Találatok a következő kifejezésre: Már két szeretnénk (29 db)

Párommal már nagyon szeretnénk kisbabát, viszont megszűnt a munkahelyem. Egy hetet voltam munkanélkülin bejelentkezve, két hete már dolgozok. Az új munkahelyről mennyi idő után mehetnék majd el babázni?

Legjobb válasz: Kicsit helyesbíteném az elsõ választ:) Valóban mehetsz bármikor, mert a szükséges 365 napnak nem kell folyamatosnak lennie, vagyis ha akár több hónap is lehet a két munkahely között. Plusz nem árt tudnod, hogy ha 41 nap van a két munkahely között, akkor már nem folyamatos a jogviszonyod, mert akkor az, ha 30 napnál hosszabb megszakítás nincs benne. A válasz pedig a kérdésre: mindenképp várd ki , hogy leteljen a próbaidõ, mielõtt bejelented a babát.

Kicsit helyesbíteném az elsõ választ:) Valóban mehetsz bármikor, mert a szükséges 365 napnak nem kell folyamatosnak lennie, vagyis ha akár több hónap is lehet a két munkahely között. Plusz nem árt tudnod, hogy ha 41 nap van a két munkahely között, akkor már nem folyamatos a jogviszonyod, mert akkor az, ha 30 napnál hosszabb megszakítás nincs benne. A válasz pedig a kérdésre: mindenképp várd ki , hogy leteljen a próbaidõ, mielõtt bejelented a babát.
bármikor :) nem kell egy munkahelyen ledolgozni, az a lényeg, hogy 2 munkahely között, vagyis te esetedben a munkanélküli és az új munkahely között ne legyen 41 napnál több, tehát nálad folyamatos :)
Be vagy jelentve? Szerzõdésed határozatlan ideig szól?
A kérdező hozzászólása: Igen, be vagyok jelentve.De még nem határozatlan, a próbaidõt töltöm.
Várjátok meg a próbaidõ végét. Ha akkor már terhes vagy, és utána jelented be, akkor a munkáltató hivatkozhat arra, hogy fontos információt elhallgattál és simán kitehet emiatt. Azon a pár hónapon már nem múlik!
Várd meg a véglegesítést. Ugyanakkor számíts rá, hogy ha majd babázás után visszamész akkor nagy valószínûséggel elbocsátanak. Felvettek egy embert (Téged), mert szükség volt rá, nem pedig azért, hogy passzív állományban legyen (akit helyettesíteni kell még egy emberrel). Láttam már ilyent.
Sok sikert a munkáltatód átvágásához, tudod, ezért nem szeretnek nõket felvenni, mert vannak, akik csak ugródeszkának tekintik a gyeshez...
Kedves utolsó teljesen egyetértek veled! A munkáltatók sem korrektek..... sõt! Amúgy meg annak a munkáltatónak bele kellene kalkulálnia, hogyha nõt vesz fel, az elõbb vagy utóbb gyermeket szeretne! De mivel Én akkor mondtam el, amikor papírom volt róla, érdekes eszükbe sem jutott akkor kirúgni! A gyes+csp-bõl nem lehet megélni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nem szeretném a munkáltatómat átvágni, nem ez a cél, nem kihasználni akarom. De egy nõ nem teszi meg, akkor sosem lesz gyermeke. 27 éves vagyok, nem szeretnék kicsúszni az idõmbõl és a párommal is már régóta tervezgetjük a babát. jobban örültem volna, ha a régi helyemrõl mehetnék el. De hát egyik napról a másikra elküldte az embereit.....Ez van.

Ti vállalnátok így még egy gyereket? Van már két lányom. Szeretnénk még egy harmadik gyereket. Kicsit félek az anyagiaktól.

