Találatok a következő kifejezésre: Már lassan éve próbálkozunk (15 db)

Már lassan 1 éve próbálkozunk a babával! Mit csináljak, hogy összejöjjön?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1,5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.

Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1, 5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.
Szia! Mi 10 hónapig próbálkoztunk eredménytelenül. Nagyon el voltam keseredve, már nõdikonál is voltam, aki azt mondta, hog várjuk meg az 1 évet, mert a teljesen egészséges párok nagy részénél is kb 1 év kell, mire összejön.Közben anyósom ajánlott egy természetgyógyászt. Már azon voltam, hogy felhívom és kérek idõpontot, mikor is +-at teszteltem:) Most 26 hetes vagyok
meg tudnád adni ennek a természetgyógyásznak az elérhetõségét?
Ne stresszelj azon hogy összejöjjön. Szerintem az elsõ hozzászólónál is azért jött össze mert megnyugodott, hogy nincs semmi baj. Nekem az elsõ baba 1 év után jött össze, akkor mikor már nem is próbálkoztunk hanem spontán voltunk együtt (akkor voltam a legnyugodtabb).
A term.gyógyász Kerekegyházán rendel, Gerhát János 30/556-6957, kedd és csüt. 6.30 - 10 óráig

Párommal nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze! Már lassan 5 éve próbálkozunk, de még mindíg semmi. Közrejátszhat az hogy elötte sokáig fogamzásgátlót szedtem?

Legjobb válasz: Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm,akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit,h lehetett-e ez attól,h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta,h õ hivatalosan ilyet nem mondhat,de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni,fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét,viszont sokan vannak,akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!

Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm, akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit, h lehetett-e ez attól, h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta, h õ hivatalosan ilyet nem mondhat, de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni, fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét, viszont sokan vannak, akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!
Sajna nem mindenki annyira szerencsés, mint és, hogy miután abbahagyja már az elsõ ciklusa is rendben van és a másodikban már babás is lesz.Mondjuk én csak két évig szedtem, és a szervezetem akkor is utálta. Viszont ismerek olyat is, hogy két teljesen egészséges ember, és mindkettõnek gyönyörû gyermekei lennének mindenki mással, csak együtt nem.Egyszerûen hihetetlen, de így van.Hallottam olyanról is, aki már feladta, hogy gyermeke lehessen és inkább vett egy kutyát.Eltelt fél év, és babás lett.Van olyan ismerõsöm is, akinek az elsõ babája mesterséges úton fogant.Majd egyszercsak természetesen megfogant a kistestvér. Nehéz ilyen helyzetben bmit is mondani.
Szia! Én két évig szedtem fogamzásgátlót, majd 8 hónapnyi próbálkozás után sikerült teherbeesnem. Sajnos a kisbabát elvesztettük a 8. hét elõtt. Ezután sajnos volt még 3 vetélésem. Sok vizsgálaton túl vagyunk és a dokik szerint mind a ketten egészségesek vagyunk a párommal. Kb. 1 hete úgy éreztem, hogy terhes vagyok, ma reggel teszteltem és pozitiv lett. Én bizom abban, hogy a kisbaba velünk marad. Ne adjátok fel! Nekem sokat segitett, hogy természetgyógyászhoz jártam.
Mi is 5 éven keresztül szerettünk volna babát, de sohasem sikerült.Letettem róla, és éltem tovább az életem anélkül, hogy teherbe szerettem volna esni.2 hónap múlva már nem jött meg, és csak a kimaradást követõ 10.napon csináltam tesztet, mert annyira nem foglalkoztam vele, úgy számoltam utána, hogy már rég meg kellett volna jönnie.És pozitív volt.Gyönyörû kisfiam született!Kitartás!Próbálj meg mással foglalkozni!
Én 13 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót!Tavaly év elején abbahagytam és 10 hónap múlva estem teherbe.Szerintem nincs köze a teherbeeséshez, akkor nekünk sem sikerült volna.5 év után miért nem mész kivizsgálásra?Én már 1 év után mentem volna, de szerencsére nem kellett.Drukkolok neked is, hogy mielõbb összejöjjön!Kitartás! 22 hetes kismami
Lehet ok, a fogamzásgátló, de sok minden más is. Egy csomó mindent lehet orvosolni, ezt is. Kivizsgálásokon voltatok már?
A kérdező hozzászólása: persze...

