Találatok a következő kifejezésre: Már lassan hónapja, (183 db)

Gond-e hogy még nem szexeltünk a barátnőmmel? Bár már lassan 2 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.

Én nagyon szeretném persze csak ha ? is. egyébként sajátos talán vallási problémái vannak.vagy csak fél az els?t?l..

Legjobb válasz: Ezt a bár már lassan két hónapja vagyunk együtt dolgot úgy írod mintha már két éve lennétek együtt. Két hónap az semmi, fõleg egy szûz lány esetében, szóval majd ha eltelt két év és még mindig nincs szex akkor kezdj el csodálkozni, vagy furán nézni....

Ezt a bár már lassan két hónapja vagyunk együtt dolgot úgy írod mintha már két éve lennétek együtt. Két hónap az semmi, fõleg egy szûz lány esetében, szóval majd ha eltelt két év és még mindig nincs szex akkor kezdj el csodálkozni, vagy furán nézni....
gáz:D már spermium korotokba kellet volna:D
A kérdező hozzászólása: bocsi. elfelejtettem mondani. h már lassan 3 éve ismerem. és már voltunk együtt idõszakonként, de távkapcsban élünk és így nehéz. de mindig össze jövünk mert akármit teszünk szeretjük egymást még ha szar is így
Nem, nem gond. Bocs, de értelmetlen a kérdésed, egyszerûen szerintem bárki, aki kicsit is rendelkezik némi belátással, rájöhet, hogy ez nem olyan, amit idõhöz lehetne kötni, és legfõképpen nem lehet erõltetni, siettetni. Csak hagyd, hogy jöjjön minden magától, amikor a kettõtök közötti összhang és a pillanat lehetõvé teszi majd, hogy boldoggá tegyétek egymást. Ja, és ne az lebegjen a szemed elõtt, hogy még nem szexeltetek, és mikor jön már el végre az ideje, hanem az, hogy mind a ketten a lehetõ legboldogabbak legyetek.
Szerintem egy kapcsolatban fontos a szexuális együttlét is, hisz anélkül egy idõ után kihûlhet a szerelem. De ne ez legyen az elsõdleges szempont. Fontos, hogy tudd kivárni azt a pillanatot, mikor a barátnõd is akarja, és akkor lesz teljes az együttlét. Én megértem, hogy férfiból vagy, vannak igényeid, de akkor próbáld egy kicsit megpuhítani, egy idõ után beadja a derekát, hidd el. Nyilván lehetséges, hogy a mély vallásossága miatt nem enged, de én valószínûbbnek tartom, hogy fél. A legtöbb lány, fél az elsõ alkalomnál, azt hiszik, hogy valamit rosszul fognak csinálni. Lényeges, hogy tudnia kell, vigyázni fogsz rá (beleértve a védekezést is, ami fontos). Mindenesetre légy türelmes, de azért próbálkozz, ne hagyd rá, egy idõ után engedni fog, addig is biztosítsd róla, hogy nagyon szereted :) Sok sikert :)
Én annak idején a páromat megvárakoztattam, mégha eléggé ismertem. Miért nem kérdezel rá tõle, hogy ne úgy vegye, hogy te rá akarod beszélni?Kérdezd meg, még az is kiderül, hogy csak fél az elsõ alkalomtól. S nem kell szexelni, van még petting is.;)
17 évesen 2 hónap után majdhogynem természetes, hogy még nem volt szex. Nem értem, ez miért probléma. Különben se szexszel próbálkozz elsõnek, van petting is a világon például.

Mennyi idő múlva gyógyul be a köldökpc? Már lassan 3. hónapja szúrattam ki és elég csúnya.

