Találatok a következő kifejezésre: Már két mérem a (167 db)

Igen, tesznek fel.
azért ahhoz, hogy 16 éves korodban rosszak legyenek a fogaid, ahhoz nem elég a genetika. Akkor te nem mosod és cukrot eszel folyamatosan
A kérdező hozzászólása: köszönöm!:) a második válaszoló:pedig rendszeresen mosom, nem eszek különösen sok édességet sem. ez genetika :S
akkor tégy ellene! Napi 3x fogmosás sok folyadék fogszabályzó rendszeres fogellenõrzés én sose törõdnék bele..
A kérdező hozzászólása: értelek, de a máár elromlott fogakkal ez nem segít :(

Akinek magas prolaktinra Premenst javasolt az orvos, peteérés után is szedte? Ha esetleg megfogant, nem árt, ha továbbra is szedjük? Mert ugye mire kiderül a babó, addigra már két hete a pociban van.

A tájékoztatóban az áll, hogy terhesség alatt ne szedjük.

Legjobb válasz: A természet úgy találta ki, hogy amíg nem tudod, hogy terhes vagy addig nincs biológiai kapcsolatod a babával. Így az ezen idõ alatt szedett gyógyszerrel nem lehet ártani.

A természet úgy találta ki, hogy amíg nem tudod, hogy terhes vagy addig nincs biológiai kapcsolatod a babával. Így az ezen idõ alatt szedett gyógyszerrel nem lehet ártani.

Két éves a fiam, lassan 3 hónapja szobatiszta nappalra, de 3-4 napja nem szól csak akkor mikor már csorog a nadrágon, harisnyán végig. Két napja megint pelusban van, mert nem győzzük száraz ruhával s kint hideg van . Mi lehet vele?

sokat iszik 1-másfél liter tea,meg 6-7 dl tejet.felfázás,de azt mondja,hogy nem fáj mikor pisil.

Legjobb válasz: Ugyan ez van nálunk. Mióta vannak ezek a hidegek, nem szól hogy pisilni kell,csak mikor már késõ. Én most úgy csinálom, hogy óránként ráültetem a bilire,( még akkor is ha azt mondja nem kell pisilnie), és azt mondom neki, hogy pisiljen bele, mert a cica szomjas (nincs macskánk :D ), és utána együtt lehúzzuk a Wc-n.

Ugyan ez van nálunk. Mióta vannak ezek a hidegek, nem szól hogy pisilni kell, csak mikor már késõ. Én most úgy csinálom, hogy óránként ráültetem a bilire, ( még akkor is ha azt mondja nem kell pisilnie), és azt mondom neki, hogy pisiljen bele, mert a cica szomjas (nincs macskánk :D ), és utána együtt lehúzzuk a Wc-n.
utolsónak: elmondanád h mire gondoltál? érdekel, nálunk is ez a helyzet! köszi
Azért egy kis Vekerdy Tamást olvasgassatok a témában.
1. vagyok Nálunk 2 napja vissza állt a rend, most már szól ha biliznie kell. Lehet neki is csak idõ kell.
A kérdező hozzászólása: Lehet most már télire pelusoznom kell?"bilire nem kell csücsülni" szerinte.bárhova mehettünk pelus nélkül mindig szolt idejében, mintha kicserélték volna.
1. vagyok. Nálunk nem azzal van a baj, hogy sokat pisil, hanem azzal, hogy mióta hideg van nem szól. Nem tudom, hogy a idõvel van e az összefüggés, de elõtte mindig jelezte, hogy biliznie kellett.
Nem tudom, hogy van-e benne igazság, de egy jó barátnõm azzal az elmélettel állt elõ, hogy most, mikor bejött a hideg idõ, a szervezetnek nincs annyi folyadékra szüksége, mint nyáron.A "fel halmozott víz készlet" most már felesleges, mehet ki!Nálunk is ugyan ez a helyzet mint a kérdezõnél. Ugyan annyi folyadékot iszik a lányom, mégis mostanában többet pisil az eddigieknél. Lehet benne valami szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megprobálom csökkenteni a tea ivást
Szia!Nálunk ugyanez volt 22 hónapos kislányommal mire egyik barátnõm rákérdezett mennyi teát iszik!Nálunk is sok most a tea ivás ami hiába gyümölcs tea van benne koffein és az fokozza a vizelet ürítést!Én is a sûrûbb pisiltetést alkalmazom!Ha nem ivott teát vissza állt a rend ezért biztosra tudom hogy a tea a hibás!Lehet nálatok is ez a probléma! :)
Szia!Nálunk is ugyanez van!Többször pisiltetem mert ha szól is akkor sem akar bilire ülni!A védõnõm szerint akik fiatalon szoknak le azoknál van néha visszaesés!Idõ kérdése és helyre áll a rend!Én pelust nem adom vissza hanem többször kérdezem és ráültetem a bilire!A könyvre én is kíváncsi vagyok mit kell belõle tudni! Neked kitartás és türelem!!! :)