Már lassan egy éve próbálkozik nálam egy pasi, akinek barátnője van. Ti mit tennétek?

Elég bonyolult story, de azért megpróbálom összefoglalni. Idén ?sszel 6 éve jár egy lánnyal (23L + 30F), de már kb. másfél éve eléggé viharos a kapcsolatuk, folyamatosan veszekszenek (és sajnos most már miattam is), néha napokig/hetekig nem beszélnek egymással. Nekem soha életemben nem jutott volna eszembe egy már foglalt pasival kikezdeni, de ? megtette... és teszi még most is. S?t, mások el?tt sem titkolja, hogy ? most épp udvarolgat. Egyébként egész fura az egész közte meg a lány között: a csajt néha nagyon gyerekesnek érzem (pl. veszekedés után kitörli a számát a telefonjából, aztán meg ha hívja úgy tesz, mintha nem tudná, ki hívta... meg ha nem mosott hajat/sminkelt nem hajlandó találkozni a barátjával, akkor sem, ha épp sürg?s vagy fontos lenne... nekem ez fura)

Legjobb válasz: Hát, gondolj bele, hogy pár év eltelte után, mikor Te leszel a barátnõje, és más lánynak udvarolgat, mennyire fogod megbánni, hogy belementél. Már ha összejöttök, ls nem csak egy egyéjszakás/páralkalmas kaland leszel. Én nem tenném, mert sajnos a vér nem válik vízzé.

Hát, gondolj bele, hogy pár év eltelte után, mikor Te leszel a barátnõje, és más lánynak udvarolgat, mennyire fogod megbánni, hogy belementél. Már ha összejöttök, ls nem csak egy egyéjszakás/páralkalmas kaland leszel. Én nem tenném, mert sajnos a vér nem válik vízzé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Azért legyél óvatos kedves kérdezõ.Nem hagyhatod figyelmen kívül a körülményeket.Ha valóban annyira akarna téged, mert annyira fontos lennél neki, már rég elhagyta volna a jelenlegi barátnõjét.Ezt nem tette meg, jelenleg is vele van.Téged szerintem csak hülyít..Naná, hogy figyelmes, kedves, stb stb...de ez csak egy színjáték, ami a kegyeidért folyik.Hallgass az eszedre ember!
A kérdező hozzászólása: De, értem, mire gondolsz, és igazad is van egyrészt... Hidd el, hogy próbáltam úgy tenni, mint akit nem érdekel, de a "tetszés"-dolgot nem igazán lehet szerintem ésszel irányítani.
Látom nem érezted a szarkazmust :D Szted az rendes ember, aki aközben udvarol egy másik embernek, miközben a saját barátnõjét átb_assza? Te meg vevõ vagy az õ belsõ értékeire:D Szted miért miért mondtam, hogy olcsó ribbanc vagy?
A kérdező hozzászólása: Igen, képzeld, pont amiatt. Velem szemben tényleg kedves, elõzékeny meg aranyos. És az, hogy tetszik még nem jelenti automatikusan azt, hogy rohanok az ágyába... legalábbis az én szótáramban.
Hát te már azon vagy, hogy neked mennyire bejön... Biztos a belsõ értékek miatt, mert olyan rendes ember :D
A kérdező hozzászólása: Már megbocsáss Passring, de szerintem akkor volnék ribanc, ha belementem volna, hogy megcsalja velem a barátnõjét. De nem történt köztünk semmi. És bár õ próbálkozik folyamatosan kettesben maradni velem, én amikor csak lehet ezt kikerülöm, pont azért, mert én is úgy gondolom, hogy csak tiszta lappal lehet új kapcsolatot kezdeni. Egyébként meg "állítólag" (és ezt azért mondom így, mert én sem ma szálltam le a falvédõrõl...) nem szereti már a lányt, csak nem tudja, hogy szakítson vele (gondolom, ez is vmiféle szokásos duma). No, meg megint csak "állítólag" még sosem csalta meg egyik barátnõjét sem, mert szerinte undorító az ilyesmi... Egyrészt pont emiatt nem értem a közeledését. Bár úgy tûnik, tiszták a szándékai. Csak hát ugyebár sosem lehet a másik ember fejébe belátni - fõleg nem nõként egy férfiéba.
Szerintem az lenne a legokosabb, ha végleg lepattintanád ezt a barmot, aki a nõje mellett nálad próbálkozik már 1éve. Persze esélyed egyébként 100% van.(valszeg másodhegedûsnek)
das nennt sich Ribahnß
Tény, hogy a srác sem viselkedik felnõtt módjára, a kora ellenére sem..Ráadásul nem képes kilépni a kapcsolatából valami miatt.Az is lehet, bár nem írtad, hogy lefeküdtél vele.Ez esetben mindkettõtöket dug egyszerre, már is kész az ebéd, lehet okádni.
Lám te is csak egy ócska ribbanc vagy... Egymáshoz illetek hajrá, ne csodálkozz, majd ha téged is dob :D
Én sem kezdenék ilyen sráccal. Elõbb dobja a barátnõjét, és csak szingliként udvarolgasson más lányoknak.
Ne hagyd magad elszédíteni egy ilyen gyáva ember által! Egyértelmû, hogy két vasat tart a tûzbe, mert máskülönben döntött volna már valamelyiktek mellett. Várd meg a bizonyítékot, addig ne omolj a karjaiba.