Jelenleg olyan 300 ezer nettóból gazdálkodunk havonta. Ennél talán picit lenne több, de nem számítunk tutira a családi adókedvezménnyel mert azt ki tudja meddig marad. Szóval ez a tuti összeg. Szüleim felett lakunk egy szeparált lakásban. kertes házban, minden megvan. Kocsi, lakás, hitel nélkül élünk. De nem lesz kevés ennyi egy harmadik gyerekre? A rezsire Apukámnak fixen fizetünk havi 60 ezer forintot, mindenre. Fűtés, internet, telefon, biztosítások, villany, meleg víz. A többi kaja és benzin a kocsiba, de mindketten inkább BKV-val járunk, csak akkor megyünk kocsival, ha kirándulni megyünk, mert jó közlekedés felénk. Ti mennyiből neveltek 3 gyereket, amire azt lehet mondani, hogy kényelemesen belefér? Férjem most keres egyébként másodállást is, már vannak kilátásban dolgok, én is otthonról akarok még dolgozni, de ezeket még nem számoljuk, mert nem jöttek még be:)

Legjobb válasz: DE KAP TÁMOGATÁST a bevételtõl függetlenül, 3 gyerek után JÁR a féláras étkeztetés, a családi adókedvezmény, az emelt családi pótlék! "A híradóban szereplõ háromgyerekes Majoros családnál például, ahol 300 ezer forint a szülõk bruttó jövedelme, eddig 244 500 Ft maradt meg. Jövõre ez 295 500 forint lesz. A különbség náluk több mint ötvenezer forint. "Egy minimálbéres keresõ, aki három gyereket nevel, egy fillér adót nem fog fizetni a következõ esztendõben, sõt egy fillér nyugdíjbiztosítási és egészségbiztosítási járulékot sem. Az õ bruttó jövedelme a nettó jövedelme lesz, egy az egyben kézhez fogja kapni"- fogalmazott." forrás:http://informaciok.eu/index.php/ado/1878-csaladi-adokedvezme..