Hány nap alatt van kész egy új személyi igazolvány? Mert a régi 5 hét múlva le fog járni. Már 3 okmány irodában is voltam két nap alatt. Vagy szabin voltak, vagy zárva volt, vagy megszűnt (Lurdy). És mennék külföldre 5 hét múlva.

Legjobb válasz: Elméletileg 2 két héten belül kötelesek kiküldeni, gyakorlatilag meg az okmányiroda terhelésétõl függ. Szokásuk egy héten belül megküldeni, ha szerencséd van pár munkanap.

Elméletileg 2 két héten belül kötelesek kiküldeni, gyakorlatilag meg az okmányiroda terhelésétõl függ. Szokásuk egy héten belül megküldeni, ha szerencséd van pár munkanap.

Miért KELL odaadnom, amit mi megvettünk pénzért csak mert kinõttük õket vagy mert a gyereknek már nincs rá szükség?

Sógoroméknál most született a 3-dik baba. Elég szegényen élnek. Anyósom szó szerint osztja, hogy miket adjunk oda, mert nekünk már nem kell, nekik meg nagy szükségük van rá, mert szegények. Ez õrület! Mi minden fillérért keményen megdolgoztunk, minden ami van agyereknek, ebbõl a pénzbõl vettük meg. Egyszerûen nem értem, miért KELL odaadni, csak mert neki nem sikk elmenni dolgozni, inkább csak szül és szül. Már itt is (kis község) mondogatják nekem, milyen jó, hogy mi majd tudunk adni sokmindent!!!Agyam eldobom. Nem áll szándékomban odaadni a dolgokat. Van egy ismerõsöm, nagyon beteg a kislánya, már a házukat is eladták. 2 évvel fiatalabb a mienknél (1 éves). Önhibájukon kívül kerültek ilyen kilátástalan helyzetbe. Õszintén megmondom eddig is sokmindent adtunk neki, ezek után is õket részesítem elõnyben, nem a sógoromékat. Anyósom amikor mondta, hogy a babakocsit már odaadtam akkora grimaszt vágott és mondta , hogy szép dolog nem a családot segítem! Hát komolyan mondom nem hiszem el. Vagy tényleg velem van a baj?

Legjobb válasz: Meg kell mondani, hogy nem. Anyósodat pedig helyre kell tenni, vagy fizesse meg. Lehet ajándékozni, de elvárni pofátlanság.

