Találatok a következő kifejezésre: Már hónapok lefekszem (7 db)

Már hónapok óta lefekszem a barátommal de még nem mentem el, mindig csak a hatrnál voltam, de aztán semmi. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Ez sajnos nem megy olyan gyorsan általában. Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy még hónapokig nem is fogsz:( Eddig még nekem se jött össze.:( Próbáljatok ki több pózt, az orálisat, és ha már jól össze vagytok szokva, akár meg is történhet az elsõ mennybe emelõ élményed;) Szóval hajrá! És emiatt ne keseredjetek el!

Ez sajnos nem megy olyan gyorsan általában. Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy még hónapokig nem is fogsz:( Eddig még nekem se jött össze.:( Próbáljatok ki több pózt, az orálisat, és ha már jól össze vagytok szokva, akár meg is történhet az elsõ mennybe emelõ élményed;) Szóval hajrá! És emiatt ne keseredjetek el!
Meg kell tanulni, hogyan tudjátok elérni közösen. Egyedül is tanulni kellett, párral más ezért újra tanulni kell.
Csak aktus közben nincs orgazmusod vagy orálnál/pettingnél sem?
Szerintem elsõsorban ne siettesd annyira és legyél magadhoz türelmesebb, mert ha görcsölsz rajta annál kevésbé fog menni. Ki kell egymást tapasztalni.

A barátnőmel már 2 hónapja együtt vagyunk és terveztük hogy lefekszünk a hétvégén és ő úgy tudja hogy én már nem vagyok szűz?

Pedig sajnos még az vagyok.... 20 éves vagyok, szerintetek mikor valjam be neki az igazat még mielött lefekszünk vagy inkább utánna??

Legjobb válasz: Valld be neki még elõtte.