Legjobb válasz: Az egyik baratnomnek ugyanez volt....aztan ki is lokte a koldoke...mar nagyon vekony volt a bor neki.... Nekem meg semmi bajom,mindig kinyomkodtam a gennyet belole...olyan 1 honap korul nem volt semmi bajom.... Nezz vele vissza aki szurta,mit mond! Remelem hogy azert egy rendes piercinges szurta,es fertotlenitette rendesen.....Nem csak ugy hazilag,mert vannak elvetemultek akik csinaljak ;)

Az egyik baratnomnek ugyanez volt....aztan ki is lokte a koldoke...mar nagyon vekony volt a bor neki.... Nekem meg semmi bajom, mindig kinyomkodtam a gennyet belole...olyan 1 honap korul nem volt semmi bajom.... Nezz vele vissza aki szurta, mit mond! Remelem hogy azert egy rendes piercinges szurta, es fertotlenitette rendesen.....Nem csak ugy hazilag, mert vannak elvetemultek akik csinaljak ;)
Nekem közel 5 éve van köldök piercingem nekem sajnos voltak problémáim vele, így a teljes gyógyulási idõ olyan fél év volt de szerintem 3-4 hónap alatt be kellene gyógyulnia.Szerintem menj vissza akinél csináltattad és mutasd meg neki :)
A kérdező hozzászólása: Rendesen csinálták szalonba fertõtlenítették, érzéstelenítették :) nem házilag készült! Mindnet betartottam kenegettem naponta többször nem érte víz azért nem értem mi a baj vele és hogy miért nem gyógyult még meg ami benne vagy piercing sem gagyi hanem minõségi :)
A kérdező hozzászólása: hát remélem nem lökõdik ki, mondjuk a bõr nem vékony de még ma visszamegyek megmutatni :)
nekem 3hét alatt teljesen begyógyult úgy, h naponta 3x kentem tetran kenõccsel

Az miért van hogy 2 és fél hónapja volt az első mensesem lassan már 3 hónap és még semmi én úgy tudom ha nincs akkor is fehér folyásnak kellet volna lenni-e ez alatt a idö alatt vagy nem mindig van az elsőnél?

Legjobb válasz: Mennyire vagy testileg fejlett? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Melled nõ? Egyébként ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és ilyenkor több hónap is kimarad. Még csak most fejlõdik a hormonrendszered.

Mennyire vagy testileg fejlett? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Melled nõ? Egyébként ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és ilyenkor több hónap is kimarad. Még csak most fejlõdik a hormonrendszered.
A kérdező hozzászólása: Igen a puncim már elégé szörös föleg a szeméredomb, a hónaljam meg minimálisan azóta miótta meg volt az elsõ a melleim is nõtek egy picit. De az olvastam itt az oldalon hogy akinek meg jönni közeleg az elsõ fél évig fehér folyása van de de nekem elöte nem volt oktoberben fogta magát és meg jött kb 7 napra azóta semmi csak cici növekedés
Úgy tudom én is, hogy a fehérfolyás mindennapos dolog. Hol több van, hol kevesebb. Szerintem szólj Anyukádnak.
Elõzõ kettõ vagyok. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13 leszek 2honap múlva

Az exemel már lassan 3 hónapja szakítottunk. De még mindig nagyon szeretem. Mit tegyek, hogy vissza kaphassam? Ötletek?

Legjobb válasz: Mi 2 hónapja, és mindent megtennék érte hogy visszakapjam.... Várom a tanácsokat én is! Bár sztem nálam már reménytelen :( Neked meg hajrá, ha van rá még lehetõséged

Mi 2 hónapja, és mindent megtennék érte hogy visszakapjam.... Várom a tanácsokat én is! Bár sztem nálam már reménytelen :( Neked meg hajrá, ha van rá még lehetõséged
A kérdező hozzászólása: Nekem se sok esélyem van sajna szoba se áll velem....

Egyéni vállalkozó vagyok már lassan egy éve. Minden hónapban megteszem a bejelentési kötelezettségemet, de egy fillért nem fizetek. Egyébként a minimálbér után kellene fizetnem de én erre sem vagyok hajlandó! Meddig simlizhetek?

Legjobb válasz: Már ne is haragudj, de minek olyan vállalkozást egyáltalán fenntartani ami nem jár haszonnal? Mindegy, a te dolgod. Ha a könyvelõd nulláz minden hónapban, akkor adót ugyan nem kell majd fizetned utána, azért nem vonnak majd felelõsségre, legalábbis az elsõ revízió erejéig, amikor is pont azt fogjak majd kérdezni amit én most az elsõ mondatomban. A járulék fizetés elmaradásáért viszont keményen meg fognak büntetni, erre készülj fel.

