Találatok a következő kifejezésre: Már lassan hete a (159 db)

Nektek mi a tapasztalatotok a Zilola nevű allergia gyógyszerrel kapcsolatban? Én ma vettem be az első szemet, mert már lassan két hete folyamatban tüsszögök, be van dugulva az orrom, egyébként allergiás rhinitisem van!

Korábban Xyzalt szedtem de nem igazán használt.

Legjobb válasz: Én szedem lassan egy hete és azt kell, hogy mondjam használ. Úgy vettem észre magamon, hogy jóval kevesebbet tüsszögök. Már annyi mindent próbáltam, hogy fel sem tudnám sorolni, de a legjobban ez használt a gyógyszerek közül, illetve a Calcium pezsgõtabletta is jelentõsen enyhíti a szénanáthás tüneteimet (orrfolyás, állandó tüsszögés, szemviszketés). Késõ éjjel szokott csak rámjönni, gondolom akkorra már csökken a hatása. Még várok vele pár hetet hogy biztosabbat tudjak mondani, mert lehet hogy csak ezen a héten volt kevés pollen a levegõben, lehet csak véletlen egybeesés, nem lehet tudni.

Én szedem lassan egy hete és azt kell, hogy mondjam használ. Úgy vettem észre magamon, hogy jóval kevesebbet tüsszögök. Már annyi mindent próbáltam, hogy fel sem tudnám sorolni, de a legjobban ez használt a gyógyszerek közül, illetve a Calcium pezsgõtabletta is jelentõsen enyhíti a szénanáthás tüneteimet (orrfolyás, állandó tüsszögés, szemviszketés). Késõ éjjel szokott csak rámjönni, gondolom akkorra már csökken a hatása. Még várok vele pár hetet hogy biztosabbat tudjak mondani, mert lehet hogy csak ezen a héten volt kevés pollen a levegõben, lehet csak véletlen egybeesés, nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos nem igazán használt, annyira be volt már dugulva az orrom, éjszaka már aludni sem tudtam semmit se. Most a Loratadin Hexal nevû tablettát szedem, ettõl sokkal jobban vagyok. Már alig fújom az orrom, éjszaka tudok aludni. Pázsitfüvekre vagyok allergiás egyébként. Köszönöm a válaszod:)
2 hete szedem. Véletlen napi 2-t szedtem, mostanra légszomjam és alacsony vérnyomásom van. Abba kellett hagynom a munkát is egy ideig, tegnap este majdnem kórházba is mentem. Nagyon vigyázz vele, kicsi a bors de erõs!

Nektek is ilyen lassan telik a vege? 1 hetem van mar csak, de kb 2 hete egyaltalan nem telik az ido. Tukon ulok mar.

Legjobb válasz: a vége az ilyen :) nekem az elsõ babámmal nagyon gyorsan eltelt, a végéig dolgoztam, így volt ami lekösse a figyelmem. most veszélyeztetett vagyok, a 18. héttõl itthon vagyok, mit is mondhatnék.. eléggé vánszorognak a percek, az órák, a napok.. de most már kitartás, bármelyik pillanatban megindulhat nálad a baba :) lehet pár óra, lehet holnap, lehet ezen a héten.. most már bírd ki, ha ezt a 9 hónapot kibírtad :)) könnyû szülést! 3 éves kisfiú és 33 hetes pocaklakó anyukája