DE KAP TÁMOGATÁST a bevételtõl függetlenül, 3 gyerek után JÁR a féláras étkeztetés, a családi adókedvezmény, az emelt családi pótlék! "A híradóban szereplõ háromgyerekes Majoros családnál például, ahol 300 ezer forint a szülõk bruttó jövedelme, eddig 244 500 Ft maradt meg. Jövõre ez 295 500 forint lesz. A különbség náluk több mint ötvenezer forint. "Egy minimálbéres keresõ, aki három gyereket nevel, egy fillér adót nem fog fizetni a következõ esztendõben, sõt egy fillér nyugdíjbiztosítási és egészségbiztosítási járulékot sem. Az õ bruttó jövedelme a nettó jövedelme lesz, egy az egyben kézhez fogja kapni"- fogalmazott." forrás:http://informaciok.eu/index.php/ado/1878-csaladi-adokedvezme..
A leirtak alapjan siman johet a 3. baba szerintem :) elorelatok vagytok es ez fontos. Havi szinten pedig lehet meg sem latszana igazan a plusz kiadas, hiszen mar rutinos anya vagy, gondolom felesleges dolgokat mar ugysem vennel meg, a csaladi adokedvezmeny is jo osszeg lenne szerintem a ti jovedelmetekhez kepest, en igy vallalnam. Felre ertes ne essek, mi is tamogatnank a gyermekeink eletet meg felnott korukban is, most is vannak erre mar megelevo megtakaritasaink, mi is ilyen szellemben lettunk nevelve.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. Ilyenekre megvan a háttér. Inkább a havi élet érdekel. A vésztartalék és a tanulásra van bõven, amibõl késõbb lehet mozgósítani, most ezeket még nem akarjuk piszkálni. Engem tényleg az érdekel, ahogy a kérdésemet is feltettem, hogy havi szinten elég-e ennyi pénz. A taníttatás és egyebek, hogy lakás legyen nekik nem lesz gond.Nekem az sem okoz gondot, ha késõbb is támogatnom kell õket, mert engem is így neveltek. Mi ezt megbeszéltük a férjemmel, hogy addig vagyunk ott a gyereknek amíg kell, ha érezzük, hogy tudja mit merre lépünk ki az életébõl, hogy egyedül is érvényesüljön, de ha kell mi ott leszünk a háttérben. Inkább a most, a jelen érdekel. Szüleimen keresztül elég sok mindenem van, amiket most nem mozgósítok, mert úgy tekintem, mintha nem lenne, mert ezt én is a gyerekeimnek akarom adni.
Akartam irni hogy szobak szama, ovi-bolcsi arai stb....mini aprosag ahhoz kepest ami mar az oktatasuknal kovetkezik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok segítséget. Ha valakinek van még valami megjegyzése, mik a három gyerekes család "buktatói" és elõnyei szívesen veszem. Azt persze hozzáteszem, hogy imádjuk a gyerekeket:) szóval ezzel nem lenne gond. Csak nekem van némi kételyem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. kicsit megnyugodtam. Õszinte leszek, csak én voltak aggódó. Férjem simán belemenne, mert szerinte ne a pénz a lényeg, mert megvan mindenünk, és van havi fix mindkettõnknek, de én mégis biztosra szeretek menni:) Azért én a családi adókedvezményre hosszútávon nem számítok, akkor persze nem lenne kérdés:) Akkor csak a férjem keresne ennyit, mint most a havi jövedelmünk. Túl szép lenne, hogy erre számítsunk. Én maradok régi jól bevált szerényen, boldogan és biztosan családi sémánál...
Jó úgy értettem, egészséges gyermekekre járó lehetõ legtöbbet kapja 16.000/ gyermek.
Utolsó emelt családit a beteg gyerekek után jár azt ne kever ide. Több gyerekre több családi mert a családi gyerekenként jár, de attól nem emelt családi jár.
300.000, ebbõl lakás+ rezsi 150.000 A többi kajára, ruhára megy, meg amire kell. Simán bevállalnám a helyedben
A kérdező hozzászólása: Van biztos szülõi háttér, ahonnan lenne segítség bármikor, ha gond van. Vannak mozdítható ingatlanok is, ha nagy gond lenne. Engem inkább az érdekel, hogy a havi megélhetésre egy 3 gyerekes családnak elég-e ennyi pénz, nem a háttér, mert azt nyilván megoldom, ha gond van. Van mit eladni, de nem ezzel számolok, ezeket a gyerekeknek tartogatjuk, ha nagyok lesznek, de vész esetére persze megmozgatjuk.
A kérdező hozzászólása: Megvennék. Minden külön van, mármint minden mérõ, és a kert is, a reszielszámolás más miatt van így megoldva Apukámmal, nem a mérõk állását nézi. Aszerint kevesebb lenne, mert napkollektor van. Köszönöm, hogy leírtad a támogatásokat.
Ennyi jövedelemmel semmilyen kedvezményt nem kaptok, sem az ovi kajára, sem a tankönyvekre. Ne a mostani jövedelmetekkel számolj csak. Gondolj arra, hogy 18-20 év múlva is lesz-e elég jövedelmetek? Ennyi év alatt elvesztheti valamelyikõtök a munkáját, vagy tartósan beteg lesz, esetleg meghal? A gyereknek akkor is meg lesznek a szükségletei. Több családot is ismerek, akik jó anyagi körülmények között voltak, amikor a gyerekek születtek. Ma pedig örülnek, ha hóvégén még marad pénzük.
Mondjuk ki vesz meg egy emeletet a nagyik felett? Bár lehet nincs igazam, de ha elég drága hely akkor nem hiszem, hogy ilyen közösködésért még ha csak kert rész közös csak akkor is kapkodnak. 3 gyerekre még gázár támogatás, fél áron az ovi bölcsi étkezés, ugye írtad az adókedvezményt, otthon maradhatsz gyet-en a legkisebb 9. éves koráig. Én ennyi kedvezményrõl tudok ha ez segít.
A kérdező hozzászólása: Elférünk bõven. 3 nagy szobánk van. Eleinte a kicsi külön lenne, utána szeretnénk a nagyokkal együtt egy szobába rakni, ha lány, ha fiú, akkor egyértelmû, hogy külön szobája lesz. A másik két lánynak is lehetne külön szobája, ugyan az egyik szoba egybenyíló lenne, de van nekik külön fürdõ és WC. A mi szobánk egyben nappali is, de ha nem férünk el, bármikor tudunk nagyobba költözni, mert ha ezt eladjuk nem ennyire elit környéken tudunk venni külön óriási családi házat. Elég drága környéken lakunk most, és nem igazán kell ez nekünk, ha nagyobbak a gyerekek, csak most azért maradunk még, mert a szüleim sokat segítenek.
A kérdező hozzászólása: Hát, nem dolgozik reggeltõl estig azért most sem:) Jelenleg 9-17-ig dolgozik és bármikor le tud jönni, ha kell. Nem marad le semmirõl, sõt. A másodállás otthoni munka lenne, és nem olyan, amit idõre kell csinálnia. Honlapszerkesztés lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen..De úgy érzed, hogy kényelmesen elvagytok? mert úgy tudom még vannak egyéb kedvezmények is, ugye? mondjuk az oviban a kajára? mert az nekem kicsit soknak tûnik, ha a kicsi is ovis lesz 30000 ezer gyerekenként. Ettõl tartok kicsit. Most csak a nagy ovis. Neki ki tudjuk simán csengetni.
Nem tudom elég nehéz kérdés. Mennyire lenne hely a kicsinek, ha nem is külön szoba csak egy kis zug. Másrészt én azt sem tartom a legjobbnak, hogy az apa reggeltõl estig dolgozik kér munkahelyen és a gyerekek életérõl szinte lemarad. Én azt hiszem inkább a nem felé hajlok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. De azért szerintem megéreznénk, pleus, tápszer, ha nincs elég tejem, stb... Adókedvezménnyel nem merek számolni, az vagy marad vagy nem... Hát, nem szórjuk a pénzt az tény. Most is használt ruháik vannak a lányoknak, persze szépek, mert újszerûek veszek neki csak, de mégsem új, és nézzük folyamatosan az akciókat, ha kell valami drágább dolog.

