Találatok a következő kifejezésre: Már harmadik nem jön (5 db)

A kutyám délutántól zilálva veszi a levegőt és öklendezni akar, de semmi nem jön föl? Mi lehet az oka? Ez már a harmadik eset 2 hónapon belül. Olyan, mintha asztmás lenne, csak öklendezik.

Legjobb válasz: Épp az a baj, hogy nála mindig a csontevés után jön ki. Nem eszik semmit, még a felvágott sem kell neki. De nem hinném, hogy epilepszia, mert nem rángatózik.

Egyébként egy bizonyos kor fölött kifejezetten nem ajánlják a csontot. És fiatal kutyának sem szabad naponta adni.
A kérdező hozzászólása: Épp az a baj, hogy nála mindig a csontevés után jön ki. Nem eszik semmit, még a felvágott sem kell neki. De nem hinném, hogy epilepszia, mert nem rángatózik.
Huhh.. Epilepszia elsõ tünete is lehet. Vidd mielõbb orvoshoz.
Esetleg próbáld meg, hogy nem adsz neki csontot -.- Remélem havi 2-3 alkalomnál gyakrabban nem adtok neki.
Ne adja neki csontot, nyilván megsérti ingerli. Epilepszia nem minden esetben jár rángásokkal, sõt nagyon sok esetben nem, de ez nem hinném, hogy az.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat. Hála Istennek már sokkal jobban van. Most már nem fog kapni csontokat szegény.
lehet hogy éhes.
A kérdező hozzászólása: Milyen kortól kedves válaszoló? A miénk 2 éves csak.
Lehet, hogy a lenyalt szõrrel gyûlt meg a baja. Engedd, hogy bizonyos füvet (csomós ebir) ehessen, ez segít neki, hogy kihányhassa a szõrgombócot. Ez macskákra is vonatkozik.
semmilyen idõs kutyának nem ajánlott csontot adni.
A kérdező hozzászólása: Most már nem öklendezik, de nincsen étvágya. Füvet evett kinn a kertben szegény. Most már sokkal jobban van. Úgy látszik érzékeny a csontokra a gyomra. Nem várunk öregkoráig, soha többet nem ehet csontot. Nagyon beteg volt szegény tegnap.
Szia, csak átfutottam pár kommentet, de nem láttam ilyen választ ezért én azt mondom, hogy: -csontot kaphat, de nagyon ritkán jól átsütött, fõzött húsról. simán bontott csontot nem mert sok szilánkosan törik. -viszont! ha a kutya fehér bundás akkor lehet csirke allergiája (ha csont csirke volt) vagy egyéb ételallergiája van. ez esetben semmilyen csont sehogy nem ajánlott. -bizonyos mennyiségû csont székrekedést okoz, ami vérzést aranyeret és sok sok szenvedést von maga után. - csont és életkor dologról csak az idõs kutyáknál beszélhetünk, ez kb egy 10évet élõ állat esetében 7év körül van -kistestû "un" túltenyésztett ebeknek egyáltalán nem adunk csontot mert emésztési gondok léphetnek fel, sõt, gyakran egyáltalán nem tudják megemészteni és jön a mûtét. -végezetûl a zihálás, én igy hirtelenjében nyelõcsõ szûkületre tippelnék.. ennek az esélyét növeli ha a kutya, fehér illetve kis termetû. az asztma is jogos, fõleg hogy amióta felhõs az ég, szmogosabb, rosszabb a levegõ, ezt a zihálás magyarázná de az öklendezést nem. az inkább nyelõcsõben lévõ panasz lehet, mindenképp orvosi vizsgálatra van szükség, hogy megállapítsa gyógyszer kezelés szükségességét illetve a tartásra vonatkozó feltételeket. gondolok itt olyanra hogy esetleg keveset lépcsõzzön, mennyit futhat, milyen állagú étel, stb. remélem segitettem. üdv: Dusan

Egy szám felének, harmadának, kilencedének összege 2-vel kisebb-e számnál. Melyik ez a szám? Már csak ez nem jön ki.

