Találatok a következő kifejezésre: Már lassan éve, hogy ismerek (1 db)

Már lassan 10 éve, hogy ismerek egy pasit, de mind a 2nknek van kapcsolata és ezért csak sex van köztünk! Én viszont többet szeretnék. Mi történik ilyenkor?

Átmegyünk egymáshoz beszélgetünk, jól elvagyunk. és a vége mindig sex. Ha "befejeztük" mind a 2-en megyünk a magunk dolgára. és ez megy 3 havonta! Annyira jó, de én többet szeretnék, mert sajnos beleszerettem! Vajon csak a sex partnert látja bennem vagy miért nem lép el?re? Próbáltam vele beszélni, de egy csókkal "lerendezte"! Nagyon zavar, mert szeretem! De ugyanakkor jó is!

Legjobb válasz: Szia! A döntés rajtad áll (meg persze rajta) Válaszolj a kérdésekre és meg tudod: • Kit szeretsz jobban - a jelenlegi párod vagy a szex partnered? • Megéri egy ilyen kapcsolatba belemenni és ott hagyni a párod? • Õ is szeret téged? -- Nagyon jól gondolkozz el, hisz megbánhatod! De mielõbb dönts, hisz ez a három hónapi szex (másik emberrel) tönkre teheti a jelenlegi párkapcsolatod. Beszélj vele és ne csak mindig a szexnél kössetek ki. Wanda

Szia! A döntés rajtad áll (meg persze rajta) Válaszolj a kérdésekre és meg tudod: • Kit szeretsz jobban - a jelenlegi párod vagy a szex partnered? • Megéri egy ilyen kapcsolatba belemenni és ott hagyni a párod? • Õ is szeret téged? -- Nagyon jól gondolkozz el, hisz megbánhatod! De mielõbb dönts, hisz ez a három hónapi szex (másik emberrel) tönkre teheti a jelenlegi párkapcsolatod. Beszélj vele és ne csak mindig a szexnél kössetek ki. Wanda
bizonyára õ is úgy van ezzel mint te. LEHET hogy õ is többet akar de neki is ott van a kapcsolata és szerintem rád vár hogy tégy valamit vagy tanácstalan mert nem tud választani egyenlõre marad csak a "szex és más semmi" témánál :)
Hát ha mind kettõtöknek van kapcsolata, akkor az történik bizony hogy ti csaljátok egymással a párotokat. Hát nem szép dolog. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nem merek lépni, mivan ha elutasít és ennek a jóvilágnak is vége szakad? Nekem szükségem van rá!!! :(
Ha vége ennek, akkor annyi történt, hogy nem csalod a párod, és vége a bizonytalanságnak. Hidd el hogy jobb, tapasztalat. Egy szerelmi csalódás még mindig jobb és kiheverhetõbb mint hosszútávú rágódás ezen a dolgon, és az érzések elfolytása... Szerintem finoman adagold neki be a dolgot.
En is ugyanilyen helyzetben voltam.Az ember eleteben sokszor adodik amikor elerkezunk a pillanathoz hogy dontsunk.Ez nem konnyu mert gyokeresen megvaltoztathatjuk az eletunket!Gondold vegig, amellett donts aki nelkul nem tudsz elni.A jot hamar meg lehet szokni, de egy szexpartnert hamarabb el lehet felejteni mint a baratodat, akit "szeretsz"!En a szexpartnert valasztottam......elnyomtam az erzeseimet a baratom irant es belementem az uj kapcsolatba-nem sok jo sult ki belole.Nem az igazi.Azota nehezebben hallgatok a szivemre, az erzeseimre, mert par honappal ezelott elnyomtam magamban ezeket a melyrol jovo, igaz "tanacsokat", es ezek helyett inkabb az eszemre hallgattam!Ne feledd a sziv soha sem hazudik, donts szabadon, teljes szivvel, anelkul hogy kenyszeritened magad!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy is van ez?

Szeretem, de félek tole és a csalodástol...mindketten 16 évesek vagyunk, én szuz vagyok o nem. akivel kavargattam az a haverja.. mit tegyek? 16L

1

Szerintetek azt érzem?

Valemeik kérdésnél olvastam hogy ha meleget érzek a melkhasomba akkor szerelmes vagyok,mert van egy lány és kiszeretném deríteni hogy tényleg szeret-e?mert én már régóta érzem a melkhasomba..

8

Mit gondolnál, ha bemennél a pasid szobájába, és ez a poszter fogadna?

http://4.bp.blogspot.com/-0OXUnJx85dA/T-DYf1Qo3-I/AAAAAAAAAJ..

13

Otthagyja valaha a barátnőjét, ha eddig nem tette? Meddig várjak?

Kb. 4 hónapja van "viszonyom" (utálatos egy szó) egy munkatársammal, akinek 4 éves kapcsolata van, nem valami fényes, úgy tűnik. Első pillantásra egyértelmű volt, hogy valami történni fog. Én mostanra totál beleszerettem, nyilvánvalóan ő is érez valamit irántam, de még mindig együtt vannak. Pedig még akkor is hozzám jön, ha összevesznek (lehet, hogy miattam)... Meddig várjak? 4 év alatt sosem csalta meg rajtam kívül. Néha úgy megszállna a kisördög, hogy lebuktassam, de képtelen lennék ártani neki (na meg magamnak, azután tuti eláshatnám magam örökre).

