Találatok a következő kifejezésre: Már lassan hete késik a mensim (2 db)

1 hete késik a mensim, és kb.4 napja fehérfolyásom van, de rosszul még nem vagyok! Lehet hogy végre a várva várt baba van a dologban? Lassan 1 éve próbálkozunk, már nagyon szeretnénk babát, de eddig clostival sem jött össze. :(

Az orvosom azt mondta diétázzam egy picit, így 1 hónapja elkezdtem a 90. napos diétát! Lehet hogy ez kavar be a mensibe? De akkor fehérfolyásom miért van? (Nem szokott lenni)!

Legjobb válasz: Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!

Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!
nekem is 1 hete késik.és nekem sincs semmi tünetem.de a hõd mennyi?neke 37, 2
Szia! A hõmérõzéssel kapcsolatba ezt egy ugyanilyen kérdésre érkezett válaszok között találtam: "Mindig reggel ébredés után és mielõtt felkelnél az ágyból. Este rázd le a hõmérõt és készitsd az ágyad mellé. A legjobb ha mindig ugyanabban az órában tudod mérni. Szájban nyelv alatt, vagy hüvelyben vagy végbélben mérj. Minden nap jegyezd fel az értékeket. A legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni a peteérés. Peteérés után a hõmérséklet 37 C körül mozog. A mensi elõtt 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet. Ha leesik a hõmérsékleted akkor meg fog jönni a mensid." De szerintem érdemes lenne tesztelned, 1 hetes késés után a tesztnek már mutatnia kell, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem! :( Egyébként hogyan kell? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Tesztelek és írok hogy mi lett az eredmény! Drukkoljatok! :)
Terhesség?
A kérdező hozzászólása: a folyás milyen ha tényleg terhes vagyok?
szerintem 1 terhességi tesztet sem ártana csinálni mivel azt irod 1 hete nem jött meg. ha pozitív legalább meg van az ok h miért vannak a tünetek. bár lehet h valami más okozza.terhessék jelei:menzesz elmaradása, lehet folyás, szédülés, hányinger... de a puffadás meg a többi.?? nem tudom. IRÁNY A DOKI! nálla biztosabb nincsen
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki hogy szerinte semmi baj nincs. Lehet tényleg terhesség?
Mindenképp menj orvoshoz, lehet, h nincs különösebb bajod, de akkor legalább megnyugtat.
A kérdező hozzászólása: ja és úgy felis vagyok puffadva. De csak estére.
A kérdező hozzászólása: rendben elmegyek! Ekkora lenne a baj? Dehát mégis mitõl lehet belsõ vérzés? Nem ütöttem meg magam... nem tudom. délután megírom mi volt. ha leszek...
Mindenképpen menj el orvoshoz! Szúró hasi fájdalom + aluszékonyság = Belsõ vérzés. Életveszélyes is lehet. A körzeti orvosod valószínûleg biztosat tud majd mondani és bejelentés nélkül is azonnal fogad. Menj el hozzá! MOST!
A kérdező hozzászólása: ennyi tünet elég lenne?
ha jól tudom olyan mint mikor nem vagy terhes csak több mert Így védekezik a szervezet a fertõzések ellen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!