Találatok a következő kifejezésre: Már két mérem (202 db)

Letöltöttem Death Lordrõl két filmet és nem engedi lejátszani mert azt írja hogy seed Most elõbb vissza kell seedelni de már két napja azt írja hogy állapot : seed most mi avn ilyenkor?

Legjobb válasz: Milyen programmal próbáltad lejátszani? Azért kérdem, mert már torrentezek egy ideje néhány oldalon, de ilyet még életemben nem hallottam. A lejátszásnak az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy honnan, melyik oldalról származik a film, vissza van-e töltve, vagy hogy éppen seedben van-e. Egyébként amíg nem törlöd a kliensed listájáról a filmet, vagy magát a filmet a gépedrõl, addig azt fogja írni, hogy seed, akár az idõk végezetéig.

Milyen programmal próbáltad lejátszani? Azért kérdem, mert már torrentezek egy ideje néhány oldalon, de ilyet még életemben nem hallottam. A lejátszásnak az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, hogy honnan, melyik oldalról származik a film, vissza van-e töltve, vagy hogy éppen seedben van-e. Egyébként amíg nem törlöd a kliensed listájáról a filmet, vagy magát a filmet a gépedrõl, addig azt fogja írni, hogy seed, akár az idõk végezetéig.
szerintem tesztelj holnap reggeli vizeletbõl, az biztos kimutatja. Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eggyütt érzésed, de sajnos, szombatonn megint elment, de nem adjuk fel a párommal, már orvost is váltottam, most megin az ügyönn vagyunk, remélem ez már sikeres lessz:) pedig már annyira szeretnénk a kicsi mellé, vagyis már nem is olyan kicsi, mert már 7-éves a lányom.
Igazán sajnálom, ezért már tuti kijár nektek egy babó!!! Szurkolok!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem vette figyelembe a terhességemet, azt állitotta, hogy csak hormon zavavom van, és mikor elkezdtem vérezni, csak akkor mondta, hogy ez 100%-os terhes vagyok, és nem akart beküldeni kórházba, ez volt péneteknn, és azt mondta, hogy reménykedjünk, és ha hétfüig megmarad akkor jó, de szombat este már a kezembenn vittem be a sürgösségire a kicsit.mert spontánn vetélésem volt, már nagyobb mint eggy centi volt, már 6-hetis volt szegénykém.
Az orvosod miatt???? Mit csinált veletek??? :S
A kérdező hozzászólása: köszike aranyos vagy, remélem még lessz valami, mert most is szurkál a bal oldalam, úgy mint novenberbenn a kicsinél.akit sajnos az orvosom végett elvesztetünk.
Vannak akiknek fennt maradt a hõ, és csak késõbb esett le, a doki majd memodja, hogy mi van veled... Kitartás, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem, mert a sok pisi, a has szurka+ a többi tünet megmaradt, segitsetek, irjatik, mert én már a reményt is elvesztettem, mert novemberbenn volt egy spontán vetélésem, és nagyonn félek.:
A kérdező hozzászólása: ezt a hö mérést sem éretm, ha valakinek megjön annak lekéne esnie ha nem vagy babós?.vagy nem????
A kérdező hozzászólása: teszteltem, de negativ lett, de a kislányomnál is ezt mutatta, holnap fog az orvosom tesztelni, irjatok köszike:)
:((sajnálom, most szombaton jött meg? itt egy újabb alkalom, remeélem sikerül!!! Kitartás!! :)

Az miért van, hogy a Hamupipőke meg a Hófehérke jaj, de aranyos mesék, minden szülő megnézeti a már két éves gyerekével, de a Mulán meg Merida egyből megkapják a "feminista mese" kritikát?