A párommal babát szeretnénk, már két hónapja próbálkozunk, a menstruációm mindig késik 15 napot, így mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok, de mégsem. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?

ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?
Két hónap nem sok idõ. Tudom nehéz, a várakozás, a reménykedés. De nem szabad görcsösen felfogni:) Élvezzétek az egymással töltött idõt, és egyszer csak összejön majd a baba:) Szorítok értetek. Ha sokkal több idõn keresztül nem sikerül, érdemes orvoshoz menni. De már most se ártana, ez a 15 napos késés elég érdekes. Hallottam, hogy terhesség alatt is lehet vérzés, ami menstruációként fogható fel. És mivel nem a szokásos, amióta próbálkoztok, kicsit gyanús. Keress fel egy nõgyógyászt.:)
nem kell ezen kiakadnod, majd jön az a baba :D ez is azt bizonyitja, h nem olyan könnyû éppen teherbeesni :S

Van már két kismanóm 4 és 2 évesek. Szeretnénk harmadik babát is, teherbe is estem, de sajna egy hónapja elment a baba. Most mit csináljak?

Persze senki nincs az én helyemben, de annyira tanácstalan vagyok, fel?rli minden napomat ez a dolog, ami folyton az agyamban jár. Van már két kismanóm 4 és 2 évesek. Szeretnénk harmadik babát is, teherbe is estem , de sajna egy hónapja elment a baba. Akkor azt beszéltük meg a férjemmel, hogy tekintettel az anyagi helyzetünkre, meg hogy még fiatal vagyok ( 26) és már van kett?, várunk még egy pár évet. Nem annyira rossz az anyagi helyzetünk, de mint most majdnem mindenkinek nekünk és n?tt a hitelünk, stb. Az ország nagy részét érint? problémákkal küzködünk mi is. Tehát egyetértettünk abban, hogy várunk még, bár a férjem inkább rámbízta a döntést. Vissza is mentem dolgozni , a kislányom elkezdte a bölcsit. Viszont napról napra és hétr?l hétre nehezebb, mert tudom , hogy szeretném azt a babát és nagyon nehezen hessegetem el a gondolatot a fejemb?l, hogy igenis legyen, mert vágyunk rá. A férjem is mert rengeteget beszélünk róla. A vetélés után eszembe jutott is ijedség tört rám, meg éreztem, hogy mostanában biztos nem lesz, mert félek, hogy újra megtörténhet, meg egyáltalán, hogy most meg se tehetjük. Aztán valahogy egyre jobban az jár az agyamban, ha arra várok, hogy minden jó legyen, akkor soha nem lesz 3. babánk. És ha ennyire vágyok rá, nem fogok tudni lemondani róla és éveket várni rá. A munkahelyemen is elfogadják és tudják, hogy ilyen vagyok és biztatnak is, hogy legyen, mert látszik , hogy addig nem nyugszom meg. Most már napi szinten elkap többször a sírás, ha rágondolok, hogy mennyire szeretném. Ráadásul a barátn?m is most szült, egy hete és fogtam a babáját, most meg még jobban feler?södött az érzés bennem. Szerintetek normális vagyok én, vagy ez már beteges? Nem kellene ennyit foglalkoznom ezzel????