Már lassan egy éve próbálkozunk, elvileg mind2nknél rendben van minden. Van pé, a páromnál is minden ok. Miért nem sikerül teherbeesnem?

Akkor mégis miért nem jön össze? Nem iszunk, nem dohányzunk, vitaminokat szedünk, átlegosan 2-3naponta szeretkezünk (nem muszájból, nagyon jó vele a szex is) és mégsem sikerül. Nagyon kivagyok, már nem is bízom abban, hogy összejöhet. A környezetemben mindenkinek van már babája, a legtöbb barátn?m már a 2.-kat várja... Mit tegyek? Úgy el vagyok keseredve! :-((((

Legjobb válasz: Az elsõ terhességem 1 évre rá jött össze CLOSTY-val, de sajnos elhat a magzat. Megjött a mensim és a következõ hónapban már nem, pedig abban a hónapban csak EGYSZER VOLTUNK EGYÜTT. Kitartás. Próbáld meg a hõmérõs módszer és az ovu tesztet egyszerre.

Az elsõ terhességem 1 évre rá jött össze CLOSTY-val, de sajnos elhat a magzat. Megjött a mensim és a következõ hónapban már nem, pedig abban a hónapban csak EGYSZER VOLTUNK EGYÜTT. Kitartás. Próbáld meg a hõmérõs módszer és az ovu tesztet egyszerre.
lelki okokbol is lehet a problémád én is igy voltam vele:( ideges voltam és sokat gondoltam rá hogy jo lenne már egy babo, nehezen de sikerült megnyugodnom és állandóan tereltem a gondolataimat.Mikor együtt vagytok is feledd el a vágyad és egy kis szokatlan sem ártana amit nagyon szeretnél az ágyban, hidd el csodákra képes:) ja igen mi 5 évig küzdöttünk a kislányunkért.csak akkor estem teherbe mikor láttuk azt hogy kiköltözhetünk a házunkba:) A lényeg fel a fejjel és élj egy kicsit feledkezz meg egy kis idõre mit szeretnél és biztos sikerülni fog:) ne gonolj mindig rá!!!!!
Szia! Én is igy voltam mint Te. Nagyon akartam már egy kisbabát.Annyira akartam, hogy több egymást követõ hónapban is szédültem és hányingerem is volt, és teljesen beleéltem magam, hogy terhes vagyok. Rá kellett jönnöm, hogy görcsösen akarom amit nem szabad. Elhatároztam magam, hogy nem görcsölök tovább és 2 hónapra rá sikerült teherbe esnem. El fog jönni Nálad is ez a pillanat, amikor másképp kezdesz el gondolkodni. Na akkor fog sikerülni. Nagyon drukkolok!!!!