Legjobb válasz: Szia! Lehet a Mulánt azért tartják feministának mert lány létére szeretett volna katona lenni, a Meridát nem láttam de szerintem az meg azért mert a lány harcos pedig ezekkel sztem semmi baj nincs, van olyan lány aki szivesen lenne olyan helyzetben hogy pl szörnyekel harcoljon, én jobban szeret(t)em az ilyen meséket, a hófehérkéhez hasonló mesékben mindig a jó gyõz ) nem mintha a többiben nem)és a szülõk azt szeretnék hogy pl a kislányuk a mesérõl vegyen példát és olyan akarjon lenni mint hamupipõke.Bár az is lehet hogy a Mulánt nem éppen érti meg egz 2 éves de ez az én véleményem. Üdv!

Szia! Lehet a Mulánt azért tartják feministának mert lány létére szeretett volna katona lenni, a Meridát nem láttam de szerintem az meg azért mert a lány harcos pedig ezekkel sztem semmi baj nincs, van olyan lány aki szivesen lenne olyan helyzetben hogy pl szörnyekel harcoljon, én jobban szeret(t)em az ilyen meséket, a hófehérkéhez hasonló mesékben mindig a jó gyõz ) nem mintha a többiben nem)és a szülõk azt szeretnék hogy pl a kislányuk a mesérõl vegyen példát és olyan akarjon lenni mint hamupipõke.Bár az is lehet hogy a Mulánt nem éppen érti meg egz 2 éves de ez az én véleményem. Üdv!
Mert a Mulan és Merida valóban feminista mesék. Mindketten harcoslányok, kezükbe veszik a sorsukat. Õszintén szólva jobban is tetszik, mint a Hófehérke, Hamupip., Csipkerózsika, akik a gyönyörû ruhájukon kívül nagyon semmit nem tesznek, mindig más menti meg õket. :D

Holnapra nem várom, de már két napja úgy ébredek, hogy most biztos, hogy megjött, mert úgy fáj a hasam alja és a derekam. Ez lehet terhességi tünet?

A melleim érzékenyek, elég hamar pisilnem kell, ha folyadékot iszom.Éjszaka is kétszer felkeltem pisilni, pedig este már nem is ittam. Folyásom vizesnek mondható inkább, nem hagy nyomot a betéten, de olyan mintha nedves lenne. Egyéb tünetem nincs. Mikor teszteljek szerintetek?

Legjobb válasz: Szia. Én vagyok az elsõ válaszoló. Talán reménykedhetünk, mert nálam is változások vannak. Az eddigi vizes folyásom mintha múlna, a megjön érzésem is elmúlt, csak a hasam fáj. Nagyon sokat olvastam ezekkel kapcsolatban, úgy látszik, hogy még nem kell leírni a hónapot. Kitartást! Én már nagyon izgulok.

Szia. Én vagyok az elsõ válaszoló. Talán reménykedhetünk, mert nálam is változások vannak. Az eddigi vizes folyásom mintha múlna, a megjön érzésem is elmúlt, csak a hasam fáj. Nagyon sokat olvastam ezekkel kapcsolatban, úgy látszik, hogy még nem kell leírni a hónapot. Kitartást! Én már nagyon izgulok.
Szerintem még ne tesztelj. Nekem is ugyanezek vannak és biztos vagyok benne, hogy meg fog jönni. A vizes folyás mensi elõtt van, ilyenkor ilyen folyással távozik a felgyûlt víz, a pisilési inger is gyakori mensi elõtt, mert gondolom nyomódik attól, hogy kicsit fel vagyunk olyankor puffadva.
A kérdező hozzászólása: Miért csak reggel fáj a hasam és a derekam, amikor felébredek? Napközben nem jellemzõ. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Olyan szomorú vagyok, úgy tûnik ezek menszi tünetek lesznek. Pedig úgy szeretnék már babás lenni. Van valaki aki ilyen tünetek alapján babás lett?
A kérdező hozzászólása: Volt olyan köztetek, akinek ezek a tünetek menszi elõtt jelentkeztek és amikor babás lett akkor is ezek voltak a tünetek? Vagy ne reménykedjek?
Ezek a tünetek teljesen normálisak menzi elõtt. Ebbõl nem lehet megmondani hogy baba-e mert ez mind menzi elõtt jelentkezik. De ettõl függetlenül lehet baba, csak nem ezekbõl következtetve. Ha késik akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes, mert nekem is elmúlt a pisilési inger és a folyásom nem vizes, egy kicsi van és az is krémes. Ez menszi lesz?
A kérdező hozzászólása: Ráadásul amikor sûrû pisilési ingerem van, utána meg szokott jönni hamar.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem most a derekam alja fáj, és mintha a két petefészkem vagy méhem fájna. Most úgy érzem tutira megjön ma. Borzasztóan sajnálom.
Oda akasztják be a húskampót.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem el, hogy senki nem tudja.
Szerintem az a 2 sötétebb lyuk az. Kerestem, de fogalmam sincs, hogy mi lehet a neve. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRqE1s6wDzX1OMSoPuz..