Valld be neki még elõtte.
mindenképp közben hátha meglepi a dolog :P amugy van egy mondás amirõl nem tud az nem fáj...amugy meg ember függõ ha azt akarod hogy tiszta legyen a lelkiismereted akkor elõtte de akkor lehet hogy megsértõdik hogy te hazudtál neki és nem lesz semmi a hancurból, ha viszont nem mondod meg elõtte és mondjuk eléggé élvezni fogja a dolog akkor utánna mondhatod neki hogy pedig még csak ez volt az elsõ
Már nem azért, de egy kapcsolatnak a bizalom az egyik támpillére... Te meg már 2 hónapja hazudsz neki. Oké, valahol meg tudom érteni, túl sokan hangoztatják a mai világban, hogy milyen géz akér 16 évesen is szûznek lenni... Szerintem meg inkább becsülendõ. Engem abszolút nem zavarna, inkább kiakadnék azon, hogy nem mondtad el, mint az igazságon. Szerintem mindenképp mondd el neki, még elõtte. 20/L
Mondd el neki, mert úgyis észre fogja venni.
elötte :) talán akkor finomabban bánik veled :D
Elõtte. Képzeld el hogy neked adja a szüzességét, te meg átvágod. Legyél férfi, ezzel is bizonyíthatod hogy az vagy, nem egy gyáva nyúl, aki elvesz valamit, és csak utána mer nyilatkozni. Én kirúgnálak ha csak utána mondanád el. Ha meg elõtte, akkor még tetszene is. Másrészt gondold el õ hogy izgul hogy ne legyen béna, közben te is az leszel, pedig õ mást vár. Mindenképpen bukta ha nem szólsz elõre.
Csak feltûnik neki...
Miért érdekel ez téged?
igen korai gratula !!!!!!
Szerintem korai. Másnak meg nem. Most kire hallgatsz?
15 évesen még korai lenne, de így hogy már 16 [bár ez is kicsit fiatal] és több mint fél éves a kapcsolat így nem annyira. Ha szeretik egymást persze akkor nem.
a fiú hány éves?am sztem nem, ma már vannak sokkal durvábbak.az a lényeg h. szeressék egymást.:)
A kérdező hozzászólása: a fiú 17 nemsokára 18, nagyon szeretik egymást.
nem
Dehogy is. :)
Hát ha ezt most kérdésnek szántad, akkor nem vagy elég érett a nemi kapcsolathoz.Amugy embere válogatja, szerintem korai 18 év alatt ágyba bujni bárkivel is. Mondjuk az is igaz h amig 18 alatti voltam, én is máshogy gondoltam.
Nem
A kérdező hozzászólása: Én nem érezném magam kur*ának, mert 9 hónapja együtt vagyunk, régebb óta ismerem, megbízunk egymásban és jó a kapcsolatunk. (Jó, persze nem minden tökéletes..) És nem 13 évesen kezdeném el, hanem kicsit több, mint 17.
Nem igazán bár az aktus után jobban eldõl a kapcsolat maradandósága. A kérdés valódi lényegére térve: Nem nem mi vagyunk a lelkiismereted , úgyhogy ezt a harcot neked kell önmagadban megvívnod.
Nem. Az a benyomásom, hogy mi a fenére vártak ennyit? Hogy bírták ki eddig???
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket :)
Egyértelmûen nem.
A kérdező hozzászólása: Megkönnyebbültem :D
Vágjuk:D
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést csupán azért tettem fel, mert kíváncsi vagyok, hogyan vélekednek az emberek. Nyilván nem ez alapján fogom eldönteni, mi legyen, de kíváncsi vagyok, ki hogy gondolja.
nem
Nyilván nem.. de én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és csak 1 hónapja jártunk, de biztos voltam magamban, kellõen tájékozott, úgyhogy nem halasztgattuk, minek? Ettõl még nem vagyok tini k.., ez 4 éve történt, és azóta is együtt vagyok vele (L)
Igen.
A kor sokat számít ám:)
hogyha ezen gondolkodsz, akkor igen.
Igen. 1hónap még SEMMIT nem jelent. AZ én kedves "barátom" 1hónap után csalt meg :) Mindig legalább fél évet, vagy 1évet kellENE várni. - ha bírod...
Nem.
Egy Palival gáz, de egy Pistával nem annyira.
nem
Nem
nagyongáz 1 hónap után csak seggbe lehet de utána rögtön szájba.remélem sokat segitettem.
Mindenki maga tudja hát van aki nem silyeti el de van aki már pár randi után lefekszik a pasijával nõjével!Egyéni döntés!!!
Nem "gáz", de hogy én nem tenném meg, az biztos. Min. fél év kellene nekem. [TOMAtm : A dinnyét meglékeljük, de pl. a munkásokat is csak próbaidõ után veszik fel...]
Amennyiben nem 13 éves vagy akkor nem gáz... A szex egy kapcsolatban nincs idõhöz kötve, ha te belül azt érzed hogy ennek eljött az ideje, akkor nyugodtan... Énis egy hónap után feküdtem le a barátnõmmel, és így volt a jó :)
most miért lenne gáz?milyen lenne ha 1 évig járnál vele aztáán kiderülne h 3 cmes p*cse van és impotens is.b*zki, a dinnyét is meglékeled elõbb nem?
Mondjuk nem kéne egy randi után már "járni" hanem elõtte megismerni a másikat, és akkor nem kell kapcsolatban váratni, meg szenvedtetni a másik felet.
ma 20:55 A skalpvadászok már az ismerkedésnél kihullanak, mert aki csak d.gni akar, az nem fog teperni hogy egyáltalán összejöjjetek. Nem akkor kell elkezdeni megismerni a másikat, amikor már együtt vagytok, hanem elõtte.
Ez igaz, én még szûz vagyok, és nekem bizonyítás kell. Skalp vadászok simán kihullanak, és ki is hullottak.
Az a normális, ha akkor fekszetek le egymással, ha mindketten késznek érzitek magatokat rá, és kívánjátok egymást. Persze nem mondom, hogy rögtön elsõ nap, de azért az egy hónap szerintem nem gáz. ma 20:38 Miért kéne fél meg egy évet várni? Ez hülyeség, nem garantálja hogy nem csal meg a másik, csak mert egy évig váratod... Attól is függ hány évesek vagytok, mióta ismeritek egymást, szüzek vagytok-e, stb....
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:38 Ha lefeküdtél volna, ha nem fél év, egy év után ugyanúgy megcsalt volna. Én lány létemre nem bírnék fél évet sem várni. Ezzel nem tudod "tesztelni" a barátod. Én két hét után feküdtem le az elsõ és jelenlegi barátommal, úgy, hogy elõtte randizgattunk, de csak két hete jártunk hivatalosan. Azóta is együtt vagyunk, pedig hamar odaadtam magam neki. Nem csalt meg.
hány éves vagy?
nem ha szereted :D

2, 5 hónap járás után korai ha lefekszem a barátommal? Õ már nem szűz.15/L (ő 16)

Legjobb válasz: Ezt neked kell érezned...ha úgy érzed készen állsz rá tedd meg de ha nem szerintem nyugodtan várhatsz. Ha a fiú miatt tennéd mert nyaggat akkor semmikép...legalábbis szerintem. 17/L