Már lassan hogy egy éve probálkozunk a párommal de nem jön össze a picike Mit tegyünk? .

Kérlek adjatok tanácsokat mit lehetne tenni..

Legjobb válasz: Probaljatok ne rägörcsölni a dologra.Hidd el tapasztalatbol beszelek. Sokszor mi is nagyon akartuk es stresszeltünk miatta, rengetegszer ägybabujtunk es semmi.Aztän utäna megbeszeltük, hogy ne azert sze.eljünk, hogy összejöjjön a gyerek, hanem mert elvezzük. Es läääm 8 honapos terhes vagyok. Probäljatok igy hozzäällni. Ha egy ev utän sem jönne össze, akkor a päroddal együtt menjetek el vizsgälatra. Sok sikert nektek!

Probaljatok ne rägörcsölni a dologra.Hidd el tapasztalatbol beszelek. Sokszor mi is nagyon akartuk es stresszeltünk miatta, rengetegszer ägybabujtunk es semmi.Aztän utäna megbeszeltük, hogy ne azert sze.eljünk, hogy összejöjjön a gyerek, hanem mert elvezzük. Es läääm 8 honapos terhes vagyok. Probäljatok igy hozzäällni. Ha egy ev utän sem jönne össze, akkor a päroddal együtt menjetek el vizsgälatra. Sok sikert nektek!
Elõször is, ha úgy gondolod valami gond van menjetek vizsgálatra.Ne csak téged vizsgáljanak, a párodat is. Mi is így jártunk, 3 évig nem sikerült teherbe esni, azt hittem velem van baj, közben a párommal volt, mûteni kellett volna.Belenyugodtunk, hogy akkor majd mûtét után...azonnal teherbe estem és van egy 4 hónapos Kislányom! Kitartást!
Nekünk is a nem ràgörcsöles jött be, màsfèl èv utàn abban a hónapban jött össze mikor2x ha együtt voltunk, ràadàsul abban az idõszakban le is mondtunk a dologról...
1. Orvosi kivizsgálás - mindkét félnek! 2. Életmódváltás - mindkét félnek! Vitaminok, sport, egészséges táplálkozás, sok alvás, cigirõl leszokni, alkoholt csökkenteni. 3. Méhpempõ, E-vitamin, D-vitamin, cink - mindkét félnek! 4. Szerintem nem árt, ha a lelki okokat is megpróbáljátok kideríteni, pl. pszichológus vagy kineziológus segítségével. Sok sikert!
Egyetértek azzal amit az utolsó írt, én is ezt javasolnám. Mi egyébként egybõl az orvosi vizsgálattal kezdtük, mert nem akartunk üres köröket futni. Apró eltérések voltak csak, de szerintem megérte, mint egy évig próbálkozni és azon gondolkodni, vajon miért nem jön össze.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Az elsõ kommentelõnek sok sikert a babához gratulállok!:)

Már lassan egy éve próbálkozunk és semmi. Az orvos mindent rendben talált, nem értem mi lehet az oka. Lehet hogy soha nem lesz gyerekem?

akinek van valami bíztató szava írjon nekem.

Legjobb válasz: Van valami bíztató szavam, írok Neked. Nekem az orvosok mondták 6 éven keresztül, hogy nagyon nehezen fogok teherbeesni - különbözõ nõgyógyászati problémák miatt. Rá is görcsöltünk rendesen. Aztán egy szép napon, minden várakozáson túl, pozitív tesztem lett :-) Neked is így lesz... Szabad akarni, de ne görcsöljetek. Jönni fog a baba, ha itt lesz az ideje! Sok sikert!