6 hetes terhes vagyok, és már két napja nem tudok aludni! Volt így már valaki? és ha igen hogy oldotta meg? Mert én már kezdek rosszul lenni a fáradságtól!

Legjobb válasz: Szia, ne aggódj elõször is! Másrészt a citromfû tea segít az elalvásban, de ha ennél is jobbat szeretnél, akkor gyógynövényboltba menj be, és ott kapsz olyan teakeveréket, ami kifejezetten várandós kismamáknak van, az elalvást segíti.

Szia, ne aggódj elõször is! Másrészt a citromfû tea segít az elalvásban, de ha ennél is jobbat szeretnél, akkor gyógynövényboltba menj be, és ott kapsz olyan teakeveréket, ami kifejezetten várandós kismamáknak van, az elalvást segíti.
Ja bocsi, nem második, hanem 4. válaszoló voltam. :)
Másodok válaszoló vagyok. Hát pedig jó ideig nem fogsz tudni hason aludni. :) Szülés után meg a szoptatás miatt marad a háton és oldalt fekvés. De akkor olyan fáradt leszel, hogy akár ülve is képes leszel elaludni. :) Szerezz be egy szopipárnát, azzal ha ügyesen beigazítod kényelmesebben tudsz majd oldalt feküdni. Én kb. félidõtõl használtam. Ja és ilyenkor még alapból megjelenik az aluszékonyság is, nekem volt, hogy símán elaludtam az íróasztalomon. :) Szép idõszak ez! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Lesz még rosszabb is! Én 34 hetes vagyok és kb. a 29. héttõl nem alszom. Volt, hogy két órát tudtam egy éjjel. A puffadásra szedhetsz Espumisan-t, vagy ihatsz édeskömény teát. A pisilés is el fog múlni, majd a vége felé jön elõ ismét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) csak hason tudok aludni és most az nem megy, mert fel vagyok puffadva és nagyon fáj!meg igen 10 percenként járok pisilni, mire visszafekszem mehetek ki újra!:(
De miért nem tudsz aludni? Izgatott vagy, vagy valami megzavarja az alvást? Nekem ilyen nem volt, legalábbis az elején nem, mert a végén már minden nyavaja zavarta az alvást: Pl. lábgörcs, wc-re járás, derékfájás, óriáspocak... Remélem hamar elmúlik. Van egy homeopátiás nyugtató szer Sedatif PC a neve. ha esetleg nem javulna a helyzet, talán egy próbát megér. Boldog babavárást neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Itt egy cikk a citromfûrõl, a vége érdekes: http://felicitasz.blog.hu/2009/12/16/ihatok_terhesen_citromf..
A Magne B6 alvászavarra is jó. Próbáld ki, amúgy is több Mg kell terhesen.

A babám 3hós múlt! Eddig cicizett, de most már két napja kevés, vagy nincs is tejem! Már megittuk az összes fagyasztotta! Mit adhatok neki enni, mert nem akarom tápszerezni? De ne hasfogósokat! Baj ha 2-3 naponta van csak kaka?

már almát kapott sokszor,de mit lehetne neki adni,ami kisegít ha végleg elfogy a tejcim??mikor lehet adni neki ezeket?de,du,este?és mennyit kell neki adni egyszerre?a másik probléma még,hogy soha nincs mindennap kaki,és persze neki is rosszabb!olyanokat írjatok,amik nem hasfogók!

