Találatok a következő kifejezésre: Már két használom (31 db)

Tisztelt Doktor úr! Hüvelyszárazságom van, annyi mindent kipróbáltam mígnem rátaláltam a Cikatridina kúpra, ami használ, de csak addig, míg használom. Ha abbahagyom újra vissza jönnek a tünetek, égő, viszkető érzés már két éve küzdök vele. Kérem, segítsen

Tisztelt Doktor úr! Hüvelyszárazságom van, annyi mindent kipróbáltam mígnem rátaláltam a Cikatridina kúpra, ami használ, de csak addig, míg használom. Ha abbahagyom újra vissza jönnek a tünetek, égő, viszkető érzés már két éve küzdök vele. Kérem, segítsen! Mit tanácsol, mit tegyek? Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt használni, különben a kellemetlen tünetek kiújulnak. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt használni, különben a kellemetlen tünetek kiújulnak. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Hüvelyszárazságom van, annyi mindent kipróbáltam mígnem rátaláltam a Cikatridina kúpra, ami használ, de csak addig, míg használom. Ha abbahagyom újra vissza jönnek a tünetek, égő, viszkető érzés már két éve küzdök vele. Kérem, segítsen

Tisztelt Doktor úr! Hüvelyszárazságom van, annyi mindent kipróbáltam mígnem rátaláltam a Cikatridina kúpra, ami használ, de csak addig, míg használom. Ha abbahagyom újra vissza jönnek a tünetek, égő, viszkető érzés már két éve küzdök vele. Kérem, segítsen! Mit tanácsol, mit tegyek? Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt használni, különben a kellemetlen tünetek kiújulnak. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt használni, különben a kellemetlen tünetek kiújulnak. Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Nagyon fáj a torkom már két hete szedtem már 2dbz gyogyszert de nem használ 6-7hetes vagyok, mikor jön rendbe vagy mi lesz vele?

Legjobb válasz: Én nagyon beteg voltam a terhességem elején.Fájt a torkom,folyat az orrom.Engem a homeos dolgok mentettek meg-stodal szirop és osciloccum-lehet nem írtam jól...a lényeg,hogy sima gyógyszert ne szedj!!!ez nagyon fontos,homeosat szedhetsz,egyél sok mézet vagy meleg teával mézet.És még egy jó tipp.fél citrom levét nyomd ki és keverj bele vagy 3kiskanálnyi mézet-irtó gej íze van de csodát tesz,ezt szopogasd vagy 2napig-de ha szopogattad ne egyél vagy fél órát,hagy hasson a torkodban.Nekem ez 2-3nap alatt rendberakott és már 2hetes szenvedtem vele.jobbulást kívánok!37hetes kismama

Én nagyon beteg voltam a terhességem elején.Fájt a torkom, folyat az orrom.Engem a homeos dolgok mentettek meg-stodal szirop és osciloccum-lehet nem írtam jól...a lényeg, hogy sima gyógyszert ne szedj!!!ez nagyon fontos, homeosat szedhetsz, egyél sok mézet vagy meleg teával mézet.És még egy jó tipp.fél citrom levét nyomd ki és keverj bele vagy 3kiskanálnyi mézet-irtó gej íze van de csodát tesz, ezt szopogasd vagy 2napig-de ha szopogattad ne egyél vagy fél órát, hagy hasson a torkodban.Nekem ez 2-3nap alatt rendberakott és már 2hetes szenvedtem vele.jobbulást kívánok!37hetes kismama
Nekem nincs jóhírem. Volt egy vírusos torokgyúladásom, én sem kaphattam rá semmit nehogy baj legyen, meggyógyultam, de a baba elment.
ne szedjél gyógyszert!!!! vannak homeopátiás dolgok azt szedjed, vagy mézet, az hamar helyrehoz.
Elsõ válaszoló vagyok..azért ezt ne könyveld el, ha az a pici lélek élni akar-márpedig ez tõled is függ, mert ha akarod, hogy éljen ragaszkodni fog hozzád.Nekem eszembe sem jutott, hogy elmehet nem is ment pedig nagyon beteg voltam és semmit nem adtak a dokik rá.Mindenképp próbálj megtenni mindent amittudsz -házi paraktikákkal.Ha esetleg orrváladékod is van akkor infralámpázz is, mellkasodat is.Tudom ilyen idõben ez most gyilkos lesz , mert így is meleg van de a kicsiért mindent:) REndbe jössz:)
nekem ugyanez volt sokára múlt el és hetekig még köhögtem..azt mondták valakinek ez a terhességben elõjön, de nem mindig megfázás miatt van, csak fokozott érzékenység.Minden reggel meleg zöldteát ittam és naponta 2-3 db pezsgötabletta c-vitamint ittam..semmi gyógyszerre nem volt szuksék, pedig úgy bedagadt a torkom hogy 3-4 napig nem tudtam megszólalni.
Én az elsõ 12 hétben háromszor voltam beteg. Egyszer sajnos (kb. 8-9 hetesen) antibiotikumot is kellett szednem. Mi jól vagyunk, nem lett tõle bajunk. Azért mindenképpen mutasd meg magad dokinak, magadtól szért ne szedj be gyógyszert. (Czeizel egyik interjújában azt olvastam, hogy valójában kb. 28 db gyóyszer van, amirõl biztosan lehet tudni, hogy árt a magzatnak. A többi esetében nem volt meggyõzõ pl. a kontroll csoport eredményei, ezért inkább ráírják, hogy ártalmas lehet)
A kérdező hozzászólása: megkérdezhetem milyen pezsgötabletát ettél? köszi