Van valami bíztató szavam, írok Neked. Nekem az orvosok mondták 6 éven keresztül, hogy nagyon nehezen fogok teherbeesni - különbözõ nõgyógyászati problémák miatt. Rá is görcsöltünk rendesen. Aztán egy szép napon, minden várakozáson túl, pozitív tesztem lett :-) Neked is így lesz... Szabad akarni, de ne görcsöljetek. Jönni fog a baba, ha itt lesz az ideje! Sok sikert!
De hogyan lehet nem gorcsolni??? Engem az ilyen tanacs meg jobban stresszel, arrol nem beszelve, hogy foleg ilyenkor nyaron mindenfele terhes noket latni es az ember ilyenkor ugy erzi, hogy egy nagy rakas szerencsetlenseg es neki sohasem lesz. Hiaba mondjak, hogy kitartas, annyira elkeserito hogy ha valaki nem akarja, annak becsuszik, aki meg nagyon akarja, annak megjon a mensije. En mar total csodtomegnek erzem magam, meg megszakitasos modszer mellett sem lettem terhes, meg ugy sem, hogy "baleset" tortent. Hiaba vannak rendben a hormonjaim. Biztosan nem lehet gyerekem. :(
Lehet nem is veled van gond hanem a pároddal. A spermáját nem vizsgálták még ki? Hallottam olyat a férfi spermája túl lassú volt és gyógyszerrel kezelték, és pár hónapra teherbe esett a nõ.
mi másfél évig próbálkoztunk a párommal és végre 27 hete sikerült.az a lényeg hogy ha veletek minden rendben van akkor semmi okotok pánikolni.nem szabad direkt gyereket csinálni mert akkor nem fog sikerülni.szeretkezzetek ha megkivánjátok egymást és ne gondolj mindig arra hogy remélem na most sikerült.ha dohányoztok ne dohányozzatok és ne legyetek idegesek.az utolsó kettö inkább a párodra értem.a cigit te se szivd.a legváratlanabb idöben fog jönni a babó.az sem jó ha minden nap együtt vagytok a pároddal.kb 3 naponta ideális a sex de mondom nem kényszerrel.nekünk igy sikerült.sok sikert a babaprojekthez.
Szia! Megértem a kétségbeesésedet. Mi 6 éve probálkozunk. Többször sikerült teherbeesnem de a 10. hét elõtt elhaltak a kisbabáim. Hibáztattam mindenkit beleértve magamat a páromat az orvosaimat. Vizsgálgattak jobbra balra és azt mondták minden rendben van. Az ötödik elvesztett kisbaba után felkerestük a Czeizler Endrét aki genetikai vizsgálatot kért. Kiderült, hogy két génemmel baj van, de folsavval és elevittel megoldható a probléma. Az is kiderült, hogy a progeszteron szintem alacsony. Én is feltettem a kérdést, hogy miért csak most derültek ki ezek a dolgok. Voltam én is mélyponton nagyon elkeseredve, de a lelkem mélyén érzem és tudom, hogy egyszer anya leszek. Te se add fel. Megtanultam azt, hogy mindig a baba választ és ki kell várni az idõt. A vizsgálatok során több kórházban is megfordultam, beszéltem több kismamával is és rá kellett jönnök, hogy csodák mindig léteznek. Nektek is sikerülni fog!!!!!!
Minden elõttem szólónak igazat adok! Ha tédeg teljesen kivizsgáltak(rákszûrés, uh, hormonvizsgálat, fertõzõ bakteriális és egyéb betegségek tenyésztése) és a párod is volt spermevizsgálaton és mindent rendben találtak, akkor elõbb-utóbb meg lesz az a baba. Egy biztos:ha nem vagy biztos abban, hogy a mostani dokid mindent elkövet annak érdekében, hogy megtudjátok a "sikertelenségetek" okát, akkor nyugodtan cvseréld le, mert láttunk már olyat, hogy 2. vagy 3. orvos jött a gyermektelenség okára! Tény, hogy görcsölni nem szabad, hiszen olvastad, hogy milyen nehezen jön össze sok párnál a bébi. Ha minden vizsgálaton túl vagytok, akkor nincs más hátra: szeressétek egymást és meg lesz az eredménye!!

Már lassan 1 éve próbálkozunk és nem akar jönni a baba. Mit tegyek, hogyan segítsem, van valami amitől nagyobb lenne az esélyem? Mert kezd már elszomorítani a dolog és az még rosszabb.