Meg kell mondani, hogy nem. Anyósodat pedig helyre kell tenni, vagy fizesse meg. Lehet ajándékozni, de elvárni pofátlanság.
A te pénzedért te dolgoztál, arra költöd és annak adod, akinek akarod. A "nekem jár" emberektõl nekem is herótom van, én is a beteg gyerekes családnak segítenék. Egyébként hol van leírva, h neked segíteni KELL bárkinek is? Ha anyósod úgy gondolja, h támogatásra szorul a másik gyereke, akkor segítsen neki õ. Más farkával könnyû verni a csalánt. Én valszeg azzal zárnám a vitát legközelebb, h sajnálom, nem tudok segíteni. Ha visszakérdez, akkor az lenne a válaszom, h mert úgy döntöttünk és kész. Ha nem tetszik, azt sem fogom adni, amit egyébként adnék.
"Én sem értem, hogy miért veszik természetesnek egyesek, hogy mindent ingyen kapnak majd.(köztük az én sógoromék is)" Itt is sok ember természetesnek veszi. Én egyszer voltam olyan hülye, hogy belemenjek itt egy vitába, ahol a kérdezõt biztatták vállaljon semmire gyereket, úgy lehet vaterán pár 100Ftért ruhát venni meg úgyis kap. Sajnos igen vannak ilyen emberek.
Én is ezért nem beszélek a sógornõmmel 1 éve. Mi mindent újonnan vettünk az elsõ gyereknek, senkitõl nem kaptunk semmit kölcsönbe sem. Anyóséknál hagytuk az etetõszékét a kicsinek, mert még 5 évesen sem éri fel a magas asztalukat, ha évi 1-2 alkalommal ott vagyunk, tudjon min ülni, õk pedig szépen elvitték, már akkor szóltak, amikor náluk volt a szék. Kiságyat, ágynemût, plédeket odaadtam én is szívesen, mert nem szeretnénk több gyereket, de azért más, ha valamit kapok vagy csak úgy elveszek. Én sem értem, hogy miért veszik természetesnek egyesek, hogy mindent ingyen kapnak majd.(köztük az én sógoromék is)
Mivel már többedik gyerek érkezett náluk így õ is gondolhatott volna a jövõre.Neked nem kell semmit odaadod. Mi tesómmal megosztjuk a babás dolgainkat elõször nála voltak a ruhák, babakocsi, kiságy stb. majd nálunk most újra náluk van.
Nézd, egy gyereket mindenki magának szül. Mindenki maga dönti el, hogy mire szül gyereket. Van olyan, hogy amikor vállalták, akkor még minden körülmény adott volt. Aztán meg már nem. Ilyen esetben valóban jól jöhet a segítség. De ahogy olvasom a szavaidból, a sógorodéknál nem errõl van szó. Vannak olyanok, akik inkább szülnek pár gyereket, minthogy elmenjenek dolgozni. Náluk inkább errõl van szó. Nincs nagyon mire, de jönnek a gyerekek. És te velük ellentétben inkább egy beteg gyereken segítesz. Én is a helyedben a beteg gyereken segítenék. És anyósod meg ha annyira sajnálja a sógorodékat, akkor segítse õ õket. Szóval szerintem nem veled van a baj.
Van ilyen. Én anyukám is csinált egyszer hasonlót, de már akkor leesett neki, hogy megkérdezhetett volna, mikor megkeresett az ismerõs, hogy akkor neki adom-e azt a tárgyat amirõl az anyummal beszélt. Bocsánatot is kért utána, mert elfelejtett szólni, na meg hogy csak így intézkedett (el akartam adni egy értékes tárgyat és helyette neki adtam rokonnak, mert nem tudok nemet mondani :D csodás :D). Megértelek! Mondj nemet, ne legyél olyan mulya mint én :)
Hát szerintem ha ti már nem akarjátok használni (bár nem írtad terveztek-e még babát), akkor szép dolog odaadni olyannak, aki hasznát veszi és segítség neki. Hogy ez most barát, ismerõs vagy rokon, az nyilván teljesen mindegy. Sokszor jobb a viszony a barátokkal, mint a rokonokkal. Továbbá ha nekik már a 3. babájuk, akkor gondolom a cuccok nagy része megvan a tesókról. Én pont a másik oldalon vagyok, elsõ babánkat várjuk és a testvéreméktõl nem kaptunk semmit, de barátoktól csomó mindent. Megvan minden a babának, telik a kelengyére, de mégis jól esett kapni cuccokat, és úgyis hamar kinövi, késõbb fog majd több kelleni. És nagyon rosszul esett, hogy a testvéreméktõl nem kaptunk semmit kölcsön. (Hozzáteszem nem is kértünk, a barátok is maguktól ajánlották a dolgokat, szóval semmi kényelmetlen helyzet nincs.) Szerintem mondd meg, hogy te egy rászorulóbb családnak adtad/adod a nem kellõ cuccaidat.
