Találatok a következő kifejezésre: Már hónapok lefekszem a barátommal de (2 db)

Már hónapok óta lefekszem a barátommal de még nem mentem el, mindig csak a hatrnál voltam, de aztán semmi. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Ez sajnos nem megy olyan gyorsan általában. Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy még hónapokig nem is fogsz:( Eddig még nekem se jött össze.:( Próbáljatok ki több pózt, az orálisat, és ha már jól össze vagytok szokva, akár meg is történhet az elsõ mennybe emelõ élményed;) Szóval hajrá! És emiatt ne keseredjetek el!

Ez sajnos nem megy olyan gyorsan általában. Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy még hónapokig nem is fogsz:( Eddig még nekem se jött össze.:( Próbáljatok ki több pózt, az orálisat, és ha már jól össze vagytok szokva, akár meg is történhet az elsõ mennybe emelõ élményed;) Szóval hajrá! És emiatt ne keseredjetek el!
Meg kell tanulni, hogyan tudjátok elérni közösen. Egyedül is tanulni kellett, párral más ezért újra tanulni kell.
Csak aktus közben nincs orgazmusod vagy orálnál/pettingnél sem?
Szerintem elsõsorban ne siettesd annyira és legyél magadhoz türelmesebb, mert ha görcsölsz rajta annál kevésbé fog menni. Ki kell egymást tapasztalni.

Lehetek ugy terhes, ha a barátommal lefekszek, aztán a mensim kimarad egy honapban, de a következőben és utána már rendszeresen megjön?

Ha terhes egy n? akkor neki megjön a mensije?

Legjobb válasz: Általában nem,de vannak olyan esetek,hogy megjön neki is. Vegyél egy tesztet,az majd biztosabbat mond.

Általában nem, de vannak olyan esetek, hogy megjön neki is. Vegyél egy tesztet, az majd biztosabbat mond.
Az esély meg van rá, hogy terhes vagy de én úgy értelmeztem, hogy legalább már két hónapban megjött az egy kimaradott után.Ha terhes lennél akkor már észrevehetõ jelei lennének és már a pocin is látszana.De ha megakarsz gyõzõdni rólla én is azt ajánlom vegyél egy tesztet.Nekem 4hónapig volt menszeszem mire elmúlt már meg is mozdult a baba, de ez nem álltalános.
Ha azóta rendesen minden hónapban megjön, akkor szerintem nem vagy terhes.De szerintem is vegyél egy tesztet, az a biztos! Egy nõ ha terhes, akkor a mensije nem jön meg, de állítólag vannak ritka kivételek is...
A kérdező hozzászólása: igen... kimaradt szept.-ben, aztán megjött okt.-ben idõben , honap végén majd azota nov.-ben is meg dec.-ben is idõben megjött... csináltam tesztet és negatív lett, de azért félek.. egy vizelet meg vérvétel kiadja ha egy nõ terhes???
szerintem irány a nõgyógyász csinál egy hüvelyi ultrahangot az a legtutibb módszer hogy biztos legyél. a teszt se biztos csak ha pozitív.
Mikor volt ez az eset?
4 hónap után azért már vannak jelei a terhességnek, hidd el, nem vagy az. Egyébként meg nem ilyenkor kell félni, hanem 3 hónapon belül, utána nem lehet abortuszt csinálni.
Nekem van olyan ismerõsöm, aki 6hónapig menstruált és a 4. hónapban vette észre, hogy terhes, mert nem voltak tünetei, csak picit hízott, és negyedik hónapban kezdõdtek a tünetek!Szóval irány a nõgyógyász!
Szia! A negyedeik hónapban már érezheted, hogy elkezd mozogni a baba. De azért menj el orvoshoz, ha más nem legalább a kötelezõ szûréseken átesel! És kiderül, hogy mi is van pontosan! És te is megnyugszol!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!