Mit tegyek,hogy teherbe essek már végre?

Legjobb válasz: Igen, egy vizsgálat nem árt, lehet, hogy csak egy kis lökés kell. Ha meg nagyobb a gond, mielõbb kezelni kell. Ennek ellenére még teljesen normális, hogy nem estél teherbe, idõn belül vagy.

Igen, egy vizsgálat nem árt, lehet, hogy csak egy kis lökés kell. Ha meg nagyobb a gond, mielõbb kezelni kell. Ennek ellenére még teljesen normális, hogy nem estél teherbe, idõn belül vagy.
Ha már egy éve nem sikerül, akkor talán el kéne menni egy meddõségi vizsgálatra. Ez már nem pszichológia, hanem van valami oka. A legtöbb esetben az orvos tud segíteni. Egy barátnõm pl. kapott egy injekciót, ami elõsegítette a tüszõrepedést, és rögtön terhes is lett.
Szia! Én egy félév után már mentem az orvoshoz , hogy nem jön a baba! Így is 3 mulva sikerült csak. Szurik, meg lombikok is voltak sikertelenül. Végül a Szabó Gyuribácsi féle baba váró teakeverék hozta meg a sikert. 23 hetes kismami. Esetleg utánanézhetsz a gyorgytea.hu oldalon.
szia! Én is dokit ajánlanék! Nézzék meg a férjed spermáját, hogy elegen vannak-e a srácok és elég mozgékonyak-e? esetleg lehet kis bacija is, amit könnyen lehet kezelni! Praktikák: -2 naponta szexeljetek a ciklus elejétõl a végéig, így biztos nem késitek le a pé-t, és a srácok ilyenkor még fürgék és nem túlérettek -misszionárius vagy kutyapóz -utána fekvés, gyertyaállás, párna a fenék alá -elõbb a párodnak legyen orgazmusa aztán Neked -pár kiló fel vagy le, attól függ mire van szükséged! sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Én a mémpempõt tudom ajánlani.Nekem bevált.Már mi is 1 éve próbálkoztunk de nem jött össze a bébi, aztán egy ismerõsöm ajánlotta a méhpempõt, mert neki bevált.Kibróbáltam és nekem is bevált.3 hónapja kezdem el a méhpempõt és már 6hetes terhes vagyok.
400 NE E-vitamin/nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Aviva-torna.
Mindenkinek akinek nem jön össze a baba, tudom ajánlani Nikl Mária Nõi Erõk tanfolyamát: http://www.leleklato.hu/?q=tanfolyamok/aktualis/noi-erok-alap .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nekem sem volt semmi bajom, és 6 évig nem jött össze. Szerintem rágörcsöltem. Aztán amikor nem is gondoltam babára (sokminden összejött, rengeteg stressz) akkor bejött. És tudom, hogy nem lehet nem rágörcsölni. Sokan mondják, hogy õk nem, én is azt mondtam, de tudat alatt és titokban azért mindig reménykedtem...
Nekem meg pont azt mondta a nõdokim, hogy a hõmérõzés 60%, az ovuteszt 80%-os. Abból is az egyszerhasználatos a jobb. Egyébként mi 11 hónapja próbálkozunk, most hagytam el a hõmérõzést, de mi már elkezdtük a kivizsgálásokat. A féljemnél minden ok, nálam volt egy kis cukor emelkedés + a progeszteron szintem egy kicsit magas volt. Határértéken belüli, csak a teherbeeséshez sok. Viszont azóta figyeli a doki középidõben a peteérésemet, kontrollálja a gyógyszereket, kaptam tüszõrepesztõ szurit, szóval úgy érzem jó kezekben vagyok. Szerintem itt az ideje Neked is elkezdeni a kivizsgálásokat. Sok sikert!
Az ovutesztnél pedig biztosabb a hõmérõzés!
Menj el te, és a párod is egy kivizsgálásra, hogy kizárhassatok minden szervi problémát. Ha semmi szervi gond, akkor lehet próbálkozni különféle praktikákkal, addig a helyedben nem kísérleteznék, mivel nem tudhatod mivel használsz, vagy ártasz magadnak. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Amúgy járok orvoshoz, nem lát semmit.Mondjuk volt egy olyan probléma, hogy magas volt egyfajta hormon, amitõl nehezebb teherbe esni, de azon kívül nem talált problémát.De ez az injekció ötlet jó, mondom is majd neki, hogy már valami tuti kellene, mert minél tovább húzódik, annál jobban elszomorít.
A kérdező hozzászólása: És mik azok a különféle praktikák?Mivel próbálkozhatok, segíthetem?Mert komoly gond nincs, csak nem akar jönni a baba.
A férjed is volt kivizsgáláson?
Arról nem írtál, hogy a párodnál is minden rendben van-e? Egyébként ezt nézd meg: http://fogamzas.mindenkilapja.hu/
A kérdező hozzászólása: Õ még nem voltvizsgálaton.Lehet vele van baj?És neki milyen vizsgálat van?Mármint tudom, hogy milyen, de hogy zajlik az?Biztos megcsinálná, csak ahogy ismerem, hogy elmenjünk valahová és ott ... :-)Értitek?Nem tudom, hogy menne-e neki.:-)
Használj ovulációs tesztet. Nekem segített, 1 év után jött a baba.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi szépen.
Beszélj a dokiddal, hogy mit kell pontosan tenni a férjednek. Sokszor a pasival van a gond, közben meg a nõ járkál dokihoz. Barátnõméknél egy éve nem jön, most derült ki, hogy a férjével van gond!
Mindenképp kérj orvosi segítséget, lehet hogy a pároddal van baj. Ezt érdemes kiszûrni! 2 éven keresztül nem küldték el a páromat ondóvizsgálatra, majd mikor elmentünk, kiderült, hogy mûteni kell. Nekem nincs bajom, ha minden igaz.