Legjobb válasz: Ha jól tudom, kénytelen leszel tápszerezni, ha még csak 3 hónapos, ebben nincs tapasztalatom, szerencsére. viszont: Nem feltétlenül baj, ha nincs mindennap kaka, fõleg, ha anyatejes. A laktoherb teától (ha iszol) fájhat a hasa! (mellékesen az édesköményteától is, ami pukiztat, de ha nem ez a baja, akkor csak rosszabb lesz szegénynek) Az egyik ismerõsömnek az a "színes fényterápia" (bocsi, nem jut eszembe a hivatalos neve) bejött, több teje lett tõle. Ez pedig lehet, hogy hülyén hangzik, de igaz: most alakul a bélrendszere, mégpedig úgy, hogy már nem simán csak jön a kaki, hanem érzi az ingert, de nem tudja hogyan kell nyomni, és ezért szenved. (segíthetsz szélcsõvel, gyógyszertárban kapható, és természetesen a pocakmasszázs)Nálunk ez kb. 3 hét volt, mire megtanulta, hogyan kell nyomni. (utána tök mókás, ahogy trottyol:) )

Ha jól tudom, kénytelen leszel tápszerezni, ha még csak 3 hónapos, ebben nincs tapasztalatom, szerencsére. viszont: Nem feltétlenül baj, ha nincs mindennap kaka, fõleg, ha anyatejes. A laktoherb teától (ha iszol) fájhat a hasa! (mellékesen az édesköményteától is, ami pukiztat, de ha nem ez a baja, akkor csak rosszabb lesz szegénynek) Az egyik ismerõsömnek az a "színes fényterápia" (bocsi, nem jut eszembe a hivatalos neve) bejött, több teje lett tõle. Ez pedig lehet, hogy hülyén hangzik, de igaz: most alakul a bélrendszere, mégpedig úgy, hogy már nem simán csak jön a kaki, hanem érzi az ingert, de nem tudja hogyan kell nyomni, és ezért szenved. (segíthetsz szélcsõvel, gyógyszertárban kapható, és természetesen a pocakmasszázs)Nálunk ez kb. 3 hét volt, mire megtanulta, hogyan kell nyomni. (utána tök mókás, ahogy trottyol:) )
Szia! Én céklakapszulát eszek és elég jól van tejem.Szerintem próbáld ki, bár én ilyenkor már adtam neki leveseket, és abból zöldségeket:sárgarépát, krumpli, salátát fõzve kiegészítésként.

Kedeves Doktor úr! Már 4 hónapja szenvedek, voltam már két nőgyógyásznál is. Az a problémám, hogy volt egy bakteriális fertőzésem és azóta nem kívánom a nemi életet, mert utána megduzzad nagyon a hüvelyem. Az egyik orvos colpo cleanert írt, hetente kétsze

Kedeves Doktor úr! Már 4 hónapja szenvedek, voltam már két nőgyógyásznál is. Az a problémám, hogy volt egy bakteriális fertőzésem és azóta nem kívánom a nemi életet, mert utána megduzzad nagyon a hüvelyem. Az egyik orvos colpo cleanert írt, hetente kétszer mossam a hüvelyem és csak vízzel mosakodjak. A másik Colpotropine krémet és fogamzásgátlót írt, hogy ebben olyan hormonok vannak, amitől jobban leszek. El vagyok keseredve, mert ilyen problémám nem volt régen. Szeretem a férjem, 36 éves vagyok, most nem tudom, hogy hormonproblémám van, vagy a ph borult fel. Nincs semmi szaga a hüvelyemnek és bakteriálisan is rendben vagyok. Kérem, segítsen rajtam. Köszönöm szépen előre is. Tisztelettel, Ani

