Találatok a következő kifejezésre: Már harmadik nem jön meg a (3 db)

Már harmadik hónapja nem jön meg a mensim. Mi lehet az oka?

Nem vagyok terhes. Mindig voltak cikluszavaraim, de ilyen még nem volt (eddig...). Az orvos írt fel Norcolutot, amit be is szedtem. Így már meg kellett volna jönnie, de még mindig semmi. Ezután még mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Tizenéves koromban nekem is volt ilyen, hogy nem jött meg három-négy hónapig, én is voltam dokinál, de azt mondta, nem kell vele törõdni, majd beáll a ciklus az elsõ gyerek szüése után. Mondta ezt 15 éves koromban... :P Én a helyedben elmennék egy teljes kivizsgálásra, lehet, hogy pl. hormonprobléma áll a háttérben.

Tizenéves koromban nekem is volt ilyen, hogy nem jött meg három-négy hónapig, én is voltam dokinál, de azt mondta, nem kell vele törõdni, majd beáll a ciklus az elsõ gyerek szüése után. Mondta ezt 15 éves koromban... :P Én a helyedben elmennék egy teljes kivizsgálásra, lehet, hogy pl. hormonprobléma áll a háttérben.
Amit otthon tehetsz az az, hogy megpróbálod a cickafarkfû teát. A menstruációs ciklus zavaraira jól hat. A legegyszerûbb, ha filtereset veszel (kb. 300 Ft) és naponta egy bögrével megiszol. 10 percig lefedve állni kell hagyni, majd ízesítés nélkül (max. mézzel) megiszod. Egy próbát megér, de a nõgyógyászodat is keresd fel.
anyumnak ien korába fél évet hagyott ki sokszor ez természetes

Fogamzásgátló (Daylette) 22. szeménél barnázás, mensi előtt már harmadik napja és élénk vér is jön valamennyi. Hasam is görcsöl mintha meg akarna jönni nem tudom mitől lehet. Dokim csak januártól rendel. Mi lehet a gond?

A tablettát több mint egy éve szedem. 19 éves vagyok. Nem szedtem semmiféle gyógyszert mostanában.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj nincs gond. Elõfordul, hogy kicsit megborul a hormonháztartásod és pecsétes vérzés van idõ elõtt vagy után sõt félidõben. Lehet a stressz.

Szia! Ne aggódj nincs gond. Elõfordul, hogy kicsit megborul a hormonháztartásod és pecsétes vérzés van idõ elõtt vagy után sõt félidõben. Lehet a stressz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, most nyugodtabb lettem, mert tegnap hivtam egy idõpontért, de csak január 18ra kaptam:S

Menzesz előtt egy héttel görcsölt a hasam, de aztán mégis megjött, kb. a harmadik naptól már inkább barnás folyásom volt, mint piros. Most vagyok az 5. napon és szinte semmi nem jön csak egy pici barna és még mindig görcsöl a hasam?

Olyan jó lenne, ha a kivételek közé tartoznék, mert soha nem volt ilyen, hogy menzesz után is görcsöljek és el?tte f?leg egy héttel.Lehet, hogy menzesz el?tt lettem babás, vagy ez teljesen kizárt.

Legjobb válasz: Menzesz elõtt szerintem kizárt mert rövid az idõ,az a bizonyos 2 hét szokott kelleni.Talán valami más oka lehet,de nincs lehetelen.

Menzesz elõtt szerintem kizárt mert rövid az idõ, az a bizonyos 2 hét szokott kelleni.Talán valami más oka lehet, de nincs lehetelen.
Az attól függ, hogy abba a három napba mennyire véreztél. Több lehetõség is elõfordulhat. Lehet, hogy felfáztál és ezért kiséri barnás folyás a menszidet, de az is elõfordulhat, hogy babás vagy.Szerintem csinálj egy tesztet és ha negativ és még mindig görcsölsz menj el orvoshoz, hogy kivizsgálja mitõl is van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedden megyek a dokimhoz! Azért majd holnap csinálok egy tesztet!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!