgokat mert nagyon szeretem nemakarom elveszíteni
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: akkor is bocsánatot kérek ha nemis neki van igaza :(
Legyetek türelmesebbek egymással. Ha valami baj van, nem kell rögtön kiabálni egymással, meg lehet azt kulturáltan is beszélni.
A kérdező hozzászólása: de én megpróbáltam vagyis amikor elkezdünk veszekedni rögtön bocsánatot kérek tõle de akkor õ már addigra felhúzza magát és dühöng
Néha elég, ha csak megpróbáljátok kicsit félrerakni az egótokat.
A kérdező hozzászólása: Õ 17 én 16
Akkor próbálj meg türelmesebb lenni vele.Értékeld át a dolgokat, mi az ami jelentõs, fontos és mi az ami nem.Ezekután pedig próbáld magad ehhez tartani és hidd el sokkal jobb lesz utána.:)

Nem baj h a 8 hónapos kisfiam már lassan egy hete napi 4x-5x kakil? Nem híg meg semmi, szopizik még 3-4 óránként, de eszik már rendes szilárd ételt is napi 3x

Legjobb válasz: Nem baj. Nekem azt mondta a doki, hogy napi 0-7 kaki normális, ha annál több és napokig több, akkor azért elvinném orvoshoz. Ha rartósan nincs kaki, akkor meg hajtósabb kajákat egyen.

Nem baj. Nekem azt mondta a doki, hogy napi 0-7 kaki normális, ha annál több és napokig több, akkor azért elvinném orvoshoz. Ha rartósan nincs kaki, akkor meg hajtósabb kajákat egyen.
Nekem hozzátáplálás megkezdéséig 3-4 naponta kakilt, (tápszeres baba volt) aztán megkezdtem a hozzátáplálást, és azóta még a mai napig 4-5 elég rendes mennyiségû kakát rak a pelusba!16 hónapos, úgyhogy nálunk nem volt baj.azonkivûl hogy naponta többször járok le a szeméttel:) És hozzáteszem a pocija is azóta nem fáj elõtte éjszakánként annyit szenvedett!

Már lassan tíz hónapja rendszeresen három hetente jön meg a menstruációm. Most megjött és egy nap után elmúlt. Mi bajom lehet? Mit csináljak?

Eddig azt hittem pszichés okok miatt, de már nem vagyok benne biztos.

Legjobb válasz: Hát esetleg orvoshoz kellene menni, ha azt érzed, valami nem stimmel. Amúgy 3 hét az 21 nap, még olyat is hallottam, hogy 18 napra is normális ciklusa van valakinek. Azzal nincs baj. Ez az egy nap után elmúlós nekem is volt egyszer, túléltem (ja, három nap múlva folytatta és befejezte). De ha elmész a dokihoz, az a legjobb, amit tehetsz, és akkor meg is nyugszol.

Hát esetleg orvoshoz kellene menni, ha azt érzed, valami nem stimmel. Amúgy 3 hét az 21 nap, még olyat is hallottam, hogy 18 napra is normális ciklusa van valakinek. Azzal nincs baj. Ez az egy nap után elmúlós nekem is volt egyszer, túléltem (ja, három nap múlva folytatta és befejezte). De ha elmész a dokihoz, az a legjobb, amit tehetsz, és akkor meg is nyugszol.
mennyi idõs vagy? pubi korban természetes ez, bár ha azt vesszük, hogy a fogamzásgátló szedésekor is 21 naponta jön meg, akkor még természetes is. Nekem a gyógyszer állította be 21 naposra, tehát azóta jön meg 3 hetente.

Nagyon érzékeny a hónaljam, csak borotvával tudom szedni, de azt lassan már minden nap kell. Krémtől, habtól, epilátortól kipirosodik teljesen. Van más megoldás?

Legjobb válasz: Gyantát próbáltad már?Bár gondolom az se lesz jó ha az epilátortól kipirosodik. A krémet és a habot én se bírtam,tiszta vörös lett tõle a hónaljam és égett rajta a bõr. Én az epilátort és a gyantát tudom javasolni,mert szerintem elõször ezektõl mindenkinek kipirosodik a bõre (mivel a szõrszálakat onnan kitépi..),de ha már 3-4-szer használtad megszokja a bõröd,megerõsödik és utánna nem fog annyira fájni se és vörös se lesz. Epilálnod/gyantáznod 1-2 hetente egyszer kellene,míg borotválni 1 napig. Esetleg kipróbálhatod a végleges szõrtelenítést,de az nagyon drága.