Ezt neked kell érezned...ha úgy érzed készen állsz rá tedd meg de ha nem szerintem nyugodtan várhatsz. Ha a fiú miatt tennéd mert nyaggat akkor semmikép...legalábbis szerintem. 17/L
15 éves koromban a 2, 5 hónap nekem kevés volt (késõbb se vártam igazán kevesebbet). De ezt mindenkinek magának kell tudnia, hogy felkészült-e már. Csak azért felesleges lefeküdni vele, hogy ne legyél szûz! Inkább várd meg, amíg szép nyugodtan felkészülsz te is. Létezik petting is, amivel elõtte megismerhetitek egymás testét, reakcióit, és ha a "tanultakat" az elsõnél használjátok is, sokkal-sokkal jobb lesz! 27/L
Nekem korai lenne, szerintem nem kell ezt elsietni.
Szerintem is korai. Meg varjal legalabb 2-3 evet.
KORAI (pár év..) ;)
Szerintem is korai 15 évesen!
szerintem te még inkább nézz meséket ahelyett hogy ilyenen jár az eszed.és még csodálkzonak hogy ennyi [email protected] van 17f
15 éves vagy és még szûz?????? Te jóisten de ciki vagy, menj gyorsan dugasd meg magad, nehogy te legyél az egyetlen szûzpecsenye a többi 100 bnõd mellett!!!!!! (Bocs, ha durva voltam, de ez mindig beválik, észheztérnek tõle az emberek)
Mert az is...a szexet nem kell elkapkodni...én mindig azt mondom mindent a maga idejében :)
Várj, várj, várj.
Ha szívesen lefeküdnél vele, akkor mire vársz? Mennyi nem tûnne kevés idõnek? Carpe diem! Mert lehet, hogy holnap már nem élünk...
Ha megbízol benne, szereted és nem érzed korainak akkor tedd meg. De ha jól mûködik a kapcsolatotok, boldogok vagytok együtt akkor valószínûleg hosszabb ideig együtt lesztek, és nyugodtan várhatnál még vele legalább pár hónapot. Addig is jobban megismeritek egymást. Én 4hónap után veszítettem el a szüzességem, és nem bántam meg. De úgy érzem hogy 2, 5 hónap után még korai lett volna. 16/L
Én 14 évesen voltam elõször a barátommal, 6 hónap után. Egyáltalán nem bántam meg, ma már több mint 4 éve vagyunk együtt. Az elején én is rengeteget gondolkoztam, hogy lefeküdjek-e vele csak és kizárólag a korom miatt. Teljesen megbíztam benne, imádtam és sosem tett félreérthetõ utalást, hogy csak arra kellenék neki. Utána persze mindenki elõtt titkoltam, mert féltem h leku****nak, pedig én aztán igazán nem vagyok az a fajta. Inkább visszafogottnak tartom magam, mint ku***nak. Még sosem ittam 1 csepp alkoholt sem, nem szívtam el 1 szál cigit sem és eszembe nem jut más valakivel ágyba bújni! Szerintem attól nem leszel ku***, hogy fiatalon viszonylag kevés idõ elteltével fekszel le valakivel. Attól függ, hogy hogyan kezeled a történteket. Ha egybõl rohansz a b.nõidhez újságolni a nagy híreket és ettõl többnek érzed magad, akkor az elég nagy hiba.
Szerintem kicsit korai, de ha szeretitek egymást miért ne. Attól nem leszel "rosszabb", mert a szerelmeddel lefekszel. Csak nem kell össze-vissza mindenkivel.. Az én barátnõm alig volt 15 éves és mindkettõnknek jó volt. De azért még lehet várni, legyen stabil kapcsolat. 21f
Én 30 éves vagyok véleményem szerint ha bízol benne és te is akarod akkor .ok De te is akard nem kell megfelelni senkinek.
2, 5 hónapja jártok, ismered már igazán, nem??? akkormeg mire vársz??? feküdj le vele ha szeretnél. az, meghogy 15 vagy igazából semmi, ha szereted meg minden... akkor nem gáz, csak nyugodtan. de ne menõzz a barátnõid elõtt és nem kell nagydobra verni a dolog, ez magánügy, a TI magánügyetek!!! sok sikert! :)
Ha készen állsz a dolgokra és szeretnéd is akkor hajrá.Én 15 voltam mikor lefeküdtem a barátommal, és nem érzem magam ez miatt kevesebbnek, pláne nem k.rvának.Szerintem nem azért van sok k.rva mert már 15évessen elveszítik a szûzességüket.... Most 20 éves vagyok és így visszagodolva se csináltam volna másképpen.
én 2 hét után feküdtem le a barátommal és sztem ez a korai. 2, 5 hónap sztem már az
Attól még, hogy kívánod és szeretnél vl lefeküdni, még nem biztos, hogy jó lesz... szentem még túl fiatal a tested a sexre...de ahogy gondolod. Te életed, rajtad áll, hogy elcsexed, vagy nem. Ha lenne egy kis eszed még várnál vele
Attol fugg hogy keszen allsz e ra !! De szerintem meg varj .. raersz emg .. Es ismerdd ki tleejsen hogy nem e csak azert van veled :(
Szia! Hát amit többen is írtak ezt neked kell eldöntened...igazából az egyetlen ami minket arra sarkall hogy azt írjuk h várj az a korod..ha 20 éves lennél te sem éreznéd kevésnek a 2, 5 hónapot...de igy 15 évesen mikor ezek a felllángolások jönnek mennek, ez z idõ semmi sztem...én 16 voltam mikor összejöttem a párommal és másfél évet vártunk..nem mondom h tégy igy csak én akkor ugy gondoltam h ha szeret nem érdekli ez na meg annyi más dolog van amivel örömöt tudunk okozni egymásnak..kár lett volna azokon végigrohanni:Dminden porcikáját szép lassan ismertem meg és ez hatalmas bizalmat ébresztett bennem..mikor eljött az idõ semmi kétség nem volt bennem...vigyázz hogy a szerelemm ne vakitson el..a szüzesség olyan dolog amit csak egy embernek adhatsz nekem ez fontos volt..nem tudom te h vagy vele.. de drukkolok nektek hogy kellemesen teljenek a napok:D
15 évesen még nagyon korai. Szerintem várj még min 2 évet vagy többet, hogy a tested is fel tudjon készülni!
A kérdező hozzászólása: Én nem azért kérdeztem mert hûdeciki h szûzvagyok, mert az nem zavar. Csak szeretem (és nem 2, 5 hónapja ismerem) már SZIVESEN lefeküdnék vele, csak ez a 2, 5 hónap olyan kevésnek TÛNIK :S:S
21:40 - sajnos kétlem. De adja ég igazad legyen. Õ élete, úgyis õ fog dönteni. Neked ne fájjon ha rosszul dönt, te szóltál/elmontad a véleményed. ;) Sárky
Szerintem már lefeküdhetsz vele, ha igazán szereted és megbízol benne.De RAJTAD áll! 18/L

