Találatok a következő kifejezésre: Már két próbálkozunk (25 db)

Már két hete nagyon fáj a mellem? Még egy hét van a nem vártig. Lehet baba? Ilyen hamar nem szokott fájni csak menszi előtt egy héttel. Már régóta próbálkozunk eredménytelenül. Valakinek valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem pé.óta fáj a mellem,két nap múlva kéne megjönnie.Azt hittem babás leszek,de ma - volt a teszt.kicsit elkenõdtem.Viszont,én sem tudom,miért fájt végig a mellem.

Szia! Nekem pé.óta fáj a mellem, két nap múlva kéne megjönnie.Azt hittem babás leszek, de ma - volt a teszt.kicsit elkenõdtem.Viszont, én sem tudom, miért fájt végig a mellem.
Nekem pl. sosem fájt a mellem mensi elõtt, de amikor terhes lettem, akkor nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem akkor most talán sikerült.
Nem a mellfájdalomból kifolyólag lettem terhes, de valóban az egyik legelsõ tünet ez volt. :)
Nálam ez volt az egyetlen tünet, valamint természetesen a menzesz elmaradás. Fájtak a melleim, megjött január 8án.. Aztán január végén megint elkezdett fájni, de sokkal jobban mint szokott és heteken át tartott. Nem gyanítottam, hogy terhes vagyok, mert rendszertelen volt a menzeszem mindig. Hol kb. idõben jött meg, hol tizenpár napot késett. Így 3 hét késés után mentem el dokihoz, akkor már 6hetes 4 napos voltam és akkor is még fájtak a melleim. Szóval az egyetlen nyilvánvaló tünetem ez volt, semmi más.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Elsõ tudod hogy nem úgy gondoltam hogy a mellfájdalomból lett valaki terhes, :D csakhogy ez utalt -e rá!! Sajnos nekem ma már nem fáj annyira a mellem mint az elõzõ másfél héten és menzeszemig még 6 nap van vissza.Nagyon reménykedem hogy most nem jön meg mert már alig tudunk várni :D Csomó olyat olvastam hogy már elsõ és második hónapban összejött a baba. Elevitet is szedek már két hónapja, de eddig sajna semmi.

A párommal babát szeretnénk, már két hónapja próbálkozunk, a menstruációm mindig késik 15 napot, így mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok, de mégsem. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?

ha mindig 15 napot késik, akkor az már rendszeresnek számít. nem lehet, h elszámoltad a ciklusod?
Két hónap nem sok idõ. Tudom nehéz, a várakozás, a reménykedés. De nem szabad görcsösen felfogni:) Élvezzétek az egymással töltött idõt, és egyszer csak összejön majd a baba:) Szorítok értetek. Ha sokkal több idõn keresztül nem sikerül, érdemes orvoshoz menni. De már most se ártana, ez a 15 napos késés elég érdekes. Hallottam, hogy terhesség alatt is lehet vérzés, ami menstruációként fogható fel. És mivel nem a szokásos, amióta próbálkoztok, kicsit gyanús. Keress fel egy nõgyógyászt.:)
nem kell ezen kiakadnod, majd jön az a baba :D ez is azt bizonyitja, h nem olyan könnyû éppen teherbeesni :S

Szerintetek összejött a baba? Már két éve próbálkozunk. Bővebben lennt.

Tehát, nekem július 29-én volt meg utoljára. Szeptemberben már csináltam négy különböz? tesztet, ami er?s pozi volt. De nem merem beleélni magam, mert a két év alatt már nagyon sokszor csalódtam, volt hogy nega volt a teszt, volt hogy halványan látszódott a második csík, de utána megjött.Van már egy 12éves és egy 3éves fiaim, és nagyon szeretnénk még egy babát. Tünetek vannak, reggeli hányinger, a bal cicim nagyobb és keményebb mint a jobb, és mintha a hasam is egy kicsit megn?tt volna. De lehet hogy ezt csak már én képzelem be. Bár vékony testalkatú vagyok 163cm és 46kg. De én úgy látom, mintha n?tt volna. Még a párom is azt mondta. Szúrkálódik a hasam is, de nem görcsöl. Jöv?héten mennék dokihoz, de nagyon félek, hogy azt mondja hogy nincs picuri. Olvastam a terhességi teszt használati útmutatójában, hogy pozi teszt lehet petefészek cisztától is. És ezért rettegek, hogy mi van, ha nekem az van? Szerintetek mire számítsak? Nagyon félek.

Legjobb válasz: "Szeptemberben már csináltam négy különbözõ tesztet, ami erõs pozi volt." Erõs pozi!! Teljesen felesleges akkor a többi iromány, ez a lényeg! Muszáj dokihoz elmenned, ha van baba-ha nincs, de nagyon valószínû h van!