Õszintén? Én se adnám. Pláne, hogy "kell". Nem más pénztárcájára kell gyereket vállalni. Ha már a harmadik baba lesz náluk, hol vannak a babaholmijaik? Ha nagyon jó fej akarnék lenni, inkább kimennék börzére, vagy vateráznék fillérekért, de az alig használt, hibátlan dolgokat biztos nem adnám, fõleg úgy, hogy esetleg még nálatok is várható még egy baba.
A kérdező hozzászólása: Itt nálunk úgy van, hogy a rászoruló családoknak adnak dolgokat, babakocsitól kezdve mindent beszereznek, nem tudom milyen szervezet, adnak zsák ruhákat is de elvárják, hogy ha már kinõtte vagy nem jó vagy már nem használja, akkor visszaadja, másoknak is jól jöhet még. Õk is visszaadogattak sokmindent. Persze fogok adni ezt-azt, nem határolódok el teljesen, de ne legyen már kötelességem. Inkább a kislány szüleinek adom, van elég bajuk szegényeknek a betegség miatt, ne legyen gondjuk egy két apróságra. Csak már kezdtem magam rosszul érezni, hogy ilyen sz.mét vagyok, hogy nem adok oda mindent , mert nekik 3-dik babájuk lesz.
Én sem adtam oda!Mondjuk mi terveztünk tesót...de ha nem terveztük volna akkor sem adnám. Hozzám is jött a rokonságból agy kismama(megjegyzem nem igazán kedveljük egymást, és mindig akkor jön ha kell valami)és azt mondta, hogy náluk az a szokás, hogy odaadják a kinõtt ruhákat a várandós kismamáknak.Célozva ezzel arra hogy adjam oda, hát én meg mondtam, hogy nekünk ha egyszer lesz kistestvér, akkor még mindenre szükség lesz.
18 :)
18 évtõl lehet. Az USA-ban lehet csak 21-tõl.
United Kingdom: The minimum age for the purchase of alcohol is 18.
21 éves kor csak az USA-ra vonatkozik. Angliában ugyanúgy 18 éves kortól lehet alkoholt venni, mint Magyarországon.
pedig elvileg 21....
A kérdező hozzászólása: Megvolt
Igazad van, bocs, ezt benéztem. Tényleg 18.
én éltem kint és nekem kiadták, pedig nem voltam 21:) (elsõ voltam)
21 az inkább. Itt pont egy 19 éves kérdezi, hogy vehetne alkoholt, mert még korhatár alatti: uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090923121609AAzT9Ct
A kérdező hozzászólása: Akkor Go to kocsma(ugyanis az angol tudásopm egy kicsit hiányos xD)
Ez úgy mûködik, hogy 18 felett már kiszolgálhatnak a törvény szerint, de sok helyen ennek ellenére 21 év alatt nem adnak.
szerintem tesztelj holnap reggeli vizeletbõl, az biztos kimutatja. Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eggyütt érzésed, de sajnos, szombatonn megint elment, de nem adjuk fel a párommal, már orvost is váltottam, most megin az ügyönn vagyunk, remélem ez már sikeres lessz:) pedig már annyira szeretnénk a kicsi mellé, vagyis már nem is olyan kicsi, mert már 7-éves a lányom.
Igazán sajnálom, ezért már tuti kijár nektek egy babó!!! Szurkolok!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem vette figyelembe a terhességemet, azt állitotta, hogy csak hormon zavavom van, és mikor elkezdtem vérezni, csak akkor mondta, hogy ez 100%-os terhes vagyok, és nem akart beküldeni kórházba, ez volt péneteknn, és azt mondta, hogy reménykedjünk, és ha hétfüig megmarad akkor jó, de szombat este már a kezembenn vittem be a sürgösségire a kicsit.mert spontánn vetélésem volt, már nagyobb mint eggy centi volt, már 6-hetis volt szegénykém.
Az orvosod miatt???? Mit csinált veletek??? :S
A kérdező hozzászólása: köszike aranyos vagy, remélem még lessz valami, mert most is szurkál a bal oldalam, úgy mint novenberbenn a kicsinél.akit sajnos az orvosom végett elvesztetünk.
Vannak akiknek fennt maradt a hõ, és csak késõbb esett le, a doki majd memodja, hogy mi van veled... Kitartás, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem, mert a sok pisi, a has szurka+ a többi tünet megmaradt, segitsetek, irjatik, mert én már a reményt is elvesztettem, mert novemberbenn volt egy spontán vetélésem, és nagyonn félek.:
A kérdező hozzászólása: ezt a hö mérést sem éretm, ha valakinek megjön annak lekéne esnie ha nem vagy babós?.vagy nem????
A kérdező hozzászólása: teszteltem, de negativ lett, de a kislányomnál is ezt mutatta, holnap fog az orvosom tesztelni, irjatok köszike:)
:((sajnálom, most szombaton jött meg? itt egy újabb alkalom, remeélem sikerül!!! Kitartás!! :)
Elvinném másik orvoshoz.Ezen kívül legközelebb nem szaporítanék.
RTG, UH volt?