Gyantát próbáltad már?Bár gondolom az se lesz jó ha az epilátortól kipirosodik. A krémet és a habot én se bírtam, tiszta vörös lett tõle a hónaljam és égett rajta a bõr. Én az epilátort és a gyantát tudom javasolni, mert szerintem elõször ezektõl mindenkinek kipirosodik a bõre (mivel a szõrszálakat onnan kitépi..), de ha már 3-4-szer használtad megszokja a bõröd, megerõsödik és utánna nem fog annyira fájni se és vörös se lesz. Epilálnod/gyantáznod 1-2 hetente egyszer kellene, míg borotválni 1 napig. Esetleg kipróbálhatod a végleges szõrtelenítést, de az nagyon drága.
bocsánat *1 naponta
hát használj szappant meg éles borotvát és nem fog ki pirosodni .vagy gyantáztasd , próbálj több krémet ki , lehet valamelyik be válik:)
Én borotválom, és nekem kipattogzik, de most rászoktam arra, hogy bori után bekenem Sudocream-mel (Rossmanban van) és az irritáció elmarad. :) Még a fejemre is ezt kenem, és a pattanások is visszahúzódtak, amik a melegtõl jöttek ki. Amúgy popsikrém, de olvass utána sok mindenre jó http://www.egeszsegbolt.hu/281-borapolas-/37-sudocrem-antisz..
Én pedig véglegesen szõrtelenítettem. Gyûjtesz rá és hosszútávon tuti befektetés, nagyon megéri, nincs több macera... Pl.: http://5mp.eu/web.php?a=iplszortelenites
én is naponta borotválom, azt a 2 percet igazán nem nagy dolog rászánni sztem...
A kérdező hozzászólása: nem arról van szó, hogy nagy dolog, de teljesen tönkreteszem vele a bõrömet. Így is érzékeny, nemhogy még ha naponta borotválom. Így csak egyre rosszabb lesz a helyzet..

Már lassan egy hete állandóan "nagy" wc-nem kell. eddig azt hittem hogy a kakaótól, mert minden nap iszom 1-et, de most nem is ittam és mégis! Ez a koraszülés előjele lenne?

Legjobb válasz: Nálam is így volt, hogy több héten keresztül hirtelen napi 3-4-szer kellett mennem (elõtte napi 1 volt). Most 39 hetes múltam és nem lett belõle koraszülés, viszont visszaállt napi 1-re a nagydolog. Nem tudom, mitõl lehetett. Ne aggódj, nem hinném, hogy a koraszülést ez jelezné!

Nálam is így volt, hogy több héten keresztül hirtelen napi 3-4-szer kellett mennem (elõtte napi 1 volt). Most 39 hetes múltam és nem lett belõle koraszülés, viszont visszaállt napi 1-re a nagydolog. Nem tudom, mitõl lehetett. Ne aggódj, nem hinném, hogy a koraszülést ez jelezné!
A kérdező hozzászólása: Ok értem...köszy:) kicsit megnyugodtam...

Már lassan több mint egy hónapja, középen, a melkasomnál szúró fájdalmat érzek, főleg ébredés után, de az elmúlt napokban már egész nap érzem, ha előre nyújtva, összekulcsolom a tenyerem. Mit jelenthet?

Olyankor is erősödik a fájdalom, ha feszült, ideges vagyok.A jövő héten megyek orvoshoz, eddig abban reménykedtem, hogy talán elmúlik. csak azért tettem fel a kérdést, mert szeretném tudni hogy egy hozzáértő ember szerint ez minek a tünete lehet, hogy mire számítsak. édesapámnak komoly szív problémái voltak idősebb korában (és az ő apjának is) de én még csak 22 éves vagyok.

Szerintetek ha napi 350 kalorian elek mar lassan egy honapja anorexias leszek?

imadom magam latni ,hogy egyre vekonyabb leszek es,hogy egyre tobben kerdezik mi van velem..viszont en meg mindig nem vagyok megelegedve a sulyommal.167cm es 50 kg vagyok.szerintetek ez mar anorexia?