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat, igazaa, szerintem már nagyon sokat nem fogunk várni ezzel a 3. baba kérdéssel, egész éjjel ezzel álmodtam. Szopizott az ujszülött babám. Nagyon jó volt. Reggel úgy ébredtem, hogy max fél év és jöhet a babó!!!

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, igazaa, szerintem már nagyon sokat nem fogunk várni ezzel a 3. baba kérdéssel, egész éjjel ezzel álmodtam. Szopizott az ujszülött babám. Nagyon jó volt. Reggel úgy ébredtem, hogy max fél év és jöhet a babó!!!
Nézd emberek külnbözõ képpen viszonyulnak dolgokhoz, pl van akit nem zavarna még két év, de mint te is van aki érzi, hogy nagyon szeretné ezt most. Ez nem baj, persze az nem jó neked sem, hogy elkeseríted magadat minden nap. Szerintem, ha a férjed is inkább rád bízta és nem vagytok olyan nagyon rossz helyzetben, akkor szeretkezzetek bátran védekezés nélkül és az a baba fog jönni, téged választ anyunak ha õ is akarja és maradi is fog. Tudom mondani könnyû, de próbálj ne ilyen "görcsösen" ragaszkodni a dologhoz, úgyértem, hogy ne okozzon neked ilyen lelki bántalmat. Persze akard a babát, hiszen ha nem akkor õ nem jön hívatlanul! :) Gondold azt, hogy bármikor jöhet, hiszen úgy élitek szexuális életeteket.
Az anya (márpedig te már javában az vagy) érzi meg legjobban mikor van itt az ideje!!! Lehet, hogy késõbb jobb az anyagi helyzet, viszont a szervezeted nem biztos, hogy készen áll...
Vágjatok bele bátran, akkor jöjjön amikor akar!Én úgymond öreg vagyok már de második babámat várom-várjuk majdnem 40 évesen és mivel második házasság mindkettõnknek, két éve vettünk fel lakáskölcsönt 27 évre.És még van egy 11 éves fiam is.
A kérdező hozzászólása: Azt akartam irni, hogy igazatok van!

Üdvözlöm kedves Doktor úr! Két fiam van már, nem szeretnénk gyereket vállalni. Kérdezném, hogy mi a véleménye a Goldlily spirálról?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A méhenbelüli eszköz (spirál) egy hatékony alternatíva a fogamzásgátlásra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A méhenbelüli eszköz (spirál) egy hatékony alternatíva a fogamzásgátlásra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm kedves Doktor úr! Két fiam van már, nem szeretnénk gyereket vállalni. Kérdezném, hogy mi a véleménye a Goldlily spirálról?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A méhenbelüli eszköz (spirál) egy hatékony alternatíva a fogamzásgátlásra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A méhenbelüli eszköz (spirál) egy hatékony alternatíva a fogamzásgátlásra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ma vagyok ovu után 14 nappal. Tüneteim vannak, de a ma reggeli teszt (20-as) negatív lett:- ( Szombatra nem várom. Lehet ebből még két csík? Már nagyon szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem még simán lehet..elõbb találtam egy táblázatot, hogy hogyan termelõdik a hcg..mindjárt megkeresem neked..pill

Szia! Szerintem még simán lehet..elõbb találtam egy táblázatot, hogy hogyan termelõdik a hcg..mindjárt megkeresem neked..pill
1. vok.. itt van. Fogantatástól számítva: (kb.7-8 nap a beágyazódás) 9. nap min. 17- max.119 10.nap min. 17- max. 147 11.nap min. 33- max. 220 12.nap min. 33- max. 429 13.nap min. 70- max. 750 14.nap min. 111- max. 1690 pár nap múlva ismételd meg szerintem a tesztet, ha addig nem jön meg! (reméljük!!) Drukkolok neked!! Nekem sajna beköszöntött tegnap..én is szombatra nem vártam..ez van..próbálkozom tovább! sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ez a táblázat most tényleg megnyugtatott. Neked pedig sok sikert, májusban már remélhetõleg neked is sikerül:D
Szerintem lehet! Nekem is negatív lett 2nappal a nemvárt elõtt. De a napján már pozitívat teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked a babához, most már tényleg nagyon reménykedem. Mivel nekem mindig pontosak a ciklusim, így szombaton már tuti kiderül. Remélem én is jó hírekkel szolgálhatok majd.