a vége az ilyen :) nekem az elsõ babámmal nagyon gyorsan eltelt, a végéig dolgoztam, így volt ami lekösse a figyelmem. most veszélyeztetett vagyok, a 18. héttõl itthon vagyok, mit is mondhatnék.. eléggé vánszorognak a percek, az órák, a napok.. de most már kitartás, bármelyik pillanatban megindulhat nálad a baba :) lehet pár óra, lehet holnap, lehet ezen a héten.. most már bírd ki, ha ezt a 9 hónapot kibírtad :) ) könnyû szülést! 3 éves kisfiú és 33 hetes pocaklakó anyukája
Az elõzõ babánál pörögtem végig, mert épp új lakásba költöztünk és azon dolgoztunk éjjel-nappal, hogy már oda tudjunk a picivel hazamenni. Most még elvileg 1, 5 hetem van hátra, de szenvedek nagyon, már semmi sehogy sem jó. Gondolom ez a fránya meleg nagyban közrejátszik, de már minden bajom van nekem is. Kitartás és könnyû szülést neked!
Én pont, hogy az elsõnél voltam így, mert ugyan dolgoztam sokáig, de az utolsó 1, 5 hónapban már otthon voltam, elrendeztem minden, és az utolsó 2-3 héten mást se csináltam, csak befelé figyeltem, hogy történik-e valami. (Aztán persze éjjel történt 39+2 napon). A másodinkál meg a nagyobb eléggé lekötötte a figyelmem, úgyhogy ott gyorsan pörögtek a dolgok. Kitartás!! Próbálj csinálni valamit, ami tudod, hogy le tudja kötni a figyelmed egy darabig. Kívánom, hogy ne keljen már sokáig várnod! 2lányosAnyuka
Szia! Én jövõhét keddre várom az én kis Marcikámat, de már alig gyõzõm kivárni.Eddig minden oké volt, de most már hogy ugye készen állok mindennel, már csak Õ hiányzik és még nincs itt.Most nálam visszajött ami az elején volt, fáradtság-éhség, és így elég sokat pihenek és telik valamelyest tõlem az idõ.Holnap megyek NST-re, de tuti nem fog semmit mutatni, ami arra utalna hogy bent kelljen maradnom, mert még iszonyat sokat mozog.Ti mikorra vagytok kiírva?Nálunk fogadásokat kötöttek, hogy mikor fog születni, és én vagyok az egyetlen aki azt mondja hogy túlviszem.Remélem nem nekem lesz igazam. :D
Én 18-ra vagyok kiírva, de mivel az elsõt is 10 nappal túlhordtam (akkor is indították) így most sem reménykedem sokkal korábbi idõpontban.
Én péntekre vagyok kiírva és egyszerûen nem telnek a napok!!! Eddig repültek, de a múlt hét óta megállt az idõ:-( Türelmetlen vagyok, nagyon szülnék már!! 39+3hkm.
Nekem is még 2 hét van hátra, de tényleg nem akar telni az idõ. Épp mondtam a dokimnak is, hogy a 9 hónap gyorsabban telt. Én is már izgatott is vagyok. 38 hkm+2 éves kislány anyukája
Én lassan két éve... :)
na látod te is leírod, hogy nem veszed vissza a szexet teljesen csak korlátozod a kérdezõ esetében viszont még vizsgaidõszak sincs csak "feszültség" ráadásul már hetek óta nem vagyok nagy párkapcsolati szakértõ de senki ne mondja azt nekem, hogy ez normális kérdezõ én nem ködösítek, szerintem a barátnõd nem érez irántad vonzalmat és most keresi a kamuszöveget, hogy mivel tudhat kibújni a szex alól az egyenlõségrõl meg ne is beszéljünk, õ lehet feszült és no szex te meg kapard csak nyugodtan a falat hetekig? és ilyenkor meg vannak lepõdve a hölgyemények ha félrelép a barátjuk, mondjuk te nem hiszem hogy képes lennél erre, mert elég galamblelkû lehetsz meg ugye szereted is a csajt, de nem hinném, hogy elsírná magát ha megcsalnád, inkább örülne hogy végre van egy normális oka, hogy kidobjon
Pedig ha valaki értelmes szakra jár, ott a vizsgaidõszak oylan, hogy levegõt sem vagy képes venni. Én ugyan nem szoktam lemondani a szexrõl, de azért korlátozódik rendesen heti vagy kétheti egyre. Ez van, ez egy ilyen idõszak. Nekem sem jó, de két hónapot azért csak kibírtok.
Ember te buta vagy hát rég más tolja a barátnõdet.
Én élnék, de nincs kivel. 7-eske voltam.
mert van, akinek nem tesznek mindent a feneke alá, hanem meg kell érte dolgoznia, nem gondolod? am meg hol egyenlõ a szex hiánya azzal, hogy nem szeretem?
na hát ebben profik a hölgyek az biztos, hogy megetessék a szerencsétlen barátjukat ilyen hülye dumával feszült, sokat kell tanulnia stb stb... sosem értettem hogy lehet valaki olyan elfoglalt, hogy elfelejtsen szeretni valakit felvilágosítok minden férfi kollégát aki ilyen problémával küzd, hogy más gondok vannak az asszonykával, hogy ezt belátjátok e vagy sem az a ti dolgotok
Én nem élek szexuális életet, csak tanulok és "élek". Azért elég sok jó dologból kimaradok, bár szabad is vagyok, akár egy kismadár. 20/L
Nem, dehogy. #1
Jajjj, velem is ez van, vizsgaidõszak, egyéb gondok, a szex az utolsó, amire gondolni tudok....
A kérdező hozzászólása: Elsõ. Párkapcsolatban két éve?
használd az kezedet :) amúgy 2-3 hétig :D
1 hónap volt a max. Ugyanolyan okokból. Nem csaltam meg de közöltem vele hogy otthagyom ha nem szexelünk.
Unalmas már ez a szöveg, h problémája csk a pasiknak lehet. Bezzeg amikor nektek van vmi, akkor senki hozzátok se szóljon, mert robbantok, meg kinek mi köze van hozzá. Nekem pl más gondjaim is vannak, pl elkeserít a munkanélküliség, nem tudom mibõl, hogyan vállalok gyereket, tervezgetem a külföldi melót, de kicsit félek is, meg még egyéb gondok, amiket nem fogok ide leírni. De nem csalom meg meg nem is fogom.