Legjobb válasz: már anorexiás vagy....ráadásul kitudja mennyi és milyen betegségben szenvedsz...aki diétázik is napi 1000.1500kcalt magához vesz....abba amit te csinálsz bele is lehet halni

már anorexiás vagy....ráadásul kitudja mennyi és milyen betegségben szenvedsz...aki diétázik is napi 1000.1500kcalt magához vesz....abba amit te csinálsz bele is lehet halni
szerintem ne egyél semmit 1 hónapig akkor minden rendben lesz...
Figyelj ide..Mitõl jó az neked, hogy vékonynak látod magad? Hidd el, hogy nagyon kevesen szeretik az ilyen vékony lányokat...Szeretnél még élni?Egészségesen? Akkor ezt abba kell hagynod!Ha tartod az 1200 kalóriát egy nap is eléred amit akarsz, de nagyon nagyon vékony ne akarj lenni, az ronda hidd el!Ha google-ben keresel anorexiás lányokról képet.nem rettent el? Mert nekem rémálmaim vannak tõlük!
egyértelmûen anorexia. nem értem, a családod ezt hogy nem veszi észre. sürgõsen fordult orvoshoz, mielõtt teljesen tönkreteszed magad.
huuuuhaaa amit te csinálsz az már halálosis lehet még most olvass utána és cselekedj mielött késõ lesz min. 1200-1500kcal

Ha a kutyám ( 3-éves ) Már lassan 9 napja nem látott Úgyan úgy fog szeretni ha haza megyek?

Van egy 3-éves kistest? kutyám imád engem a család összes többi tagját le [email protected] csak velem foglalkozik Betegesen véd engem és minden hova követ.

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, alaposan meg kell dolgoznod azért, hogy ismét a régi haverok legyetek. Fájdalmat okoztál neki, mert azt gondolta, hogy elhagytad, azért szomorkodott napokig. Egész biztos, hogy amikor meglát, majd az elsõ pillanatban örülni fog neked, utána viszont "eszébe jut", hogy te már egyszer elhagytad, tehát a bizalom egy kicsit megrendült.