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására és ezzel együtt a megfelelő pH beállítására a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom. Az Ön által említett problémák ugyanis nagy valószínűség szerint ezzel orvosolhatóak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására és ezzel együtt a megfelelő pH beállítására a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom. Az Ön által említett problémák ugyanis nagy valószínűség szerint ezzel orvosolhatóak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor úr! 55 éves vagyok, már négy éve elmúlt a havi vérzésem. Szexuális kapcsolatom már két éve nincsen mert özvegy vagyok. Pár hete sárgás zöldes színes folyás jelentkezett. Februárban voltam rákszűrésen , mindent rendbe találtak. Mv trombosis v

Kedves Doktor úr! 55 éves vagyok, már négy éve elmúlt a havi vérzésem. Szexuális kapcsolatom már két éve nincsen mert özvegy vagyok. Pár hete sárgás zöldes színes folyás jelentkezett. Februárban voltam rákszűrésen , mindent rendbe találtak. Mv trombosis volt a bal lábamon amiért több hónapig gyógyszert kellett szednem . Ez okozhatta -e ,hogy hüvely folyás jelentkezett nálam, vagy mitől lett? Milyen vény nélkül kapható gyógyszert, vagy kúpot javasol,mert az orvoshoz csak az aktuális rákszűrés alkalmával megyek. Köszönöm válaszát: Szné

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban, elsősorban a hormonhiányos állapot miatt igen gyakoriak az Ön által is említett panaszok. Amennyiben a rákszűrés lelete negatív, érdemes elkezdeni a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát (legalább heti 3 alkalommal), amely segít abban, hogy a hüvelyi panaszok ne romoljanak tovább. Néhány hónap elteltével ezek a problémák teljesen meg is szűnhetnek, ha a Cikatridina kúpot …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban, elsősorban a hormonhiányos állapot miatt igen gyakoriak az Ön által is említett panaszok. Amennyiben a rákszűrés lelete negatív,  érdemes elkezdeni a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát (legalább heti 3 alkalommal), amely segít abban, hogy a hüvelyi panaszok ne romoljanak tovább. Néhány hónap elteltével ezek a problémák teljesen meg is szűnhetnek, ha a Cikatridina kúpot … Olvass tovább »

Kedeves Doktor úr! Már 4 hónapja szenvedek, voltam már két nőgyógyásznál is. Az a problémám, hogy volt egy bakteriális fertőzésem és azóta nem kívánom a nemi életet, mert utána megduzzad nagyon a hüvelyem. Az egyik orvos colpo cleanert írt, hetente kétsze

Kedeves Doktor úr! Már 4 hónapja szenvedek, voltam már két nőgyógyásznál is. Az a problémám, hogy volt egy bakteriális fertőzésem és azóta nem kívánom a nemi életet, mert utána megduzzad nagyon a hüvelyem. Az egyik orvos colpo cleanert írt, hetente kétszer mossam a hüvelyem és csak vízzel mosakodjak. A másik Colpotropine krémet és fogamzásgátlót írt, hogy ebben olyan hormonok vannak, amitől jobban leszek. El vagyok keseredve, mert ilyen problémám nem volt régen. Szeretem a férjem, 36 éves vagyok, most nem tudom, hogy hormonproblémám van, vagy a ph borult fel. Nincs semmi szaga a hüvelyemnek és bakteriálisan is rendben vagyok. Kérem, segítsen rajtam. Köszönöm szépen előre is. Tisztelettel, Ani

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására és ezzel együtt a megfelelő pH beállítására a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom. Az Ön által említett problémák ugyanis nagy valószínűség szerint ezzel orvosolhatóak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítására és ezzel együtt a megfelelő pH beállítására a Vitagyn C krém rendszeres alkalmazását ajánlom. Az Ön által említett problémák ugyanis nagy valószínűség szerint ezzel orvosolhatóak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!