Menszesz után elkeztük a babaprojektet, ennek már lassan két hete, érdemes már tesztelni?

tüneteim is vannak,hányinger,szédelgés,stb

Legjobb válasz: Mensi után 2 héttel van peteérés...szoval most eshetsz teherbe.Szoval tüneted se lehet.

Mensi után 2 héttel van peteérés...szoval most eshetsz teherbe.Szoval tüneted se lehet.
Nagyon korai még, nem várt elõtt 1-2 nappal tesztelj legkorábban. És próbálj addig nem tüneteket gyártani magadnak!:)
Uhh. Nagyon rá vagy kattanva a dologra. Kb még csak most lehet peteérésed, úgyhogy irány az ágy! Tesztelni még nagyon korai, nem fog semmit sem mutatni, még akkor se, ha netán korábban volt peteérésed.
Úgy látom te sem a tananyagra figyeltél biológia órán! Ezeket a tüneteket bebeszéled magadnak, max. beteg vagy. Kb. most van/volt peteérésed.
hányinger akkor van elõször, amikor te már tudod, hogy terhes vagy:) az esetek jó nagy részében eleve a tünetekre tök felesleges hagyatkozni, a biológia annál többet ér leegyszerûsítve, 28 napos ciklus esetén 14. napon van peteérés, ha sikerült, a 25-26. nap körül beágyazódás (jó, lehet elõbb), és a 28. nap körül lehetne elõször tesztelni, persze ha nem jött meg még
Még nagyon korai :) várj a nem várt napjáig, ha nem jön meg akkor tesztelj. ha megjön de nagyon kevés vagy csak barnázol akkor is csinálj tesztet.

Focizás közben megütötte a kezemet a labda mivel kapus voltam, és azóta be van dagadva és nem tudom mozgatni, illetve nagyon fáj. Jobb kezemen a hüvelyk újjam :S Már lassan 2 hete. Mi lehet a baja?

Még az nap feldagadt de nem mentem el orvoshoz mert úgy gondoltam h majd elmúlik, de csak rosszabb lett. Már bánom.

Legjobb válasz: Jegeld, ne erõltesd. Valószínû megrándult, vagy bezúzódtak benne a porcok. Ha nagyon zavar nézesd meg, de nekem is volt ilyen, mikor kosárlabdával majdnem eltörték a hüvelykujjam. Kb 3 hétig fájt, azt hittem le kell vágni, de szép lassan elmúlt. Csak nem kell erõltetni.

Jegeld, ne erõltesd. Valószínû megrándult, vagy bezúzódtak benne a porcok. Ha nagyon zavar nézesd meg, de nekem is volt ilyen, mikor kosárlabdával majdnem eltörték a hüvelykujjam. Kb 3 hétig fájt, azt hittem le kell vágni, de szép lassan elmúlt. Csak nem kell erõltetni.
A kérdező hozzászólása: Ohh kicsit megnyugodtam :) Én is féltem elõször h levágják vagy vmi. :) És szted ne nézessem meg orvossal?? feleslege? :) Kösziiii am :)
Megnézetheted, elvileg nem kerül semmibe, és az orvosi szakvélemény többet ér itt bárki szavánál :) De szerintem nem lesz probléma
A kérdező hozzászólása: Ma már jobb lett kicsit és már tudom mozgatni is de még ne ma legjobb :S :) Kösziii :)

Szerintetek mitõl lehet az hogy a macskám szédül, hasmenése van és hány? Mert már a többi is elkapta és ugyan az a tünetük. Már lassan egy hete. Arra gyanakodtunk hogy kiszáradás. Szerintetek?

Legjobb válasz: Anyám borogass! Még egy õrült. Tegnap egy hete béna kutyáról kérdeztek, ma egy hete hányóról. Orvos, édes öcsém, orvos! Nem kérdezõsködni kell, nem kínozni az állatot, hanem orvosnak megmutatni.

