Találatok a következő kifejezésre: Már lassan éve próbálkozunk és semmi (2 db)

Már lassan egy éve próbálkozunk és semmi. Az orvos mindent rendben talált, nem értem mi lehet az oka. Lehet hogy soha nem lesz gyerekem?

akinek van valami bíztató szava írjon nekem.

Legjobb válasz: Van valami bíztató szavam, írok Neked. Nekem az orvosok mondták 6 éven keresztül, hogy nagyon nehezen fogok teherbeesni - különbözõ nõgyógyászati problémák miatt. Rá is görcsöltünk rendesen. Aztán egy szép napon, minden várakozáson túl, pozitív tesztem lett :-) Neked is így lesz... Szabad akarni, de ne görcsöljetek. Jönni fog a baba, ha itt lesz az ideje! Sok sikert!

Van valami bíztató szavam, írok Neked. Nekem az orvosok mondták 6 éven keresztül, hogy nagyon nehezen fogok teherbeesni - különbözõ nõgyógyászati problémák miatt. Rá is görcsöltünk rendesen. Aztán egy szép napon, minden várakozáson túl, pozitív tesztem lett :-) Neked is így lesz... Szabad akarni, de ne görcsöljetek. Jönni fog a baba, ha itt lesz az ideje! Sok sikert!
De hogyan lehet nem gorcsolni??? Engem az ilyen tanacs meg jobban stresszel, arrol nem beszelve, hogy foleg ilyenkor nyaron mindenfele terhes noket latni es az ember ilyenkor ugy erzi, hogy egy nagy rakas szerencsetlenseg es neki sohasem lesz. Hiaba mondjak, hogy kitartas, annyira elkeserito hogy ha valaki nem akarja, annak becsuszik, aki meg nagyon akarja, annak megjon a mensije. En mar total csodtomegnek erzem magam, meg megszakitasos modszer mellett sem lettem terhes, meg ugy sem, hogy "baleset" tortent. Hiaba vannak rendben a hormonjaim. Biztosan nem lehet gyerekem. :(
Lehet nem is veled van gond hanem a pároddal. A spermáját nem vizsgálták még ki? Hallottam olyat a férfi spermája túl lassú volt és gyógyszerrel kezelték, és pár hónapra teherbe esett a nõ.
mi másfél évig próbálkoztunk a párommal és végre 27 hete sikerült.az a lényeg hogy ha veletek minden rendben van akkor semmi okotok pánikolni.nem szabad direkt gyereket csinálni mert akkor nem fog sikerülni.szeretkezzetek ha megkivánjátok egymást és ne gondolj mindig arra hogy remélem na most sikerült.ha dohányoztok ne dohányozzatok és ne legyetek idegesek.az utolsó kettö inkább a párodra értem.a cigit te se szivd.a legváratlanabb idöben fog jönni a babó.az sem jó ha minden nap együtt vagytok a pároddal.kb 3 naponta ideális a sex de mondom nem kényszerrel.nekünk igy sikerült.sok sikert a babaprojekthez.
Szia! Megértem a kétségbeesésedet. Mi 6 éve probálkozunk. Többször sikerült teherbeesnem de a 10. hét elõtt elhaltak a kisbabáim. Hibáztattam mindenkit beleértve magamat a páromat az orvosaimat. Vizsgálgattak jobbra balra és azt mondták minden rendben van. Az ötödik elvesztett kisbaba után felkerestük a Czeizler Endrét aki genetikai vizsgálatot kért. Kiderült, hogy két génemmel baj van, de folsavval és elevittel megoldható a probléma. Az is kiderült, hogy a progeszteron szintem alacsony. Én is feltettem a kérdést, hogy miért csak most derültek ki ezek a dolgok. Voltam én is mélyponton nagyon elkeseredve, de a lelkem mélyén érzem és tudom, hogy egyszer anya leszek. Te se add fel. Megtanultam azt, hogy mindig a baba választ és ki kell várni az idõt. A vizsgálatok során több kórházban is megfordultam, beszéltem több kismamával is és rá kellett jönnök, hogy csodák mindig léteznek. Nektek is sikerülni fog!!!!!!
Minden elõttem szólónak igazat adok! Ha tédeg teljesen kivizsgáltak(rákszûrés, uh, hormonvizsgálat, fertõzõ bakteriális és egyéb betegségek tenyésztése) és a párod is volt spermevizsgálaton és mindent rendben találtak, akkor elõbb-utóbb meg lesz az a baba. Egy biztos:ha nem vagy biztos abban, hogy a mostani dokid mindent elkövet annak érdekében, hogy megtudjátok a "sikertelenségetek" okát, akkor nyugodtan cvseréld le, mert láttunk már olyat, hogy 2. vagy 3. orvos jött a gyermektelenség okára! Tény, hogy görcsölni nem szabad, hiszen olvastad, hogy milyen nehezen jön össze sok párnál a bébi. Ha minden vizsgálaton túl vagytok, akkor nincs más hátra: szeressétek egymást és meg lesz az eredménye!!
ajánlani!!!!áááááá egy helyesírási szótárt!
Szappanos ruhával szoktam végigtörölgetni és egy darabig rendben van, már fél éve csináltam és úgy tûnik jól sikerült. a szappanos részeken nem tud megtapadni és a növénynek sem árt.
Háziorvost.
Ha már évek óta nem bírsz velük, akkor a növényt meg kell semmisíteni.Leandernél hatásos volt a fürész:) )
Sajnáltuk kidobni, mert olyan idõs és szép volt. Mi is már mindennel próbálkoztunk mikor végsõ elkeseredésünkben kiültettük a kert hátsó végébe. Gondolva lesz, ami lesz! Azon az éven eltüntek róla a tetvek és nem kellett semmiféle vegyszer. Nyár végén átteleltettük a faházba és most gyönyörûen diszeleg a teraszon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!