Valakinek mozdult már el spirálja Flabelos használat után? Én már két hete járok, és most tudtam meg, hogy nem ajánlott spirál esetén és most félek, hogy gond lehet.

Legjobb válasz: Értél el vele valamilyen eredményt ? Nekem elég erõsen a kuruzslás színvonalán van...de lehet én vagyok a hülye ,csak nem tudom elképzelni ,hogy ezzel valaki tényleg eredményt elér legyen az akár 1 kiló leadása.

Értél el vele valamilyen eredményt ? Nekem elég erõsen a kuruzslás színvonalán van...de lehet én vagyok a hülye , csak nem tudom elképzelni , hogy ezzel valaki tényleg eredményt elér legyen az akár 1 kiló leadása.
SOHA nem ajánlott. Nem csak spirál esetén. Idõ és pénzpocsékolás, és még áramot is fogyaszt..

A vitorlás halam már két napja döglődik. Mit csináljak vele? Már elkülönítettem. Meg csináltam neki egy gyors fürdetőt de nem használ semmisem.

Legjobb válasz: De mi a baja? Mi ellen kezelted a fürdetõvel és milyennel? Milyen tünetei vannak?

De mi a baja? Mi ellen kezelted a fürdetõvel és milyennel? Milyen tünetei vannak?
Szegény hal.És, hogy bírod nézni a haldoklását?
A kérdező hozzászólása: Húú hát h mi a tünetei?? Hát végül is a többi vitorlásnak is az a baja h szinte már teljesen átlátszó és be vannak pirosodva:S Nem tudom jobban elmondani csak ha meglátnád esetleg úgy. Tegnap voltam bent az egyik halas boltba és õ adta ezt a gyors fürdetõt és mondta h nyugodtam megcsinálhatom a többi halakkal is. Ki is próbáltam de h fog-e hatni azt nem tom :S kis Rikk :)
Hát ez így nehéz lesz.Nem tudnál segítséget kérni egy tapasztalt akvaristától aki megnézné? Minden esetre csinálj 50%-os vízcserét azonos hõfokú klórtalanított vízzel és takarítsd ki az aksit .Mit értesz azon, hogy átlátszó? Eltûntek a színek vagy annyira sovány? Mindenhol ki van pirosodva vagy csak foltokban? Nem látsz valamit a bõrén, lepedék, dudor, stb? Az úszók milyen állapotban vannak, tépettek, vagy talán összezárta õket? Esznek még? Valamit próbálj még írni róluk.Mit kaptál a halastól? Milyen a víz hõmérséklete? A gyors fürdõt bármi is legyen, többször ismételd meg naponta.Várom a válaszaidat aztán majd meglátjuk, de ne úgy keljen mindent kihúzni belõled.Ha van Aquafuránod azt beleteheted a vízbe( tartós fürdõ )Írd meg azt is, hogy milyen gyógyszered van kéznél.SN.
A kérdező hozzászólása: Segítséget így hirtelen nem tok senkit sajnos:S Hát a szine nem tûnt el hanem a szeme mögött egy foltban piros. Bõrén semmi különös nincs, olyan mint a többié és csak fekszik az oldalán a víz alján és meg sem mozdul. A víz hõmérséklete 24-25fokos. Ja és most jelenleg semmilyen gyógyszerem nincs. Ha kell mindig elmegyek és veszek de ma elég nehéz lenne vennem sajnos gyógyszert. Köszi elõre is a segítségedet:)
Én a helyedben felhívnék egy állatorvost és megkérdezném.
Meg kellene próbálni egy antibiotikumos kezelést, Tetracyclin, vagy amit a halas ajánl.Csináld a fürdõket, vedd felére a vízoszlopot és emeld a hõmérsékletet 28 fokra, menjen a levegõztetõ.Sajnos nem tudok konkrétumot mondani neked.Több betegség tünete is jelen van, szerintem az antibiotikum hatásos lehet.Az Akquafurán pedig egy elég széleskörû baktériumgátló készítmény.Sajnos nem sok remény van a gyógyulásra, ha már úszni is képtelen, de így mindenképp elpusztul, meg kell próbálni.SN
Mi a helyzet?Hogy van a halad?
A kérdező hozzászólása: A mûtét utáni hétben szerintem jobban terhelte, azért aggaszt a dolog.
Nekem egyszer azt mondta egy állatorvos, hogy a legtöbb 4 lábú állat addig nem terheli a lábát, ameddig akár egy kicsit is érzékeny neki. De szerintem ezt a kérdést az állatorvosotoknak kéne feltenned, õ valószínûleg jobban tudja, mi a normális egy ilyen mûtét után.
hívd fel az állatorvost és kérdezd meg tõle õ biztos tudni fogja
A mi kutyánknak eltört az egyik hátsó lába. Három lábon közlekedett és annyira hozzászokott hogy többet nem használta azt a lábát. Ha nagyon gyorsan futott akkor néha néha. Teljesen elsorvadtak rajta az izmok úgyhogy szerintem nem is tudta volna már használni. Ezt csak azért írom hogy figyeljetek oda. Lehet szüksége lesz valamiféle "gyógytornára". Esetleg valahogy rá kell kényszeríteni hogy használja azt a lábát is, de csak azután ha már meggyõzõdtetek (állatorvossal), hogy nem a fájdalom miatt nem használja.
A kérdező hozzászólása: Igen. Még csak két hét telt el a mûtét óta, úgyhogy még gondolom gyógyúl neki. Elég komoly mûtét volt. De azért nagyon idegesít. A doki azt mondta, hogy embernél egy ilyen mûtét után hetekig fel sem kel. Ha nem javúl neki elviszem dokihoz.