Lehetek ugy terhes, ha a barátommal lefekszek, aztán a mensim kimarad egy honapban, de a következőben és utána már rendszeresen megjön?

Ha terhes egy n? akkor neki megjön a mensije?

Legjobb válasz: Általában nem,de vannak olyan esetek,hogy megjön neki is. Vegyél egy tesztet,az majd biztosabbat mond.

Általában nem, de vannak olyan esetek, hogy megjön neki is. Vegyél egy tesztet, az majd biztosabbat mond.
Az esély meg van rá, hogy terhes vagy de én úgy értelmeztem, hogy legalább már két hónapban megjött az egy kimaradott után.Ha terhes lennél akkor már észrevehetõ jelei lennének és már a pocin is látszana.De ha megakarsz gyõzõdni rólla én is azt ajánlom vegyél egy tesztet.Nekem 4hónapig volt menszeszem mire elmúlt már meg is mozdult a baba, de ez nem álltalános.
Ha azóta rendesen minden hónapban megjön, akkor szerintem nem vagy terhes.De szerintem is vegyél egy tesztet, az a biztos! Egy nõ ha terhes, akkor a mensije nem jön meg, de állítólag vannak ritka kivételek is...
A kérdező hozzászólása: igen... kimaradt szept.-ben, aztán megjött okt.-ben idõben , honap végén majd azota nov.-ben is meg dec.-ben is idõben megjött... csináltam tesztet és negatív lett, de azért félek.. egy vizelet meg vérvétel kiadja ha egy nõ terhes???
szerintem irány a nõgyógyász csinál egy hüvelyi ultrahangot az a legtutibb módszer hogy biztos legyél. a teszt se biztos csak ha pozitív.
Mikor volt ez az eset?
4 hónap után azért már vannak jelei a terhességnek, hidd el, nem vagy az. Egyébként meg nem ilyenkor kell félni, hanem 3 hónapon belül, utána nem lehet abortuszt csinálni.
Nekem van olyan ismerõsöm, aki 6hónapig menstruált és a 4. hónapban vette észre, hogy terhes, mert nem voltak tünetei, csak picit hízott, és negyedik hónapban kezdõdtek a tünetek!Szóval irány a nõgyógyász!
Szia! A negyedeik hónapban már érezheted, hogy elkezd mozogni a baba. De azért menj el orvoshoz, ha más nem legalább a kötelezõ szûréseken átesel! És kiderül, hogy mi is van pontosan! És te is megnyugszol!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!