Anyám borogass! Még egy õrült. Tegnap egy hete béna kutyáról kérdeztek, ma egy hete hányóról. Orvos, édes öcsém, orvos! Nem kérdezõsködni kell, nem kínozni az állatot, hanem orvosnak megmutatni.
Pff.... hány macskád van? Macskánként két év letöltendõt adnék gondatlanságért. Remélem, hogy kamu kérdés, és ilyen idióták nincsenek.
Nyugi, ez csak egy szerencsétlen, aki nem tudja mit csináljon (bocsi kérdezõ), nem kell leharapni a fejét!! Jó ötlet lenne mondjuk orvoshoz vinni.....
Nem értek egyet a harmadikkal. Ha betegrõl van szó, akkor orvoshoz kell vinni, nem kínozni. Legyen szó emberrõl, állatról. Aki ezt önmagától nem tudja, az ne tartson állatot. Arra gyanakodtunk, hogy kiszáradás? - ez is szép. Már nem gyanakodtok? A hányás hasmenés következménye lehet a kiszáradás, ami életveszélyes. Önmagában a hányás is súlyos, azonnali gyógykezelést igénylõ tünet. Oka sok minden lehet. Pl. gyomorhurut, mérgezés, fertõzések, ezer más. Mondjuk azt nem tudom, hogyan számolt be a macska arról, hogy szédül. Mert ha arra írod, hogy dülöngél, bizonytalan a járása, na akkor tényleg nem értem, mi a fenére vártok.
Tényleg mindenképp orvos, mert így látatlanba nem igazán tudunk mit mondani. (lehet akár bélgyulladás is, ami nem játék).
Ha barátok maradtok az jót tesz a barátságnak igen.
Viszont a késõbbi kapcsolataidnak nem nagyon fog jót tenni, ha az exeddel jóban vagy.

Volt valakinek ilyen? Lassan betöltöm a 37 hetet és ma egésznap keményedett a hasam de rendszertelenül.5-2-10 aztán egy óra szünet. Ez ment egésznap. Már nagyon kellemetlen

Legjobb válasz: Szia! Én pont 37hetes vagyok,nekem hetek óta minden nap,csak nekem fáj is kegyetlenül közben a derekam meg mensi görcs csak erõsebb+a keményedés. Ha rendszerezõdik akkor igazi,de ez még csak jósló. Nekem 3órán keresztül voltak 10percesek de elmúlt. Meleg vízre ha jósló,elmúlik,ha igazi,erõsödik. Kitartás,már csak max.pár hét ;-)

Szia! Én pont 37hetes vagyok, nekem hetek óta minden nap, csak nekem fáj is kegyetlenül közben a derekam meg mensi görcs csak erõsebb+a keményedés. Ha rendszerezõdik akkor igazi, de ez még csak jósló. Nekem 3órán keresztül voltak 10percesek de elmúlt. Meleg vízre ha jósló, elmúlik, ha igazi, erõsödik. Kitartás, már csak max.pár hét ;-)
Szia Nekem is szokott ilyen lenni. Már kb két hete szinte mindennap elõfordul. :) Én is a melegvizes fürdõt vagy zuhanyt tudom ajánlani. 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Akkor jó ha nem vagyok egyedül.:) Kitartás csajok :)

Van két macskám (azaz csak volt). Egyikük már lassan 2 hete eltűnt, mint kiderült, a szomszéd mérgezte meg, ugyanis ő csirkéket tart, és az egyik macskám nemrég elkapott egyet.Mit tegyek? Milyen jogaim vannak, és érnek-e ezek valamit?

Én akkor személyesen kértem bocsánatot, valamint természetesen kifizettem a kárt (szerintem többet is, mint amennyit ért). Elmagyaráztam neki, hogy nem áll sem módomban, sem szándékomban a lakásba zárni a macskákat, mikor itt az óriási kertünk, és kedvükre szaladgálhatnak. Miután kártalanítottam, úgy látszott, ki van engesztelve. Erre most kiderül, hogy megmérgezte a macskámat..nem érzem fairnek a dolgot.