Egy két hetes babát hány órakor szopiztattok? Át tudja már ilyenkor aludni az éjszakát? Kicsit rágörcsölök és keltem 3 óránként mert a korházban azt mondták.

Legjobb válasz: Alapszabály, hogy éjjel alvó gyereket soha nem ébresztünk - kivéve, ahogy az elsõ írta, ha sárga volt vagy kicsi súllyal született. Sajnos hozzászoknak, ha ébresztve vannak és most még lelkes vagy, de pár hónap múlva inkább kimerült leszel! A tejed nem fog attól elapadni, ha egyvégtében alszik 4-5-6 órát! Pihenj, amikor õ is pihen, mert hamarosan eljön az az idõ, amikor már nem csak az alvásról szól a napotok!

Alapszabály, hogy éjjel alvó gyereket soha nem ébresztünk - kivéve, ahogy az elsõ írta, ha sárga volt vagy kicsi súllyal született. Sajnos hozzászoknak, ha ébresztve vannak és most még lelkes vagy, de pár hónap múlva inkább kimerült leszel! A tejed nem fog attól elapadni, ha egyvégtében alszik 4-5-6 órát! Pihenj, amikor õ is pihen, mert hamarosan eljön az az idõ, amikor már nem csak az alvásról szól a napotok!
A jelszó:) , igény szerint. Tehát akkor amikor kéri:) . Kivéve ha sárga vay kis súllyal született, akkor bizony kelteni kell. Az éjszaka átalvása majd 2- 3 éves korban lesz aktuális:) , vagyis: sok baba ilyenkor _még_ átalussza az éjjelt, mert fáradt a születés miatt. Aztán ahogy ez elmúlik, normális lesz ha felébred, akár többször is, hiszen az idegrendszere még nem érett ahhoz, hogy a mikorébredéseken átbillentse és éhes is lehet, testközelséget is keres majd. Persze vannak babák, akik hamar átalusszák az északát, de a legtöbb nem:) . Ás ez is normális:) .j
Kelteni akkor kell, ha vagy sárga volt, vagy nagyon alacsony súllyal született, vagy nagyon aluszékony szopi közben. HA ezek egyike sincs, akkor hagyhatod, hogy õ jelezzen, mikor kéri a cicit. Amúgy kevés baba van, aki ennyi idõsen átalussza, de elõfordul, tehát az a ritkább.
Én csak akkor keltem, ha már nagyon be van durranva a cicim, és nincs kedvem lefejni. Amúgy hagyom aludni, majd ébred úgyis, ha éhes.
Ilyen pici baba még nagyon fáradt, megviselték a "dolgok". Igen, jól csinálod, 3 óránként etesd meg, mart ha több idõ kimarad, nem lesz elég tejed. Vagy: fejd le, és hagyd aludni. De akkor cumisüveg lesz a vége, és a szoptatásnak hamarosan búcsút mondhatsz. :( Különben ha átalussza az etetést, nagyon éhes lesz, mikor felébred, de nem biztos hogy lesz annyi ereje, hogy ennyit egyen, amennyi kell Neki. Mert még pici és a szopás nehéz munka, bele is izzadnak rendesen :)