Én úgy gondolom, alaposan meg kell dolgoznod azért, hogy ismét a régi haverok legyetek. Fájdalmat okoztál neki, mert azt gondolta, hogy elhagytad, azért szomorkodott napokig. Egész biztos, hogy amikor meglát, majd az elsõ pillanatban örülni fog neked, utána viszont "eszébe jut", hogy te már egyszer elhagytad, tehát a bizalom egy kicsit megrendült.
Nem fog "megharagudni" mert "elhagytad". Ha normálisan lenne nevelve, semmi gondja nem lett volna a távozásodból, de láthatóan nincs, hiszen "betegesen véd" és "mindenhova követ". Ezt a falkavezér csinálja a falka bénább tagjaival, remélem, tudod. Miért viszel neki bocsánatkérõ rágcsát? Emberek, fogjuk már fel, hogy a kutya nem ember, nincs idõérzéke (fingja nincs, hogy mennyi ideje mentél el), nem haragszik meg, és nem "szomorú", meg "sír utánad", hanem alfaként majd' beleõrül, hogy az egyik idióta kis falkatag meglépett. Te nem lennél kiakadva, ha a három éves gyereked egyszer csak elutazna egyedül, nélküled?
A kutya nem felejt. Még akkor sem ha közben új gazdái lettek, de az újat sosem hagyná ott a régiért. A te esetedben 9 nap még nagyon kevés ahhoz, hogy új "gazdát" válasszon magának. Ne félj, szeretni fog :)
Minden bizonnyal igen.:)
Hogyan fogadott a kutyusod?
Nem kell tõle bocsánatot kérni, amiért 8 napig nem voltál vele. Ha haza mész biztosan örülni fog, de nem kell lerohanni és ajándékokkal elhalmozni. Ettõl nem fog jobban szeretni. Sokkal jobban jár, ha ajándékhalmozás helyett egy kiadós játékos sétára viszed. Hidd el ennek jobban fog örülni.
Én egy hónapig nem láttam a kutyát, nagyon hiányzott. Amikor hazajöttem borzasztóan örült nekem, majd elrepült a farka a csóválástól, fel sem merült olyasmi, hogy haragszik. Kicsit várt a sorára, amíg lepakoltam, ettem, aztán birkóztunk egy nagyot meg elmentünk sétálni. Eddig sem lehetett nagyon panasz rá, de most pláne elsõ szóra csinál mindent iszonyú lelkesen. Tényleg próbáld úgy felfogni, hogy te vagy a fõnök, szülõ, akármi, jogod van menni és jönni amikor akarsz, neki ezt tudomásul kell vennie.
A kérdező hozzászólása: De Mind egy Is 1-kor indul a buszom . És Újra együtt leszünk Puszedlivel ( Ez a neve ) :) )
A kérdező hozzászólása: Ha ara gondolsz nem Öltöztettem fel meg semmi ilyesmi ! Egyszerûen a szeretet Olyan Erõs bennem ! Amúgy Nem egy Hülye kutyáról beszélünk Jártam vele iskolába.
De ha gyereket akarsz, miért nem szülsz egyet? Fel nem foghatom, miért kell megkeseríteni egy szerencsétlen kutya életét azzal, hogy ráerõltetsz egy szerepet (és a vele járó hatalmas felelõsséget), amit NEKED kéne betöltened.
A kérdező hozzászólása: 8:35 -ös. Értem amit mondasz , De egyszerûen nem tudok rá nem úgy nézni mintha nem a gyerekem lenne ( És nem pedig fordítva !) Úgy Bánok Vele mint egy -kis gyerekkel. És Biztos Vagyok benne hogy miattam szomorkodott nem Pedig ( "egy idióta falkatag miatt ") ! De Azért mindenkinek köszönöm a Tanácsokat / Válaszokat . Zöld Mancs Mindenkinek !
Persze, hogy játszani, foglalkozni órákon keresztül vele lenni, az az elsõ. Egyszerre ne add neki oda mindazt, amit vettél neki. Egyébként az együttlét, a szeretgetés, a foglalkozás kell neki leginkább. Egyébként, hogy milyen gyorsan fog "visszafogadni" a bizalmába, az szerintem elsõsorban a kutyától függ. Van, amelyik abban a percben felejti a dolgokat, ahogy ismét meglátja a gazdiját. A mi tacsink már 2 éve nálunk volt, jó sora volt, elkényeztettük stb (amit õ ki is használt), amikor eljött hozzánk a régi gazdija valami miatt. A kutya nekiesett, szó szerint letépte a lábáról a zoknit, és ha vissza nem fogjuk, nekimegy a bokájának. Akkora méreg és harag és indulat szakadt fel belõle, hogy bizony így reagált. Amikor a régi gazda elment, õ is megnyugodott, és minden visszatért a régi kerékvágásba. (Nem felejtenek!)
Minden ugyanolyan lesz, mint amikor elmentél, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Ezt Komolyan gondolod ? =( Én Mindent meg teszek hogy megint a legjobb haverok legyünk . Teli vásároltam egy egész táskát neki finomabbnál finomabb ételekkel. Bocsánat gyanánt . Szerintetek mikor haza megyek egyybõl adjam neki oda a rákcsákat vagy elõbb szeretgessem és játszak vele hogy nekem örüljön ne pedig a kajának .. És utána adjam neki oda ?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató szavakat . Amúgy már most pakolok össze hogy minél hamarabb érte tudjak menni . Nagyon hiányzik. Mindenkinek küldöm a zöld kezet !
A testvérem kiutazott Amerikába 3 évre, és mikor hazajött a kutyája ugyan úgy örült neki, mint elõtte és ugyan úgy szerette is.

17+2 hetes kismama vagyok. Kb 2 hete érzem hogy mozog a baba, azóta majdcsak minden nap, max 1 napos kihagyások voltak, de most már lassan 4 napja semmi. Ez rosszat jelent? Meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: A 20-22. hét után válnak rendszeressé a mozgások. Azok már teljesen mások lesznek, mint a mostani motoszkálás. Addig még elõfordul, hogy nem mindig érzed, gondolom olyankor máshogy fekszik és nem éri el a lába, keze a méh falát. Még erõtlenek a rugásai.

A 20-22. hét után válnak rendszeressé a mozgások. Azok már teljesen mások lesznek, mint a mostani motoszkálás. Addig még elõfordul, hogy nem mindig érzed, gondolom olyankor máshogy fekszik és nem éri el a lába, keze a méh falát. Még erõtlenek a rugásai.
Szia, én is 17 hetes vagyok.Nálam ugyanez a helyzet.Ma pl még nem éreztem.Este amikor lefekszem, akkor teszem a kezem a hasamra, és motoszkál.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!Második:amikor ráteszed a kezed a pocidra a kezeden érzed a mozgást, úgy értem kivülrõl, vagy attól indul be hogy ráteszed a kezed?
A kérdező hozzászólása: elsõ:igazad lehet, így jobban belegondolva.Most egy kicsit megnyugodtam.
nyugi, nekem is volt, hogy 3 napig nem éreztem! Hiányzott is nagyon! :) Fog még mozogni eleget! :)
második vagyok.Igen érzem a tenyeremen a kis pukkanásokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!