Legjobb válasz: Menj át hozzá, mint amikor kártalanítottad. Mondd el neki, hogy te korrekt voltál, kára nem keletkezett. Neked károd keletkezik, de, hogy lássa, milyen a jó szomszédi viszony, te nem tartasz igényt kártalanításra. Azonban nyomatékosan felhívod a figyelmét arra, hogy amennyiben nem fejezi be álnok kis játékait, akkor a továbbiakban nem tekintesz el garázda cselekedetétõl és a szükséges jogi lépéseket megteszed. Említsd meg neki, hogy tapasztalhatta, hogy mire képesek az állatvédõk (Négy Mancs kontra libatömõk), és nem riadsz vissza a hatóságok mellett õket is értesíteni. De utolsó esélyként megadod neki azt a lehetõséget, hogy õ is bizonyítsa, jó szomszéd. Ha õ nem partner ebben, jelezd felé, te sem tartasz akkor igényt erre, ha olyan sok ideje van, akkor akár heti szinten is járhat a jegyzõhöz birtokháborítási ügyekben, mert amilyen az adjonisten, olyan lész' a fogadjisten! És bizony az a rigó neked fütyül!

Menj át hozzá, mint amikor kártalanítottad. Mondd el neki, hogy te korrekt voltál, kára nem keletkezett. Neked károd keletkezik, de, hogy lássa, milyen a jó szomszédi viszony, te nem tartasz igényt kártalanításra. Azonban nyomatékosan felhívod a figyelmét arra, hogy amennyiben nem fejezi be álnok kis játékait, akkor a továbbiakban nem tekintesz el garázda cselekedetétõl és a szükséges jogi lépéseket megteszed. Említsd meg neki, hogy tapasztalhatta, hogy mire képesek az állatvédõk (Négy Mancs kontra libatömõk), és nem riadsz vissza a hatóságok mellett õket is értesíteni. De utolsó esélyként megadod neki azt a lehetõséget, hogy õ is bizonyítsa, jó szomszéd. Ha õ nem partner ebben, jelezd felé, te sem tartasz akkor igényt erre, ha olyan sok ideje van, akkor akár heti szinten is járhat a jegyzõhöz birtokháborítási ügyekben, mert amilyen az adjonisten, olyan lész' a fogadjisten! És bizony az a rigó neked fütyül!
Ha tényleg van bizonyítékod arra hogy õ tette, és tényleg nem fejezi be ezt a kis "játékát", akkor szerintem is menj az állatvédõkhöz.Az állatvédõk természetesen nem fognak ellened is "vádat" emelni, hogy a macskád megölte a tyúkját, mivel az a macska volt, és a cicáknak ez eleve benne van a természetükben.Ráadásul te még meg is fizetted a kárt. Remélem megjön az esze a szomszédodnak! :)
Teljes mertekben egyetertek a elottem szoloval.
Mibõl gondolod, hogy õ tette ki a mérget? Egyébként én is egyetértek az elsõvel.

Már lassan egy hónapja késik és a másfél hete csináltam az utolsó tesztet ami negatív de közben is voltunk együtt orvoshoz pénteken megyek de már ideges vagyok nagyon mi lehet baba vagy vmi más? Közbe teherbe eshettem mert nem jött meg?

Legjobb válasz: Szia! Az én kérdésem pont alattad van! Nekem két hónapban is megjött, és ezért nem teszteltem. Viszont rosszul lettem, és elkezdtem babára gyanakodni. A tesztem nagyon halvány pozitív lett múlt héten, ma pedig egy picikét erõsebb csak, úgy hogy hétvégén két napig megvolt! TEHÁT: a kb. hét hetes babámat is csak halványan mutatja a teszt!! Még nyugodtan lehetsz babás attól, hogy a teszt negatív! Nyugodj meg, pénteken minden kiderül. Kívánom, hogy nagyon boldogan gyere ki a rendelõbõl!! :)

Szia! Az én kérdésem pont alattad van! Nekem két hónapban is megjött, és ezért nem teszteltem. Viszont rosszul lettem, és elkezdtem babára gyanakodni. A tesztem nagyon halvány pozitív lett múlt héten, ma pedig egy picikét erõsebb csak, úgy hogy hétvégén két napig megvolt! TEHÁT: a kb. hét hetes babámat is csak halványan mutatja a teszt!! Még nyugodtan lehetsz babás attól, hogy a teszt negatív! Nyugodj meg, pénteken minden kiderül. Kívánom, hogy nagyon boldogan gyere ki a rendelõbõl!! :)
A kérdező hozzászólása: köszike nagyon ari vagy de neked akkor megjött közbe?
Igen, meg! :)
Volt már cisztád?Ez mindenkivel elõ fordul, szülés elõtt , nekem is össze vissza jött meg, valamikor 2hónapig nemjött meg, aztán megszültem a fiamat (K.Richard Frigyest)De van amikor még mostsem jön meg.DE régen cisztám is volt.De minden jót kívánok neked, remélem nem valami gond lesz , inkább babás legyél, csak ne beteg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!