1 hete késik a mensim, és kb.4 napja fehérfolyásom van, de rosszul még nem vagyok! Lehet hogy végre a várva várt baba van a dologban? Lassan 1 éve próbálkozunk, már nagyon szeretnénk babát, de eddig clostival sem jött össze. :(

Az orvosom azt mondta diétázzam egy picit, így 1 hónapja elkezdtem a 90. napos diétát! Lehet hogy ez kavar be a mensibe? De akkor fehérfolyásom miért van? (Nem szokott lenni)!

Legjobb válasz: Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!

Ha már 1 hete késik, akkor tesztelj!
nekem is 1 hete késik.és nekem sincs semmi tünetem.de a hõd mennyi?neke 37, 2
Szia! A hõmérõzéssel kapcsolatba ezt egy ugyanilyen kérdésre érkezett válaszok között találtam: "Mindig reggel ébredés után és mielõtt felkelnél az ágyból. Este rázd le a hõmérõt és készitsd az ágyad mellé. A legjobb ha mindig ugyanabban az órában tudod mérni. Szájban nyelv alatt, vagy hüvelyben vagy végbélben mérj. Minden nap jegyezd fel az értékeket. A legalacsonyabb hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni a peteérés. Peteérés után a hõmérséklet 37 C körül mozog. A mensi elõtt 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet. Ha leesik a hõmérsékleted akkor meg fog jönni a mensid." De szerintem érdemes lenne tesztelned, 1 hetes késés után a tesztnek már mutatnia kell, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem! :( Egyébként hogyan kell? Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Tesztelek és írok hogy mi lett az eredmény! Drukkoljatok! :)

Lassan 1 éve próbálkozunk és nem sikerül. Nagyon szeretnénk már babát, de Õ még nem akar jönni. Szeretnénk tudni, hogy mindketten egészségesek vagyunk-e. Van valakinek jó tapasztalata, hova, kihez érdemes fordulni Budapesten?

Mi a vizsgálat menete nőnél és férfinél külön-külön? Tud valaki ajánlani tényleg jó szakembert, intézetet (ha lehet névvel). Mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat (és ha szükséges kezelés)? Nagyon köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Sote I. Meddõségi klinika Dr.Murber Àkos. Csak ajànlani tudom!