7

A barátnőm lehet, hogy megcsal? A véleményetekre vagyok kíváncsi!

A barátnőmmel 2 hónappal ezelőtt találkoztunk és 1 hónapja jöttünk össze. Nagyon sokat beszélgettünk mielőtt elhatároztuk magunkat, hogy kapcsolatban leszünk. Nem netes szerelemről van szó, mert munkahelyen találkoztunk és nem vett egyikőnk se zsákbamacskát mikor összejöttünk... Amit tudni kell még rólunk, hogy mindketten jó pár partneren túl vagyunk már. Én az összes barátnőmmel lezártam a kapcsolataimat miután külön mentünk, de Õ neki van egy srác az életében aki miatt ezt a kérdést írom. A srácról annyit kell tudni, hogy kb 2-3 éve találkoztak egy házibuliban és egy éjszakás kalandból csináltak szex barátságot ami állítólag 2013. márciusában véget ért. A sztorit fényesíti az, hogy a barátnőm úgymond "lelki társa" a srác vagyis legjobb barátok akinek sok dologban kikéri a véleményét és sokat is beszélgetnek, találkoznak. Szóval a problémám az, hogy a srácról az 1 hónapos kapcsolatunk felénél tudtam meg az igazat. Addig csak annyit tudtam, hogy 2-3 éve a legjobb barátok, de soha semmi nem volt köztük egy csókon kívül, mert többre tartották a barátságot. A srácnak már akkor barátnője volt amikor barátnőmmel megismerkedett a buliban és lefeküdtek. kb 3 évig csalta a barátnőjét a csajommal és más csajokkal. Szóval szép múltjuk van. A tényleges probléma az, hogy a hazugság kiderülése után is elvárja barátnőm, hogy feltétel nélkül megbízzak benne, hogy nem fog megcsalni ezzel a görénnyel. TI mit tanácsoltok mit tegyek??? Bízzam meg benne és hagyjam, hogy találkozzanak és feltételezzem azt, hogy tényleg vége van már közöttük vagy kerüljem el a csalódást és dobjam a csajt?
Természetesen nem kérhetem azt tőle, hogy válasszon kettőnk közül, mert nem tudna választani vagy ha igen akkor a biztos barátságot választaná extrákkal a bizonytalan kapcsolat helyett.
Bármilyen válasz jöhet ami ide tartozik :) A trollok kíméljenek vagy ha nem akkor olyat írjanak ami nem csak szerintük vicces, hanem a társadalom többi tagja szerint is :)

20

Hogyan lehet NAGYON finoman visszautasítani egy fiút?

Kb. 2 hónapja ismerjük egymást. Nagyon szeretem mint egy barátot. Elmentünk moziba, néha találkoztunk. De én valaki mást szeretek. Nem tudom h hogyan tudnám visszautasítani, úgy hogy ne bántsam meg.
Írjatok konkrét szövegeket is légyszi.

17

Szerintetek mit csináljak?

Van egy lány akivel egy suliba járunk.Én 17 ő 16 éves.Már régóta nézegetem,de most jutottam el oda,hogy meg akarom jobban ismerni mert nagyon tetszik nekem.:)Az a baj,hogy egyáltalán nem ismerjük egymást.Suliba össze szoktunk néha nézni egymással,de semmi több.
Nagyon közel lakunk egymáshoz mert mindig előttem megy haza suliból és az a kérdésem,hogy mivel szólítsam meg ? Suliba sajnos nem tudom mert mindig barátnők veszik körül és úgy nem jó,meg nem szoktunk összefutni sem,mert egész máshol vannak óráink de én úgy gondoltam,hogy suli után beszélnék vele hazafelé. Csak nem tudom mivel szólítsam meg és milyen témát dobjak fel ami azért nem gáz így elsőre :S
Előre is köszönöm a válaszokat :)

1

Én szerelmes vagyok belé de ő barátnak tekint. Mit tegyek hogy járjunk?

5

Lányok, a ti barátnőtök szokott beszélgetni a párotokkal?

Itt nem arra gondolok, hogy mikor közös társaságban vagytok, szólnak-e egymáshoz, hanem úgy ketten mikor ti nem vagytok ott?
Mert én kicsit féltékeny lettem az egyik nagyon jó barátnőmre. Igaz, osztálytársak a párommal, de több alkalommal láttam őket beszélgetni, mikor odamentem, vagy a barátnőm a fiúk közül érdekes módon csak őt kérdezgeti, hogy elhozta-e ezt vagy azt, vagy ő megy-e kül. rendezvényekre. Tőle kérdezi azt is meg,hogy én megyek-e valahova, holott velem is minden nap találkozik a lány.
Annyira furcsállom ezt. Ti mit gondoltok?

8

Páromal kb 2 honapja vagyunk ujra együtt valamelyik nap nagyon csunyán beszélt velem roszul esett éshaza jöttem ez mitől lehet nem szeret már?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!