Solutio antisudorica! Már két napja használom, de nem látom a javulást. Sőt most is izzadok. Mi lehet a gond meddig kell minden nap használnom? Talán nem kéne vízzel higitani?

Legjobb válasz: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/Solutio_antisud.. nem kéne hígítani és mielõtt bármit el kezdesz használni nem ártana a betegtájékoztatót elolvasni

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/Solutio_antisud.. nem kéne hígítani és mielõtt bármit el kezdesz használni nem ártana a betegtájékoztatót elolvasni
Nem kell hígítani, a 2 nap alatt meg ne várj csodát, idõ kell amíg használ.
A kérdező hozzászólása: Olvastam, hogy sokaknál használt már másnap és, hogy vízzel is szabad hígitani. De majd meglátjuk. Azért köszönöm a válaszokat.
Na és az izzadás oka? Az nem fontos?
A lázcsillapítót fájdalomcsillapítóval(mondjuk algopyrin)együtt vedd be, az használni fog!
Kombinálj 2-3 féle lázcsillapitót.egyiket beveszed mondjuk 6-kor, másikat 9-kor, 3-at délben+hûtõfürdõ(langyos vizbe ülj, és lassan hûtsd amig nem vacogsz.Sok c-vitamin, bõ folyadék, mert a kiszáradás miatt is lázasodhatsz késõbb!Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Szerintetek ha 3-4 napon belül nem javul az állapotom, bemenjek a kórházba?
Igen!
1. Mitõl van a láz? 2. Google:priznic lázcsillapítás Google:priznic alkalmazása
A kérdező hozzászólása: Tüdõgyulladás. Köszönöm a válaszokat, azt hiszem kipróbálom amiket mondtatok, hátha beválik valamelyik.

Klion kúpot használok, és nagyon viszketek belül. Ez normális? Ráadásul már két hete is végigcsináltam a kúrát, és nem múlt el.

Legjobb válasz: Akkor vissza kell menned a dokihoz és elmondani Neki mindent lehet hogy mást fog Neked felírni. Vagy az is lehet hogy húgyúti fertõzésed is van és újrafertõzi a területet.

Akkor vissza kell menned a dokihoz és elmondani Neki mindent lehet hogy mást fog Neked felírni. Vagy az is lehet hogy húgyúti fertõzésed is van és újrafertõzi a területet.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni hogy a kúptól viszketek.
Én is mikor használtam, olyan égetõ érzést éreztem, és több folyásom is volt. De amikor abbahagytam elmult a viszketés is, és a folyásom is kevesebb lett. Ha vége a kurának, és pár nap mulva, még megvannak a tüneteid, menj vissza a dokidhoz. Gyógyulást kivánok.
jó tanács: klion helyett próbáld meg a gyógyszertárban kapható borax glicerint (a nõgyógyászom tanácsolta annó) ha sulyos, akkor steril gézt sodorj össze, itasd át boraxxal és helyezd fel. van amikor elég ha bekened. DE: én már minden ilyen és hasonló (gombás, virusos, baktériumos fertõzést) ezüstkolloiddal kezelek. Percek kérdése a gyógyulás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!