Már ne is haragudj, de minek olyan vállalkozást egyáltalán fenntartani ami nem jár haszonnal? Mindegy, a te dolgod. Ha a könyvelõd nulláz minden hónapban, akkor adót ugyan nem kell majd fizetned utána, azért nem vonnak majd felelõsségre, legalábbis az elsõ revízió erejéig, amikor is pont azt fogjak majd kérdezni amit én most az elsõ mondatomban. A járulék fizetés elmaradásáért viszont keményen meg fognak büntetni, erre készülj fel.
A simlisek azok akik hátráltatják az országot. Felháborító, hogy amikor én több mint 200 ezer forint adót fizetek be egy hónapban akkor jönnek az ilyen hozzáállású emberek, majd elkezdik a kormányt szidni, hogy mind csaló meg tolvaj. Ezen nem ártana elgondolkozni sokaknak. Egyébként ne aggódj, kamatostul be fognak majd mindent hajtani amit nem fizetsz be.
Ez mért lenne simlizés, ha egyszer be is vallod nekik? Az lenne simlizés, ha titokban csinálnád. Szépen gyûlik a tartozásod, aztán ha megunják, majd jön a végrehajtó a rendõrökkel, és visz minden mozdíthatót. A tartozásod meg addig gyûlik, amíg be nem hajtják teljesen, akár életed végéig. Egyszer majd csak lesz valami vagyonod, vagy jövedelmed.
A kérdező hozzászólása: Miért hátráltatnám az országot? Te csak fizesd a két kiló adót ha van mibõl, mert ezek szerint van. Én nem keresek annyit a vállalkozásommal egész hónapban. Egyszerûen nem tudom fizetni. Ha fizetném azt az ötven egy-két ezret a minimálbér után akkor éhen döglenék. Ennyi.

Már lassan 5 hónapja h nem vagyok szűz de még mindig nem volt orgazmusom és ez aggaszt. Miért lehet ez? =S

Velem lehet a baj? Vagy a barátommal? =/ Ha maszturbálok mindig összejön, de vele még egyszer se sikerült.. :( Miért??

Legjobb válasz: 5 hónap az még semmi. Csomót kell még tanulnod meg belejönni. Nekem 2 év után sikerült,neked lehet elõbb fog de 5 hónap miatt még nem kell aggódni.

5 hónap az még semmi. Csomót kell még tanulnod meg belejönni. Nekem 2 év után sikerült, neked lehet elõbb fog de 5 hónap miatt még nem kell aggódni.
Kettõtökben van a "baj". Közös munkával gyógyítható. Pozitúrák, szeretkezés közben csikló izgatás stb. Õszintén kel nektek beszélni egymással róla. Sok sikert.
Csak hüvelyi nincs, vagy szex közben csiklón keresztül sem tudsz elélvezni, akár te, akár õ izgatja? Egyébként az öt hónap nem annyira sok ám, nem kell kétségbe esni miatta, jól írja az elsõ hozzászóló.
Sajnos ismerõs a szitu :/
gyakorolni kell, nincs hiba senkiben próbálgassatok pózokat, te egyedül esetleg annyit tehetsz, hogy a PC izmaidat tornáztatod
A kérdező hozzászólása: 3. válasz - Nem, még 1ik se..

A barátnőmmel már lassan 4 hónapja vagyunk együtt és már 3 hónapja összeköltöztünk! Szerintetek ez még korai volt? Vagy lehet valami következménye?

Legjobb válasz: Nem korai, akkor költöztök, amikor szeretnétek. AKi szerint meg korai, az féltékeny rátok. Következmény: Biztos hamarabb szembesültetek/szembesültök a másik hibáival, mint más párok, akik hetente 3szor látják egymást. Szerintem semmit sem rontottatok el ezzel. :)