Sote I. Meddõségi klinika Dr.Murber Àkos. Csak ajànlani tudom!
Amihez az ember görcsösen ragaszkodik rendszerint nem az elképzeléseknek megfelelõen jön el! Vegyétek lazábbra a dolgot! Mi történne ha:egy kis utazás, színház, jó könyv, finom vacsora beiktatások után maga az együttléttel járó örömforrás lenne a cél?
Szia! Elsõ körben endokrinológus (hormondoki) : Mens mentis, akármelyik orvos. (Én Tûû Lászlóhoz járok, de nehéz bejutni hozzá, és Breyer doktornõrõl is csak jókat hallottam.) Onnan õ mondja a többit. Árak itt : http://mensmentis.hu/arlista/
Én MensMentisbe járok Breyer doktornõhöz. Teljes szívembõl ajánlom! Fantasztikus ember és remek orvos. Mi már várjuk a babánkat :) Örök hálám üldözni fogja :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megnéztem a weboldalt és szerintem Breyer doktornõhöz fogunk bejelentkezni. Ti mennyi idõ után fordultatok szakorvoshoz? Mennyi idõ alatt sikerült "helyreállítani" a belsõ rendet, amiután már sikerült a baba?

Már lassan másfél éve próbálkozunk a babával de eddig sajnos nemjött össze, ha elmegyek nőgyógyászhoz akkor mi lesz az első lépés, illetve milyen vizsgálatokat fognak csinálni?

Legjobb válasz: Ha nem akarod húzni az idõded, akkor tényleg a meddõségibe menj. Meg apát tényleg gyors az elején letudni jobb, mert a nõi oldal sokkal macerásabb, összetettebb. Vagy ha nõdokihoz mész, akkor menj kb középidõbe, hogy hátha elkaptok egy tüszõérést, amúgy megvizsgál, hogy szervileg minden okés e, nincs ciszta stb, egyéb elváltozás. Vérvétel, ami a hormonszintedet nézi, rákszûrés. Valaki petevezeték átjárhatóságit is csinál.

Ha nem akarod húzni az idõded, akkor tényleg a meddõségibe menj. Meg apát tényleg gyors az elején letudni jobb, mert a nõi oldal sokkal macerásabb, összetettebb. Vagy ha nõdokihoz mész, akkor menj kb középidõbe, hogy hátha elkaptok egy tüszõérést, amúgy megvizsgál, hogy szervileg minden okés e, nincs ciszta stb, egyéb elváltozás. Vérvétel, ami a hormonszintedet nézi, rákszûrés. Valaki petevezeték átjárhatóságit is csinál.
Javaslom, hogy ne nõgyógyászhoz menj, hanem meddõségi központba. Másfél év után már indokolt. Elõször a férfit kell kivizsgálni - ez lényegesen egyszerûbb, gyorsabb. Ha a férfinál minden ok, akkor kezdik csak a nõt vizsgálni, kezelni.
ne nögyogyászhoz hanem meddöségi központba menjetek. lesz alap nögyógyászati vizsgálat, kikérdeznek csomo mindenrõl. Aztán vérvételek, férfinek sperma vizsgálat ezek vannak az elsö idökben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, annyira félek megtudni ha van valami probléma....
nálunk sima nõgyógyász adott beutalókat mindenre. Elsõ a spermavizsgálat, illetve ezzel párhuzamosan tõlem vért vettek hormonokhoz, 3. és 21.napi a fontos. Ha minden jónak tûnik, akkor utána petevezeték átjárhatósági vizsgálatot csinálnak. Ha valami nem stimmel a hormonokkal, akkor vagy gyógyszert adnak, vagy endokrinológiára küldenek, ahol kezelni tudnak. Nekünk végül nem volt szükség meddõségi központra, sima nõgyógyász és endokrinológus megoldotta a problémát.
hát sajna sanszos hogy van valami probléma. :( Én pl örültem hogy kiderült hogy mi a gond, mivel tudtam hogy van valami és annál rosszabb nincs ha nem találnak semmit csak egyszerûen nem sikerül. Ciklusod rendben van? Görcsöl erõsen a hasad menstruációkor?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!