"Szeptemberben már csináltam négy különbözõ tesztet, ami erõs pozi volt." Erõs pozi!! Teljesen felesleges akkor a többi iromány, ez a lényeg! Muszáj dokihoz elmenned, ha van baba-ha nincs, de nagyon valószínû h van!
Ez baba lesz, szerintem biztos 4 poziteszt utan! Gratulalok! Barcsak en is pozit tesztelnek...3 ev utan..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mostmár megnyugodtam egy kicsit. Már alig várom, hogy jövõhét legyen.
A kérdező hozzászólása: Még azt elfelejtettem leírni, hogy szerencsémre még nem volt semmi nõgyógyászati bajom, sem cisztám sem semmi.

Már két éve próbálkozunk a babával, de sikertelenül. Mit tegyek?

Legjobb válasz: PG53 mikroszkóp próbáltad már?

PG53 mikroszkóp próbáltad már?
elsõ vagyok. Nálunk is a gyertya jött be:-)
Két barátnõm is hasonló helyzetben volt. Nem tudom, hogy véletlenül sikerült-e a baba, de mindketten elkezdtek szedni terhesvitamint és egy picit többet mozogtak.(Nem voltak vékonyak.) Két hónapra rá sikerült nekik a baba. Talán segítettem.
nekunk is 2 ev utan jott ossze. a gyertyaallas nalunk bejott. probaltatok mar?
Menjetek el kivizsgálásra. Mi 1 év után mentünk el, és már ki is derült az ok. Remélhetõleg orvosi segítséggel nemsokára lesz babónk! Sok sikert nektek is!
Menj el dokihoz... Õ bizti megmondja a tutit =D
Ennyi idõ után én is dokit javaslok! Lehet, hogy nincs is semmi gond, de egy UH, egy vérvétel már sokmindent elárul!
Igen, menjetek el dokihoz, mi is 1, 5 év után mentünk el, most 15 hét + 4 napos iker babák vannak a pocakomban... A gyertya nem segít, ha a sperma lassú vagy kevés az életképes. De lehet, hogy nálad nincsen peteérés, akkor is hiába pózolsz "gyertyába"...

Már két éve próbálkozunk a férjemmel egy kisbabán. Sajna eddig semmi. Már voltam nőgyógyásznál de azt mondta rendben van minden, a menzeszem nem rendszeres nem is volt az soha! Lehet valaha gyerekem? Vagy hiába várjuk?

Legjobb válasz: És a pároddal minden rendben van? Ezt nem ártana tudni. 2 év hosszú idõ, szerintem menjen el õ is dokihoz aztán annak függvényében dõl el mi a teendõ. Sok sikert nektek, kitartás!

És a pároddal minden rendben van? Ezt nem ártana tudni. 2 év hosszú idõ, szerintem menjen el õ is dokihoz aztán annak függvényében dõl el mi a teendõ. Sok sikert nektek, kitartás!
Ennyi idõ után az a minimum, hogy átjárhatósági vizsgálatra küld, szerintem. Fõleg, hogyha hormonálisan minden rendben. És nem értem, a férjedet miért nem küldte spermavizsgálatra? Az a legegyszerûbb minden vizsgálat közül. Szerintem keress egy másik orvost, mert a tied nem elég alapos.
A férjed is volt spermavizsgálaton?
Ha minden okés, akkor nem tudom mi lehet a gond. De én akkor azt csinálnám, hogy minden menses mentes napon együtt lennék a párommal, talán összejönne. Ezt próbáltátok már?
én elmentem dokihoz megkérdeztem hogy rendben vagyok e aztmondta hogy igen. késõbb csak visza mentem ugyanahhoz a dokihoz és aztmondtam neki hogy én mindenképp akarok gyereket most mert már nekem sürgös a dolog, és már 1 éve probálkozunk. akkor tényleg látta hogy komolyan akarom és vérvizsgálatra küldött ami kimutatta hogy mégis csak van valami ami miatt nemjött ösze. az nemelég ha megvizsgál ultrahangal. a vizsgálat onnan kezdõdik hogy minimum ultrahang+vérvizsgálat. és ha itis aztmondja minden ok akkor már lehet a férjedet is küldeni egy spermavizsgálastra. amióugy vérvétel voltmáe?
Szia! Én a helyedben keresnék egy másik dokit. Mégis milyen vizsgálatokat végeztek már el? Mi öt éve probálkozunk, nekem sikerül teherbe esnem de sajnos a 10.hét elõtt elvesztettem a kisbabáimat. Most derült ki hogy a sárgatest hormonom nem jól müködik. És van az egyik génemmel is egy kis probléma. De szerencsére mind a kettõ orvosolható.
A kérdező hozzászólása: a kérdés írója vagyok!! mindenkinek köszönöm a hozzászólást!!!!volt már vérvizsgálat meg vizelet, de semmi elváltozást nem állapítottak meg.amikor ultrahanggal megvizsgált, direkt megkérdeztem tõle, hogy nem e lát valami elváltozást de ott se látott semmit.az viszont igaz, a férjem még nincs megvizsgálva...talán vele lehet probléma