Nem korai, akkor költöztök, amikor szeretnétek. AKi szerint meg korai, az féltékeny rátok. Következmény: Biztos hamarabb szembesültetek/szembesültök a másik hibáival, mint más párok, akik hetente 3szor látják egymást. Szerintem semmit sem rontottatok el ezzel. :)
Max elõbb kiforrja magát, hogy passzoltok-e vagy nem. (-: Vagány húzás volt!
Szerintem korai volt. Kihagytátok az udvarlás szakaszát az azzal járó izgalmakkal és várakozással, randikkal együtt, helyette bevállaltátok a szürke hétköznapokat egybõl. A következmény csak annyi, hogy amit kihagytatok, az már sosem lesz pótolható, és nagyobb a veszélye, hogy hamarabb ellaposodik a kapcsolat. Persze nem biztos, hogy ellaposodik, csak a veszélye nagyobb, mint egyébként, de rajtatok múlik. Mindezt úgy mondom, hogy én 2 hónap után költöztem össze a párommal. Bajunk nem lett belõle, most már a férjem, de nagyon sajnálom, hogy a legjobb részt kihagytuk.
a következménye 6 hónap múlva lesz ami egy baba.
nálunk is hasonló a szitu. a kis drágám egy évig csapta nekem a szelet, aztán amikor beadtam a derekamat, kb rá két hétre összebútoroztunk. nem bántuk meg, már 2 éve boldogítjuk egymást :D jobb, mert hamar összeszoktunk, kialakítottuk a közös szokásainkat.
Én 2 hét ismeretség és nappal az összejövetelünk után költöztem össze a párommal!Azt mondta, hogy vagy belevágunk vagy sehogy, mert neki nincs ideje utazgatni és udvarolni, amikor reggeltõl estig dolgozik.Összeköltöztünk és több, mint 4 éve együtt vagyunk és van egy 8 hónapos lányunk.Azóta az építõipart ott hagyta és már nem dolgozik estig.Én nagyot csalódtam benne az elsõ hónapokban, de pozitív irányba!Az elõtt is jó embernek ismertem meg, de hogy valaki ilyen sokszínû legyen...ritka, mint a fehér holló!És apának sem mindennapi! Én soha nem fogom ezt a döntést megbánni! 22/L
Én a párommal két nap után költöztem össze. Tulajdonképpen mire kellett volna várjak? Udvarolt már elõtte egy ideje, aztán amikor összejöttünk, egybõl össze is "bútoroztunk". Már ha annak lehet nevezni az egyik albiból a másikba való költözést. Soha nem értettem ezeket a dolgokat, hogy most akkor várni kell erre meg arra. Ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen. Évek óta együtt vagyunk, és együtt is akarunk maradni. Anyagilag is sokkal jobban állunk, mint azok, akik külön élnek, mert milyen már összeköltözni. Ez még nem házasság. Ha nem tetszik, akkor szétcuccolunk. Bár sokan a házasságot is így élik ma már meg...
A második férjem, meg sem kérdezett, és odaköltözött hozzám. Azt mondtam próba szerencse, és 10 éve együtt vagyunk!
Hát nem tudom, azért én egy hónap után még nem költöznék össze senkivel. De ti tudjátok, remélem nektek bejön a dolog :) Csak én úgy vagyok vele, hogy nekem több idõ kell. Az együttélésbõl már nem olyan egyszerû kiszállni, mintha csak szimplán együtt járnátok, és teszem azt fél év után kiderül, hogy mégsem olyan jó a dolog. Na jó, persze ez megint más akkor, ha valakinek a szüleinél laktok, és más akkor, ha ez miatt van esetleg egy közös albérlet, amit csak ketten tudtok fenntartani, és megint más, ha valakinek van egy önálló otthona, és a másik odaköltözik. De én tényleg biztos nem költöznék össze egy hónap után.
Én 23 voltam a párom 26, amikor megismerkedtünk. Miután összejöttünk rá kb.2 hétre oda költözött hozzánk. Valahogy annyira természetes volt, mintha már egy éve együtt lettünk volna. Azóta eltelt 5 év, és a múlthéten volt az esküvõnk. :)

Eltelt már lassan 3 hónap azóta hogy szakítottam a volt bnőmmel és végre szeretnék ujra elindulni csak még kicsit bizonytalan vagyok ezért kellene valami tanács hogy mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: Szakíts meg vele minden kapcsolatot, ez nagyon fontos! nekem 4 hónapba tellt továbblépni nagyjából. Na szóval, ha már sehol sem beszéltek (akkor sem kell, ha érzed hogy hiányzik a társasága...csak visszahúz), akkor kezdj el másik lányokkal beszélgetni, ha vannak persze. ha nem, akkor csak szimplán próbáld élni az életed, de ne beszéljetek, mert az csak visszahúz, és felkavar! remélem segítettem...