PCOS vagyok és babát szeretnénk párommal, de nem tudok elmenni még a hormontérkép vizsgálatra sem. Egyszer lett volna rá lehetőségem, de akkor lázasan feküdtem itthon. Most meg már két hete késik. Tesztet még nem csináltam. Reménykedhetek?

Az a helyzet,hogy pont annak az oldalnak kellene m?ködnie most amelyikben a ciszták vannak. Ezért sem merek reménykedni.

Legjobb válasz: Miért nem tudsz elmenni?Ha PCO-d van, az nem a legjobb, ha babát szeretnél.Kérj másik idõpontot, kapsz gyógyszereket és a bébi sem fog sokat váratni magára!

Miért nem tudsz elmenni?Ha PCO-d van, az nem a legjobb, ha babát szeretnél.Kérj másik idõpontot, kapsz gyógyszereket és a bébi sem fog sokat váratni magára!
Szia! Én is PCOS vagyok.Nekem mindkét petefészkemben vannak ciszták.Nekünk nagy szerencsék volt mert, két hónap próbálkozás után baba lett(apuka ügyes volt):) !Bár a tesztem csak 3 hét után lett pozitív. Szerintem reménykedhetsz!!!!!! Remélem nektek is sikerült!!!!:) Azért írd meg, hogy mi lett a helyzet! 29 hetes pocakos
Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön a baba! Úgy látom, most még a vizsgálatok elején tartasz, és ha megfogatsz egy tanácsot: SOHA NE ENGEDD, hogy megmûtsenek PCOS miatt. Engem több mint 3 éve mûtöttek vele (sajnos engedtem), elégették a petefészkeim. Sok kínlódás, küszködés után most végre babát várok (donor pete+lombik). A PCOS gyógyszerrel kezelhetõ, de sajnos én anno nem néztem utána, hittem a dokinak. Nagyon sok sikert kívánok, tudom mennyira vágysz már babára! És soha ne adjátok fel, csak mindig álljatok pozitívan a dolgokhoz. Szurkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: A válaszaitokat elõször is köszönöm. Úgy gondoltam holnap lesz idõm és elmegyek venni egy tesztet. Ha negatív lesz akkor se fogok már azon idegeskedni, hogy mi van... Az elsõ válaszolónak annyit, hogy a hormontérképet a menstruáció 2-3-4 napján kell vérvételbõl megcsináltatni. Így meg hogy legutóbb közel 40 fokos lázzal feküdtem itthon és most nem akar megjönni elég nehéz elmenni a vizsgálatra. Még idõpontot sem kell kérnem hozzá. Egyébként diétáziom, mert elég sokat híztam az elmúlt fél évben (több mint 10 kg). Szóval odafigyelek a szénhidrát bevitelre. nehéz, de már lejjebb ment a súlyom. Nem engedném a mûtétet soha, mert sok rosszat olvastam róla és a doki se ajánlotta, szerencsére. Köszönöm mégegyszer a válaszaitokat.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet és pozitív lett. :) Csütörtökön megyek a dokihoz.
Szia! A második vagyok! GRATULÁLOK!!! Nagyon boldog babavárást!! :) )))))
Ugyanez volt, nekem adott a doki norcolut-ot. Másodjára nem kértem a norcolutot, e-vitamin+ cickafarkfû tea meghozta.
doki meghozza progeszteron tartalmú gyógyszerrel. Kb 1 hétig kell szedni, és az abbahagyás után 1 héten belül megjön.

A nemvart menzi elott vagyok meg kb.10-nappal. Mit jelent az ha mar ket napja semmilyen folyasom nincs a fehernemum mindig szaraz? A 12, 14-dik napon is eggyuttvoltunk a parommal mert babat szeretnenk. Sikerulhetet vajon?

Legjobb válasz: A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!

A hormonok is felelõsek a folyásért. Pé után normális, ha egy kicsit "szárazabb" idõszak következik! Ebbõl még nem derül ki, hogy összejött-e a baba, de bõ 1 hét és reméljük elmarad a nem várt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!