Tisztelt Főorvos úr! Szeretném kérdezni, hogy ciklus 3adik napján voltam vérvételen és a prolaktin szint 21, 92 lett, a progeszteron 2, 71 ez milyen értéknek felel meg és hogy ez akadályohatja a teherbe esést. Már két éve próbálkozunk a babával és most jele

Tisztelt Főorvos úr! Szeretném kérdezni, hogy ciklus 3adik napján voltam vérvételen és a prolaktin szint 21,92 lett, a progeszteron 2,71 ez milyen értéknek felel meg és hogy ez akadályohatja a teherbe esést. Már két éve próbálkozunk a babával és most jelenleg szedem a premens tablettát köszönöm válaszát, üdv bernadett.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A progeszteron hormon felelős elsősorban a peteérésért, ám ezt a ciklus 19-23. napja környékén tanácsos vizsgálni. Azokból az értékekből lehet következtetni a peteérésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A progeszteron hormon felelős elsősorban a peteérésért, ám ezt a ciklus 19-23. napja környékén tanácsos vizsgálni. Azokból az értékekből lehet következtetni a peteérésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! Szeretném kérdezni, hogy ciklus 3adik napján voltam vérvételen és a prolaktin szint 21, 92 lett, a progeszteron 2, 71 ez milyen értéknek felel meg és hogy ez akadályohatja a teherbe esést. Már két éve próbálkozunk a babával és most jele

Tisztelt Főorvos úr! Szeretném kérdezni, hogy ciklus 3adik napján voltam vérvételen és a prolaktin szint 21,92 lett, a progeszteron 2,71 ez milyen értéknek felel meg és hogy ez akadályohatja a teherbe esést. Már két éve próbálkozunk a babával és most jelenleg szedem a premens tablettát köszönöm válaszát, üdv bernadett.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A progeszteron hormon felelős elsősorban a peteérésért, ám ezt a ciklus 19-23. napja környékén tanácsos vizsgálni. Azokból az értékekből lehet következtetni a peteérésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A progeszteron hormon felelős elsősorban a peteérésért, ám ezt a ciklus 19-23. napja környékén tanácsos vizsgálni. Azokból az értékekből lehet következtetni a peteérésre. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Melyik tesztnek hihetek? Már két éve próbálkozunk?

Nem mértem ebben a hónapban minden nap hogy ne stresszeljem magam folyamatosan. így nem igazán tudom hanyadik dpo-n is járok.

Legjobb válasz: Bocsánat remélem mostmár megnyitható! Köszönöm a választ! http://ciklus.hu/images/diagramok/e214867e6929d03ef3f58977ca..

A kérdező hozzászólása: Bocsánat remélem mostmár megnyitható! Köszönöm a választ! http://ciklus.hu/images/diagramok/e214867e6929d03ef3f58977ca..
A Clear Blu mutatja ki a leg késõbb a terhességet mert az 50-es a medi lab 25-ös.Szerintem kismama vagy de tesztelj 1-2 nap múlva is.
A képet nem tudom megnyitni. Viszont sajnos azt kell mondjam, hogy a Clearblue nagyon-nagyon megbízható... :-( Tényleg. Kérdéses esetekben nekem minden alkalommal a Clearblue mondta meg az igazat. Viszont attól még lehet, hogy Neked hazudik, mivel esetleg kevésbé érzékeny, mint a másik háromfajta. Barna foltocska: nekem így kezdõdött mind a négy terhességem, azt hittem, megjött a mensim, de aztán csak egy napig tartott az a "mensi". :-) Várj még egy-két napot. Úgysem tehetsz még semmit iylenkor. :-) Sok sikert, drukkolok Neked!
Szinte bármelyik tesztet ajánlom kivéve a maria romedet. Írd be oldalt a keresõbe, döbbenetes hány embert vert már át többek közt engem is. A mai napig pozitív pedig nem volt baba. De mivel vannak más pozi tesztjeid is tuti terhes vagy. A barnázás végett sürgõsen mennék dokihoz utrogestant , és duphasont iratni, pláne, hogy ilyen rég várjátok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok a válaszokat, de sajnos megjött, vasárnap a teszt már negatív volt (maria romed) bár nem tartott csak három napig, de a hõm is iszonyat leesett. Remélem talán ebben a hónapban, még ir-t nézetünk most.
Kenyérhéj, kiflicsücske, baba piskóta, banán .
A kérdező hozzászólása: kenyérhéját, kifli csücskét le tudja majd szépen nyelni. Csak azért kérdezem, mert a sütõtökös kajánál is szinte öklendezett. :( Banánból mekkora darabot? Még nem kóstolta, nem baj? Még csak almát, õszit evett (üveges bébikaja) 6, 5 hónapos
Amíg a pépes ennivalót nem tudja szépen enni , én nem javasolnám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!