Szakíts meg vele minden kapcsolatot, ez nagyon fontos! nekem 4 hónapba tellt továbblépni nagyjából. Na szóval, ha már sehol sem beszéltek (akkor sem kell, ha érzed hogy hiányzik a társasága...csak visszahúz), akkor kezdj el másik lányokkal beszélgetni, ha vannak persze. ha nem, akkor csak szimplán próbáld élni az életed, de ne beszéljetek, mert az csak visszahúz, és felkavar! remélem segítettem...
Nagyon igaza van az elsõ válaszolónak. Töröld le msn, teló számát töröld ki, ne keresd vele a kapcsolatot semmilyen formában. Olvasd el a Kulcs a Nõhöz könyvet. ***** Vedd meg ha van rá pénzed, sokkal jobb úgy olvasni és meg is éri, nagyon jó könyv.* Automatikusan eltávolított tartalom.

Már lassan egy hónapja késik és a másfél hete csináltam az utolsó tesztet ami negatív de közben is voltunk együtt orvoshoz pénteken megyek de már ideges vagyok nagyon mi lehet baba vagy vmi más? Közbe teherbe eshettem mert nem jött meg?

Legjobb válasz: Szia! Az én kérdésem pont alattad van! Nekem két hónapban is megjött, és ezért nem teszteltem. Viszont rosszul lettem, és elkezdtem babára gyanakodni. A tesztem nagyon halvány pozitív lett múlt héten, ma pedig egy picikét erõsebb csak, úgy hogy hétvégén két napig megvolt! TEHÁT: a kb. hét hetes babámat is csak halványan mutatja a teszt!! Még nyugodtan lehetsz babás attól, hogy a teszt negatív! Nyugodj meg, pénteken minden kiderül. Kívánom, hogy nagyon boldogan gyere ki a rendelõbõl!! :)

Szia! Az én kérdésem pont alattad van! Nekem két hónapban is megjött, és ezért nem teszteltem. Viszont rosszul lettem, és elkezdtem babára gyanakodni. A tesztem nagyon halvány pozitív lett múlt héten, ma pedig egy picikét erõsebb csak, úgy hogy hétvégén két napig megvolt! TEHÁT: a kb. hét hetes babámat is csak halványan mutatja a teszt!! Még nyugodtan lehetsz babás attól, hogy a teszt negatív! Nyugodj meg, pénteken minden kiderül. Kívánom, hogy nagyon boldogan gyere ki a rendelõbõl!! :)
A kérdező hozzászólása: köszike nagyon ari vagy de neked akkor megjött közbe?
Igen, meg! :)
Volt már cisztád?Ez mindenkivel elõ fordul, szülés elõtt , nekem is össze vissza jött meg, valamikor 2hónapig nemjött meg, aztán megszültem a fiamat (K.Richard Frigyest)De van amikor még mostsem jön meg.DE régen cisztám is volt.De minden jót kívánok neked, remélem nem valami gond lesz , inkább babás legyél, csak ne beteg.

Én már lassan 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, és aggódok, mert kb. fél éve egyre kevesebb minden hónapban a menstruációm. A mellem is egyre kisebb lesz, és gyakran szédülök. Lehetséges, h abba kellene hagynom a gyógyszer szedését (Lindinette 20)?

Legjobb válasz: Én több,mint 1,5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam,mert az hallottam,hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok,de már kicsvel több van,nah jó még mindig nem sok meg 2,5napig is tart,nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem,de én nem szoktam tõle szédeülni,meg a mellem sem kisebb,inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit,hogy pontosat megtudj!

Én több, mint 1, 5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam, mert az hallottam, hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok, de már kicsvel több van, nah jó még mindig nem sok meg 2, 5napig is tart, nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem, de én nem szoktam tõle szédeülni, meg a mellem sem kisebb, inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit, hogy pontosat megtudj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!