Én két óránként etettem, így 6 hónaposan sem eszik ritkábban. :D Eleinte éjjel aludt, de nekiállt fogat növeszteni és abbahagyta az éjjeli alvást.
elsõ vagyok Dettó mint utolsónál. 10 órákat is aludt már egybe, de 8 volt az átlag, amióta fogzik (két hónapja), másfél óra a maximum, amit egybe alszik, néha kettõ, de nem ritka, hogy fél óránként-óránként ébred. Minden éjjel. :o(
Ó bocsánat, most látom hogy éjszakát kérdeztél! Az máááás. Akkor természetesen hagyd aludni, úgyis felébred hajnalban arra, hogy éhes. Így van: éjjel alvó babát nem keltünk fel. Ha nagyon feszül a cicid, akkor esetleg, vagy lefejed és pohárból odaadod. Nagyon jó egészséget és jó babázást kívánok! :)

65.5 kiló voltam most 55 kiló vagyok. Hogy hízzak 2 kilót mert a két kiló már csak magától ment le és ezt szeretném visszahízni? Főleg a mellemről ment le. És azt szeretném hogy arra menjen vissza lehetséges ez? 171 cm vagyok 14 éves lány.

Gyors válaszokat szeretnék

Legjobb válasz: Olvasnivaló Neked: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 És csak ésszel! Nem éri meg tönkretenni magadat. Rossz úton jártál eddig, de most már tudod, hogy merre kell elindulnod, ha jól akarsz kinézni :)

Olvasnivaló Neked: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558 És csak ésszel! Nem éri meg tönkretenni magadat. Rossz úton jártál eddig, de most már tudod, hogy merre kell elindulnod, ha jól akarsz kinézni :)
Helyi fogyás sincs és helyi hízás sincs! 14 évesen neked még nem kéne aggódni a melled miatt, még akármennyit nõhet! Amúgy remélem nem koplaltattad magad ennyi idõsen, mert akkor csúnyán tönkreteheted magad egész életedre!
ne akarj direkt hízni!Úgyis lesz olyan amikor majd nem figyelsz oda hogy mit eszel és akkor majd vissza megy.
A kérdező hozzászólása: Smartguy86: napi 2szer ettem szóval az koplalásnak minõsül. : (
Ne koplalj meg egyél minimálisat egy nap, mert az hamar vissza is mehet ha nem vigyázol, és állandóan vigyázni elég nehéz. Étkezz helyesen, többször egy nap keveset, én pl max egyszer lakok jól egy nap vagy annyiszor se és soha nem is vagyok éhes, mégis hétrõl hétre megy le (persze tornával) Egyébként lányok közt közismert, hogy aki diétázik, elõször a mellérõl fogy, és ha hízik, csak a legvégén megy a mellre :D De 14 évesen nem kell ezen aggódnod, még bõven nõhet. Nekem 14 évesen talán még melltartó se kellett
A kérdező hozzászólása: rendben csak én mikor nehezebb voltam 75c-s melltartó kellett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm : ) ez hasznos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!