Legjobb válasz: x/2 + x/3 + x/9 + 2 = x Szorozva 18-cal. 9x + 6x + 2x + 36 = 18x 17x + 36 = 18x x = harminchat -KA-

x/2 + x/3 + x/9 + 2 = x Szorozva 18-cal. 9x + 6x + 2x + 36 = 18x 17x + 36 = 18x x = harminchat -KA-
A kérdező hozzászólása: Könyv szerint a megoldás 96. Nekem is 36 jött ki amúgy.
36. Bizonyára lehet egyenletet felírni. Én abból indultam ki, hogy kilenccel osztható páros számról van szó. A 18-ra nem jött ki, a 36-ra igen.
nyomdahiba, a 96 nem is osztható 9-el.
Monnyuk a 96 eleve marhaság, mer nem osztható 9-cel.
A kérdező hozzászólása: Én meg számolgatok, de sehogy sem akart a 96 kijönni. Köszönöm a segítséget!:)

Fogamzásgátló (Daylette) 22. szeménél barnázás, mensi előtt már harmadik napja és élénk vér is jön valamennyi. Hasam is görcsöl mintha meg akarna jönni nem tudom mitől lehet. Dokim csak januártól rendel. Mi lehet a gond?

A tablettát több mint egy éve szedem. 19 éves vagyok. Nem szedtem semmiféle gyógyszert mostanában.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj nincs gond. Elõfordul, hogy kicsit megborul a hormonháztartásod és pecsétes vérzés van idõ elõtt vagy után sõt félidõben. Lehet a stressz.

Szia! Ne aggódj nincs gond. Elõfordul, hogy kicsit megborul a hormonháztartásod és pecsétes vérzés van idõ elõtt vagy után sõt félidõben. Lehet a stressz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, most nyugodtabb lettem, mert tegnap hivtam egy idõpontért, de csak január 18ra kaptam:S

Menzesz előtt egy héttel görcsölt a hasam, de aztán mégis megjött, kb. a harmadik naptól már inkább barnás folyásom volt, mint piros. Most vagyok az 5. napon és szinte semmi nem jön csak egy pici barna és még mindig görcsöl a hasam?

Olyan jó lenne, ha a kivételek közé tartoznék, mert soha nem volt ilyen, hogy menzesz után is görcsöljek és el?tte f?leg egy héttel.Lehet, hogy menzesz el?tt lettem babás, vagy ez teljesen kizárt.

Legjobb válasz: Menzesz elõtt szerintem kizárt mert rövid az idõ,az a bizonyos 2 hét szokott kelleni.Talán valami más oka lehet,de nincs lehetelen.

Menzesz elõtt szerintem kizárt mert rövid az idõ, az a bizonyos 2 hét szokott kelleni.Talán valami más oka lehet, de nincs lehetelen.
Az attól függ, hogy abba a három napba mennyire véreztél. Több lehetõség is elõfordulhat. Lehet, hogy felfáztál és ezért kiséri barnás folyás a menszidet, de az is elõfordulhat, hogy babás vagy.Szerintem csinálj egy tesztet és ha negativ és még mindig görcsölsz menj el orvoshoz, hogy kivizsgálja mitõl is van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedden megyek a dokimhoz! Azért majd holnap csinálok egy tesztet!:)

Már harmadik hónapja nem jön meg a mensim. Mi lehet az oka?

Nem vagyok terhes. Mindig voltak cikluszavaraim, de ilyen még nem volt (eddig...). Az orvos írt fel Norcolutot, amit be is szedtem. Így már meg kellett volna jönnie, de még mindig semmi. Ezután még mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Tizenéves koromban nekem is volt ilyen, hogy nem jött meg három-négy hónapig, én is voltam dokinál, de azt mondta, nem kell vele törõdni, majd beáll a ciklus az elsõ gyerek szüése után. Mondta ezt 15 éves koromban... :P Én a helyedben elmennék egy teljes kivizsgálásra, lehet, hogy pl. hormonprobléma áll a háttérben.

Tizenéves koromban nekem is volt ilyen, hogy nem jött meg három-négy hónapig, én is voltam dokinál, de azt mondta, nem kell vele törõdni, majd beáll a ciklus az elsõ gyerek szüése után. Mondta ezt 15 éves koromban... :P Én a helyedben elmennék egy teljes kivizsgálásra, lehet, hogy pl. hormonprobléma áll a háttérben.
Amit otthon tehetsz az az, hogy megpróbálod a cickafarkfû teát. A menstruációs ciklus zavaraira jól hat. A legegyszerûbb, ha filtereset veszel (kb. 300 Ft) és naponta egy bögrével megiszol. 10 percig lefedve állni kell hagyni, majd ízesítés nélkül (max. mézzel) megiszod. Egy próbát megér, de a nõgyógyászodat is keresd fel.
anyumnak ien korába fél évet hagyott ki sokszor ez természetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!